2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
canım çok hoş görünüyorsun göbüşünde gayet normal boyutlarda benim göbüş seninkinden büyük gören doğuma az kaldı galiba diyor hiç tınlamıyorumbunlara takıpta bebişini üzme boş yere önemli olan bebişinin sağlıklı doğması

geçmiş olsun cnm inşallah tansiyonun düzelir bebişinde vaktinde sağlıkla doğar inşallah bol bol dinlen ve sol tarafına yatmaya çalış gerçi arkadaşlar söylemiş muz. yumurta.süt. pekmez.ceviz ve badem bunlar bebişe hem kilo hemde beyin gelişimi için çok faydalı dualarım seninle cnm üzülme

Son düzenleme:
2dakikalık bir muayene 2 parmakla bakıyor doktor doğuma yakın normal doğum beklediğim için 10 gün kala baktı uygun dedi çatın.kasmaman lazım acımaması için.normal doğum düşünüyorsan açıklık kaç cm oldu diye sık sık bakılır.bende biraz tırsıyorum ama çok kısa sürdüğü için problem yok.
balkaymak cnm çok fit görünüyorsun ben 72 kiloyum 8 kilo aldım ama inanılmaz bir göbek var iç karnım çok dar

Son düzenleme:
Bu göbege takılanlara da ayrı sinir oluyorum ben de yaaa. Sanki her ay standart bir bel göbek ölçüsü olmak zorunda. Bence gayet normal canım. Hiç moralini bozmaya değmez

Teşekkür ederim kıslar

Amin inşallah amin canım.

spor yapanlarda kalmıyor tabi, evet o dikiş bölgesinde hissiszlik yaşanıyor

benim de bugün doktor kontrolüm vardı, haftalarımız da durumumuzda birbirne yakınmış, ben de 31+6 yım bugün bebeğim 1570 gr çıktı. benim de su aazlığı sıkıntım var, daha önce konuşmutuk seninle. benimki geçen haftadan bu yana 100 gr almış, az almış ama kilo alması yine de iyi bir şey dedi,benim de erken doğum olacağı kesin ben de hergün tekme sayıyorum. içinde en ufak bir şüphe oluşursa hemen hastaneye gelmen lazım dedi nst ye bağlayıp durumu değerlendirmemiz lazım dedi.peki bana 2 hafta dayanır 3 hafta dayanır gibi bir öngörüde bulunamaz mısınız dedim, hiç bir şey söyleyemem dedi, bebeğinin hareketlerine bağlı dedi. yarın de periontologa gideceğim. bir de profesör baksın bakalım. onun fikirleri de çok önemli.

Biliyorum canım konuşmuştuk. Aklıma ilk sen geldin zaten .Ben de genel tarama için perinatoloğa gitmiştim. Aynı kişiden randevu alsam mı ki emin olamadım. Sadece o ne diyecek merak ediyorum. Ben doktoruma çok güveniyorum. Başından beri beni çok sıkı takip etti hiçbir şeyi atlamadı. Çok ikilemde kaldım.Kafam karışsın da istemiyorum. Bebeklerimizin kiloları aynı haftaları da. Sen hangi şehirdesin Aybükecim doktorun kim?

ben alanya dayım, periontolog antalya da sadece 1 taneymiş, mecburen one gideceğim, özel muayenehanesi varmış, yarın için randevu aldım, perontolog riskli gebelik uzmanı olduğu için ben fikirlerini duymayı çok istiyorum, kendi doktorumun yanıldığını duymayı çok istiyorum, kendi doktoruma güvenmek zorundayım, baştan beri takibimi o yapıyor, ama çok pimpriikli gibime geliyor, inaşallah anlattığı gibi vahim değildir durumum, ak kara yarın ortada net şekilde görülecek.

5 gün önce gittiğim başka doktor bebeğimin kilosunu 1800 gr tarttı bu 1570 gr tarttı, yine önceki gittiğim doktor o kadar vahim bir durum olmadığını hatta bu bebeğin son haftalar kadar dayanabileceğini söyledi, ama kendi doktoruma kalsa bugün alacak sanki. iki doktor arasında bu kadar uç yorum beni inanılmaz çelişkide bıraktı. O nednele periontolog durumu netleştirir sanırsam.

inan var ya artık psikoloji falan kalmadı, durmadan prematüre bebek hikayeleri okuyorum, acaba yoğun bakımda kalır mı? kalırsa kaç gün kalır, emizrebilecek miyim, dokunabilecek miyim, kucağıma ne zaman alırım? evimize ne zaman döneriz? bir sürü bir sürü soruyla boğuşuyorum hergün her gece

Göbek falan kalmıyor canım biraz yürüyüş ve egzersiz yeterli endişe etmeyin çatı muayenesi de yarım dk bişey beni ateş basmıştı anlık, ama korkulacak bişey yok takılmayın derin nefes alın tamamdır

Canım insanları takma bana da yok karnın büyük yok aşağıda e arkadaş 33 . Haftaya giriyoruz herhalde büyük olacak herkesin karnı bir olmaz, densiz dolu etraf gayet iyi gözüküyorsun

Canım sıkma canını 35. Hafta dolduktan sonra Allah'ın izniyle bi sıkıntı olmayacaktır Allah büyüktür inşallah sağlıkla bebeğine kavuşacaksın

Canım insanları takma bana da yok karnın büyük yok aşağıda e arkadaş 33 . Haftaya giriyoruz herhalde büyük olacak herkesin karnı bir olmaz, densiz dolu etraf gayet iyi gözüküyorsun
Haklısın cnm ama söyleyenlerden biri sağlık ocağındaki hemşire olunca takıldım işte, neyseki burda rahatlıyorum çok faydalı oluyor kendimle aynı veya yakın şeyleri yaşayan insanlarla paylaşım yapmak, iyi ki var burası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…