2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

bence deee

şahane pazarlaarr :)

dün temizlikçi vardı.evim pırıl pırıl oldu.kızımın odası da neredeyse hazır artık.yatağını kurduk halısını derdik.çarşamba perdesi de gelecek tam olacak
bugün de hastane çantamı hazırlayacağım.herşey bitmiş olacak üstümden büyük bir yük kalktı valla.sanki hazırlık hiç bitmeyecek gibiydi.artık hazırız :) gün geçtikçe heyecanlanıyorum ama korkuyorum da.doğumdan değil de sonrası korkutuyor bazen.tecrübesizlikten....

Bu 0-3 ile 3-6 arası bodyler arasında pek de boyut farkı yok mothercarede siz de farkettiniz mi
Bi de benim hafızam çok kötü oldu yaaa (((

Çok şükür canım geçmiş olsun tekrardan.. Aynı şey bende de oluyor.. Bende perşembe kontrole gittiğimde sorucam.. Sabahları yataktan kalkarken hep oluyo ve ses geliyo çıt diye..

Sagol cnm yarin sorcam ben yszsrim sanada sebebini doktoruna sorcakmissin ama olsun yinede, bende iki gunduur yatiyotum acaba ondanmi oldu diyede dusunmistum birde hep soluma yatiyorum acaba ondanmi dedim minderde kullaniuorum aslinda neyse artik yarin ogrencez inssllah birde adimlarim o kadar kuculduki uzun adimlar atamiyorum kukum yere duscekmis gibi

Slm kislar hastane cantasini hazirliycam da yavaş yavaş siz bebeğin hastane çıkışları nı kutusuyla mi goturceksiniz yoksa çantaya mi koycaksiniz, ben kutusunu bozmadan gotureyim desim annem de cantaya koy diyor kararsiz kaldim....

Iyi akşamlar kızlar..bu kasılma tam olarak nasıl oluyur bende hiç bilmeyenlerdenim.. Bende de bu bahsettiğiniz sertleşme oluyur ama şöyle tarif edim şimdi karnımın bazen sağ bazende sol tarafında böyle gerilme sanki bebişim birtarafını dayayıp ittiriyor karnım şekil değiştiriyor hatta dışardanda görülüyor bu resmen çıkıntı oluyor.. elimi sürdüğümde bayağı sert orası bikaç saniye geçiyor gün içinde çok oluyur böyle..Ben bu bebeğin hareketleri diye düşünüyordum hep ama acaba kasılma dedikleri böylemi..

kasılma benim karnımın genelinde birden sertleşme hissediyorum taş gibi oluyo yürümekte zorlanıyorum öyle durumlarda senin bahsettiğin bebeiş sırtını falan dayıyor karnımıza o yuzden tek taraflı sertlik oluyo yani benim anladığım bu

Kızlar merhaba ilacı kesti dün sabah doktor artık bebeği etkileyebileceğini düşünüyor o sebepten 32.haftada yani en geç çarşamba günü alıcak bebeğimi cuma gece saat 4 te kanama başladı dünden beri suyum kanlı geliyor bu sabah da kocaman bir pıhtı düşürdüm sancıyla bugün artık suyum pembe değil kırmızı doktor bunun beklediği birşey olduğunu söyledi yarın sabah muayene edip ultrasonda bakacak bu üç günden birinde bebeğim doğmuş olucak allahın izniyle doktor normal doğum yapabilirsin uğraşırsak ama seni ve bebeği daha fazla strese sokmak istemiyorum sezaryene alıcam dedi nolur dua edin bebeğim sağlıkla doğsun kolay bir doğum olur inşallah

yani genelde 2hafta once aliniyo diyolardi hep.bende kendiminkini oyle dusunuyodum.9gun iyi bence.zaten.son haftalarda cok kilo almiyormus bebek.gelisiminide tamamlamis oluyor.hayirlisi olsun hakkimizda.

Allah yardımcın olsun canım, inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına, dualarımız seninle..

Evet canım tek taraflı sertlik oluyor hatta böyle ittiriyor sanki bu son zamanlarda çok sık olmaya başladı oyüzden sordum..tecrübesizde olduğum için kasılma nasıl olur hiç bilmiyorum.. Sağol cevabın için..

Canım Rabbim yardımcın olsun inşallah Allah'ın izniyle çok rahat geçicek doğumun.

canım barbiem hayırlisi ile sağlıklı sihatli bi şekilde bebeğine kavusursun inşallah dualarimiz seninle sen hiç merak etme güzel arkadaşım .Mümkün olduğunca haberdar et durumundan.

Canım benim Allah yardımcın olsun. Bebeğin sağlıklı dünyaya gelecek çok şükür kavuşacaksın bebeğine. Dualarımız seninle.

aynen bu konuda benimde hiç tecrübem yok ilk bebeğim artık kendimce olayları yorumluyorum

canım insallah saglıkla kucagına alırsın bebegini. ne ilacı kullanıyordun ki etkileyecegini dusundu bebegi?sen hic endeiselenme, Aallah ın izniyle rahat bir dogum gecirirsin insallah.

Cnm dualarımıZ seninle Rabbim sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Hep aklımdaydın çok dua edicez sana arkadaşım sıkma kendini herşey çok çok güzel olacak rahimin izniyle.

şu an aynı durum bende de var canım hatta öyle ki canımı acıtıyor tekmeler hareketler, maşşallah güçlendi sanırım artık bebişler...

hayırlısı olsun cnm inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına....

Dualarimiz seninle rabbim sağlıklı sıhhatli bebegini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…