2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım yaaa insan kaprisleriyle uğraşmak hele ki hamileyken hiç çekilmez tahmin edebiliyorum. Sen delidir ne yapsa yeridir diyip umursamasaydın keşke. Parasıyla ne oldum delisi olmuş bu tür insanlar.

Kızlar bu doğum parası için 120 gün çalışmış olman gerekiyomuş galiba bide rapordan 3 ay öncesi sayılmıyomuş diye duydum varmı böyle bişey kafamı karıştırdı şu doğum parası ya:S

Bi an kendimi yerine koydum sanki ordaymışım gibi oldu, ama sen bebişine bak canım huzurunu kaçırmalarına izin verme... Ne zaman izne çıkıyosun??

Bende başlıycam artık ilk defa bebek kıyafetleri yıkıcam çok değişik bir duygu olcak gibime geliyor asarken falan ağlamasam bari

aynen yaaa.. Bende aglarım gibi geliyoo.. kocişimle asarız artık kıyafetleriii.... Ayyyyyyyyy.... Oda ağlar kesinnnyaa zarar vermem giysilerine umarım yaaa....

Aynen tatlım . İnşallah bir aksilik çıkmaz da 37 den sonra gelir bebişlerimiz.

sen kuzuna bak canımm.. Salla diğerlerini ayy bu kızda öğrenseydibi an önce senin işini..

Aman sorma delirtti beni şimdi de çıkıcam diyor yapamazmış dayanamıyorum böyle diyor 2 haftadır öğrettiklerim boşa gidicek eğer giderse ya da diyorum giderse de gitsin yeni birine hemen öğretirim izne kadar son haftamda falan çıkmasın da

Canım yaaa insan kaprisleriyle uğraşmak hele ki hamileyken hiç çekilmez tahmin edebiliyorum. Sen delidir ne yapsa yeridir diyip umursamasaydın keşke. Parasıyla ne oldum delisi olmuş bu tür insanlar.

Ben zaten artık o kadar alıştım ki böyle şeylere eskisi kadar takmıyorum gerildim sadece kadın öyle bağırınca oğlum da korktu kıyamam saatlerdir abuk subuk yerlerden tekme atıyor allah bunları bildiği gibi yapsın diyorum ya büyük konuşmiyim bir daha asla psikiyatri servisi ve asla sağlık sektöründe çalışmam bu ne ya üç kuruş para veriyolar sanki seni satın alıyolar

Bi an kendimi yerine koydum sanki ordaymışım gibi oldu, ama sen bebişine bak canım huzurunu kaçırmalarına izin verme... Ne zaman izne çıkıyosun??

Kaçırıyolar işte böyle huzurumu allaha havale ediyorum benim 29 ocakta tam 32+0 oluyor herhalde bu durumda 28 ocak son olucak canım eğer 32+0 da almak gerekiyorsa onu da tam bilmiyorum kii

Bende başlıycam artık ilk defa bebek kıyafetleri yıkıcam çok değişik bir duygu olcak gibime geliyor asarken falan ağlamasam bari

aynen yaaa.. Bende aglarım gibi geliyoo.. kocişimle asarız artık kıyafetleriii.... Ayyyyyyyyy.... Oda ağlar kesinnnyaa zarar vermem giysilerine umarım yaaa....

asarken daha duygusal oluyor insan
tavsiyem hastane çantasına koyacakları ve sonra giydireceklerini ayrı yıka karşımasın ben öyle yapmıştım
şimdi de öyle yapacağım

Az önce kadının randevulu olduğu 1,5 senedir birlikte çalıştığım psikolog odasına çağırdı beni ve hamile değilmişim sanki beni hiç tanımıyormuş gibi kadını savundu bana ben de hiç altında kalmadan çatır çatır cevabını verdim en son da hatta elimde olsa o attığı parayı kıvırıp onun münasip bi yerine monte yapardım dedim size de helal olsun herşey para demek değil ama bu mantık sizde yok

Evet canım ya, onun da etkisi var galiba,Kaç gündür oturarak uyumaya çalışıyorum zaten, boynum belim her yerim tutuluyo, inşallah geçer kısa sürede

sağ göğsümün altında inanılmaz bi ağrı var geçmiyo ne zamandır,batıyo resmen bıçak gibi aynı durumu yaşayan varmı nasıl geçicek bu

Aynı sıkıntıyı 1 haftadır yaşıyorum canım sol tarafımda , kas ağrısı ve bebek baskı yapıyo diyo doktorlar.Malesef yapacak bişey yok, en fazla dayanamadığında parol iç dedi bana doktor.Katlanıcaz mecbur

dün okuldaki müdür yardımcısına sordum 32 hafta çalışma raporu alsam okul kapanmadan 5 hafta aktarabilir miyim dedim yok dedi tatiller sayılmıyor 3 haftasını aktarabilirsin dedi.

Doğum parası önceden sigortali olanlar alabiliyormu ben 2010-2011 yılları arasında çalıştım sonra çalışmadım

Doğum parası önceden sigortali olanlar alabiliyormu ben 2010-2011 yılları arasında çalıştım sonra çalışmadım

Alamazsın canım ne yazıkki.. son yılda 120 iş gunu çalışmış olman gerekli.

Arkadaslar dogum parası devletin dogum yapan kadınlara verdiği para gibi görülüyor ama öyle değil. Nasıl normal çalışırken hastalandıgımızda rapor aldıgımız surenın parasını devlet bize bizim maasımızdan dustugu ödeneklerden ödüyorsa dogumda aynı. Raporluyuz dolayısyla rapor paramızı alıyoruz. Tek fark dogurmus oldugumuz için oluşuyor. yoksa özel heyet raporları ile anca alırız bu kadar uzun raporu. Ödeme yapmaz devlet. Ama şimdi doğum yaptıgımız için heyet raporu olmadan devlet ödeme yapıyor. Senin şahsına söylemiyorum cnaım bunuda sanki devlet bize para hibe ediyormus gibi bi izlenim var bazı arkadaslarda bu izlenim kaybolsn diye yazıyorum.. Sen sormusken benimde aklımdayken yazayım dedim..

Maveracım senin sayende kendimdeki bir yanlışı düzelttim tabii anlayana kadar bayaği bir zaman aldı:)))
Ben 30 haftayı bitirdim sanıyorum meğer 30a yeni girmişim:)))

Senin miniğine de maşallah ben de pazartesi görcem tosungülü mü:)))

Yok canım ben sigortali çalıştım ciktiktan sonra işsizlik maaşı için bile başvurmadim sadece merak ettim sordum cevap için tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…