2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

94 göstermiyorsun ayrıca canım hiç..

Hiç de büyük değil canım benimki de o kadar var ben de 29. Haftadayım
Kafaya takma kimseyi kimi büyük diyo kimi küçük

Son düzenleme:

uçakla gitme şansın yok dimi fazla sürmüyo ya durumun zor ama inan herkesin farklı problemleri var
benim eşimde doğumumdan 2 gün sonra şehir dışına çıkcak 1 yıllığına mecburi doğumu bekliyo görüp
gideyim diyo nyaaplım bir şekilde hallolur sen sıkma canını adanada hangi dr gidiyosun bende adanadayım

Canım sen beden eğitimi öğretmeniydin değil mi??? Ondan olabilir mi acaba göbeğinin olmayısı
evet canım ama spor yapmıyorum sadece çocuklara hareketi gösteriyorum bi de aile genetiği var çok yemek yemem ben o süt olsun diye herşeyi de yemedim gerekli şeyleri yedim o kadar
anaaaaa ben de adanadayımmm kime gidiyorsun ben şimdi cüneyt evrükeye gidiyorum çok seviyorum ama 4000lira istedi metroda ferhat erol varmış ona da gitcem aynı anda iki dr gideceğim doğuma kadarrrr

yok yaaaa bana da karnın küçük karnın aşağıda erken doğum mu yapacaksın ne diyorlar ilki olsa tedirgin olacağım ama ilki de böyleydi diyorum

Hiç 94 göstermiyorsun maşallah :) Bence gayet normal yani son 3 ayda göbek birden büyüyor..

seni çook iyi anlıyorum yapacağımız tek şey kendimizi üzmeden, ezdirmeden onları öyle kabul etmek.. zaman gelecek bizde kaynana olacaz o zaman bunlar aklımızda olur işte..

canım 31.haftamdayın, 64 kiloyum ama gobegim senden cok cok daha fazla hem fazla olsun gobegin ne olcak ki..

bide benim karnımı görse ne der acaba bu kadın 9 aylık dersanırım benim kocaman
ama senin 94 gibi durmuyosun ben 63 olmuşum normaldede zayıfım ama hiç 63
değilde daha fazla duruyorum aman kim ne derse desin cnm sen takma kafaya

Bugün doktor kontrolümüz vardı. Geçen haftadan bu yana bebeğim hiç kilo almamış . Tansiyonum da 16/10,5 du.Alfamet e başladım. Bir de plasente kireçlenmesi varmış. Genelde son haftalarda oluyormuş ama benim erken başlamış. Sanırım -ki büyük ihtimal - benim erken doğum sezeryan olacak. Eşim 38 haftayı bulur mu dedi. Keşke bulsa dedi. Ciğerlerini geliştirmek için bir iğne yapıp alabilirlermiş bebeğimi. Dinlen ilaçlarını iç. 3 gün sonra beni ara tansiyon gidişatın hakkında bi,lgi ver dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Buı arada birçok şey saydı. Bunlardan biri dahi yaşansa hemen beni ara dedi. Evin nerede diye sordu. Yakın oturuyormuşuz .
Çok üzgünüm , canım sıkkın. 1800 gr a ulaşırsa korkma dedi doktorum . 1560 gr şimdi. 31+3 haftası. . Sanırım ben 1 ay içinde doğum yapacağım.

bana hiçç büyük gelmedi bide kendimle karşılaştırınca ayrıca nereye sakladın o 94 kiloyu onu da göremedim ben maşallah :) ben 65 kilodayım 12 kilo aldım ve pilates topu yutmuş gb görünüyorum bi ara foto yükleyeyim de için rahatlasın :

canım sıkıntılısın biliyorum ama strese girersen yükselir biliyorsun
limon tüket bol bol sık iç tuzu azalt bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy
bol bol yoğurt süt yumurta ye her öğünde bunlardan ye
et ve yeşillik ye bir beslenme düzeni oluştur
mesela ben şeker diyeti uyguluyorum kahvaltıda 2 dilim peynir yiyorum ya da bir dilim peynir bir yumurta ara öğünde süt yanında bir meyve öğlen ne yersem yiyim koca bir kase yoğurt yiyorum sonra akşam yine öyle ne yersem yiiym koca bir kase yoğurt büyük oğlumda böyle yapmadım hep haftasıyla uyumlu gitti bu oğlum bir hafta önden gidiyor maşallah

Bol bol sol tarafına yatarak dinlen canım.neden olurmus ki bu kireclenme..

düşünmemeye çalış allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.hiç bişey olmaz
dua et bizde edecez sen merak etme bir haftada bile nekadar kilo alıyolar bol bol dinlen tansiyonuna
dikkat et geçen hafta benimde 14 9 du alfamet verdi düştükçe azalt dedi benim şuan tansiyonum
çıkmıyo ilacı bıraktım inş. bişey olmicak bizi habersiz bırakma dikkat et

Gesma hersey yolunda gidecek inşallah bi arkadasıma da gelişimi yavaslamış demişlerdi hersey yolunda gştti sonrasında sağlıkla kavustular. Strese girmeden kendine dikkat edersen bebeğin için daha iyi olacak dr kontrolü altındasın korkma

Bol bol sol tarafına yatarak dinlen canım.neden olurmus ki bu kireclenme..

Tuz diyetini başından beridir uyguluyorum canım.Protein ağırlıklı besleniyorum. Tansiyonla başa çıkmasını öğrendim sayılır ama kreçlenme canımı sıktı. Duygucum plesanta kreçlenmesi plasentanın yaşlanması cnm. Sanurum Aybüke de aynı dertten müzdaripti.
Zaten son haftalarda 37 den sonra oluyormuş ama benimki 31 de başladı. Normali beklesem bile erken gelir ki normal zaten olmayacak. Ben de istemem zaten artık. Ivf gebelik zaten benimkisi. Sanırım kilosu 1800 ü geçerse , tansiyon 16/11 in üzerine çıkıp, kreçlenme artarsa hemen doğuma alacak. Hepsinin sınırımdayım. İnşallah 35 haftayı doldururum. Kuvöz sıkıntısı yok bizim hastanede dedi doktorum. İnşallah gerek kalmaz. Geldiğimden beridir başım ağrıyor

gesmacım bi de sol tarafa yat sürekli ka akışınayardımcı olur bunları yap bir gün bir gündür canım ne kadar karnında dursa kardır canım bak bir ayın daha önünde maşallah öyle düşün bu 1 ayı güzelce beslenerek strese girmeden ilaçlarını içerek soola yatarak geçir bol bol vaktinde doğması için dua et canım allahjın izniyle herşey güzel olacak söylemesi kolay olsa da çok şükür rikli zamanları geçtin 32 . haftadasın

çok geçmiş olsun canım bu durumda napılır bilmiyorum bol bol dua ediyorum senin için.. sende bol bol dinlen içini ferah tut

İnşalllah kızlar. Yaşayıp göreceğiz inşallah.

görüntümüz aynı canım.. Hiçbi fark yok..28+0 dayım bende..Kim dediyse halt yemiş

94 göstermiyorsun ayrıca canım hiç..

Hiç de büyük değil canım benimki de o kadar var ben de 29. Haftadayım
Kafaya takma kimseyi kimi büyük diyo kimi küçük

balkaymak bluzun lcden mi ben de de var aynısı heheheh

Hiç 94 göstermiyorsun maşallah :) Bence gayet normal yani son 3 ayda göbek birden büyüyor..

canım 31.haftamdayın, 64 kiloyum ama gobegim senden cok cok daha fazla hem fazla olsun gobegin ne olcak ki..

Saolun kıslar ben 81 kiloydum hamile kaldığımda 13 kilo aldım ama iyi yedim yani evde sıkıldıkta yemeğe sardım, şimdi bide böyle deyince acaba ödem mi var diye de düşünüp korktum ama normal demek ki....teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…