Günaydın kızlar sabah gelir gelmez bi hasta geldi yerime bakacak kız da hastadan ödeme istedi ( bizde ödeme çıkışta yapılır ) kadın açtı ağzını yumdu gözünü daha doktoru görmeden ödeme istiyosunuz çok çirkin bir tavrınız var hakaret üstüne hakaret ben duydum bunları gidip durumu toparlamaya çalıştıkça bana da bağırdı kadın en son parayı fırlattı alın paranızı falan allahım delirdim kadını mı sakinleştiriyim kız gitti içeri ağlıyor onu mu yoksa kendimi mi yoksa seslerden beni tekme manyağı yapan oğlumu mu allahım bu nasıl kabus kurtar beni !!!
Günaydın kızlar sabah gelir gelmez bi hasta geldi yerime bakacak kız da hastadan ödeme istedi ( bizde ödeme çıkışta yapılır ) kadın açtı ağzını yumdu gözünü daha doktoru görmeden ödeme istiyosunuz çok çirkin bir tavrınız var hakaret üstüne hakaret ben duydum bunları gidip durumu toparlamaya çalıştıkça bana da bağırdı kadın en son parayı fırlattı alın paranızı falan allahım delirdim kadını mı sakinleştiriyim kız gitti içeri ağlıyor onu mu yoksa kendimi mi yoksa seslerden beni tekme manyağı yapan oğlumu mu allahım bu nasıl kabus kurtar beni !!!
evet canım o ben de alacağım onnu yumuşatıcıya gerek yok
Bende başlıycam artık ilk defa bebek kıyafetleri yıkıcam çok değişik bir duygu olcak gibime geliyor asarken falan ağlamasam bari
Akhisarrrrrrrr:)
Benim eşim de Akhisarlı :) Orçun Bey e tavsiye üzerine mi gidiyorsun canım ?
inan var ya artık psikoloji falan kalmadı, durmadan prematüre bebek hikayeleri okuyorum, acaba yoğun bakımda kalır mı? kalırsa kaç gün kalır, emizrebilecek miyim, dokunabilecek miyim, kucağıma ne zaman alırım? evimize ne zaman döneriz? bir sürü bir sürü soruyla boğuşuyorum hergün her gece
sen kuzuna bak canımm.. Salla diğerlerini ayy bu kızda öğrenseydibi an önce senin işini..
Canım yaaa insan kaprisleriyle uğraşmak hele ki hamileyken hiç çekilmez tahmin edebiliyorum. Sen delidir ne yapsa yeridir diyip umursamasaydın keşke. Parasıyla ne oldum delisi olmuş bu tür insanlar.
Bi an kendimi yerine koydum sanki ordaymışım gibi oldu, ama sen bebişine bak canım huzurunu kaçırmalarına izin verme... Ne zaman izne çıkıyosun??
Bende başlıycam artık ilk defa bebek kıyafetleri yıkıcam çok değişik bir duygu olcak gibime geliyor asarken falan ağlamasam bari
aynen yaaa.. Bende aglarım gibi geliyoo.. kocişimle asarız artık kıyafetleriii.... Ayyyyyyyyy.... Oda ağlar kesinnnyaa zarar vermem giysilerine umarım yaaa....
alabilirsin diye biliyorum arkadaşım..
Canım bendev2 haftacöncce oldu sol kaburgamın altında acıma, batma ağrı ama dikkat ettim bebek oraya yakın tekme atıyordu, sonra kendiliğinden geçti belki seninkide böyle bişeydir. Sanırım bebişler baskı yapıyor artık...
Saol canım inşallah, ne güzel ya 32. Haftanız bitti biz daha 29 dayız, insan rahatlıyordur, artık doğsa bile 7,5 ayı tamamladı diye...
Teşekkür ederim cnm
sağ göğsümün altında inanılmaz bi ağrı var geçmiyo ne zamandır,batıyo resmen bıçak gibi aynı durumu yaşayan varmı nasıl geçicek bu
anneeeeeeeeeeeeee imdatrttttttttttttt korkuyorum benn nnnnnn yaptırmam onuuuuuuuuuuuuuu....................
Kızlar bu doğum parası için 120 gün çalışmış olman gerekiyomuş galiba bide rapordan 3 ay öncesi sayılmıyomuş diye duydum varmı böyle bişey kafamı karıştırdı şu doğum parası ya:S
Doğum parası önceden sigortali olanlar alabiliyormu ben 2010-2011 yılları arasında çalıştım sonra çalışmadım
Maveracım senin sayende kendimdeki bir yanlışı düzelttim tabii anlayana kadar bayaği bir zaman aldı:)))doktordan geldik şimdi kızım 30+2 de, 1570 gr olmuş, herşey yolunda dedi doktorumuz..çoğu gitti azı kaldı..4-5-6 mart tarihlerinden birini seçersin doğum için dedi..bu arada benim kızçe gece yatmak sabah kalkmak bilmiyor:) uyuyodu eli yüzünde miniğim, yerim onu beeen:)
Alamazsın canım ne yazıkki.. son yılda 120 iş gunu çalışmış olman gerekli.
Arkadaslar dogum parası devletin dogum yapan kadınlara verdiği para gibi görülüyor ama öyle değil. Nasıl normal çalışırken hastalandıgımızda rapor aldıgımız surenın parasını devlet bize bizim maasımızdan dustugu ödeneklerden ödüyorsa dogumda aynı. Raporluyuz dolayısyla rapor paramızı alıyoruz. Tek fark dogurmus oldugumuz için oluşuyor. yoksa özel heyet raporları ile anca alırız bu kadar uzun raporu. Ödeme yapmaz devlet. Ama şimdi doğum yaptıgımız için heyet raporu olmadan devlet ödeme yapıyor. Senin şahsına söylemiyorum cnaım bunuda sanki devlet bize para hibe ediyormus gibi bi izlenim var bazı arkadaslarda bu izlenim kaybolsn diye yazıyorum.. Sen sormusken benimde aklımdayken yazayım dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?