Çok geçmiş olsun. Moralini fena bozmussun. Bende de seker var, benim bebek de 2 hafta onden gidiyordu.diyete başladım. Hepsi tek tek duzeldi. Önce diyetisyene gidip bir liste oluştur, ona uyarsan emin ol sekerin düşecek. Diger konuya gelince benim doktorum yılların tecrubesine sahip. Sekerim cikinca sakin o kötü senaryolara inanma bebege hic birsey olmaz sadece normalden iri olur sezeryan yaparız dedi. Olumsuz konuşanlara inanma öyle bişey olmaz dedi. Sen de o kötü düşünceleri kafandan at. İnşallah bisey olmayacak.merhaba kızlar eşimle bugun doktora gittik muayene gunumdu 9.30daydı içeri girdik bide kahvaltı etmedik yani,hiç iyi şeyler soylemedi şekerimi daha onceden baktırdım sınırdaydı diyet yapmadım oyle yani.bugun doktorum muyane etti 2.500olmuş bebegin kilosu şekerden iri yani bugun 32+6gunluk olmam gerekirken ultrason 34+5günlük gözüküyor 2hafta onden gidiyor dikkat etcen dedi 10gun sekerini ölçucen dedi sabah aç bide 1saat sonra tok karnına dedi egerki bu 10gun içinde 200u gecerse hemen gel ogunu bekleme dedi.diyet yapıcan az sık yicen dedi arkadsımın 37haftada kızı 2500du sinirim bozuluyo hatırlayınca aglayasım geldi benim şimdiden 2500se daha nekadar var naparım 38.haftada ani ölum olabiliyormuş sekeri olan annelerin bebekleri allah korusun yaaa kafam allak bullak oldu
Çok geçmiş olsun. Moralini fena bozmussun. Bende de seker var, benim bebek de 2 hafta onden gidiyordu.diyete başladım. Hepsi tek tek duzeldi. Önce diyetisyene gidip bir liste oluştur, ona uyarsan emin ol sekerin düşecek. Diger konuya gelince benim doktorum yılların tecrubesine sahip. Sekerim cikinca sakin o kötü senaryolara inanma bebege hic birsey olmaz sadece normalden iri olur sezeryan yaparız dedi. Olumsuz konuşanlara inanma öyle bişey olmaz dedi. Sen de o kötü düşünceleri kafandan at. İnşallah bisey olmayacak.
arkadaşlar dün doktor kontrolumüz vardı. doktor bi sorun yok dedi fakat bana boyu kısa gibi geldi:44: kilosu 1150 gr boyu 30cm dedi bakıyorum normalde bu haftada herkesin 40cm civarı benim oğlum kısa boylumu olacak şimdi? bebeğin boyunu uzatmanın yolları var mı?
[/QUOTE]Hem arkadaşlarımın esleri Orcun beye gidiyordu onlardan duydum hem de netten araştırdım . O yüzden orcun beyi tercih ettim canım.
Benim eşim de Akhisarlı :) Orçun Bey e tavsiye üzerine mi gidiyorsun canım ?
kızlar ayaklarım ellerim şişmeye başladı benim normal mi bu zamanda erken değil mi yaabirde bugün eski fotoğraflarıma baktım ne kadar zayıfmışım diyorum ya çok fitmişim meğerse hamilelik boyunca 14 kilo aldım. çok yemediğim halde. zayıflar daha çok kilo alıyormuş diyorlar ama off ya canım sıkıldı normalde bunları hiç dert etmezdim ama bugün bi bunalımdayım. eşim beni beğenmezse ya eski halime dönemezsem diye durup durup kuruyorum kafamda
Maveracım senin sayende kendimdeki bir yanlışı düzelttim tabii anlayana kadar bayaği bir zaman aldı:)))
Ben 30 haftayı bitirdim sanıyorum meğer 30a yeni girmişim:)))
Senin miniğine de maşallah ben de pazartesi görcem tosungülü mü:)))
merhaba kızlar eşimle bugun doktora gittik muayene gunumdu 9.30daydı içeri girdik bide kahvaltı etmedik yani,hiç iyi şeyler soylemedi şekerimi daha onceden baktırdım sınırdaydı diyet yapmadım oyle yani.bugun doktorum muyane etti 2.500olmuş bebegin kilosu şekerden iri yani bugun 32+6gunluk olmam gerekirken ultrason 34+5günlük gözüküyor 2hafta onden gidiyor dikkat etcen dedi 10gun sekerini ölçucen dedi sabah aç bide 1saat sonra tok karnına dedi egerki bu 10gun içinde 200u gecerse hemen gel ogunu bekleme dedi.diyet yapıcan az sık yicen dedi arkadsımın 37haftada kızı 2500du sinirim bozuluyo hatırlayınca aglayasım geldi benim şimdiden 2500se daha nekadar var naparım 38.haftada ani ölum olabiliyormuş sekeri olan annelerin bebekleri allah korusun yaaa kafam allak bullak oldu
kızlaar mide yanmasına çözüm buldumm:) umarım sizde de işe yarar karpuz çekirdeğini yatmadan önce baya yiyorum ve gece cok daha az uyanıyorum ilaç içmek için hatta gün arasındada yandıkça yiyorum umarım sizde işe yarar en azından zararıı yyokk sevgili hamişlerrrr:)
aynen yaaa.. Bende aglarım gibi geliyoo.. kocişimle asarız artık kıyafetleriii.... Ayyyyyyyyy.... Oda ağlar kesinnnyaa zarar vermem giysilerine umarım yaaa....
Ya bende zarat verme kısmını düşünüyorum makinede bebek ayarı var baktım şimdi 60 dereceymiş fazla olmaz mı 60? Minnacık şeyler zaten daha da küçülmesin :)
kızlar ayaklarım ellerim şişmeye başladı benim normal mi bu zamanda erken değil mi yaabirde bugün eski fotoğraflarıma baktım ne kadar zayıfmışım diyorum ya çok fitmişim meğerse hamilelik boyunca 14 kilo aldım. çok yemediğim halde. zayıflar daha çok kilo alıyormuş diyorlar ama off ya canım sıkıldı normalde bunları hiç dert etmezdim ama bugün bi bunalımdayım. eşim beni beğenmezse ya eski halime dönemezsem diye durup durup kuruyorum kafamda
Ya bende zarat verme kısmını düşünüyorum makinede bebek ayarı var baktım şimdi 60 dereceymiş fazla olmaz mı 60? Minnacık şeyler zaten daha da küçülmesin :)
60 DERECE ÇOK YÜKSEK aman haa, senin bebişin kıyafetleri henüz kullanılmadı bile, tozu pisliği gitsin diye 30 derece en kısa programa at yeter.
şime bende de var, çok tzu yemediğim halde özellikle ellerim ve yüzümde şişme hissediyorum, doktora söyledim,tuzu azalt dedi, zaten az tuzlu yiyiorum dedim, o zaman daha da az ye dedi
60 DERECE ÇOK YÜKSEK aman haa, senin bebişin kıyafetleri henüz kullanılmadı bile, tozu pisliği gitsin diye 30 derece en kısa programa at yeter.
dün okuldaki müdür yardımcısına sordum 32 hafta çalışma raporu alsam okul kapanmadan 5 hafta aktarabilir miyim dedim yok dedi tatiller sayılmıyor 3 haftasını aktarabilirsin dedi.
hele ben bi 5 li set aldım akıllara zarar derecede küçük. 50 cmlik bebekler içinmiş. 0-3 ay bebekler için olan giysiler bayagı buyuk gorunuyo yanında onun bide cektiğini dusunsene oyuncaklara gıydırırz artık heralde..
Gunaydinn kizlar size birsey sormak istiyorum. Bebeklerin kiyafetlerini gunestemi kurutmamiz gerekiyor??? Guneste kurutmazsak ne olur???Ben yikadim dun gece ama hic balkonda falan camasir kurutmam evim cadde ustunde hic hos bir goruntu olmuyor. Birde surekli arabalar geciyor daha cok kirlenirmis gibi geliyor bana. Ki zaten istanbulda gunes yok maalesef:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?