Aynen oyle yapacagım canım zaten.. Hastanede kalma olayınada şimdiden bişey demem ben kotu olurum dersem ama o gun o duygusallıkla annem kalacak dersem eşim bana kıyamaz benim dedğim olur zaten
Kızlar benim kv yi anlamaya bosyere calışmayın.. Garip enteresan birisi.. Hayır sadece kotu niyetli oldugu için oyle yapıyo.. Yoksa eltim dogum yapalı 2 ay oldu cocugu özleyip biz her hafta gidiyoruz o daha 3 kere falan gitti. Ama eltimin anneswi aglayarak gelir 2 gun gormesin. Şimdi hangisine inanacaksın. Benim annem şimdiden hevesle o kadar ugrasırken bu hatun hiçbişey yapmıyo.. Amaaannn dugunumdede hiçbişey yapmadılar zaten ben gelinliğimi bile kendim aldım.. Bide guzelmiş diye yorum yaptılar utanmadan.. O kadının diyebilecek sozu yok benim yanımda. Allahtan yaz geliyo yaz gunu cocuga örme şeyler mi gıydırcem.. Ohh giderim bide annemlerin yanına. Kalırım 2 hafta falan sonra yıne giderim... Çatlasın buda.... YA ben sevmiyorum bu kadını yaaa. Hayatı oyun bunun yaaa.. Bİ anlatsam daha neler var neler.. ki hayatım boyunca birisine bu demedim ama hakediyo gerçekten....
Kızlar geçen biri göbeğim için 8 aylık gibi dedi bugün sağlık ocağındaki hemşirede baya çıkmış deyince iyice sinirim bozuldu doktora gidince sorucam ama bi baksanıza fazla mı büyük 29. Hafta için, tamam 94 kilomuz farkındayım ama korktum azıcık çok mu büyük acaba????
Eki Görüntüle 917914
Dün kontrolümüz vardı. Bebek hala yan duruyor. Doktor bu normalde iatenilmeyen bir durum olsa da sende belki de en büyük avantajımız dedi. Başı sağda, poposu solda ayakları da aşağıda. Yani rahim ağzına herhangi bir baskı yok. Boy oldukça uzun, kilo alımı çok iyi. 10 gün önden gidiyor dedi. Hatta ekledi, erken gelmezse zamanında doğarsa yenidoğan kıyafetleri asla olmaz dedi. Beni en çok kilosu mutlu etti. 2530 kg olmuş. Bir de bu sabah eşim doktorumun da isteği ve ısrarıyla kortizon iğne yaptı. Eğer erken gelirse akciğerlerinin gelişimini hızlandırmak için. Yarın yine yapacak. O dombili parmaklarıyla elinde enjektör, olmayan iğne korkusu yerleşiyor bende. Bu arada oğlum pipisi dışında hiçbir yerini göstermedi. Dolayısıyla elimizde bir pipi fotoğrafı var. Bu arada oğlumun perdesi ve nevresimi geldi, yıkandı ütülendi. Asıldı. Dün yatağı geldi kuruldu. Az önce fotosunu çekmeye çalıştım ama ışığı ters taraftan aldığından iyi çıkmıyor. Akşam çekip sizlerle paylaşacağım. Moralim iyi anlayacağınız.
Gunaydinn kizlar size birsey sormak istiyorum. Bebeklerin kiyafetlerini gunestemi kurutmamiz gerekiyor??? Guneste kurutmazsak ne olur???Ben yikadim dun gece ama hic balkonda falan camasir kurutmam evim cadde ustunde hic hos bir goruntu olmuyor. Birde surekli arabalar geciyor daha cok kirlenirmis gibi geliyor bana. Ki zaten istanbulda gunes yok maalesef:))
Gunaydinn kizlar size birsey sormak istiyorum. Bebeklerin kiyafetlerini gunestemi kurutmamiz gerekiyor??? Guneste kurutmazsak ne olur???Ben yikadim dun gece ama hic balkonda falan camasir kurutmam evim cadde ustunde hic hos bir goruntu olmuyor. Birde surekli arabalar geciyor daha cok kirlenirmis gibi geliyor bana. Ki zaten istanbulda gunes yok maalesef:))
Ne güzel canım maaşşşallah neredeyse yeni doğmuş bir bebeğin kilosunda oğluşun çok sevindimDün kontrolümüz vardı. Bebek hala yan duruyor. Doktor bu normalde iatenilmeyen bir durum olsa da sende belki de en büyük avantajımız dedi. Başı sağda, poposu solda ayakları da aşağıda. Yani rahim ağzına herhangi bir baskı yok. Boy oldukça uzun, kilo alımı çok iyi. 10 gün önden gidiyor dedi. Hatta ekledi, erken gelmezse zamanında doğarsa yenidoğan kıyafetleri asla olmaz dedi. Beni en çok kilosu mutlu etti. 2530 kg olmuş. Bir de bu sabah eşim doktorumun da isteği ve ısrarıyla kortizon iğne yaptı. Eğer erken gelirse akciğerlerinin gelişimini hızlandırmak için. Yarın yine yapacak. O dombili parmaklarıyla elinde enjektör, olmayan iğne korkusu yerleşiyor bende. Bu arada oğlum pipisi dışında hiçbir yerini göstermedi. Dolayısıyla elimizde bir pipi fotoğrafı var. Bu arada oğlumun perdesi ve nevresimi geldi, yıkandı ütülendi. Asıldı. Dün yatağı geldi kuruldu. Az önce fotosunu çekmeye çalıştım ama ışığı ters taraftan aldığından iyi çıkmıyor. Akşam çekip sizlerle paylaşacağım. Moralim iyi anlayacağınız.
Saol canımSeninki gerçekten enteresanmış anlamak güç valla dediğin gibi ne diyim umarım doğumdan sonra sıkıntı yaşamazsın amin
Hiç te bile halt etmiş onu diyen öyle bişey yok göbeğin gayet normal bence takma kafana canım
Dün kontrolümüz vardı. Bebek hala yan duruyor. Doktor bu normalde iatenilmeyen bir durum olsa da sende belki de en büyük avantajımız dedi. Başı sağda, poposu solda ayakları da aşağıda. Yani rahim ağzına herhangi bir baskı yok. Boy oldukça uzun, kilo alımı çok iyi. 10 gün önden gidiyor dedi. Hatta ekledi, erken gelmezse zamanında doğarsa yenidoğan kıyafetleri asla olmaz dedi. Beni en çok kilosu mutlu etti. 2530 kg olmuş. Bir de bu sabah eşim doktorumun da isteği ve ısrarıyla kortizon iğne yaptı. Eğer erken gelirse akciğerlerinin gelişimini hızlandırmak için. Yarın yine yapacak. O dombili parmaklarıyla elinde enjektör, olmayan iğne korkusu yerleşiyor bende. Bu arada oğlum pipisi dışında hiçbir yerini göstermedi. Dolayısıyla elimizde bir pipi fotoğrafı var. Bu arada oğlumun perdesi ve nevresimi geldi, yıkandı ütülendi. Asıldı. Dün yatağı geldi kuruldu. Az önce fotosunu çekmeye çalıştım ama ışığı ters taraftan aldığından iyi çıkmıyor. Akşam çekip sizlerle paylaşacağım. Moralim iyi anlayacağınız.
öyle bişey yok nasıl kurutuyorsan öyle yap
Günaydın kızlar sabah gelir gelmez bi hasta geldi yerime bakacak kız da hastadan ödeme istedi ( bizde ödeme çıkışta yapılır ) kadın açtı ağzını yumdu gözünü daha doktoru görmeden ödeme istiyosunuz çok çirkin bir tavrınız var hakaret üstüne hakaret ben duydum bunları gidip durumu toparlamaya çalıştıkça bana da bağırdı kadın en son parayı fırlattı alın paranızı falan allahım delirdim kadını mı sakinleştiriyim kız gitti içeri ağlıyor onu mu yoksa kendimi mi yoksa seslerden beni tekme manyağı yapan oğlumu mu allahım bu nasıl kabus kurtar beni !!!
canıım senin bahsettiğin dalan roxy i aldım bende.. yumusatıcıya gerek yok diyordun değilmi? Bebeğimin giysilerini hazırlayayım bende artık yaa..Kuzum benim yerim ben onuuu....
canıım senin bahsettiğin dalan roxy i aldım bende.. yumusatıcıya gerek yok diyordun değilmi? Bebeğimin giysilerini hazırlayayım bende artık yaa..Kuzum benim yerim ben onuuu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?