Ya bende zarat verme kısmını düşünüyorum makinede bebek ayarı var baktım şimdi 60 dereceymiş fazla olmaz mı 60? Minnacık şeyler zaten daha da küçülmesin :)
sen aktarabilirsin 15 tatili de, benim de bir sorum olacak, ben de mecburi durumdan dolayı 8 hafta çalışamaz raporumu aldım, pazartesi gününden itibaren okula gitmeyeceğim, yalnız bu 8 hafta içine doğum olacağı kesin, ben kullanmadığım ve çalışmadığım o haftalrı doğum sonrasına aktarabilir miyim acaba?
farklı farklı doktor kontrolüne giden arkadaşlar, usg ölçümleriniz çok farklı mı çıkıyor birbirne yakın mı çıkıyor? ben 4 gün arayla 2 farklı doktora gittim, 4 gün önce 1475 gr çıkan bebeğim 4 gün sonra başka usg de 1800 gr çıktı :111: hangisii doğru acaba?
Şekerden dolayı sıkıntı çeken arkadaşlar bende sizler gibi aynı sıkıntıları yaşıyorum( diyet yaptım ve düzenli sabah akşam ölçüm akşamları değerler gayet iyi ama sabahları 150 ve 170 arası tokluk 1. Saat değerim yani sonra insülin iğnesine başladım akşamları 11 de yapıyorum iğnemi ama sabah değerlerim çokta değişmedi ( bugün 162 di mesela canım çook sıkılyor bu duruma bir arkadaşın dediği gibi ani bebek ölümleri olur diye duymuştum çok korkuyorum.. Diyeti de uyguluyorum sadece sabahları erken kalkamıyorum saat 10 buçuk gibi yapıyorum kahvaltı ondan olabilirmi.. Bide günlük ölçüm yapan kuşlar sizin tokluk 1. Saat değeriniz kaç çıkıyor..
Kizlar iyi aksamlar
Onceden konusuldu mu hatirlamiyorum ama erkek bebegi olacaklar kulotlu corap giydirecek misiniz? Yani en azindan ilk zamanlar icin :))) esim ölürüm de giydirmem diyor da
ailende albumin hastalığı olan var mı arkadaşım
varsa hemen doktoruna söyle ölçümlerini yapsınlar
benm annemde ve ablalarımda bu hastalık vardı ve elleri ayakları şişerdi hamileliklierinde
annemin iç organları da şişmişti malesef
doktorlar gibi hemen aklıma kötüsünü getirmiş olabilirim
vücudunda ödem de oluşmuş olabilir bol bol su tüketmen lazımmış tuzu da kıs
hatta bu hastalık varsa hayatından tuzu çıkarman lazım olacak
inşallah bi sıkıntı yoktur
bende 11 kilo aldım hala da almaktayım ve senin gibi düşünüyorum
ama eşim benim gözüme çok daha güzel görünmeye başladın diyor
şime bende de var, çok tzu yemediğim halde özellikle ellerim ve yüzümde şişme hissediyorum, doktora söyledim,tuzu azalt dedi, zaten az tuzlu yiyiorum dedim, o zaman daha da az ye dedi
Merhaba canım ben de 1 haftadır diyet uyguluyorum.3 gündür de ölçüm yapıyorum. aksamlari dedigin gibi pek sıkıntı yok. fakat bu sabah kahvaltidan sonra bi olctum aman allahım 185!! Ben de cok stres oldum haftaya dahiliye ye gitmem gerekiyor insülin e baslar mi bilmiyorum. ..bir de ben akşam hic 1 saatte olcmedim 2 saatte olctum ilk gun 110 ikinci gun 129 çıkmıştı diyetisyen ikinci saatte 140 ı gecmemeli dedi fakat burdaki arkadaslarin dedigi ve nette bakınca ilk saat 140 ikinci saat 120 yi gecmemeli diyor..sana nasıl soylendi?.bi de gec kahvaltı etmenle ilgili degildir canım benim de bazen geç ettiğim oluyor...
Seni çok iyi anlıyorum canım eskiden çalıştığım bankada da bu tarz insan görünümlü mahlukatlarla çalışmıstım. Aynı baskıları gördüm kendimi preslenmiş gibi hissediyodum artık.Ama kurtuldum ordan ve şimdi ki çalıştığım banka insana çok önem veriyor
İnşallah sen de değerinin bilindiği çok güzel bir iş bulursun canım benim
Kizlar iyi aksamlar
Onceden konusuldu mu hatirlamiyorum ama erkek bebegi olacaklar kulotlu corap giydirecek misiniz? Yani en azindan ilk zamanlar icin :))) esim ölürüm de giydirmem diyor da
Çok şüküe serumlar igneler haplarr.... geride kaldı şimdi tekrar aranızdayım
bazılarınız resim paylaşmıştı kurabiyeler falan ben de yapıcam bebişe kurabiye ama bu seker hamurlarının ustune motif yaparken kalıp kullanılıyo degil mi? bide o kalıpları nerden aldınız
Eger istanbuldaysan eminonunde hersey var. Bende yapicam ilkbasta cok korkmustum asla yapamam dedim ama en ufak figurun bile kalibi var ve fiyatlarida hic pahali degil. Ben bir siteden yaptiricaktim kurabiyenin tanesine 5 lira dedi:))
evet istanbuldayım çok iyi o zaman eminonunden alırız kalıpları artıkben de normalde bi siteden vericektim siparişi ama fiyatları o kadar uçuktu ki vazgeçtim.. kendim o motifleri yapamam diyip tamamen bırakıcaktım bu kurabiye meselesini ki bi baktım kalıplardanmıs artık kızıma kendim yapmayı dusunuyorum
Ben yerinide tarif edeyim hatta:) kurukahveci mehmet efendiyi biliyorsan eger hemen onun sokaginda bir dukkan var tamamen pasta malzemeleri satiyor. Zaten disardan belli oluyor dukkanda ne satildigi cok buyuk ve kalabalik bir yer:)
çok sagol canım çok yardımcı oldun cidden
merhaba kızlar eşimle bugun doktora gittik muayene gunumdu 9.30daydı içeri girdik bide kahvaltı etmedik yani,hiç iyi şeyler soylemedi şekerimi daha onceden baktırdım sınırdaydı diyet yapmadım oyle yani.bugun doktorum muyane etti 2.500olmuş bebegin kilosu şekerden iri yani bugun 32+6gunluk olmam gerekirken ultrason 34+5günlük gözüküyor 2hafta onden gidiyor dikkat etcen dedi 10gun sekerini ölçucen dedi sabah aç bide 1saat sonra tok karnına dedi egerki bu 10gun içinde 200u gecerse hemen gel ogunu bekleme dedi.diyet yapıcan az sık yicen dedi arkadsımın 37haftada kızı 2500du sinirim bozuluyo hatırlayınca aglayasım geldi benim şimdiden 2500se daha nekadar var naparım 38.haftada ani ölum olabiliyormuş sekeri olan annelerin bebekleri allah korusun yaaa kafam allak bullak oldu
Benimde sabah ölçümüm yüksekti. Diyetisyene sordum, gece kac saat ac kaldığımı ve kacta kahvaltı ettigimi sordu. Ne kadar cok ac kalınır ve kahvaltı geç edilirse seker o yuzden yuksek cikar dedi.en gec 8.30 da kahvaltini yap dedi ve gececyatmadan hafif biseyler ye dedi. Gerekirse 12 de bile ye dedi. Bir de boyle dene bakalım işe yarayacak mıCanım bana doktorum sadece tokluk 1. Saat değerin yüksek dedi oyüzden sadece yemekten 1 saat sonra ölçüyorum ve yine doktorun dediği 1. Saat 140 geçmemeliymiş.. Benim akşamları genelde 110 enfazla 130 çıktığı oldu ama sabahları niye bukadar yüksek çıkıyor anlamış değilim( hem yediklerime çok dikkat ediyorum hemde insülin iğnesi yapıyorum.. Çok sinir bozucu bir durum ya iyice strese girdim düşmediğini görünce ( bence sende ölçümlerini mutlaka yemekten 1 saat sonra düzenli yap inşallah sorunsuz atlatırız bu durumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?