2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Süper bir yolculuk hikayesi canım. İnş. bizimde böyle geçer. Elim mecbur gidicem kendimi düşünmüyorum artık. Doğumu adana da yaparsam doğumdan hemen sonra gitmem gerekicek oğlum helak olcak yolda. O olmasın ben helak olmaya razıyım. Giderken de muayene olucam gittiğimde de muayene olucam. Bütün hamilelik sıkıntısını ben çektim azıcık değil baya bir lohusa tribine de katlanacak sevgili kocacığım

Canım uçakla gitmek için büyüdük almazlar diye düşünüyorum. Senin işinde zor ama senin yanında teselli olucak bir yavrun olucak. Benim eşim gittiğinde yanımda kimsem yoktu kuzum karnımdaydı. Annemlerin yanına gitmekten başka çarem yoktu. Allaha çok şükür oğlum çok üzmedi beni. Ben adana da çok umursamadım doktoru doğumu sivasta yapacağım için. Numune araştırma hastanesine selim beye gidiyorum. Çok da memnunum devlet hastanesi olmasına rağmen gayet temiz gayet güzel muamele gösteriyorlar.

Canım benim çok geçmiş olsun canını hiç sıkma. Tıp o kadar gelişti ki prematüre bebeklerimiz artık çok erken haftalarda bile yaşatılabiliyor. Allaha sığın ona bırak kendini canım benim. O her şeye kadirdir.

36. haftada alıyorlar mı uçaklar gerçekten bilmiyordum. Alıyorlarsa harika olur onu bir araştırayım bakalım.Benim bildiğim almıyorlar ama bilemiyorum. Bir de eşim geldiğinde 38. haftaya giriceğim.

Maşallah subhanallah

Maşallah oğluşunaa ... Kilosu da süper. Yanlış hatırlamıyorsam eşi aşağıdaydı bebişinin (yanlışsam çok özür dilerim) yan durması daha iyidir sanırım. Baskı olmaz en azından.

Allahım sabırlar versin canım benim... Az kaldı izininize sabretmeye çalışın.

Bende başlıycam artık ilk defa bebek kıyafetleri yıkıcam çok değişik bir duygu olcak gibime geliyor asarken falan ağlamasam bari

Vallahi annem bugün astı oğluşumun cicilerini. Kadın geç kaldı çıktım baktım konuşa konuşa asıyr napıyorsun anne dedim kızım şunların içine nasıl gircek seve seve asıyorum işte dedi. Gözleri dolu dolu...

Kizlar iyi aksamlar
Onceden konusuldu mu hatirlamiyorum ama erkek bebegi olacaklar kulotlu corap giydirecek misiniz? Yani en azindan ilk zamanlar icin :))) esim ölürüm de giydirmem diyor da

Vallahi ben giydireceğim canım o kadar soğuk ki oğluşumun totosunu üşütemem

Çok şüküe serumlar igneler haplarr.... geride kaldı şimdi tekrar aranızdayım

Geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Kızlar sizce uras ismi nasıl aslında baya oldu karar vereli ama çevremde ismi ne olacak diyenler olunca uras diyorum garip garip bakıyorlar bi tuhaflık mı var ben anlayamadım... Anlamı mutluluk demek fakat tanrı ismi olarakta geçtiğini duyunca üzüldüm(

karpuz cekirdeğimi??? Nerden buldun kız onu... YOkda ben onu yerken eşimi dusunemiyorum ne biçim dalga geçer varya..

tamamen tesadüfen buldum canım bende cok işe yaradı zaten benim midem herzaman sorunluydu hamilelikte de yanma olayı tavan yaptı.ayrıca eşim çok gıcık oluo ben yerken kendımden geçiyorum ama napalım bebişim için herşeyy :)

karpuz çekirdeği mi:)) ilk defa duydum, karpuz bu mevsimde olmaz da aktardan falan kurutulmuş karpuz çekirdeği alıp ondan mı yedin canım? ilginç geldi yöntemin..ben de uygulayım, midemle başım dertte

canım bildiğin kuruyemiş karpuz çekirdeği tuzlu olanından otur yeee bakalım tek bende mi işe yarıyor ama yazamadan edemedimm çünkü mideden 1 aydır çok çekiyorummm

kızlar artık patlıycam nedir bu gaz ya daha önceden vardı ama son bir aydır yani afedersiniz yanımda çakmak çaksalar patlaycam.aşırı şişiyorum özellikle dışarı çıkarsam. karnımda gazlar patlıyo doktoruma sorucam ama süt yapabilir mi diye aklıma geldi günde 4 bardak süt içiyorum hazır süt değil belki yapar diye düşündüm.

Muz ve kivide şeker çok mu
Ben hergün küçük bir muz yiyorum kramplar için potasyum alıyım diye

36. Haftada ucaga aliyorlar canim.cunku bendeizmirde oturuyorum ama dogumu antalyada yapcam nasipse doktorumla gorustum en son 36 . Hafta gecerse riskli demisti bende 36. Haftamda ucakla antalyaya gidicem

Bir de öğle ve akşam yemeklerinde 3-4 kaşık yoğur yiyorum.

Etle beraber süt yoğurt gibi ürünler yememek gerekiyor oluşu benim çok kafamı karıştırıyor bi de gün de 2 kez demir hapı alıyorum
Yoğurt yiyecek zaman bulamıyorum ne yapsam nasıl planlasam ki kızlar

Bunu diyetisyenime sormuştum. Aslaaa! Dedi. Proteinlerğn temel kaynağı aminoasitlerdir. Esansiyel aminoasitler vücutta üretilemez. Bunu alabilmenin en önemli kaynağı ettir. Tahıllar, baklagillerde bu aminoasitler hiçbir biçimde bulunmaz. Aynı zamanda demir de içermezler. Az önce eşime sordum. Onun cümleleriyle yazıyorum. Bir çözüm bulmak zorundasın. Benim gibi deep freeze kaöfte yaptır ve koy. Pişirwmiorum diyorsan köfteleri pişmiş koy. Nreden tutsan asla baklagiller özellikle kırmızı etin yerini malesef tutamıyor.

ne kadar güzel canım ne güzel stres atmışsındır malesef bunu yapacak kimse yok etrafımda bana

hahah stres attım ama parti işini de atlattım diye geçti stresim :) ziraa bütün hazırlığı kendim yaptım 2 gündür ablam geldi onunla tamamladık hazırlıkları :) o kurabiyeleri yapmak için aksam 7den gece 4 kadar oturdum mesela... ama değdi çok eğlendik ve çok da güzel fotolarmız oldu :))

Anladım cnm olmadı anneme yaptırıcam ya da eşime teşekkür ederim

iyi akşamlar canım. bende var maalesef daha dün doktordaydım ve böbreklerimde genişleme varmış özellikle sağ böbreğim sınırda benimde üroloji doktoruna sevk etti beni kadın doğumcum. üroloji doktoru sedimantasyon ve idrar kültürü istedi. sedim değeri çok yüksek çıktı, idrar kültürü pazartesi çıkacakmış sonucu. eğer onun sonucu da iyi çıkmazsa ve böbrek bu şekilde büyümeye devam ederse katater takılabilir dedi ama erken doğum riskinden falan hiç bahsetmedi şimdi daha çok korktum yaaaaa ama eğer katater takılması gerektiğine karar verirsek ve taktırmazsak böbreği kaybedebiliriz demişti doktor. çünkü böbrek artık işlevini yerine getiremez hale geliyomuş ve bu alet sayesinde böbreği rahatlatıyolarmış.

ben 1,5 ay önce piyelonefritte yaşamıştım zaten yani böbrek enfeksiyonu, o günden bu yana böbreğim bi türlü toparlayamadı kendini. napıcaz bilmiyorum canım yaa. eğer kesin katater takılacak denirse başka bir hastaneye daha gitmeyi düşünüyorum ben fikir almak için.

Meyve yediğim zamanlar süt içiyorum. Ndeni de meyve şekerini kompanse ediyor. Yoksa etle yenmez diye bir zorunluluk yok. Burada besleyici değeri üksek olanları gün içine dağıtma mantığı var. Ara öğünleri atlamadan yediğinde yani süt içip elmanı yediğinde gece şeker sorunu yaşamıyorsun. Atıştırma ihtşyacı hissetmiyorsun. Tuvalete çıkma sayın artıyor. Çünkü sindirim hızlanıyor. Miden kelli felli yemek yediğini zannediyor ve hemen sindirime başlıyor. Yani temel mantık proteinleri tek öğüne yığmaktansa gün içine dağıtmak. Bu arada büyük marketlerde tek yemelik yoğurtlar var. Hafta sonları al 7-8 tane. İşe giderken birini yanında götürürsün. Dökülme sorunu falan da yok nasılsa. çalıştığım zamanlar öyle yapıyordum. Çekmecemde de elma ve plastik kaşık bulunurdu hep.

36. Haftada ucaga aliyorlar canim.cunku bendeizmirde oturuyorum ama dogumu antalyada yapcam nasipse doktorumla gorustum en son 36 . Hafta gecerse riskli demisti bende 36. Haftamda ucakla antalyaya gidicem

aman canım dikkat et;uçacağın havayolunun hamile yolcu prosedürünü iyi öğren.dr. uçabilir raporu verse de havayolunun kuralı dışında bi haftadaysan uçurmazlar!tam da sınır haftada uçucakmışsın.ben 4,5 yıl havalimanında çalıştım.ondan uyarayım dedim.

Maşallah bebeğine canım benim kızım ne kadar oldu acaba merak ettim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…