2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Tavsiyelerin için tşk ederim canım emin ol hepsi işime yarıyacak. Bütün o sorunları araştırmaya şimdiden başladım ki ben panik bir anne adayıyım. Yerimde duramıyorum. Ama şimdi önceliğim sağ salim minik adamımı dünyaya getirmek.

[/QUOTE]Ben eşime prof a gidiorum dediğimde kızmıştı. Onların akılsal bilgileri var dedi pratik bilgileri çok azdır dedi . Genelde işleri operatör doktorlar ya da uzman doktorlar yapıyor onlardan birine git dedi. Nitekim de haklılık payı olduğuna inandım. Doğuma çok özel bir durum olmadığı takdirde asistanlarını yönlendiriorlar. Ben de uzman doktora gittim tansiyon da ölçüyor kiloma da bakıyor tabi fırça yiyorum orası ayrı [/QUOTE]
doğru söylemiş eşiniz prof olanlar ilgilenmiyor fazla

arkadaşlar sertleşme dediğiniz nasıl oluyor mesela bende kısa süreli gerilmeler oluyor karnımda dokunuyorum taş gibi ama uzun sürmüyor

canım karnın kasılıyor taş gibi oluyor tahminide 15-3o saniye sürüyor, asıl sıkıntı gün içinde bu durumun 10 dan fazla olmasıymış evvelsi gün benim 15 ten fazla oldu ki sorun varmış zaten

biz çilekten aldık gram koku yok.fiyatlarıda diğer mağazalara göre daha uygun hem

Âmin teşekkürler iyi dileklerin için 14 gün olayını hiç duymamıştım bende 9gün önce olacak diye üzülüyordum bebek geleceği zamanı da kendi belirler ille normal gelecekse de buyursun gelsin artık :)

Hayırlısı olsun tatlım.. Ne güzel haberler almışsın.. :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini :)

Ya benim hic Gobegim çıkmadı zor bela birazcik bişi war ole onumde top gibi amaa giorsebiz sanki 4 aylik hamileler gibiyim.ikk 6. Ayima kadar millet inanmiodu zaten hamile olduguma

Benimde 1 haftada büyüdü göbeğim birden.. Geçen ayki kontrolümde dr um bile demişti nerende saklıyorsun çocuğu diye.. Ama bu kontrolüme gittiğimde heh hamileye benzemişsin dedi :)
Boyum uzun olduğu için sanırım yada yapısal bende anlamadım. ama şimdi hamile olduğumu herkes anlıyor çok şükür son 1 ayda olsa tadını çıkarıyorum

ilaçlarını aksatmadan kullan canım ve dr un dediği gibi mümkün olduğu kadar yat dinlen. dr un muhtemelen her hafta nst isteyecek, sancı çıkarsa hastaneye yatıracaktır. inşallah ilaçlar sende işe yarar da nst de sancın çıkmaz. çıksa bile açılma yoksa uzun süre bebeğin bekleyecektir. alttan muayeneye hazırlıklı ol ama korkma saniyelik bişey, rahat ol o konuda. benim sancılar devam ediyor 32. haftadan beri, 3 haftadır nidilat + yatış durumundayım. 27. haftasından beri kasılma yaşayıp 36-37. haftaya kadar gelen çok insan var o yüzden moralini sakın bozma. ben en başta ne olduğunu bile anlamamıştım sonra birden moral çöküklüğü üzüntü yaşadım. gereksizmiş boşuna kendini üzme sakın, Allah a güven, bebeğin de çok küçük değil artık, en kötü ihtimal erken doğsa bile yaşayacaktır Allah ın izniyle. iyi düşün, iyi dinlen, dua et inşallah sağlıkla gelir bebişin..

Benimde göbeğim hiç belli olmuyordu son bikaç haftadır çıktı iyice Bende kalça kemiklerimin ve kasık ağrısı çok oluyo. Vücudumuz kendini hazırlıyo tabi ama baya etkiliyo yürürken fln

Gözünaydın canım.. Sağlıkla büyütürsün inşallah bebişini.. Darısı başımıza.. Verdiğin bilgiler içinde çok saol gerçekten insanın (özellikle ilk bebeklerde) çok ihtiyacı oluyor bu bilgilere :)

Benimde göbeğim hiç belli olmuyordu son bikaç haftadır çıktı iyice Bende kalça kemiklerimin ve kasık ağrısı çok oluyo. Vücudumuz kendini hazırlıyo tabi ama baya etkiliyo yürürken fln

Benimde kasıklarımda ağrı oluyor, özellikle sabahları yataktan kalkarken..

Slm kizlar cok sukur kahverengi akintim da gittikce rengi acilarak bitti iki gundur evde yatiyorum ama kasik agrim hala devam ediyor yataktan kalkmakta cok zorlaniyorum nasil anlatsam hani sol tarafta tam ic camasirinin lastiginin oldugu yer icten kemigim sizliyor resmen ve citliyor surekli yataktan kalkerken donerken fln acaba bebi agir mi geliyo bana kemiklerim mi cok zayif ?yarin dr.uma gidince bunlarida sorcam hepinize slmlar

yağmurlu bir pazar gününden herkese merhaba
akşama misafirlerim var, sabah 9 dan beri uğraşıyorum ikram hazırlıkları, temizlik...ama yoruldum yaa, gerçekten artık misafir ağırlamak zor oluyor..siz siz olun artık misafir kabul etmeyin

Çok şükür canım geçmiş olsun tekrardan.. Aynı şey bende de oluyor.. Bende perşembe kontrole gittiğimde sorucam.. Sabahları yataktan kalkarken hep oluyo ve ses geliyo çıt diye..

Kolay gelsin canım.. Valla ben kabul etmiyorum artık.. Çok samimi arkadaşlarım geliyor onlarda zaten temizlik falan umursayan tipler değil Gerçekten uzun süre ayakta iş yapmak falan zor artık. Bugün bizdede temizlik vardı. Eşim sağolsun heryeri pırıl pırıl yaptı bende toz aldım :)

doğum tarihi aldım ya ben hamileikten kopmuş durumdayım, sanki bebiş doğmuş gibi karnımda yokmul gibi davranmaya başladım, yatışım bir değişti ayağımı çapraza ata ata yatmaya başladım, bir bakıyorum sırtüstü uyumuşum, göbek baskı yapmasa yüzükoyun bile yatabilirim sanırım hareketlerim bir hızlandı, süt müt içesim gelmiyor, hele hergün 4 lt ye yakın içtiğim suyu şimdi 2lt zor içmeye başladım, bu ne rahatlık alloooo diyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…