gecmis olsun canım Kendine dikkat et inşallah cabuk atlatirsin.bebegine hiç bişey olmaz endişelenme sen bir an evvel kendini toparlamaya bak
Kızlar merhaba ilacı kesti dün sabah doktor artık bebeği etkileyebileceğini düşünüyor o sebepten 32.haftada yani en geç çarşamba günü alıcak bebeğimi cuma gece saat 4 te kanama başladı dünden beri suyum kanlı geliyor bu sabah da kocaman bir pıhtı düşürdüm sancıyla bugün artık suyum pembe değil kırmızı doktor bunun beklediği birşey olduğunu söyledi yarın sabah muayene edip ultrasonda bakacak bu üç günden birinde bebeğim doğmuş olucak allahın izniyle doktor normal doğum yapabilirsin uğraşırsak ama seni ve bebeği daha fazla strese sokmak istemiyorum sezaryene alıcam dedi nolur dua edin bebeğim sağlıkla doğsun kolay bir doğum olur inşallah
Slm kislar hastane cantasini hazirliycam da yavaş yavaş siz bebeğin hastane çıkışları nı kutusuyla mi goturceksiniz yoksa çantaya mi koycaksiniz, ben kutusunu bozmadan gotureyim desim annem de cantaya koy diyor kararsiz kaldim....
Kızlar merhaba ilacı kesti dün sabah doktor artık bebeği etkileyebileceğini düşünüyor o sebepten 32.haftada yani en geç çarşamba günü alıcak bebeğimi cuma gece saat 4 te kanama başladı dünden beri suyum kanlı geliyor bu sabah da kocaman bir pıhtı düşürdüm sancıyla bugün artık suyum pembe değil kırmızı doktor bunun beklediği birşey olduğunu söyledi yarın sabah muayene edip ultrasonda bakacak bu üç günden birinde bebeğim doğmuş olucak allahın izniyle doktor normal doğum yapabilirsin uğraşırsak ama seni ve bebeği daha fazla strese sokmak istemiyorum sezaryene alıcam dedi nolur dua edin bebeğim sağlıkla doğsun kolay bir doğum olur inşallah
günaydın bayanlar, ben yine işe geldimakıntım tamamen bitti, ama kasık ağrım devam ediyor, o artık geçmez galiba bebi büyüdükçede artar gibi geliyo, napalım artık ne kaldı şunun şurasında, ama şu haftasonu şunu anladım ki ben doğuma fln hiç hazır değilmişim daha, cuma gece hastanede sancı varsa, kanama varsa, doğum başlarsa fln diye riskler sayılırken ben bi başka alemlere gittim geldim, allahım ne yaparım? bebim daha küçücük, daha hazırlıklarım tam değil, kafamda binbir sorular,erken doğum riski olan erken doğuran, erken doğurmak zorunda kalan tüm arkadaşlarımı daha iyi anladım sanki, hepimize sabırlar diliyorum, bu günleride sağlıkla atlatalım inşallah
Genel anesteziyi eledim. Spinalle epidural arasında gidip geliyorum. Bir şey bilmeyen avatar suratı ekliyeyim dedim, öyle bir surat yok...
Bugün kontrolümüz vardı doğum günümüz belli oldu Allah'tan birşey gelmeZse 5 Mart Çarşamba sabah epidrual anestezi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
selam kızlar,ben de bugün kontrole gittim,oğluşumun gelişimi süper dedi doktorum okadar mutlu oldum ki anlatamam,hatta gün bile verdi mart 17-19 arası,hem az gibi hem de daha çook var gibi,ben ise panik ataklı biri olarak bu aralar zorlanıyorum,nefes ve çarpıntı problemleri yaşıyorum ama inşallah her şey yolunda gider,bütün hamişler için bunu yürekten diliyorum
Oyyyyy okulları kapandı gösterilerini de yapmışlar bir de müthiş bir duygudur kesin. Bize de yaşatsın Allahım:))
Allah 'a şükürler olsun ki 35 . haftayı görürmüyüz acaba diye dua edip dururken 35. haftayı da bitirmek nasip oldu.Biz bugün doğum tarihi aldık kızlar, haftaya perşembe , 36. haftamızda dünyaya gelecek miniğimiz inşallah şimdilik çok sakinim ama 1-2 gün kala nasıl olacağım billmiyorum
amargi hemen aklıma sen geldin, geçmişi karıştırdım, o da nebebeklerimiz aynı gün doğacakmış üstelik bizim batlarımzıda aynıymış, şu şansa bak
iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle barbie
maşallah bebeğine bende senin gibi düşünüyorum ilki normal ikincide inşallah normal olur doktoruma sonsuz güveniyorum asla gereksiz yere sezaryen yapmaz ki 9 ay boyunca gittiğim doktoru sırf gereksiz sezaryen yapacak diye son anda bıraktım ve sayesinde normal doğum yaptım
gerçi bende stresten olsa erken doğurcam gibi geliyo bana ruh halim okadar kötü ki son zamanlarda maalesef istediğim gibi olmuyo yani kv ile anlaşamıyorum artık hoş anlaşmakta istemiyorum ya bebekten önce iyiydik şimdi onun düşündüğü ile benimkiler birbirini tutmuyo bebekten sonra daha da kötü olacak biliyorum kız oldu die istemedi zaten 7ci aya kadar bi ihtimal erkek dye bekledi drun ağzından kendisi de duyunca artık sesini çıkarmıyo ilk torunu ama hiç bi heycanı hevesi yok benimde hevesimi kursağımda bırakıyo sürekli onun ne gereği var bunun ne gereği var deyip duruyo fuzuli şeyler diyo ona kalsa çocuk ilk zamanlarını çıplak geçirecek sayesinde banyo için hiçbişey alamadım hala bi yatağı yok bebeğimin doğumdan birkaç ay sonra alayım diye başka masraflar çıkrtıyo sürekli aylemden ayrı bi şehirdeyim annem gelecek akrabalarımdan gelen olacak herşey güzel yerli yerinde olsun istiyorum hiç bişeye seslemiyorum içime atıyorum olaylara iyi tarafından bakıyorum ama öyle darlandımki başıma ağrılar giriyo bikaçgün gece gündüz hiç kesmiyo
Benim bebişimde iri ve kafası büyük dr um normal doğumu destekleyen biri o yüzden çatın müsait olduktan sonra büyük kafalı yada iri olması fark etmez normal doğum yaparsın dedi..
O yüzden sende şimdiden kafana takma.. Bol yürüyüş kesinlikle şartmış tek dikkat etmemiz gereken belimizi zorlamamak.. Dinlene dinlene yyürümekmiş.
Oyyy keyfinize diyecek yok desene süpersiniz:))
Senin bdt ne zaman genic. Beninkinin de çalışabilir raporu aldığımda büyük çıkmıştı sanki kafası ama doktora pek güvememedim baktığım değerlerden çıkardığım sonuç bu. Seninki ne kadar büyük çıktı kafası kaç hafta önde
merhaba kızlar cumartesı doktor kontorlum vardı 32+0 dık bebeğım 2 kılo 200 gram olmus.gayet ıyı dedı doktor cok sukur ağrım sızım bızım bıseyımdeyoktu.ntsye gır bıde dedı ntsdede hersey normal cıktı ama doktor cok hafıf ağrın gozukuo bu hafta magnezyumunu duznelı kullan haftaya yenıden gır ntsye dedı.bı sorun olurmukı hafıf ağrı ne demek hıcbısey anlamadım aranıza ntsye gıren varmı
Acaba ne zamana kadar doğum pozisyonuna girer bebişler?
Benim bebişim hala ters duruyor.
doğum tarihi aldım ya ben hamileikten kopmuş durumdayım, sanki bebiş doğmuş gibi karnımda yokmul gibi davranmaya başladım, yatışım bir değişti ayağımı çapraza ata ata yatmaya başladım, bir bakıyorum sırtüstü uyumuşum, göbek baskı yapmasa yüzükoyun bile yatabilirim sanırımhareketlerim bir hızlandı, süt müt içesim gelmiyor, hele hergün 4 lt ye yakın içtiğim suyu şimdi 2lt zor içmeye başladım, bu ne rahatlık alloooo diyorum kendime
c.tesi 33+5 de gittim kendi doktoruma benim bdt 12.03.2014. ölçümlere göre bebeğin kafası 37+2 görünüyor ve 9.16 mm
eğer 10.0 mm olursa çok riskli normal doğum dedi.
hatta ilkinin kaç kg doğduğunu ölçümleri sordu evde bakmam lazım ama kilosu 3300 gr, boyu da 54 cm doğduğunu söyledim
nst ye girmemi söyledi girmedim ki girseydim kesin sancım çıkardı o an ki stresle. bana diyor ki doktor
-bol bol yürüyüş yapın, yediklerinize dikkat edin, hamurişi ve tuzludan uzak durun. tamam zaten bunları yapıyorum ekstra napabilirim ???? bunu bilmiyorum. birde zaten ben evde değilim çalışıyorum işten sonra da evde yemek bulaşık evin diğer işleri ütü ki biliyorsunuz bir oğlum var ertesi gün için hazırlıklar hafta sonu desen kolay kolay oturmuyorum tamam dip köşe temizlik değil ama yine kendi işimi kendim görüyorum. akşamları desen 30-40 dk egzersiz yapıyorum. şimdi ben 6:30 da kalkıyorum sabahları dedim 6 da kalkıyım da 30-45 dk yürüyüş yapıp geliyim dedim. eşim çıldırdı bu kadar hareketle zaten yine bile iyisin olduğu kadar üzülme falan diyor ama mutlaka o da etkilendi. şimdi ben başka ne yapabilirim onu araştırmam lazım
bir şey daha var tabii canımı sıkan. dr böyle giderse gününü beklemeyelim 39. haftada gelin suni sancı verelim doğumu başlatalım. suratına birşey söylemedim ama acayip sinirlendim sabah gidicem suni sancıyı verecek akşama kadar sancı çekicem açılma falan olmayacak ve ben güçsüz düşeceğim alacak beni sezeryana kesin yapacağı bu. böyle kendimi de dolduruşa getirmek istemiyorum şurada kaldı 7 hafta ve yeni bir dr aramakta istemiyorum ama böyle devam ederse bilmiyorum her an karar değiştirebilirim bir dr daha gitmeyi planlıyorum bakalım biraz moral olarak toparlanabilirsem
yani durum böyle kızlar
gerçi bende stresten olsa erken doğurcam gibi geliyo bana ruh halim okadar kötü ki son zamanlarda maalesef istediğim gibi olmuyo yani kv ile anlaşamıyorum artık hoş anlaşmakta istemiyorum ya bebekten önce iyiydik şimdi onun düşündüğü ile benimkiler birbirini tutmuyo bebekten sonra daha da kötü olacak biliyorum kız oldu die istemedi zaten 7ci aya kadar bi ihtimal erkek dye bekledi drun ağzından kendisi de duyunca artık sesini çıkarmıyo ilk torunu ama hiç bi heycanı hevesi yok benimde hevesimi kursağımda bırakıyo sürekli onun ne gereği var bunun ne gereği var deyip duruyo fuzuli şeyler diyo ona kalsa çocuk ilk zamanlarını çıplak geçirecek sayesinde banyo için hiçbişey alamadım hala bi yatağı yok bebeğimin doğumdan birkaç ay sonra alayım diye başka masraflar çıkrtıyo sürekli aylemden ayrı bi şehirdeyim annem gelecek akrabalarımdan gelen olacak herşey güzel yerli yerinde olsun istiyorum hiç bişeye seslemiyorum içime atıyorum olaylara iyi tarafından bakıyorum ama öyle darlandımki başıma ağrılar giriyo bikaçgün gece gündüz hiç kesmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?