2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Bugün dr başka poliklinikten alırsan iznini etkilemez demişti.ya bende yoruluyorum toplam 1 saat yolla okula ulaşıyorum.ne yapsam ki ?

Telefindan girdigim icin goremiyorum kacinci haftadasin benim suan 30+5 Teyim okul acilinca 33 de olcam ve izne hwmwn ayrilmayi düşünüyorum 30sa serse gitdim ilk donem cok yoruldum bence 1sa yola gidiuorsan kesinlikle al raporu yada izini neden kullanmicanki

Şu anda 33.haftadasın.okul açılınca 2 hafta daha çalışman gerekmiyor mu 37 için? Ben okul açılınca 1 hafta daha çalışmak zorundayım 37 için.

33 dolu olunca 34 sayiliyor canim. Su an 34 um. 10 şubatta 37 olacak. Seninki gibi de sayilirdi istersem ama ben tekrar okula gitmek istemedim.benim ilk oğlum sezeryan olduğu için bu da öyle olacak. O yuzden erken alacak biraz doktor. İstediğin gibi ayarlariz dedi.

Benim de ilk oğlum öyle oldu canim. Suyum geldi. Hastaneye gittik. 9 saat falan agri çektim ana yeterli acilma olmayinca sezeryani kabul ettim. Doktor bi bu kadar daha sancin olacak ki ancak o zaman doğum olur dedi. Ben de dayanamafim. Zaten yazdi. Su falan da vermiyorlar o şurada. Her an ameliyat a alabilirler diye. Dilim damagim kurulmuştu resmen. Genel anestezi oldum. Memnunum.

Merhaba anneler sezeryan dogum yapacak olan anneler kendi seciminiz mi yoksa sartlar bunu gerektirdigi icin mi sezeryan olacaksiniz?

Ben tansiyondan dolayi sezeryan olucam canim 4. Aydan beri ilaç kullaniyorum kendi doktorum istersen bir deneriz dedi ama acile gitmiştim oranin doktoru bana genelde sanci sirasinda tansiyon yukseliyor ve sonra sezeryana aliniyor dedi yani sezeryan olursun dedi bide ben clexan ignede kullaniyorum o sanciyi cekip sezeryan olmaktansa ssezeryan dedim

inan pışpışlamasın onuda istemiyorum yapması gereken rutin işlemleri yapsın oda yetecek bana şikayetin varmı diye soruyor evet bacaklarım çok ağrıyor diyorum olur onlar diyor burada okuyorum herkese magnezyum verilmiş geçmiş bu saatte bile ağrıdan uyuyamadığım için ayaktayım

bende duyuyorum öyle şeyler kafam karışıyor sürekli hakkımda hayırlısı artık

30 aralik bu topigin ilk bayrami olacak kizlar..
sizi bilmem ama ben heyecanlandim. bi ikizimiz birde bebisimiz olmustu ama boyle onceden bilerek degil tabiki.. amargacim anestezi sekline karar verdin mi.. ben hic bisey bilmiyoum o konuda

Genel anesteziyi eledim. Spinalle epidural arasında gidip geliyorum. Bir şey bilmeyen avatar suratı ekliyeyim dedim, öyle bir surat yok...

çook güzel olmus canım bayıldımmm

bence isim konusunda sizin tercihiniz önemli diger insanların soylediklerini takmayın bile derim tabi bu benim düşüncem

ya burak ismi gerçekten çok güzel bence de, hala içimden geçen o isim ama ne bileyim millet tamam mübarek bi at ama sonuçta anlamı at diyor sadece çevre de değil hocalara falan da sorduk onlar da koymayın o ismi diyor çok hayal kırıklığına uğradım yaa aklım hala bu isimde kaldı ama mert olacak sanırım

İsim kararlastirdiniz mi oğluna? Bizim o is de kesinleşmesi daha. İlk oğluma uygun olsun istiyoruz. Onun ismi salih.
benim büyük oğlumun adı mert eren bu minik oğluma da deniz mete düşünüyoruz

Merhaba anneler sezeryan dogum yapacak olan anneler kendi seciminiz mi yoksa sartlar bunu gerektirdigi icin mi sezeryan olacaksiniz?

benim çatım çok dar bunu bir kaç dr söyledi o yüzden sezeryan oldum şimdi de sezeryan olacağım

amin benim tek sıkıntım o sedyeyle ameliyathaneye geçene kadar sonra uyuyorsun uyanıyorsun ilk ağrın oluyor ilaç veriyorlar ağrı kesici sıkıntı olmuyor
bir şekilde doğacaklar sağlıkla gelsinlerde

Selam kızlar...Benim geçmeyen bi öksürüğüm var başıma bela oldu.İlaç kullanmak da istemiyorum artık.Evde bişiler deneyip geçiren var mı bu mereti...:26:

Ilık suyun içine bal ve limon, ben sürekli içtim günde 3-4 kupa falan. 3 günde geçti. Burada bir arkadaş zeytinyağı yazmıştı, gece öksürükle uyanırsam bir tatlı kaşığı zeytinyağı içip öyle uyuyordum. Geçmiş olsun.

Evet canım eşim askerde 15 günümüz kaldı nasip ederse yarabbim. Amin tez zamanda inş. ikisine birden kavuşurum.

Kızlar dün oğluşuma askılar aldım..
Artık mobilyalarıda gelsede assam diye bakıyorum

Çok şirinler canım güle güle kullansın bebişin

Geçmiş olsun tatlım. Az bir zamanımız kaldı böyle şeyler olmaya başlaması normal gibi geliyor. Bol bol dinlen... Sende ve bebeğinde herhangi bir problem yoksa gerisi mühim değil

arkadaşlar son 1,5 ay kala doktor değiştiren varmı aranızda ben doktorumu değiştireceğim ama karar veremiyorum eskisiyle devam etmek istemiyorum ama acaba biraz sabretmekmi lazım

Canım ben çok doktor değiştirdim. Eşim asker olması nedeniyle başta kendi doktorumla başlayıp annemlerin yanına geldiğimde farklı doktorlar denedim. Ama sana şunu mutlaka tavsiye ederim. Eğer ki özel hastaneye gidiyorsan mutlaka bir üni hastanesinde de doktorun olsun derim. Daha detaylı bakıyorlar çünkü.

Canım ben çok doktor değiştirdim. Eşim asker olması nedeniyle başta kendi doktorumla başlayıp annemlerin yanına geldiğimde farklı doktorlar denedim. Ama sana şunu mutlaka tavsiye ederim. Eğer ki özel hastaneye gidiyorsan mutlaka bir üni hastanesinde de doktorun olsun derim. Daha detaylı bakıyorlar çünkü.
[/QUOTE]
canım değiştirmek istediğim doktor zaten üniversite hastanesinde benmi şanssızım anlamadımki tam tersi hiç detaya girmiyor o yüzden değiştirmek istiyorum bende bazıları prof olanlar ilgisiz oluyorlar diyor ondanmı acaba daha öncede yazmıştım hiç kilo tansiyon ölçmedi bugüne kadar beslenmeyle alakalı hiç tavsiyede bulunmuyor nasıl beslendiğimi bile sormuyor off ne yapacağım ben

merhaba kızlar Allah hepinize kolay doGumlar hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin inşallah bende sizler gibi aynı heyecanları yaşadım Allah isteyen herkese nasip etsin oğluşum şuanda 48günlük hamilelik telaşlarinin hepsi geride kaldi özlemeye bile başladım şimdi ise süt yetiyor yetmiyor gazıydıgece uykusuzlukları kakasıni yapti yapmadi vs vs. yani başka tatli telaşlar başladı bende sizi tesadüf sütü artırmanin yollarini ararken gördüm hoşuma gitti heyecaniniz size tavsiyem günlerinizi doya doya yaşayin stresten uzak durmaya calisin bu bebege inanin yansiyor bol bol gaz sorunlarini süt artirmanin yollarini gögüs çatlaklarina çareleri bebeklerde kolik hepsini araştirin yüzde 90 başiniza gelicek bizim topikte konularimiz hep bunlar aldiginiz küçük tulumlar en fazla bir bucuk iki ay giyebiliyor hemen küçüluyor bizimkiler oyle oldu kullanişli olanlar altli üstlü takimlar . başkaa aklima gelmiyor herseu gönlunuzce olsun

canım dün dr gittim bende dediğin gibi sancı çıktı progestan fitil ve nidilat kullanıyorum ve yat kalkma dedi dr yarın tekrar gidicem dr, ve hala doğuma nerdeyse 2 ay var nasıl geçiricem bu zamanı bu şekilde bilemiyorum

arkadaşlar sertleşme dediğiniz nasıl oluyor mesela bende kısa süreli gerilmeler oluyor karnımda dokunuyorum taş gibi ama uzun sürmüyor

İnan ben iki doğum şeklindende çoooooookkk korkuyorum. İİlk bebeğim. Daha bir kere bile ameliyat masasına yatmadım. Doktora hastaneye mümkün olduğunca az giden biriyim. Hastaneye girince miğdem bulanıyor hastane kokusundan.
Ama şuna odaklanmaya çalışıyorum. Doğumdan çıkınca benim kanımdan canımdan olan yavrum karnımda değil de o minicik ışıl ışıl gözleriyle bana bakıcak. Ona dokunabileceğim koklayabileceğim. Böylelikle hem hastane hemde doğum bir nebze de olsa katlanılabilir gibi geliyor.

Canım normal doğumlarda doktordan ziyade ebeler önemli yer tutuyormuş. Devlette de böyle özelde de Doktor geliyor bebeği tutuyor kesiyi atıyor dikişi de atıp gidiyor toplasan 15 dk filan. Başından itibaren yanında durmuyorlar maalesef. Durmaları da zor. İlk doğumlar hastaneye geldikten 6 saat sonra gerçekleşirmiş en erkeni.Bir de normal doğumda anne aktif rol oynar doktor değil. Savaşçı anneler için 10 numara doğum yöntemi diye düşünüyorum.

Bugün kontrolümüz vardı doğum günümüz belli oldu Allah'tan birşey gelmeZse 5 Mart Çarşamba sabah epidrual anestezi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hadi bakalım hayırlısı olsun canım..gün saymaya başladık..benim doktorum da kesin tarih vermedi ama 4-5-6 mart olur dedi..aynı tarihlerde alıcaz yavrularımızı kucağımıza inşallah

Maşallah bebişlere doğum tarihleri de alınmaya başlanmış. Bizimkisi daha belli değil geç döllenme olunca kesin bir tarih veremiyor maalesef. Erken gelme ihtimalimizde var. İnş babamız gelip te evimize gidene kadar sabreder kuzucuğum.

Uzun süredir okuyordum ama yeni kısmet oldu yazmak. Bende Mart ayında 2. defa anne olacağım kısmetse. Kızım olacak inşallah. Herkese sağlıklı ve zamanında doğum diliyorum.

Tşk ederiz canım... Hepimize hayırlı doğumlar bahşetsin mevlam...

Maşallah bebişine annesi ne güzel de büyümüş kocaman olmuş Doktorun dediğini yap ye iç gez süslen Bebiş doğunca bir müddet yapamazsın gibime geliyor.

Bugün kontrolümüz vardı doğum günümüz belli oldu Allah'tan birşey gelmeZse 5 Mart Çarşamba sabah epidrual anestezi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah.doğum tarihi beklenenden 9 gün önce olmuş.normalde 14 gün önce veriyolar diyolardı hep.ne kadar geç alsalar o kadar iyi tabi ama ya normal gelirse ne olur

canım değiştirmek istediğim doktor zaten üniversite hastanesinde benmi şanssızım anlamadımki tam tersi hiç detaya girmiyor o yüzden değiştirmek istiyorum bende bazıları prof olanlar ilgisiz oluyorlar diyor ondanmı acaba daha öncede yazmıştım hiç kilo tansiyon ölçmedi bugüne kadar beslenmeyle alakalı hiç tavsiyede bulunmuyor nasıl beslendiğimi bile sormuyor off ne yapacağım ben [/QUOTE]

Ben eşime prof a gidiorum dediğimde kızmıştı. Onların akılsal bilgileri var dedi pratik bilgileri çok azdır dedi . Genelde işleri operatör doktorlar ya da uzman doktorlar yapıyor onlardan birine git dedi. Nitekim de haklılık payı olduğuna inandım. Doğuma çok özel bir durum olmadığı takdirde asistanlarını yönlendiriorlar. Ben de uzman doktora gittim tansiyon da ölçüyor kiloma da bakıyor tabi fırça yiyorum orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…