2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canim insan ogeniyor zamanla. Ben bebek tutmayi bile bilmiyordum.

zaten yıkamak için çıkardığınızda bozulacak niye kocaman kutuyla götüresinizki

Allah kurtarsin canim. Hayirli doğumlar.

Bence cantaya koy canim. Ben küçük bir hurç alip ona koymuştum. Kendininkileri mi de biraz daha büyük bi hurca koymuştum.o şekilde valize yerleştirmiştir. Bi kutuya da biberon emzik ppompa falan koymuştum.

inşallah herşey güzel olacakk barbie, dualarımız seninlei bence de bebeği zorlamanın manası yok, gerçi normal doğursan snein toparlanman daha kolay olur ama bebeği riske attıpına değmez, hayırlsı ile sağ salim kavuşursunuz bebeğinle inşallah

yıakdıktan sonra kutuya koymaya gerek yok ben büyük boy buzdolabı poşetine koydum hemşireye verileceği için

canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun sağlıkla doğsun bebeğin sen de sağlıkla çık doğumdan hayırlı haberlerini bekliyoruz

Sağlıkla kavuşun inşallah canım dualarım seninle

Aylardir sizleri okuyorum bende 34 haflalik bir mart bebegi annesiyim...Tabii şubat sonundan itibaren bekliyor olacagim kismetse kizimi...aranizda tansiyon problemi yasayan anne adaylarimizi okudum benim dr.hep yuksek cikiyor ancak su ana kadar beni telaslandirmadi.ben calisabilir raporunu 11 ocakta 32.0 da aldim dr sezeryansin bir de bebek iri olacak gibi vereyim dedi verdi.gittiğim 2. Dr.erken olmuş neden verdi ki dedi bu arada 3. Dr.u da aramaktayim kilolu hamile kaldim 97 su anda 103 oldum ilk kizim 8 yasinda yasimda 34 artik beni bir telaş alinca 2.çocuğu düşündük Allah şükürler olsun aratmadi.ama dr.konyada problem birinin iyi dediği diğerinin onaylamadigi oluyor.karar veremiyorum bir turlu en son gittiğim dr.iyi ama hastane çok kötüydü nst de görevli kizla tartistim ki ben çok sabirli bir insanim. Sirtim agriyinca azicik hareket ettim ne hareket ediyorsun diyor tavri sanki dovecek ne olacak sonra diye cikisinca artik dayanamadim bir daha cekeceksin olmadi bir daha dedim.Özel ha bu arada.özel de olmasa ben vergimi veriyorum sigorta ücreti daha maasimi almadan odeniyor bu ne demek neden ihtiyacım olan hizmeti alamayacagim yada neden ekstra ücretini verdiğim hastanede insan gibi saygili bir hizmet alamayacagim.hemen bas hekim yardimcisina gittim Allahtan o kibar bir beydi ve çok ilgilendi öyle olmasa hastanenin adini burada paylasacaktim...maşallah hepimize deyip sevgi ve selamlarimi sunuyorum sizlere...Allah hepimize kuzularimiza saglikla sihhatle ve mutlulukla kavusmayi nasip etsin...

zaten yıkamak için çıkardığınızda bozulacak niye kocaman kutuyla götüresinizki
Bilmem öyle daha düzenli gibi geldi galiba
Bence cantaya koy canim. Ben küçük bir hurç alip ona koymuştum. Kendininkileri mi de biraz daha büyük bi hurca koymuştum.o şekilde valize yerleştirmiştir. Bi kutuya da biberon emzik ppompa falan koymuştum.

Sağolsun kıslar deneyim olmayınca karar veremedim olmadı bende büyükçe bir buzdolabı poşeti alayım hijyenik olsun yoksa hurcuda yıkar ütülerim kesin normalde de bu kadar titiz değilimdir de bebek olunca çok hassaslaştım titizlik konusunda...

Miyom nedeniyle risk tasıyan erken doğum olsbileceği söylenen var mı arkadaslar
Benim miyom epey büyümüş ve dejenere olmaya kanamaya baslamış dr sorun yok dışa doğru büyüyor dedi sadecr ağrın olabilir dedi ama aklıma takılmıyo değil.
Bebeğim de bazen bi itiyo miyom karnımda sert bi çıkıntı olarak belli oluyo(

Dualarim seninle cnm inşallah sag salim alirsin kucagina.

Allah kolaylık versin barbie...İyi düşünelim iyi olsun İnşAllah...Doktor da hazırlıklıymış her şey güzel olacak İNşAllah...Dua ediyoruz sana

Canım dualarımız seninle hakkında hayırlısı olsun bence de normali zorlama sizin için kolay olanı seçin bence de. İnşallah bebeğini de sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Canım zaten yıkanacak sonrasında da ben tülden bir torbam var onun içine koyup hemşirelere vermeyi düşünüyorum. Kutular yer kaplar hurç ta olabilir tabi

Son düzenleme:
hamilelikte en korktuğum şey başıma geldi ve grip oldum kızlar çok kötüyüm çok ağır atlatıyorum dualarınıza ihtiyacım var ağrılardan bir gram uykum gelmiyor Allahım bebişimi koruu

canım benim Allah yardımcın olsun inşallah kolay bir doğum olur ve sağlıklı bir evlat alırsın kucağına dualarımız seninle..

barbie cnm hepp aklımızdasın. sende bebeğinde çok iyi olacaksınız inş. biz dört gözle güzel haberlerinizi bekliyoruz. dualarımız seninle...

hamilelikte en korktuğum şey başıma geldi ve grip oldum kızlar çok kötüyüm çok ağır atlatıyorum dualarınıza ihtiyacım var ağrılardan bir gram uykum gelmiyor Allahım bebişimi koruu

gecmis olsun canım Kendine dikkat et inşallah cabuk atlatirsin.bebegine hiç bişey olmaz endişelenme sen bir an evvel kendini toparlamaya bak

Canim allah yardimcin olsun insallah bu 3 gun sorunsuz gecer ve saglikla sihhatle bebegine kavusursun dualarimiz seninle...

canım yaa rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın dualarım seninle barbie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…