canım çok hoş görünüyorsun göbüşünde gayet normal boyutlardaKızlar geçen biri göbeğim için 8 aylık gibi dedi bugün sağlık ocağındaki hemşirede baya çıkmış deyince iyice sinirim bozuldu doktora gidince sorucam ama bi baksanıza fazla mı büyük 29. Hafta için, tamam 94 kilomuz farkındayım ama korktum azıcık çok mu büyük acaba????
Eki Görüntüle 917914
geçmiş olsun cnm inşallah tansiyonun düzelir bebişinde vaktinde sağlıkla doğar inşallah bol bol dinlen ve sol tarafına yatmaya çalış gerçi arkadaşlar söylemiş muz. yumurta.süt. pekmez.ceviz ve badem bunlar bebişe hem kilo hemde beyin gelişimi için çok faydalı dualarım seninle cnm üzülmeBugün doktor kontrolümüz vardı. Geçen haftadan bu yana bebeğim hiç kilo almamış . Tansiyonum da 16/10,5 du.Alfamet e başladım. Bir de plasente kireçlenmesi varmış. Genelde son haftalarda oluyormuş ama benim erken başlamış. Sanırım -ki büyük ihtimal - benim erken doğum sezeryan olacak. Eşim 38 haftayı bulur mu dedi. Keşke bulsa dedi. Ciğerlerini geliştirmek için bir iğne yapıp alabilirlermiş bebeğimi. Dinlen ilaçlarını iç. 3 gün sonra beni ara tansiyon gidişatın hakkında bi,lgi ver dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Buı arada birçok şey saydı. Bunlardan biri dahi yaşansa hemen beni ara dedi. Evin nerede diye sordu. Yakın oturuyormuşuz .
Çok üzgünüm , canım sıkkın. 1800 gr a ulaşırsa korkma dedi doktorum . 1560 gr şimdi. 31+3 haftası. . Sanırım ben 1 ay içinde doğum yapacağım.
Muz ve kivide bebege kilo aldiriyor diye duymuştum
Kızlar İzmir Kent Has. de doğum yapacak olan var mu?
2dakikalık bir muayene 2 parmakla bakıyor doktor doğuma yakın normal doğum beklediğim için 10 gün kala baktı uygun dedi çatın.kasmaman lazım acımaması için.normal doğum düşünüyorsan açıklık kaç cm oldu diye sık sık bakılır.bende biraz tırsıyorum ama çok kısa sürdüğü için problem yok.2 yasındsa anne yalnız kalmak istiyorum yaaa..... bende ondan istiyorum işte.... Allah bagıslasın canım.. Maasallah diyelim....
canlarr su konuyu bi acıklık get,relim mi?
1 çatı nedir?
2 çatı nerede bulunur?
3 çatı muayenesi nerede nasıl ne zaman ne şekilde olur
4 şimdiye kadarki muayenelerimizde bilnir miydi?
5 bu catı yenilir mi içilir mi?? Yoksa bakılşır mı? NEdir????
Bu göbege takılanlara da ayrı sinir oluyorum ben de yaaa. Sanki her ay standart bir bel göbek ölçüsü olmak zorunda. Bence gayet normal canım. Hiç moralini bozmaya değmez
2dakikalık bir muayene 2 parmakla bakıyor doktor doğuma yakın normal doğum beklediğim için 10 gün kala baktı uygun dedi çatın.kasmaman lazım acımaması için.normal doğum düşünüyorsan açıklık kaç cm oldu diye sık sık bakılır.bende biraz tırsıyorum ama çok kısa sürdüğü için problem yok.
balkaymak cnm çok fit görünüyorsun ben 72 kiloyum 8 kilo aldım ama inanılmaz bir göbek var iç karnım çok dar
benim tansiyon problemim yok zaten.bana direkt erken plasenta yaşlanması dedi.
benim dr um ayaklarda gün sonuna doğru olan şişmeler normal dedi.sabah saatlerinde el ve yüzde olanlar tehlikeli dedi .senin tansiyon prblmin de olduğu için daha farklı demek.benden istedikleri plasenta rahimden erken ayrılırsa yaşayabileceğim belirtiler aslında.yani gebelik zehirlenmesi yada erken doğum...kanama su gelmesi sancı bunları da takip ediyorum tabi...
ben başından beri sadece demir hapı kullanırorum.kalsiyumu bile gıdalardan al dedi.ama dediğim gibi önce önemli olan senin moralin.moralini bozarsan tansiyonun daha çok çıkar.bebişin de etkilenir hem.Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kızlar İzmir Kent Has. de doğum yapacak olan var mu?
Doktorun kim canım?
Doktorun kim canım?
Sezeryan da göbek gitmiyormuş konusu tamamen savsata. Benim sezeryan olup sonrasında cok fit kalan arkadaşlarım var
Eritemeyenler bence tembelliklerine versin bunu
Ama şunu duymuştum kesi yerinde bir hissizlik oluyormuş bir kaç ayrı kişiden bunu duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum:))
Benim de ...:) Manisadan mı gelip gidiyorsun?
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Geçen haftadan bu yana bebeğim hiç kilo almamış . Tansiyonum da 16/10,5 du.Alfamet e başladım. Bir de plasente kireçlenmesi varmış. Genelde son haftalarda oluyormuş ama benim erken başlamış. Sanırım -ki büyük ihtimal - benim erken doğum sezeryan olacak. Eşim 38 haftayı bulur mu dedi. Keşke bulsa dedi. Ciğerlerini geliştirmek için bir iğne yapıp alabilirlermiş bebeğimi. Dinlen ilaçlarını iç. 3 gün sonra beni ara tansiyon gidişatın hakkında bi,lgi ver dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Buı arada birçok şey saydı. Bunlardan biri dahi yaşansa hemen beni ara dedi. Evin nerede diye sordu. Yakın oturuyormuşuz .
Çok üzgünüm , canım sıkkın. 1800 gr a ulaşırsa korkma dedi doktorum . 1560 gr şimdi. 31+3 haftası. . Sanırım ben 1 ay içinde doğum yapacağım.
benim de bugün doktor kontrolüm vardı, haftalarımız da durumumuzda birbirne yakınmış, ben de 31+6 yım bugün bebeğim 1570 gr çıktı. benim de su aazlığı sıkıntım var, daha önce konuşmutuk seninle. benimki geçen haftadan bu yana 100 gr almış, az almış ama kilo alması yine de iyi bir şey dedi,benim de erken doğum olacağı kesin ben de hergün tekme sayıyorum. içinde en ufak bir şüphe oluşursa hemen hastaneye gelmen lazım dedi nst ye bağlayıp durumu değerlendirmemiz lazım dedi.peki bana 2 hafta dayanır 3 hafta dayanır gibi bir öngörüde bulunamaz mısınız dedim, hiç bir şey söyleyemem dedi, bebeğinin hareketlerine bağlı dedi. yarın de periontologa gideceğim. bir de profesör baksın bakalım. onun fikirleri de çok önemli.
Benim de ...:) Manisadan mı gelip gidiyorsun?
Akhisarrrrrrrr:)
Biliyorum canım konuşmuştuk. Aklıma ilk sen geldin zaten .Ben de genel tarama için perinatoloğa gitmiştim. Aynı kişiden randevu alsam mı ki emin olamadım. Sadece o ne diyecek merak ediyorum. Ben doktoruma çok güveniyorum. Başından beri beni çok sıkı takip etti hiçbir şeyi atlamadı. Çok ikilemde kaldım.Kafam karışsın da istemiyorum. Bebeklerimizin kiloları aynı haftaları da. Sen hangi şehirdesin Aybükecim doktorun kim?
benimde tansiyonum hep düşük kızlar yaaa. Her zaman 9-4 buna alıştımda 8-3 oluyo bazen nevrim donuyo o zaman resmen. Ayaga kalkamıyorum. Ama dusuk olmadı iyiymiş.aHH AHHH su raporu bi alsaydım yaaa..
Kızlar özellikle 2.kez anne olacak arkadaslar. Sezeryan dogum sonrasında göbek kalıyomus dogru mu?
Kızlar geçen biri göbeğim için 8 aylık gibi dedi bugün sağlık ocağındaki hemşirede baya çıkmış deyince iyice sinirim bozuldu doktora gidince sorucam ama bi baksanıza fazla mı büyük 29. Hafta için, tamam 94 kilomuz farkındayım ama korktum azıcık çok mu büyük acaba????
Eki Görüntüle 917914
Bugün doktor kontrolümüz vardı. Geçen haftadan bu yana bebeğim hiç kilo almamış . Tansiyonum da 16/10,5 du.Alfamet e başladım. Bir de plasente kireçlenmesi varmış. Genelde son haftalarda oluyormuş ama benim erken başlamış. Sanırım -ki büyük ihtimal - benim erken doğum sezeryan olacak. Eşim 38 haftayı bulur mu dedi. Keşke bulsa dedi. Ciğerlerini geliştirmek için bir iğne yapıp alabilirlermiş bebeğimi. Dinlen ilaçlarını iç. 3 gün sonra beni ara tansiyon gidişatın hakkında bi,lgi ver dedi. Haftaya tekrar gideceğim. Buı arada birçok şey saydı. Bunlardan biri dahi yaşansa hemen beni ara dedi. Evin nerede diye sordu. Yakın oturuyormuşuz .
Haklısın cnm ama söyleyenlerden biri sağlık ocağındaki hemşire olunca takıldım işte, neyseki burda rahatlıyorum çok faydalı oluyor kendimle aynı veya yakın şeyleri yaşayan insanlarla paylaşım yapmak, iyi ki var burası...Canım insanları takma bana da yok karnın büyük yok aşağıda e arkadaş 33 . Haftaya giriyoruz herhalde büyük olacak herkesin karnı bir olmaz, densiz dolu etraf gayet iyi gözüküyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?