Bugün dr başka poliklinikten alırsan iznini etkilemez demişti.ya bende yoruluyorum toplam 1 saat yolla okula ulaşıyorum.ne yapsam ki ?
Şu anda 33.haftadasın.okul açılınca 2 hafta daha çalışman gerekmiyor mu 37 için? Ben okul açılınca 1 hafta daha çalışmak zorundayım 37 için.
Benim de ilk oğlum öyle oldu canim. Suyum geldi. Hastaneye gittik. 9 saat falan agri çektim ana yeterli acilma olmayinca sezeryani kabul ettim. Doktor bi bu kadar daha sancin olacak ki ancak o zaman doğum olur dedi. Ben de dayanamafim. Zaten yazdi. Su falan da vermiyorlar o şurada. Her an ameliyat a alabilirler diye. Dilim damagim kurulmuştu resmen. Genel anestezi oldum. Memnunum.Heyecan günler yaklaştıkça artacaktır. Heyecan ve mutluluk karışımı bişey olur herkes:))
Ben hala çok var gibi hissediyorum kendimde ne zaman gelecek bilmiyorum ben de sezeryan düşünüyorum ama bebeğim kendi ne zaman gelmeye karar verirse o zaman olayım istiyorum sezeryanı. Çok mu çok şey istiyorum nee:))
Merhaba anneler sezeryan dogum yapacak olan anneler kendi seciminiz mi yoksa sartlar bunu gerektirdigi icin mi sezeryan olacaksiniz?
inan pışpışlamasın onuda istemiyorum yapması gereken rutin işlemleri yapsın oda yetecek bana şikayetin varmı diye soruyor evet bacaklarım çok ağrıyor diyorum olur onlar diyor burada okuyorum herkese magnezyum verilmiş geçmiş bu saatte bile ağrıdan uyuyamadığım için ayaktayımHayret bişey gerçekten ben devlete gidiyorum orda bile her gittiğimde tansiyon ölçülüuo kiloya bakılıyor bacaklara bakıyo Dr şişlik var mı diye. Şikayetlerini falan soruyo. Şu özelleri anlamıyorum ama sık duyuyorum bu aralar bu tarz şikayetleri. Dediğin gibi insan bekler uzun uzun anlatsın pışpışlasın
bende duyuyorum öyle şeyler kafam karışıyor sürekli hakkımda hayırlısı artıkKızlar Ocak annelerinde Şubat annelerinde falan okudum normal doğum yapan arkadaşlar özele gidenler ; doktor doğumda sadece karnımı bastırdı ıkın dedi o kadar diyorlar bebek doğduğu anda gidiyormuş Dr dikişleri falan hep ebeler atıyormuş ebeler daha önemli diyorlar öyle okudum
30 aralik bu topigin ilk bayrami olacak kizlar..
sizi bilmem ama ben heyecanlandim. bi ikizimiz birde bebisimiz olmustu ama boyle onceden bilerek degil tabiki.. amargacim anestezi sekline karar verdin mi.. ben hic bisey bilmiyoum o konuda
Merhaba anneler sezeryan dogum yapacak olan anneler kendi seciminiz mi yoksa sartlar bunu gerektirdigi icin mi sezeryan olacaksiniz?
çook güzel olmus canım bayıldımmm
bence isim konusunda sizin tercihiniz önemli diger insanların soylediklerini takmayın bile derim tabi bu benim düşüncem
ya burak ismi gerçekten çok güzel bence de, hala içimden geçen o isim ama ne bileyim millet tamam mübarek bi at ama sonuçta anlamı at diyor[MENTION][/MENTION]
canim benimde bastan beri istedigim mertti esim istemedi burakta
Karar kildik alladi pulladi alistirdi beni yok karizma isim yok ilerde
Burak bey derler bak ne guzel diye arti olarakta peygamber efendimizin
Miraca ciktigi binegin adi daha nasil guzel olabilir bi ismin anlami
benim büyük oğlumun adı mert eren bu minik oğluma da deniz mete düşünüyoruzİsim kararlastirdiniz mi oğluna? Bizim o is de kesinleşmesi daha. İlk oğluma uygun olsun istiyoruz. Onun ismi salih.
aynen canım ya benim ilk ama normal doğumdan da sezeryandan da korkuyorum benim bebişim hala dönmedi ters dönmezse büyük ihtimalle sezeryan olur doktorumun dediğine göre hayırlısı bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Selam kızlar...Benim geçmeyen bi öksürüğüm var başıma bela oldu.İlaç kullanmak da istemiyorum artık.Evde bişiler deneyip geçiren var mı bu mereti...:26:
Günaydın canım..
Tansiyonumuzda böyle iniş çıkışlar normal.. Panik yok.. Bebişlerimize kavuşmamıza az kaldığı için oluyo bunlar
Senin eşin askerdeydi dimi canım yanlış hatırlamıyorsam ? :44:
Allah kavuştursun hem eşine hem bebişine :)
Kızlar dün oğluşuma askılar aldım..
Artık mobilyalarıda gelsede assam diye bakıyorum
Slm kizlar hastaneye gittik yine sabah cumartesi oldugundan benm dr.um yoktu baska bi dr.a muayene oldm hic hoslanmdm adamdn gicik neyse tekrar nst cekildi kalp atislarina bakldi hersey normal gorunuyo usg ikede bakti dr zorla oda sanki makina eline yapisacak suyum normal bebinin harekrtleri normal ama kahverengi akintim devam ediyor kasiklarimdada ciddi agrim var kemik agrisi gibi yatinca geri kalkmak cok zor oluyor hani ilk haftalardaki agri gibi rahim buyumesinden kaynaklanan agri vardiya iste onun gibi cok tedirginim ya nden boyle oldm anlmadm, dr da dinlen hic bisey yapma pazarteside drundan raporunu al calisma dedi, sanki cok iznimiz varmis gibiama bebegim iyi olsunda hersryi yaparim pzrtesi kendi druma gitcem bakalim o ne dicek
arkadaşlar son 1,5 ay kala doktor değiştiren varmı aranızda ben doktorumu değiştireceğim ama karar veremiyorum eskisiyle devam etmek istemiyorum ama acaba biraz sabretmekmi lazım
Sağlıkla kucağına al inşallah.okeanos dr kim di?
ben ne çektim bu kasılmalardan yaa:18: bende de 30 haftamdan beri kasılma sertleşme vardı, 32 de nst ye soktu dr um ve sancı çıktı, 2 haftadır aralıklarla nst ye giriyorum ve hepsinde sancı görünüyor, 1 gece hastanede yattım, şimdilerde nidilat kullanarak evde yatıyorum. defalarca da açıklığım kontrol edildi. yani korktuğum ne varsa başıma geldi diyeyim. özetle canım kasılmaları sertleşmeleri hafife almayın derim dr unuza söyleyin nst ye girin kafanız rahat olsun. sertleşme ve kasılmayı hemen hemen tüm hamileler yaşıyor ama bazıları benim gibi tehlikeli boyutta olabiliyor. korkmayın ama önleminizi de alın derim..
arkadaşlar sertleşme dediğiniz nasıl oluyor mesela bende kısa süreli gerilmeler oluyor karnımda dokunuyorum taş gibi ama uzun sürmüyorcanım dün dr gittim bende dediğin gibi sancı çıktı progestan fitil ve nidilat kullanıyorum ve yat kalkma dedi dr yarın tekrar gidicem dr, ve hala doğuma nerdeyse 2 ay var nasıl geçiricem bu zamanı bu şekilde bilemiyorum
ilk doğumum sezeryandı, kızımı da 35 haftalık doğurmuştum, birden suyum gelmişti, normal doğum sancısı çekmiştim 3 saat, doktor sabaha kadar bekelsin demişti, o kadar şiddetli sancım vardı ki sıklığı 1 dakikaya düşmüştü ama haliyle açılma olmamıştı, gecenin saat birinde 5 katlı hastaneyi sancılarımla inletince anestezi uzmanı yanıma gelipp, oohooooo sen sabaha kadar dayanamayacaksın, kabul eidyorsan ekibi hemen arıyorum, sezeryana alalım seni dedi, ben de can havli ile arayın arayın demiştim, o normal doğum sancısı canımı nasıl yaktıysa bir hışımla korkmadan girmiştim sezeryan olacağım ameliyathaneye, iğneyi vurulduğum an acı macı hakgetire, zaten kızım ne zaman doğdu anlamamıştım bile, hatta beni konuşturan başımda sohbe eden adama sakın uyşmadan kesmeyin haaa demiştim adam ohooo bebek çıktı bile demiştiçok şaşırmıştım, operasyonum başarı ile geçmişti. Yani anlayacağınız oldu bittiye gelmişti.
Ama ben şimdi bile bile lades diyeceğim için korkuyorum sanki yaaaaa:18::18: nasıl gireceğim ben şimdi o odaya:18:
Kızlar Ocak annelerinde Şubat annelerinde falan okudum normal doğum yapan arkadaşlar özele gidenler ; doktor doğumda sadece karnımı bastırdı ıkın dedi o kadar diyorlar bebek doğduğu anda gidiyormuş Dr dikişleri falan hep ebeler atıyormuş ebeler daha önemli diyorlar öyle okudum
Bugün kontrolümüz vardı doğum günümüz belli oldu Allah'tan birşey gelmeZse 5 Mart Çarşamba sabah epidrual anestezi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
selam kızlar,ben de bugün kontrole gittim,oğluşumun gelişimi süper dedi doktorum okadar mutlu oldum ki anlatamam,hatta gün bile verdi mart 17-19 arası,hem az gibi hem de daha çook var gibi,ben ise panik ataklı biri olarak bu aralar zorlanıyorum,nefes ve çarpıntı problemleri yaşıyorum ama inşallah her şey yolunda gider,bütün hamişler için bunu yürekten diliyorum
hadi bakalım hayırlısı olsun canım..gün saymaya başladık..benim doktorum da kesin tarih vermedi ama 4-5-6 mart olur dedi..aynı tarihlerde alıcaz yavrularımızı kucağımıza inşallah
Uzun süredir okuyordum ama yeni kısmet oldu yazmak. Bende Mart ayında 2. defa anne olacağım kısmetse. Kızım olacak inşallah. Herkese sağlıklı ve zamanında doğum diliyorum.
Merhaba güzel anneler.bugün kontrolüm vardı.bebeğimin yüzünü göremedim.baş aşağı duruyordu.2 hafta öncede aynı duruştaydı.doğum kanalına yönelmiş.dr 1 mart gibi bekliyorum dedi.2600 kilosu.benim kan dğerleri düşük.serum alıyorum.anemiden korkma dedi.sen giyin,süslen,gez ,gerisini bize bırak dedi.en kötüsü kan veriyoruz dedi.normal doğuma elverişli gibisin dedi.bizden haberler böyle :)
Bugün kontrolümüz vardı doğum günümüz belli oldu Allah'tan birşey gelmeZse 5 Mart Çarşamba sabah epidrual anestezi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
canım değiştirmek istediğim doktor zaten üniversite hastanesinde benmi şanssızım anlamadımki tam tersi hiç detaya girmiyor o yüzden değiştirmek istiyorum bende bazıları prof olanlar ilgisiz oluyorlar diyor ondanmı acaba daha öncede yazmıştım hiç kilo tansiyon ölçmedi bugüne kadar beslenmeyle alakalı hiç tavsiyede bulunmuyor nasıl beslendiğimi bile sormuyor off ne yapacağım ben [/QUOTE]
Canım ben çok doktor değiştirdim. Eşim asker olması nedeniyle başta kendi doktorumla başlayıp annemlerin yanına geldiğimde farklı doktorlar denedim. Ama sana şunu mutlaka tavsiye ederim. Eğer ki özel hastaneye gidiyorsan mutlaka bir üni hastanesinde de doktorun olsun derim. Daha detaylı bakıyorlar çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?