merhaba kızlar Allah hepinize kolay doGumlar hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin inşallah bende sizler gibi aynı heyecanları yaşadım Allah isteyen herkese nasip etsin oğluşum şuanda 48günlük hamilelik telaşlarinin hepsi geride kaldi özlemeye bile başladım şimdi ise süt yetiyor yetmiyor gazıydıgece uykusuzlukları kakasıni yapti yapmadi vs vs. yani başka tatli telaşlar başladı bende sizi tesadüf sütü artırmanin yollarini ararken gördüm hoşuma gitti heyecaniniz size tavsiyem günlerinizi doya doya yaşayin stresten uzak durmaya calisin bu bebege inanin yansiyor bol bol gaz sorunlarini süt artirmanin yollarini gögüs çatlaklarina çareleri bebeklerde kolik hepsini araştirin yüzde 90 başiniza gelicek bizim topikte konularimiz hep bunlar aldiginiz küçük tulumlar en fazla bir bucuk iki ay giyebiliyor hemen küçüluyor bizimkiler oyle oldu kullanişli olanlar altli üstlü takimlar . başkaa aklima gelmiyor herseu gönlunuzce olsun
arkadaşlar sertleşme dediğiniz nasıl oluyor mesela bende kısa süreli gerilmeler oluyor karnımda dokunuyorum taş gibi ama uzun sürmüyor
Yaa bizede satıcı tam tersini söyledi..İlk defa sizin kadar rahat alıcı görüyorum dedi..
Mobilya kokusu oluyormuş malesef 15-20 gün en az o yüzden siz en iyisini yapmışsınız ama biz biraz bekliycez artık..
Çok sonlara kalsın istemiyordum işler ama annem gelicek 10 gün sonra onunla yaparız daha güzel olur :))
hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın bebişini inşallah.doğum tarihi beklenenden 9 gün önce olmuş.normalde 14 gün önce veriyolar diyolardı hep.ne kadar geç alsalar o kadar iyi tabi ama ya normal gelirse ne olur
Merhaba güzel anneler.bugün kontrolüm vardı.bebeğimin yüzünü göremedim.baş aşağı duruyordu.2 hafta öncede aynı duruştaydı.doğum kanalına yönelmiş.dr 1 mart gibi bekliyorum dedi.2600 kilosu.benim kan dğerleri düşük.serum alıyorum.anemiden korkma dedi.sen giyin,süslen,gez ,gerisini bize bırak dedi.en kötüsü kan veriyoruz dedi.normal doğuma elverişli gibisin dedi.bizden haberler böyle :)
Ya benim hic Gobegim çıkmadı zor bela birazcik bişi war ole onumde top gibi amaa giorsebiz sanki 4 aylik hamileler gibiyim.ikk 6. Ayima kadar millet inanmiodu zaten hamile olduguma
canım dün dr gittim bende dediğin gibi sancı çıktı progestan fitil ve nidilat kullanıyorum ve yat kalkma dedi dr yarın tekrar gidicem dr, ve hala doğuma nerdeyse 2 ay var nasıl geçiricem bu zamanı bu şekilde bilemiyorum
benim büyük oğlumun adı mert eren bu minik oğluma da deniz mete düşünüyoruz
Evet canım eşim askerde 15 günümüz kaldı nasip ederse yarabbim. Amin tez zamanda inş. ikisine birden kavuşurum.
Çok şirinler canım güle güle kullansın bebişin
merhaba kızlar Allah hepinize kolay doGumlar hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin inşallah bende sizler gibi aynı heyecanları yaşadım Allah isteyen herkese nasip etsin oğluşum şuanda 48günlük hamilelik telaşlarinin hepsi geride kaldi özlemeye bile başladım şimdi ise süt yetiyor yetmiyor gazıydıgece uykusuzlukları kakasıni yapti yapmadi vs vs. yani başka tatli telaşlar başladı bende sizi tesadüf sütü artırmanin yollarini ararken gördüm hoşuma gitti heyecaniniz size tavsiyem günlerinizi doya doya yaşayin stresten uzak durmaya calisin bu bebege inanin yansiyor bol bol gaz sorunlarini süt artirmanin yollarini gögüs çatlaklarina çareleri bebeklerde kolik hepsini araştirin yüzde 90 başiniza gelicek bizim topikte konularimiz hep bunlar aldiginiz küçük tulumlar en fazla bir bucuk iki ay giyebiliyor hemen küçüluyor bizimkiler oyle oldu kullanişli olanlar altli üstlü takimlar . başkaa aklima gelmiyor herseu gönlunuzce olsun
biz çilekten aldık gram koku yok.fiyatlarıda diğer mağazalara göre daha uygun hem
Benimde göbeğim hiç belli olmuyordu son bikaç haftadır çıktı iyiceBende kalça kemiklerimin ve kasık ağrısı çok oluyo. Vücudumuz kendini hazırlıyo tabi ama baya etkiliyo yürürken fln
Slm kizlar cok sukur kahverengi akintim da gittikce rengi acilarak bitti iki gundur evde yatiyorum ama kasik agrim hala devam ediyor yataktan kalkmakta cok zorlaniyorum nasil anlatsam hani sol tarafta tam ic camasirinin lastiginin oldugu yer icten kemigim sizliyor resmen ve citliyor surekli yataktan kalkerken donerken fln acaba bebi agir mi geliyo bana kemiklerim mi cok zayif ?yarin dr.uma gidince bunlarida sorcam hepinize slmlar
yağmurlu bir pazar gününden herkese merhaba
akşama misafirlerim var, sabah 9 dan beri uğraşıyorum ikram hazırlıkları, temizlik...ama yoruldum yaa, gerçekten artık misafir ağırlamak zor oluyor..siz siz olun artık misafir kabul etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?