2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar ben de dr.dan geldim, boy 40 cm, kilo da 1700 olmus..erken dogum riskim var bol bol dinlen dedi..haftaya rapor verecek, sonra da 32.haftada cıkacagim izne...

Ya bende zarat verme kısmını düşünüyorum makinede bebek ayarı var baktım şimdi 60 dereceymiş fazla olmaz mı 60? Minnacık şeyler zaten daha da küçülmesin :)

canım 60 derece çok fazla, zaten minicik kıyafetler hepten küçülür:) kısa programda 30 derece yeterli bence de

canım kullanmadığın haftaları hatta günleri bile aktarıyorlar doğum sonrasına. benim bi arkadaşım doğum öncesi 5 haftayı aktardı, son 3 haftanın içindeyken doğum gerçekleşti ve 13 gün kaldı, o 13 günü doğum sonrasına aktardı, kullandı. sen de aktarabilirsin. benim doğum yapacağım hastanede işe başlama tarihi hesaplanıp verilecekmiş elime, ben de 38.haftada doğum yapmış olacağım kalan günleri de aktarabilir miyim diye sordum..hepsi aktarılıp hesaplanır dedi doktorum. sizin hastanelerde uygulama nasıl acaba, bi sorsan..

aybükecim ben farklı doktora hiç gitmedim o yüzden bilemiyorum..sen bugün perinatologa mı gidecektin? ben mi yanlış hatırlıyorum..durumunda bi gelişme var mı?

Kizlar iyi aksamlar
Onceden konusuldu mu hatirlamiyorum ama erkek bebegi olacaklar kulotlu corap giydirecek misiniz? Yani en azindan ilk zamanlar icin :))) esim ölürüm de giydirmem diyor da

Merhaba canım ben de 1 haftadır diyet uyguluyorum.3 gündür de ölçüm yapıyorum. aksamlari dedigin gibi pek sıkıntı yok. fakat bu sabah kahvaltidan sonra bi olctum aman allahım 185!! Ben de cok stres oldum haftaya dahiliye ye gitmem gerekiyor insülin e baslar mi bilmiyorum. ..bir de ben akşam hic 1 saatte olcmedim 2 saatte olctum ilk gun 110 ikinci gun 129 çıkmıştı diyetisyen ikinci saatte 140 ı gecmemeli dedi fakat burdaki arkadaslarin dedigi ve nette bakınca ilk saat 140 ikinci saat 120 yi gecmemeli diyor..sana nasıl soylendi?.bi de gec kahvaltı etmenle ilgili degildir canım benim de bazen geç ettiğim oluyor...

hastalığı hiç duymadım ailede olanı da bilmiyorum salı günü gideceğim doktora sorarım olmazsa. inşalah sadece hamileliktendir.

şime bende de var, çok tzu yemediğim halde özellikle ellerim ve yüzümde şişme hissediyorum, doktora söyledim,tuzu azalt dedi, zaten az tuzlu yiyiorum dedim, o zaman daha da az ye dedi

bende az tuzlu yiyorum iyice kesmekte nasıl olacak bilmiyorum. zaten şekerden dolayı tatlıyı kestim çay süt filan çok tatsız geliyor birde tuzu kesersem iyiden tadı tuzu kalmayacak hayatın desene

Canım bana doktorum sadece tokluk 1. Saat değerin yüksek dedi oyüzden sadece yemekten 1 saat sonra ölçüyorum ve yine doktorun dediği 1. Saat 140 geçmemeliymiş.. Benim akşamları genelde 110 enfazla 130 çıktığı oldu ama sabahları niye bukadar yüksek çıkıyor anlamış değilim( hem yediklerime çok dikkat ediyorum hemde insülin iğnesi yapıyorum.. Çok sinir bozucu bir durum ya iyice strese girdim düşmediğini görünce( bence sende ölçümlerini mutlaka yemekten 1 saat sonra düzenli yap inşallah sorunsuz atlatırız bu durumu..

Ben telden giriyorum alinti yapamadim oyuzden ortak bir cevap veriyorum:) bugun camasirlarini yikadim bebegimin ve utuledim yikamadan once etiketlerine baktim hepsinde 40 derece yaziyordu bence sakin 60 derecede yikamayin zaten minnaklar hepten kucucuk kalirlar:))

İnşallah bitanem teşekkür ederim iyi dileklerin için :))

Kizlar iyi aksamlar
Onceden konusuldu mu hatirlamiyorum ama erkek bebegi olacaklar kulotlu corap giydirecek misiniz? Yani en azindan ilk zamanlar icin :))) esim ölürüm de giydirmem diyor da

Valla ben kesinlikle giydirmeyi düşünmüyorum almadım almam da sebebi de şu benim çalıştığım hastanede bir çocuk doktoru var o kesinlikle önermiyor ve söylediği de mantıklı geldi " külotlu çorap bebeğin testislerini sıkıştırıp ilerde doğurganlığını azaltma ihtimali var ayrıca hem adı üstünde külotlu çorap kız bebekler için yapılmış bişey bu neden erkek bebeklere giydiriliyor anlamıyorum erkek bebek çok da sıcağı sevmez sıkıntıya da gelmez giydirme sakın" dedi ben de onu dinleyip giydirmicem

Çok şüküe serumlar igneler haplarr.... geride kaldı şimdi tekrar aranızdayım

Canım gözün aydın çok geçmiş olsun hoşgeldin :)

bazılarınız resim paylaşmıştı kurabiyeler falan ben de yapıcam bebişe kurabiye ama bu seker hamurlarının ustune motif yaparken kalıp kullanılıyo degil mi? bide o kalıpları nerden aldınız

bazılarınız resim paylaşmıştı kurabiyeler falan ben de yapıcam bebişe kurabiye ama bu seker hamurlarının ustune motif yaparken kalıp kullanılıyo degil mi? bide o kalıpları nerden aldınız

Eger istanbuldaysan eminonunde hersey var. Bende yapicam ilkbasta cok korkmustum asla yapamam dedim ama en ufak figurun bile kalibi var ve fiyatlarida hic pahali degil. Ben bir siteden yaptiricaktim kurabiyenin tanesine 5 lira dedi:))

Aybu ke ;ben de şiştiğimi hissediyorum 2 gündür erkek bebeğe hamilelerde görülür müş diyorlar

Eger istanbuldaysan eminonunde hersey var. Bende yapicam ilkbasta cok korkmustum asla yapamam dedim ama en ufak figurun bile kalibi var ve fiyatlarida hic pahali degil. Ben bir siteden yaptiricaktim kurabiyenin tanesine 5 lira dedi:))

evet istanbuldayım çok iyi o zaman eminonunden alırız kalıpları artık ben de normalde bi siteden vericektim siparişi ama fiyatları o kadar uçuktu ki vazgeçtim.. kendim o motifleri yapamam diyip tamamen bırakıcaktım bu kurabiye meselesini ki bi baktım kalıplardanmıs artık kızıma kendim yapmayı dusunuyorum

Ben yerinide tarif edeyim hatta:) kurukahveci mehmet efendiyi biliyorsan eger hemen onun sokaginda bir dukkan var tamamen pasta malzemeleri satiyor. Zaten disardan belli oluyor dukkanda ne satildigi cok buyuk ve kalabalik bir yer:)

Ben yerinide tarif edeyim hatta:) kurukahveci mehmet efendiyi biliyorsan eger hemen onun sokaginda bir dukkan var tamamen pasta malzemeleri satiyor. Zaten disardan belli oluyor dukkanda ne satildigi cok buyuk ve kalabalik bir yer:)

çok sagol canım çok yardımcı oldun cidden

Canım geçmiş olsun dikkat edince normale döner inşallah en fazla insüline başlatır yükse çıkarsa korkma doğuma da az kaldı zaten
Benim de 50 mg şeker yukleme sınırds çıktı dojtor tedavi vermeye gerek yok dedi
Protein ağırlıklı beslen çok şekerli yeme dedi ben de günde birkaç bislüvi bal falan yiyordum sonra gşdişimde bel çevresi kalın çıktı
Şimdi meyveye de sınır getirdim sadece tam bugday ekmeği yiyorum ceviz fındık falan da sayılı
Dr aç kal demiyorum 1 saate bir ağzına bişey atabilirsin ama az az dedi
Şimdi bal pekmez vs yemiyırum bisküvi 1 tane bile yemedim o günden beri bakalım nasıl olacak
Çok stres verici bu yeme kısıtlılığı bi de muallakta burakıyolar madem öyle bi diyet listesi falan verseydi diyorum

Benimde sabah ölçümüm yüksekti. Diyetisyene sordum, gece kac saat ac kaldığımı ve kacta kahvaltı ettigimi sordu. Ne kadar cok ac kalınır ve kahvaltı geç edilirse seker o yuzden yuksek cikar dedi.en gec 8.30 da kahvaltini yap dedi ve gececyatmadan hafif biseyler ye dedi. Gerekirse 12 de bile ye dedi. Bir de boyle dene bakalım işe yarayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…