Eki Görüntüle 919341 Eki Görüntüle 919342 Eki Görüntüle 919343 Eki Görüntüle 919344 Eki Görüntüle 919345 Eki Görüntüle 919346 Eki Görüntüle 919347
Bu da bizim baby showerımız :) çok eğlenceli oyunlar oynadık bu kadar güleceğimizi tahmin etmiyorduk :)
Meyve yediğim zamanlar süt içiyorum. Ndeni de meyve şekerini kompanse ediyor. Yoksa etle yenmez diye bir zorunluluk yok. Burada besleyici değeri üksek olanları gün içine dağıtma mantığı var. Ara öğünleri atlamadan yediğinde yani süt içip elmanı yediğinde gece şeker sorunu yaşamıyorsun. Atıştırma ihtşyacı hissetmiyorsun. Tuvalete çıkma sayın artıyor. Çünkü sindirim hızlanıyor. Miden kelli felli yemek yediğini zannediyor ve hemen sindirime başlıyor. Yani temel mantık proteinleri tek öğüne yığmaktansa gün içine dağıtmak. Bu arada büyük marketlerde tek yemelik yoğurtlar var. Hafta sonları al 7-8 tane. İşe giderken birini yanında götürürsün. Dökülme sorunu falan da yok nasılsa. çalıştığım zamanlar öyle yapıyordum. Çekmecemde de elma ve plastik kaşık bulunurdu hep.
Geçmiş olsun arkadaşım. Gittigim hastanenin urologu genisleme en son seviyede acil katater yoksa böbrek gidecek dedi.idrar yolundan girilip takilacakmis, sadece girise anestezik krem sureceklermis. Yakın arkadaşım doktor esi de ürolog. Hemen onları aradım. O da durumun kritik oldugunu söyledi. Ama doguma 10 hafta oldugu için biraz daha sabretmemi soyledi.bobrek gider mi dedim. Gitmesi için en az 6 ay tamamen kapalı olması gerekir dedi.cok az da olsa erken doğum riski oluyor 9.ayinda olsan hemen takardim ama biraz daha bekleyelim dedi.bir de kataterden sonra enfeksiyon da olabiliyormus, bir de arasıra sizlama. Çok bunalirsan parol iç dedi.simdilik taktirmayacam gibi.iyi akşamlar canım. bende var maalesef daha dün doktordaydım ve böbreklerimde genişleme varmış özellikle sağ böbreğim sınırda benimdeüroloji doktoruna sevk etti beni kadın doğumcum. üroloji doktoru sedimantasyon ve idrar kültürü istedi. sedim değeri çok yüksek çıktı, idrar kültürü pazartesi çıkacakmış sonucu. eğer onun sonucu da iyi çıkmazsa ve böbrek bu şekilde büyümeye devam ederse katater takılabilir dedi ama erken doğum riskinden falan hiç bahsetmedi şimdi daha çok korktum yaaaaa ama eğer katater takılması gerektiğine karar verirsek ve taktırmazsak böbreği kaybedebiliriz demişti doktor. çünkü böbrek artık işlevini yerine getiremez hale geliyomuş ve bu alet sayesinde böbreği rahatlatıyolarmış.
ben 1,5 ay önce piyelonefritte yaşamıştım zaten yani böbrek enfeksiyonu, o günden bu yana böbreğim bi türlü toparlayamadı kendini. napıcaz bilmiyorum canım yaa. eğer kesin katater takılacak denirse başka bir hastaneye daha gitmeyi düşünüyorum ben fikir almak için.
Geçmiş olsun arkadaşım. Gittigim hastanenin urologu genisleme en son seviyede acil katater yoksa böbrek gidecek dedi.idrar yolundan girilip takilacakmis, sadece girise anestezik krem sureceklermis. Yakın arkadaşım doktor esi de ürolog. Hemen onları aradım. O da durumun kritik oldugunu söyledi. Ama doguma 10 hafta oldugu için biraz daha sabretmemi soyledi.bobrek gider mi dedim. Gitmesi için en az 6 ay tamamen kapalı olması gerekir dedi.cok az da olsa erken doğum riski oluyor 9.ayinda olsan hemen takardim ama biraz daha bekleyelim dedi.bir de kataterden sonra enfeksiyon da olabiliyormus, bir de arasıra sizlama. Çok bunalirsan parol iç dedi.simdilik taktirmayacam gibi.
Kizlarr gunaydin sabah sabah yazmamin sebebi canim cok aciyoo sag gogsumun altinda mideme denk geliyo galiba inanilmaz bi aci var dokunamiyorum bide bi sertlik geliyo elime bole bisey yasayan varmi kizlarrrrr
Ben geçn. Yıl 18 haftalık bebek kaybı yaşadım. Plesentayı kürtajla aldılar. Bir iki ay sonra ameliyat oldum. Üst üste çok girişim yaşadığımdan doktorum rahim ağzının açılmış olduğunu ve olası bir hamilelik durumunda da dikiş atılmasının gerekli olduğunu söylemişti. Öyle de oldu. Bu gebelikte 19 hafta kanama ile hastaneye gittim. Rahim ağzı 1 cm açılmış. Acil serklaj yapıldı. Ucundan döndük anlayacağın. Sonrasında da hep yattım. Hala yatıyorum
benimde arada sağ tarafımda şişlik oluyor gibi tam göğsümün altında ama acı duymuyorum ben:26:geçmiş olsun geçmezse dktruna sor cnmKizlarr gunaydin sabah sabah yazmamin sebebi canim cok aciyoo sag gogsumun altinda mideme denk geliyo galiba inanilmaz bi aci var dokunamiyorum bide bi sertlik geliyo elime bole bisey yasayan varmi kizlarrrrr
bebeğine kocaman maşallah cnmEfendim? Biri uyku mu dedi? Pardon, ne? Hayır uyku ne? Bebek battaniyesi basit tığ tekniğiydi galiba. Yok yok, tez çalışmalarının kapak düzenlemesi bölümünün adıydı sanırsam... Amaaan siz de beni hep yanıltıyorsunuz,ilahi yani! Bu ilk dea 1960'lı yıllarda değeri iyice anlaşılan başta balıkesirin o taraflarda bol bulunan ve 1970'li yıllarda eni yeni ihracatına başladığımız değerli lila renkli taşın adıydı. Hatta biz bundan 1990'lara kadar bayağı para kazandık ama sonrasında latin amerikada büyük bir cevher bulundu. Bze rakip oldular. Onlardaki taşın kalitesi daha düşük olduğundan fiyatları da bize göre düşük. Ama meak etmeyin, dünyadaki en iyi kuyumcu sermayeleri "svarowski" gbi sadece türkiye'den alıyor. İşte bu taş uyku! Kesin uykudan yapılan kolye ve yüzük- küpe takılarınız vardır da adını bilmiyorsunuzdur.
Ayyyyy acaba terbiyeli sulu köfte yemeğinin 17'nci yüzyıldaki adı mıydı?
ben kendi eşyalarım için küçük valiz kullanmıştım oğlum içinde kendi bebek çantasını kullandım eşyalara kolayca ulaşmak açısından daha iyi oldu benim için bundada aynısını uyguluycam nasip olursaHerkese iyi haftasonları dilerim. Burda doğum çantası konusu konuşulmuştu. Peki tüm bu eşyaları hastaneye nasıl götürmeyi düşünüyorsunuz? Anne ve bebek için ayrı çanta hazırlamak daha mı iyi olur? Şu sert kapaklı valizlerin küçüğünden mavi renk oğluma almak istiyorum ama uygun fiyat bulamıyorum Ankara'da. Sizler nasıl çantalar aldınız?
aynısını ben soracaktım iyi old.ben ayrı ayrı iki çanta yapmayı düşünüyordum ama battaniyesi falan nasıl sıgacak sonra valiz yap dediler hastaneye de valizle gitmek tuhafıma gitti karar veremedim zaten daha hazır degilim çantamız aaslında çooook hazırlamak istiyorum ama daha erken dye düşünüyormHerkese iyi haftasonları dilerim. Burda doğum çantası konusu konuşulmuştu. Peki tüm bu eşyaları hastaneye nasıl götürmeyi düşünüyorsunuz? Anne ve bebek için ayrı çanta hazırlamak daha mı iyi olur? Şu sert kapaklı valizlerin küçüğünden mavi renk oğluma almak istiyorum ama uygun fiyat bulamıyorum Ankara'da. Sizler nasıl çantalar aldınız?
Teşekkür ederim canim tamam yinede arastirayim bu arada ben bi oac kere daha yolculuk yaptim hamilelikde ama hic kac aylik falan die sormadilar rapor falan istiyorlar mi
Yani ben 30 haftaligim falan desem yok senin karnin 36 haftalik gibi mi duruo dicekler sana zahmet bilgi wersen
ne zahmeti canımcım estağfirullah.
dr raporu şart canım.7 gün içinde alınmış olacak ve raporunda kaç haftalık olduğunu yazıyor dr lar zaten.bu yüzden senin ne söylediğin önemli değil :) ondan önce hangi havayoluyla uçacaksan internet sitesinden yada tel ile kaç haftaya kadar hamile kabul ettiklerini öğren.her havayolunun prosedürü farklı olabiliyor.önceki yolculuklarında farketmemişlerdir.ama uçakta uçuş ekibi ve kaptanın senden haberdar olması gerek.Allah korusun acil durumlarda ilk yardım edileceklerden biri sensin çünkü.check-inde onlar farketmese bile sen söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?