2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
36. haftada alıyorlar mı uçaklar gerçekten bilmiyordum. Alıyorlarsa harika olur onu bir araştırayım bakalım.Benim bildiğim almıyorlar ama bilemiyorum. Bir de eşim geldiğinde 38. haftaya giriceğim.

36. haftaya kadar alıyorlar bir hafta önce thy ye sordum. benim arkadaşım 38. haftadaydı 36. hafta gibi gösterdi doktora zaten uçakta çok incelemiyorlar. benim karnım 8aylık karnı gibi geçen hafta raporu verdim uçağa bindim. check in yaptırırken biletini alırken raporunu veriyorsun o kadar sormuyorlar bile. doktorunla konuş benim doktorum doğuma 1gün kala bile veririm kısa mesafeler demişti. yolculuk ne kadar kendi arabanızla da olsa sarsar diye düşünüyorum. uçağı düşün derim.

sagol cnm sen ist anadolu yakasında nerde diyetisyene gidiyosun adı ne nekadr muayenesi ben ataşehirdeyim yakınsa gidererim

hic umudum yoktu uzatacaklarına dair, en azından yapamayacaklarını bastan soyleselerdi de aylarca annelere umit vermeselerdi.

Kafanı karistirmak için yazmadım bunları. En iyi kararı doktorun verecek tabiki. Senin durumunda daha acil bisey vardır belki.istersen daha donanımlı bir hastaneye görün. 9. Ay olayı ise erken doguma sebep olsa bile zaten doguma az kalmış olması ve bebegin bundan etkilenmemesi.ben biraz daha bekleme kararı aldım.

Konuyla ilgisi olmayanlar da sanırlar ki uzattılar
Nası bileydşr ya söyleyip söyleyip 2 haftaya düşürdüler onu da yapmadılar yani

31. haftadayım bu hafta bişeyler almaya başladım. Gerçekten zormuş alış veriş işi yoruluyosunuz. Bence fazla geciktirmeyin. bunlar bizim uyku setimiz ve ilk kıyafetlerimiz

Güzel günlerde kullanın canım
Ben de bugün alışverişe başlıyım dedim ama beceremedim kadife beyaz 0-3 ay tulum almak istiyorum yok bulumadım sanırım haftaiçi sabah gitmeliyi ya bir kız arkadasla ya da annemle
Eşimle olmicak sıkılıyo

Son düzenleme:

ben küçük bir valiz hazırladım bebeğiminde benimde kıyafetlerim aynı valizde yalnız kolay ulaşılabilir olması için iki ayrı işlemeli örtü içerisine düzenlice yerleştirdim ve üzerlerine de anne ve bebek diye yazdım

kızlar yaklaşık 1 haftadır göğüsümün arasında şiddetli bir sancı var özellikle bugün çok arttı üşütmekle alakası olabilir mi bilmiyorum yaşayan var mı

yanında birinin olması iyi olur karar vermende yardımcı oluyor. bizde eşimleydik ama fikir verdiği yok ona göre ne alınırsa farketmez.:)

Kizlarr gunaydin sabah sabah yazmamin sebebi canim cok aciyoo sag gogsumun altinda mideme denk geliyo galiba inanilmaz bi aci var dokunamiyorum bide bi sertlik geliyo elime bole bisey yasayan varmi kizlarrrrr

bendede var ilginç bir acı.sanki acı biber sürmüşsünde yeri acıyo gibi tarif edemiyorum tam olarak. ama sebebini bende bilmiyorum.özellikle yatarken hissediyorum.

Valla kızlar ben iki bavul hazırladım bile birine anca bebeğimin kıyafetlerini sığdırdım orta boya kendiminkine de bir takım nevresim,2 takım pijama, çorap, çamaşır , terlik ,ped, tarak,diş fırçası vs. , tabak kaşık bardak , kolonya falan daha bişeyler vardı poşetlere koymaktansa bavula koymayı tercih ettim

bendede var ilginç bir acı.sanki acı biber sürmüşsünde yeri acıyo gibi tarif edemiyorum tam olarak. ama sebebini bende bilmiyorum.özellikle yatarken hissediyorum.

Batma gibi bisey canim ya 3 gundur aciyo elleyemiyorum goguste tam ustune geliyor butun gun gogusleri kaldirip gezsem benden iyisi yok:)) doktora gitmeme 2 hafta var ama aci devam ederse gidicem

Kendi arabanla yola çıkacaksan sorun olmaz bence, eşimle biz cuma günü sabah 5buçukta kütahyadan kayseriye gittik oradan ankaraya geçiş yaptık aynı gün toplamda 1000 km yol yapmışız :) 2 saatte bir mola verdik petrollerde yürüyüş yaptım,çoğunlukla uyudum , 680km sonrasında kayserideydik üstüne gezdim dolaştım ,ankaraya dönüşte zavallı eşim uyusun diye 1 saat aracı ben kullandım , gayet eğlenceli bir yolculuktu , ya sonrası 2 gün geçti ben kendime hala gelemedim heryerim ağrıyor :))

Hiç klkmadan yatman lazım. Çok dikkat et, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin. En azında 32 haftyı bitirmek lazım. Şimdi hedefim 34 hafta. Sonrasında 1'er haftalıkküçük hedefler belirledim.

Kizlarr gunaydin sabah sabah yazmamin sebebi canim cok aciyoo sag gogsumun altinda mideme denk geliyo galiba inanilmaz bi aci var dokunamiyorum bide bi sertlik geliyo elime bole bisey yasayan varmi kizlarrrrr

Eveeet! Ben 7/24 yaşıyorum. Özellikle sağ kaburgamın ağrısından ölecek gibi olduğumda ayağa kalkıp yürüyorum. Genelde işe yarıyor. İşe yaramadığı durumlarda oğlumu dürtüyorum. Acı geçiyor. Bende a başı ya da omzunu dayararak yağıyor.

Güzel günlerde kullan canım ...

İnş canım bizimkisi de böyle geçer az bir zamanımız kaldı sağlıcakla alsak kucağımıza yavrucaklarımızı...Şimdiden araştırıyorum yol güzergahlarında ki hastaneleri olası bir durum karşısında ne yapabilirim diye...

hadi yaa bak bu kötü oldu işte, epeydir de bekliyorduk 2 hafta daha uzatılacak haberini...

güzel günlerde kullanın çok şeker görünüyor hepsi..

sagol cnm sen ist anadolu yakasında nerde diyetisyene gidiyosun adı ne nekadr muayenesi ben ataşehirdeyim yakınsa gidererim

Bağdat caddesinde google'a diyetinfo diye gir, her türlü bilgi var. Adı şengül üre. Baştan söyliyeyim diyete uymazsan çok kızıyor özellikle hamileleri hiç affetmiyor.

Sağol canım verdiğin bilgiler için gerçekten. Tahlillerin sonuçlarını bekliyorum şimdilik, inşallah herşey yoluna girer hepimiz için ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…