Kızlar geçen biri göbeğim için 8 aylık gibi dedi bugün sağlık ocağındaki hemşirede baya çıkmış deyince iyice sinirim bozuldu doktora gidince sorucam ama bi baksanıza fazla mı büyük 29. Hafta için, tamam 94 kilomuz farkındayım ama korktum azıcık çok mu büyük acaba????
Eki Görüntüle 917914
Kızlar geçen biri göbeğim için 8 aylık gibi dedi bugün sağlık ocağındaki hemşirede baya çıkmış deyince iyice sinirim bozuldu doktora gidince sorucam ama bi baksanıza fazla mı büyük 29. Hafta için, tamam 94 kilomuz farkındayım ama korktum azıcık çok mu büyük acaba????
Eki Görüntüle 917914
Annem her zaman benimle gelir canım ama oraya gittiğimde 1. Kayınvalide faktörü var ki malum herkezin kayınvalidesi gibi can sıkıcı bir durum erken gidip de bebeğimi stress altına almak istemem. 2. Adanadayım ve burda çok fazla masrafım yok ama evime gidince doğalgaz yeme içme gibi masraflarım olucak onu da annemlere yıkmak istemiyorum.Hakkımızda hayırlısı bakalım neler olcak
evet canım ama spor yapmıyorum sadece çocuklara hareketi gösteriyorum bi de aile genetiği var çok yemek yemem ben o süt olsun diye herşeyi de yemedim gerekli şeyleri yedim o kadarCanım sen beden eğitimi öğretmeniydin değil mi??? Ondan olabilir mi acaba göbeğinin olmayısı
anaaaaa ben de adanadayımmm kime gidiyorsun ben şimdi cüneyt evrükeye gidiyorum çok seviyorum ama 4000lira istedi metroda ferhat erol varmış ona da gitcem aynı anda iki dr gideceğim doğuma kadarrrr
Annem her zaman benimle gelir canım ama oraya gittiğimde 1. Kayınvalide faktörü var ki malum herkezin kayınvalidesi gibi can sıkıcı bir durum erken gidip de bebeğimi stress altına almak istemem. 2. Adanadayım ve burda çok fazla masrafım yok ama evime gidince doğalgaz yeme içme gibi masraflarım olucak onu da annemlere yıkmak istemiyorum.Hakkımızda hayırlısı bakalım neler olcak
Eki Görüntüle 917914
Eki Görüntüle 917914
hıhhh... Aynı numuneden sende de var yaniiii. Aynı dugunumdeki muhabbetler... Hergun evine gitsem o yemek yapsa ben yesemm.. Cok mutlu olru. Ne iyi kadın derdim bende ama gecenlerde kız kardesine codulu ıyı ona guvenıyorum gozum arkada kalmıyodu diğeri beceriksişz. Gözüm hep arkada kalıyo o yuzden yemeklerini yaparım ararım oglum var sonucta napayım dedi.. Beynimden vurulmusa dondumm.. Uzuldum eltimin haline.. Tamam oda yemek yapmayı bilmiyo ama hergun tatlı yuzle senin etrafında. Sen cagırısosun yemegede... Yan,i bize yemek yedirmek istediğinden değil millete hava atmak için istiyomus.. İyiki gitmemmişim yemeğe.. Ya oyle bi kadın ki hala kocasına kendini iyi gostermeye calışıyo. Zaten calışmıyo gun boyu evde twemizlikde yapmaz.. Yaptıgı 2 tencere yemek onuda herkes, çağırır cok değişik şeylern yapmıs kocasına naz yapar sonra oluyorum diye.. Komik kaduın yaa.. Geçenlerde ısrarla hepimizi yemeğe çağırdı.. Yaptıgıda menemen ve tarhana corba. Sonrada kocasına nazlanmaya basladı...Kendi kayınpederi hasta yogun bakımda haber bekliyoruz. İlçede kalıyorlar şimdi Ankaraya doktora getirtmedi kasın.. Neymiş bizim dugunumuzde yardım etmemiş. Bende seni evime almayım o zaman sende yapmadın hiçbiişey.. O ne mecbur torununa annesi babası bişey yapmadıktan sonra..
Eki Görüntüle 917914
Eki Görüntüle 917914
Eki Görüntüle 917914
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Geçen haftadan bu yana bebeğim hiç kilo almamış . Tansiyonum da 16/10,5 du.Alfamet e başladım. Bir de plasente kireçlenmesi varmış. Genelde son haftalarda oluyormuş ama benim erken başlamış. Sanırım -ki büyük ihtimal - benim erken doğum sezeryan olacak. Eşim 38 haftayı bulur mu dedi. Keşke bulsa dedi. Ciğerlerini geliştirmek için bir iğne yapıp alabilirlermiş bebeğimi. Dinlen ilaçlarını iç. 3 gün sonra beni ara tansiyon gidişatın hakkında bi,lgi ver dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Buı arada birçok şey saydı. Bunlardan biri dahi yaşansa hemen beni ara dedi. Evin nerede diye sordu. Yakın oturuyormuşuz .
Çok üzgünüm , canım sıkkın. 1800 gr a ulaşırsa korkma dedi doktorum . 1560 gr şimdi. 31+3 haftası. . Sanırım ben 1 ay içinde doğum yapacağım.
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Geçen haftadan bu yana bebeğim hiç kilo almamış . Tansiyonum da 16/10,5 du.Alfamet e başladım. Bir de plasente kireçlenmesi varmış. Genelde son haftalarda oluyormuş ama benim erken başlamış. Sanırım -ki büyük ihtimal - benim erken doğum sezeryan olacak. Eşim 38 haftayı bulur mu dedi. Keşke bulsa dedi. Ciğerlerini geliştirmek için bir iğne yapıp alabilirlermiş bebeğimi. Dinlen ilaçlarını iç. 3 gün sonra beni ara tansiyon gidişatın hakkında bi,lgi ver dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Buı arada birçok şey saydı. Bunlardan biri dahi yaşansa hemen beni ara dedi. Evin nerede diye sordu. Yakın oturuyormuşuz .
Çok üzgünüm , canım sıkkın. 1800 gr a ulaşırsa korkma dedi doktorum . 1560 gr şimdi. 31+3 haftası. . Sanırım ben 1 ay içinde doğum yapacağım.
canım sıkıntılısın biliyorum ama strese girersen yükselir biliyorsun
limon tüket bol bol sık iç tuzu azalt bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy
bol bol yoğurt süt yumurta ye her öğünde bunlardan ye
et ve yeşillik ye bir beslenme düzeni oluştur
mesela ben şeker diyeti uyguluyorum kahvaltıda 2 dilim peynir yiyorum ya da bir dilim peynir bir yumurta ara öğünde süt yanında bir meyve öğlen ne yersem yiyim koca bir kase yoğurt yiyorum sonra akşam yine öyle ne yersem yiiym koca bir kase yoğurt büyük oğlumda böyle yapmadım hep haftasıyla uyumlu gitti bu oğlum bir hafta önden gidiyor maşallah
Bol bol sol tarafına yatarak dinlen canım.neden olurmus ki bu kireclenme..
düşünmemeye çalış allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.hiç bişey olmaz
dua et bizde edecez sen merak etme bir haftada bile nekadar kilo alıyolar bol bol dinlen tansiyonuna
dikkat et geçen hafta benimde 14 9 du alfamet verdi düştükçe azalt dedi benim şuan tansiyonum
çıkmıyo ilacı bıraktım inş. bişey olmicak bizi habersiz bırakma dikkat et
Gesma hersey yolunda gidecek inşallah bi arkadasıma da gelişimi yavaslamış demişlerdi hersey yolunda gştti sonrasında sağlıkla kavustular. Strese girmeden kendine dikkat edersen bebeğin için daha iyi olacak dr kontrolü altındasın korkma
görüntümüz aynı canım.. Hiçbi fark yok..28+0 dayım bende..Kim dediyse halt yemiş
94 göstermiyorsun ayrıca canım hiç..
Hiç de büyük değil canım benimki de o kadar var ben de 29. Haftadayım
Kafaya takma kimseyi kimi büyük diyo kimi küçük
evet canım ama spor yapmıyorum sadece çocuklara hareketi gösteriyorum bi de aile genetiği var çok yemek yemem ben o süt olsun diye herşeyi de yemedim gerekli şeyleri yedim o kadar
anaaaaa ben de adanadayımmm kime gidiyorsun ben şimdi cüneyt evrükeye gidiyorum çok seviyorum ama 4000lira istedi metroda ferhat erol varmış ona da gitcem aynı anda iki dr gideceğim doğuma kadarrrr
yok yaaaa bana da karnın küçük karnın aşağıda erken doğum mu yapacaksın ne diyorlar ilki olsa tedirgin olacağım ama ilki de böyleydi diyorum
balkaymak bluzun lcden mi ben de de var aynısı heheheh
Hiç 94 göstermiyorsun maşallah :) Bence gayet normal yani son 3 ayda göbek birden büyüyor..
canım 31.haftamdayın, 64 kiloyum ama gobegim senden cok cok daha fazlahem fazla olsun gobegin ne olcak ki..
bide benim karnımı görse ne der acaba bu kadın 9 aylık dersanırım benim kocaman
ama senin 94 gibi durmuyosun ben 63 olmuşum normaldede zayıfım ama hiç 63
değilde daha fazla duruyorum aman kim ne derse desin cnm sen takma kafaya
bana hiçç büyük gelmedi bide kendimle karşılaştırıncaayrıca nereye sakladın o 94 kiloyu onu da göremedim ben maşallah :) ben 65 kilodayım 12 kilo aldım ve pilates topu yutmuş gb görünüyorum bi ara foto yükleyeyim de için rahatlasın :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?