2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kahvaltı yaptık oğluşlarımla ortalık toplama zamanıııı şimdiii

dün eski okulumun yanındaki butiğe uğradım bebişe bişey bakayım dedm anaa bir baktım butik bebede ne varsa orda da var bi sürü seçtim gidip alacağım fiyatlar da bir ik lira oynuyor zaten kargoya vereceğim butiğe verrirm hemen alırım değil mi

Dün kontrolümüz vardı. Bebek hala yan duruyor. Doktor bu normalde iatenilmeyen bir durum olsa da sende belki de en büyük avantajımız dedi. Başı sağda, poposu solda ayakları da aşağıda. Yani rahim ağzına herhangi bir baskı yok. Boy oldukça uzun, kilo alımı çok iyi. 10 gün önden gidiyor dedi. Hatta ekledi, erken gelmezse zamanında doğarsa yenidoğan kıyafetleri asla olmaz dedi. Beni en çok kilosu mutlu etti. 2530 kg olmuş. Bir de bu sabah eşim doktorumun da isteği ve ısrarıyla kortizon iğne yaptı. Eğer erken gelirse akciğerlerinin gelişimini hızlandırmak için. Yarın yine yapacak. O dombili parmaklarıyla elinde enjektör, olmayan iğne korkusu yerleşiyor bende. Bu arada oğlum pipisi dışında hiçbir yerini göstermedi. Dolayısıyla elimizde bir pipi fotoğrafı var. Bu arada oğlumun perdesi ve nevresimi geldi, yıkandı ütülendi. Asıldı. Dün yatağı geldi kuruldu. Az önce fotosunu çekmeye çalıştım ama ışığı ters taraftan aldığından iyi çıkmıyor. Akşam çekip sizlerle paylaşacağım. Moralim iyi anlayacağınız.

maşallah amargicim 41 kere maşallah ne güzel haberler rabbim vaktinde kucağına almayı nasip etsin sana ve hepimize
işe devam size bakmadan duramıyorum valla

Seninki gerçekten enteresanmış anlamak güç valla dediğin gibi ne diyim umarım doğumdan sonra sıkıntı yaşamazsın amin

Hiç te bile halt etmiş onu diyen öyle bişey yok göbeğin gayet normal bence takma kafana canım

Günaydın güzel haberlerle geldiğin için çok sevindim canım allahım tamamına erdirsin inşallah

günaydın kızlarrr
her yazışımda bi günün sorusu belirliyorum kendime yaa bişey sormadan duramıyorum:)
bebişler hangi haftalar arasında doğum pozisyonu alıyorlar ? aydınlanmak istiyorum bu konuda :18:

buarada amargicim maşallah diyelim çok güzel haberler bunlar

Gunaydinn kizlar size birsey sormak istiyorum. Bebeklerin kiyafetlerini gunestemi kurutmamiz gerekiyor??? Guneste kurutmazsak ne olur???Ben yikadim dun gece ama hic balkonda falan camasir kurutmam evim cadde ustunde hic hos bir goruntu olmuyor. Birde surekli arabalar geciyor daha cok kirlenirmis gibi geliyor bana. Ki zaten istanbulda gunes yok maalesef:))

ben doğum yapacak olan bir arkadaşımdan görmüştüm bilmiyorum doğrusu ne ama evin içinde kurutmalıklarda kurutuyordu..
bende sanırım öyle yapacağım

öyle bişey yok nasıl kurutuyorsan öyle yap

Ne güzel canım maaşşşallah neredeyse yeni doğmuş bir bebeğin kilosunda oğluşun çok sevindim
Saol canım takmıyorum artık...

ooo super haberler canım....1800 g cıkarsa kurtardık falan derken senin bebişin yeni doğan bebek boyutlarına ulaşmış bile. Gözün aydın canım... Bwenim kzuzum ne kadar oldu acaba teyzesi cok merak ediyorum onu yaa..

Günaydın kızlar sabah gelir gelmez bi hasta geldi yerime bakacak kız da hastadan ödeme istedi ( bizde ödeme çıkışta yapılır ) kadın açtı ağzını yumdu gözünü daha doktoru görmeden ödeme istiyosunuz çok çirkin bir tavrınız var hakaret üstüne hakaret ben duydum bunları gidip durumu toparlamaya çalıştıkça bana da bağırdı kadın en son parayı fırlattı alın paranızı falan allahım delirdim kadını mı sakinleştiriyim kız gitti içeri ağlıyor onu mu yoksa kendimi mi yoksa seslerden beni tekme manyağı yapan oğlumu mu allahım bu nasıl kabus kurtar beni !!!

sen kuzuna bak canımm.. Salla diğerlerini ayy bu kızda öğrenseydibi an önce senin işini..

ben zaten hep evini içinde kuruturum. yada balkonum cam balkon. ORaya koyarım ama hiç asmam balkona cunku yasak burda. Bencede hiç hoş gorunmuyo zaten.. Ama yazın dısarıda havalandırmakda iyi oluyo. O zamanda balkonun camlarını acıyorum..

canıım senin bahsettiğin dalan roxy i aldım bende.. yumusatıcıya gerek yok diyordun değilmi? Bebeğimin giysilerini hazırlayayım bende artık yaa..Kuzum benim yerim ben onuuu....

evet canım o ben de alacağım onnu yumuşatıcıya gerek yok

doktordan geldik şimdi kızım 30+2 de, 1570 gr olmuş, herşey yolunda dedi doktorumuz..çoğu gitti azı kaldı..4-5-6 mart tarihlerinden birini seçersin doğum için dedi..bu arada benim kızçe gece yatmak sabah kalkmak bilmiyor:) uyuyodu eli yüzünde miniğim, yerim onu beeen:)

canıım senin bahsettiğin dalan roxy i aldım bende.. yumusatıcıya gerek yok diyordun değilmi? Bebeğimin giysilerini hazırlayayım bende artık yaa..Kuzum benim yerim ben onuuu....

Bende başlıycam artık ilk defa bebek kıyafetleri yıkıcam çok değişik bir duygu olcak gibime geliyor asarken falan ağlamasam bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…