2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Çok geçmiş olsun. Moralini fena bozmussun. Bende de seker var, benim bebek de 2 hafta onden gidiyordu.diyete başladım. Hepsi tek tek duzeldi. Önce diyetisyene gidip bir liste oluştur, ona uyarsan emin ol sekerin düşecek. Diger konuya gelince benim doktorum yılların tecrubesine sahip. Sekerim cikinca sakin o kötü senaryolara inanma bebege hic birsey olmaz sadece normalden iri olur sezeryan yaparız dedi. Olumsuz konuşanlara inanma öyle bişey olmaz dedi. Sen de o kötü düşünceleri kafandan at. İnşallah bisey olmayacak.

benim dr öyle dedi iri bebek olur çok istemeyiz dedii

arkadaşlar dün doktor kontrolumüz vardı. doktor bi sorun yok dedi fakat bana boyu kısa gibi geldi:44: kilosu 1150 gr boyu 30cm dedi bakıyorum normalde bu haftada herkesin 40cm civarı benim oğlum kısa boylumu olacak şimdi? bebeğin boyunu uzatmanın yolları var mı?

Canım ultrasonda yazan FL değeri varya ona bak ya 4 katı yada 7 katıydı tam hatırlamıyotum. Doktorun belki bas popo uzunlugu vermiştir. Bazen oylede yapıyorlar. Eğer oyleysse geyette uzun. Değilsede zaten sıkıntı olsa soylerdi. Ama bebeklerde anne karnında kısa kalma gibi bi sorun olmuyo herlade. Hİç duymadım yani endişelnme. BAzı bebekler uzun olabiliyo 2 cm falan ama 48 cmden az olmuyo galiba eğer miadında dogduysa tabi.

Hem arkadaşlarımın esleri Orcun beye gidiyordu onlardan duydum hem de netten araştırdım . O yüzden orcun beyi tercih ettim canım.

Benim eşim de Akhisarlı :) Orçun Bey e tavsiye üzerine mi gidiyorsun canım ?[/QUOTE]

Esim de ben de izmirliyiz ama maalesef is yüzünden akhisardayiz😞

Hem arkadaşlarımın esleri Orcun beye gidiyordu onlardan duydum hem de netten araştırdım . O yüzden orcun beyi tercih ettim canım.

Benim eşim de Akhisarlı :) Orçun Bey e tavsiye üzerine mi gidiyorsun canım ?
[/QUOTE]

ailende albumin hastalığı olan var mı arkadaşım
varsa hemen doktoruna söyle ölçümlerini yapsınlar
benm annemde ve ablalarımda bu hastalık vardı ve elleri ayakları şişerdi hamileliklierinde
annemin iç organları da şişmişti malesef
doktorlar gibi hemen aklıma kötüsünü getirmiş olabilirim
vücudunda ödem de oluşmuş olabilir bol bol su tüketmen lazımmış tuzu da kıs
hatta bu hastalık varsa hayatından tuzu çıkarman lazım olacak
inşallah bi sıkıntı yoktur
bende 11 kilo aldım hala da almaktayım ve senin gibi düşünüyorum
ama eşim benim gözüme çok daha güzel görünmeye başladın diyor

Şekerden dolayı sıkıntı çeken arkadaşlar bende sizler gibi aynı sıkıntıları yaşıyorum( diyet yaptım ve düzenli sabah akşam ölçüm akşamları değerler gayet iyi ama sabahları 150 ve 170 arası tokluk 1. Saat değerim yani sonra insülin iğnesine başladım akşamları 11 de yapıyorum iğnemi ama sabah değerlerim çokta değişmedi( bugün 162 di mesela canım çook sıkılyor bu duruma bir arkadaşın dediği gibi ani bebek ölümleri olur diye duymuştum çok korkuyorum.. Diyeti de uyguluyorum sadece sabahları erken kalkamıyorum saat 10 buçuk gibi yapıyorum kahvaltı ondan olabilirmi.. Bide günlük ölçüm yapan kuşlar sizin tokluk 1. Saat değeriniz kaç çıkıyor..

canım anladım yanlışlığı sanırım:) ilk başta ben de anlayamamıştım 29+0 ile 29+6 arası 30 hafta oluyor, 30+0 ile 30+6 arası 31. hafta oluyor. senin kızçenden de güzel haberler bekliyoruz emelcim:))

canım moralini bozma hemen, diyetisyene gidip beslenmene dikkat edersen düşer inşallah..aklına kötü şeyler getirme, Allaha emanet yavrularımız..sen tedbirini al, herşey güzel olacak:))

karpuz çekirdeği mi:)) ilk defa duydum, karpuz bu mevsimde olmaz da aktardan falan kurutulmuş karpuz çekirdeği alıp ondan mı yedin canım? ilginç geldi yöntemin..ben de uygulayım, midemle başım dertte

aynen yaaa.. Bende aglarım gibi geliyoo.. kocişimle asarız artık kıyafetleriii.... Ayyyyyyyyy.... Oda ağlar kesinnnyaa zarar vermem giysilerine umarım yaaa....

Ya bende zarat verme kısmını düşünüyorum makinede bebek ayarı var baktım şimdi 60 dereceymiş fazla olmaz mı 60? Minnacık şeyler zaten daha da küçülmesin :)

Ya bende zarat verme kısmını düşünüyorum makinede bebek ayarı var baktım şimdi 60 dereceymiş fazla olmaz mı 60? Minnacık şeyler zaten daha da küçülmesin :)

60 DERECE ÇOK YÜKSEK aman haa, senin bebişin kıyafetleri henüz kullanılmadı bile, tozu pisliği gitsin diye 30 derece en kısa programa at yeter.

şime bende de var, çok tzu yemediğim halde özellikle ellerim ve yüzümde şişme hissediyorum, doktora söyledim,tuzu azalt dedi, zaten az tuzlu yiyiorum dedim, o zaman daha da az ye dedi

60 DERECE ÇOK YÜKSEK aman haa, senin bebişin kıyafetleri henüz kullanılmadı bile, tozu pisliği gitsin diye 30 derece en kısa programa at yeter.

Ya bende onu dusunuyodum iyi oldu... Bende 30 yada 40 dercede yıkasam 60 da mı bilemiyordum.. Bide bizim kıyafetler bayagı kirlendi. Babasıyla ben gelip gidip sarılıp sevdiğimizden:) Valizi hazırlıycam artık ama sterilizasyonu bozulmaz değil mi.. Bide renklerine gore ayırcak olursak yandık valla. Zaten minik minikler bide 2 ye bolersek makinada kaybolurlar yaaa... Offf yerim ben o cicileri yaaa..

şime bende de var, çok tzu yemediğim halde özellikle ellerim ve yüzümde şişme hissediyorum, doktora söyledim,tuzu azalt dedi, zaten az tuzlu yiyiorum dedim, o zaman daha da az ye dedi

hamiellerde de ayaklarda ve ayak bileklerinde olur ya bende el ve el bileklerimde şişme var.. Kızlar bide ben surekli hapsırıyorum.. Hİç geçmiyo surekli nezle gibiyim. Normal mi bu sizde yasayan varmı bu durumu:....

hele ben bi 5 li set aldım akıllara zarar derecede küçük. 50 cmlik bebekler içinmiş. 0-3 ay bebekler için olan giysiler bayagı buyuk gorunuyo yanında onun bide cektiğini dusunsene oyuncaklara gıydırırz artık heralde..

dün okuldaki müdür yardımcısına sordum 32 hafta çalışma raporu alsam okul kapanmadan 5 hafta aktarabilir miyim dedim yok dedi tatiller sayılmıyor 3 haftasını aktarabilirsin dedi.

sen aktarabilirsin 15 tatili de, benim de bir sorum olacak, ben de mecburi durumdan dolayı 8 hafta çalışamaz raporumu aldım, pazartesi gününden itibaren okula gitmeyeceğim, yalnız bu 8 hafta içine doğum olacağı kesin, ben kullanmadığım ve çalışmadığım o haftalrı doğum sonrasına aktarabilir miyim acaba?

:)) 30 yapıyoruz o zaman.. İlk evlendiğim zaman eşimin yün kazağını el kadar yapmıştım aynı o 5li setlerdeki gbydi bilseydim atmazdım onu :))

güneşte kurutmak tabi en sağlıklsısı ama şu şartlarsa tozu psiliği egzozo soba dumanı vs. daha da mahvoluyor çamaşırlar, ben de eğer hava paslı dumanlı ve kokulu ise içeriye seriyorum, değil güneşli ise balkona seriyorum, zaten tütüleyeceğin için bütün mikropları kırılır merak etme.

farklı farklı doktor kontrolüne giden arkadaşlar, usg ölçümleriniz çok farklı mı çıkıyor birbirne yakın mı çıkıyor? ben 4 gün arayla 2 farklı doktora gittim, 4 gün önce 1475 gr çıkan bebeğim 4 gün sonra başka usg de 1800 gr çıktı :111: hangisii doğru acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…