2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Çok sağol canım ya buna göre ayarlıcam yarından ştibaren motive ettin beni.
Elmam portakalım ve sütüm yoğurdum yanımda olcak kesinlikle
Günlük Süt de alabilirim öğlen marketten ,
Akşam yemeğinden sonra 8de elevit içsem 10da bi kase yoğurt 12de demir hapını alabilşrm sanırım
Öğle ile alşam yemeği arasında da meyvemle beraber yoğurt ya da süt alayım
Sabah zateb bi bardak süt içiyorum
İnşallah kontrolde miniğimin karın çevresini haftasına uygun görürüz

Geçmiş olsun arkadaşım. Gittigim hastanenin urologu genisleme en son seviyede acil katater yoksa böbrek gidecek dedi.idrar yolundan girilip takilacakmis, sadece girise anestezik krem sureceklermis. Yakın arkadaşım doktor esi de ürolog. Hemen onları aradım. O da durumun kritik oldugunu söyledi. Ama doguma 10 hafta oldugu için biraz daha sabretmemi soyledi.bobrek gider mi dedim. Gitmesi için en az 6 ay tamamen kapalı olması gerekir dedi.cok az da olsa erken doğum riski oluyor 9.ayinda olsan hemen takardim ama biraz daha bekleyelim dedi.bir de kataterden sonra enfeksiyon da olabiliyormus, bir de arasıra sizlama. Çok bunalirsan parol iç dedi.simdilik taktirmayacam gibi.

Teşekkür ederim canim tamam yinede arastirayim bu arada ben bi oac kere daha yolculuk yaptim hamilelikde ama hic kac aylik falan die sormadilar rapor falan istiyorlar mi

Yani ben 30 haftaligim falan desem yok senin karnin 36 haftalik gibi mi duruo dicekler sana zahmet bilgi wersen

Sana da cok büyük geçmiş olsun canım yaa.Bana hiç 6 aydan falan bahsetmemişti, sınıra yaklaşmış demişti sadece. Hamile oldugundan kesin nedenini anlayamiyoruz demisti buyumenin. Eger cok ilerlerse once stent gibi biseyle idrar yolundan girip bakiyoruz biyerde tikaniklik varsa tas vs gibi onu aliyoruz bobrek rahatliyor ama tikaniklik yoksa o stenti yerlestiriyoruz idrar yolu ve bobrek arasina demisti. Ama dediğin gibi eğer 6 aylık bi süreç varsa doğumdan sonraya bırakılabilir, zaten doğumdan sonra bicok kişinin büyümesi durup küçülüyormus. Ya bide şimdi aklıma takıldı, o arkadasin 9.ayda olsan takardim niye dediki madem 6 ay dayanabiliyor doğum sonrasına bırakmaknmantıklı değil mi? Off ya kafam allak bullak oldu

Efendim? Biri uyku mu dedi? Pardon, ne? Hayır uyku ne? Bebek battaniyesi basit tığ tekniğiydi galiba. Yok yok, tez çalışmalarının kapak düzenlemesi bölümünün adıydı sanırsam... Amaaan siz de beni hep yanıltıyorsunuz,ilahi yani! Bu ilk dea 1960'lı yıllarda değeri iyice anlaşılan başta balıkesirin o taraflarda bol bulunan ve 1970'li yıllarda eni yeni ihracatına başladığımız değerli lila renkli taşın adıydı. Hatta biz bundan 1990'lara kadar bayağı para kazandık ama sonrasında latin amerikada büyük bir cevher bulundu. Bze rakip oldular. Onlardaki taşın kalitesi daha düşük olduğundan fiyatları da bize göre düşük. Ama meak etmeyin, dünyadaki en iyi kuyumcu sermayeleri "svarowski" gbi sadece türkiye'den alıyor. İşte bu taş uyku! Kesin uykudan yapılan kolye ve yüzük- küpe takılarınız vardır da adını bilmiyorsunuzdur.
Ayyyyy acaba terbiyeli sulu köfte yemeğinin 17'nci yüzyıldaki adı mıydı?

Kizlarr gunaydin sabah sabah yazmamin sebebi canim cok aciyoo sag gogsumun altinda mideme denk geliyo galiba inanilmaz bi aci var dokunamiyorum bide bi sertlik geliyo elime bole bisey yasayan varmi kizlarrrrr

Kizlarr gunaydin sabah sabah yazmamin sebebi canim cok aciyoo sag gogsumun altinda mideme denk geliyo galiba inanilmaz bi aci var dokunamiyorum bide bi sertlik geliyo elime bole bisey yasayan varmi kizlarrrrr

Geçmiş olsun esra ben yasanadım ama bebek olabilir mi baska bi sorun söylemediyse dr

aa aamrgi bende de serklaj var ve izne ayrıldım ben de artık..hem de kan pıhtılasması mevcut.. ben ayaga kalkınca asagı dogru cok baskı hissediyorum, bebegimin kafası da asagıdaymıs.. Dr.2. bebeklerde daha cok hissedilir rahim agzına baskı dedi, hatta yatakta donuslere kasıkta agrı falan da hissedilirmiş ki ben hepsini hissediyorum.-(

benimde arada sağ tarafımda şişlik oluyor gibi tam göğsümün altında ama acı duymuyorum ben:26:geçmiş olsun geçmezse dktruna sor cnm

bebeğine kocaman maşallah cnmo dediğin uykuya ben 3 senedir hasretim bi 3 senede bu bebişle hasret kalıcam galiba dön babam dön sabah ezanını hocayla bir okuyorum

Herkese iyi haftasonları dilerim. Burda doğum çantası konusu konuşulmuştu. Peki tüm bu eşyaları hastaneye nasıl götürmeyi düşünüyorsunuz? Anne ve bebek için ayrı çanta hazırlamak daha mı iyi olur? Şu sert kapaklı valizlerin küçüğünden mavi renk oğluma almak istiyorum ama uygun fiyat bulamıyorum Ankara'da. Sizler nasıl çantalar aldınız?

ben kendi eşyalarım için küçük valiz kullanmıştım oğlum içinde kendi bebek çantasını kullandım eşyalara kolayca ulaşmak açısından daha iyi oldu benim için bundada aynısını uyguluycam nasip olursa

aynısını ben soracaktım iyi old.ben ayrı ayrı iki çanta yapmayı düşünüyordum ama battaniyesi falan nasıl sıgacak sonra valiz yap dediler hastaneye de valizle gitmek tuhafıma gitti karar veremedim zaten daha hazır degilim çantamız aaslında çooook hazırlamak istiyorum ama daha erken dye düşünüyorm

bebek eşyaları çok yer kaplamaz zaten bence. ben de kendi bebek çantasını bebeğe hazırlayacam, küçük hurç içine bebek giysilerini koyucam ki kirlenmesin diğer eşyalarını da hurcun yanına yerleştiririm zaten bebek çantaları da oldukça büyük oluyor. kendi eşyalarım daha çok yer kaplıyor küçük bir valize de onları koyucam, belkide spor çantaları var adidas nike gibi onlara da koyabilirim. abartılı eşya götürmeye gerek yok zaten

bu arada sevgili çalışma bakanımız konuşmuşlar, doğum izni rafa kalkmış gibi görünüyor arkadaşlar. 16 hafta olduğu gibi kalmış, 18 e bile çıkartmayacaklarmış çünkü işverenler rahatsız olmuşmuş kaç yıldır konuştular umut verdiler 2 hafta bile uzatmıyorlar, Allah bildiği gibi yapsın bunları, çok sinirlendim yaaa

Teşekkür ederim canim tamam yinede arastirayim bu arada ben bi oac kere daha yolculuk yaptim hamilelikde ama hic kac aylik falan die sormadilar rapor falan istiyorlar mi

Yani ben 30 haftaligim falan desem yok senin karnin 36 haftalik gibi mi duruo dicekler sana zahmet bilgi wersen

ne zahmeti canımcım estağfirullah.
dr raporu şart canım.7 gün içinde alınmış olacak ve raporunda kaç haftalık olduğunu yazıyor dr lar zaten.bu yüzden senin ne söylediğin önemli değil :) ondan önce hangi havayoluyla uçacaksan internet sitesinden yada tel ile kaç haftaya kadar hamile kabul ettiklerini öğren.her havayolunun prosedürü farklı olabiliyor.önceki yolculuklarında farketmemişlerdir.ama uçakta uçuş ekibi ve kaptanın senden haberdar olması gerek.Allah korusun acil durumlarda ilk yardım edileceklerden biri sensin çünkü.check-inde onlar farketmese bile sen söyle.

Canım tşk ederim açıklamaların için bana da faydalı oldu. Sanırım hava yolu da bana kapandı. Mecburen dura dura kendi arabamızla gidiceğiz. Biraz uzun olacak ama artık yapıcak bir şeyimiz yok.

Dün gece o kadar çok ağrım vardı ki ve çok kötü kabuslar görüyorum 2 gündür. Uyku uyuyamadım. Şimdi de gözümden uyku akıyor gözlerim yanıyor. Oğluşum kafasını kaburgamın altına sokuyor nasıl beceriyor bilmiyorum ama oturamıyorum dik bir şekilde acıtıyor.Allahım nasıl stressli zamanlarmış. İlk 3 ay hiç bir şikayetim olmadı. Son 3 ay da yaşamam diyordum kiiiiii yanıldığımı anladım.

Oğluşum kıpırdamasan hiç çekilecek bir şey değil. O hareketlerin dönmelerin gerinmelerin tepiklerin bütün ağrımı azaltıyor. Bir de oynarken oğlum kuzum diye sevdiğimde durup sesimi dinleyip ben susunca oynamaya devam ediyorsun ya minik adamım ömrüme ömür katıyorsun kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…