2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Gunaydin ve iyi haftalar hanimlar... Bugun burda hava sisli ve kapali tam kış havası. Kizlar artik uyku bize haram... Gunde 3-4 saat uykuyla yasamaya basladim. Normalde bebek dogduktan sonra uykusuz kalicaksin diye korkuturlar e biz simdiden uykusuzuz zaten !!! Ben oglum dogduktan sonra onunla beraber her firsatta uyuycam insallah :))

gerçi bende stresten olsa erken doğurcam gibi geliyo bana ruh halim okadar kötü ki son zamanlarda maalesef istediğim gibi olmuyo yani kv ile anlaşamıyorum artık hoş anlaşmakta istemiyorum ya bebekten önce iyiydik şimdi onun düşündüğü ile benimkiler birbirini tutmuyo bebekten sonra daha da kötü olacak biliyorum kız oldu die istemedi zaten 7ci aya kadar bi ihtimal erkek dye bekledi drun ağzından kendisi de duyunca artık sesini çıkarmıyo ilk torunu ama hiç bi heycanı hevesi yok benimde hevesimi kursağımda bırakıyo sürekli onun ne gereği var bunun ne gereği var deyip duruyo fuzuli şeyler diyo ona kalsa çocuk ilk zamanlarını çıplak geçirecek sayesinde banyo için hiçbişey alamadım hala bi yatağı yok bebeğimin doğumdan birkaç ay sonra alayım diye başka masraflar çıkrtıyo sürekli aylemden ayrı bi şehirdeyim annem gelecek akrabalarımdan gelen olacak herşey güzel yerli yerinde olsun istiyorum hiç bişeye seslemiyorum içime atıyorum olaylara iyi tarafından bakıyorum ama öyle darlandımki başıma ağrılar giriyo bikaçgün gece gündüz hiç kesmiyo

cnm UMARIM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUR SENİN İÇİN, SAĞLIKLA DÜNYAYA GELİR BEBİŞİN, ALLAH YARDIMCIN OLSUN

günaydın bayanlar, ben yine işe geldim akıntım tamamen bitti, ama kasık ağrım devam ediyor, o artık geçmez galiba bebi büyüdükçede artar gibi geliyo, napalım artık ne kaldı şunun şurasında, ama şu haftasonu şunu anladım ki ben doğuma fln hiç hazır değilmişim daha, cuma gece hastanede sancı varsa, kanama varsa, doğum başlarsa fln diye riskler sayılırken ben bi başka alemlere gittim geldim, allahım ne yaparım? bebim daha küçücük, daha hazırlıklarım tam değil, kafamda binbir sorular,erken doğum riski olan erken doğuran, erken doğurmak zorunda kalan tüm arkadaşlarımı daha iyi anladım sanki, hepimize sabırlar diliyorum, bu günleride sağlıkla atlatalım inşallah

Son düzenleme:
merhaba kızlar cumartesı doktor kontorlum vardı 32+0 dık bebeğım 2 kılo 200 gram olmus.gayet ıyı dedı doktor cok sukur ağrım sızım bızım bıseyımdeyoktu.ntsye gır bıde dedı ntsdede hersey normal cıktı ama doktor cok hafıf ağrın gozukuo bu hafta magnezyumunu duznelı kullan haftaya yenıden gır ntsye dedı.bı sorun olurmukı hafıf ağrı ne demek hıcbısey anlamadım aranıza ntsye gıren varmı

Zaten hepsini hastaneye götürmeden yıkayacağın için kutuyu boşuna taşımanın anlamı yok.
Yıkayıp ütüleyip minik minik katlarsın :)

Barbie hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah...

arkadaşım geçmiş olsun kendi dr la görüştün mü?

barbicim aklımız da dualarımız da seninle
inşallah senin içinde bebeğin içinde sağlıklı sıhhatli kolay bir doğum olacak

Genel anesteziyi eledim. Spinalle epidural arasında gidip geliyorum. Bir şey bilmeyen avatar suratı ekliyeyim dedim, öyle bir surat yok...

hadi hayırlısı amargicim. 3 gün sonra evlatlarınız sizlerle inşallah

Bugün kontrolümüz vardı doğum günümüz belli oldu Allah'tan birşey gelmeZse 5 Mart Çarşamba sabah epidrual anestezi Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

çok güzel haberler bunlar mart anneleri de artık planlarını rahatça yapabiliyorlar

Oyyyyy okulları kapandı gösterilerini de yapmışlar bir de müthiş bir duygudur kesin. Bize de yaşatsın Allahım:))

inşallahhh emel. bakma sadece formalite yani çocuklar hala okula devam

amargi hemen aklıma sen geldin, geçmişi karıştırdım, o da ne bebeklerimiz aynı gün doğacakmış üstelik bizim batlarımzıda aynıymış, şu şansa bak

aybuke amargi de sende en kötü zamanlarınızı atlattınız ve artık sizleri çok daha güzel ve özel günler bekliyor

sorma c.tesiden beri çok fenayım :18::18::18::18:

Bebeğin ve senin için en iyisi nasılsa öyle olsun canım. Dualarımız seninle.

ne demek kiz diye ya? sabah sabahbsibirlendim. benim iki kizim olacak kv iki erkekten sonra kiz haberlerine o kadar sevibdi ki. bubinsanlari aklim almiyor sagikli olsun diye dua edeceklerine aybkizlar soyle erkekler boyle diye ayrim yapiyorlar. evlat bu neticede, ayrica cinsiyetini de oglu belirledi kvne soyle bence

c.tesi 33+5 de gittim kendi doktoruma benim bdt 12.03.2014. ölçümlere göre bebeğin kafası 37+2 görünüyor ve 9.16 mm
eğer 10.0 mm olursa çok riskli normal doğum dedi.
hatta ilkinin kaç kg doğduğunu ölçümleri sordu evde bakmam lazım ama kilosu 3300 gr, boyu da 54 cm doğduğunu söyledim
nst ye girmemi söyledi girmedim ki girseydim kesin sancım çıkardı o an ki stresle. bana diyor ki doktor

-bol bol yürüyüş yapın, yediklerinize dikkat edin, hamurişi ve tuzludan uzak durun. tamam zaten bunları yapıyorum ekstra napabilirim ???? bunu bilmiyorum. birde zaten ben evde değilim çalışıyorum işten sonra da evde yemek bulaşık evin diğer işleri ütü ki biliyorsunuz bir oğlum var ertesi gün için hazırlıklar hafta sonu desen kolay kolay oturmuyorum tamam dip köşe temizlik değil ama yine kendi işimi kendim görüyorum. akşamları desen 30-40 dk egzersiz yapıyorum. şimdi ben 6:30 da kalkıyorum sabahları dedim 6 da kalkıyım da 30-45 dk yürüyüş yapıp geliyim dedim. eşim çıldırdı bu kadar hareketle zaten yine bile iyisin olduğu kadar üzülme falan diyor ama mutlaka o da etkilendi. şimdi ben başka ne yapabilirim onu araştırmam lazım

bir şey daha var tabii canımı sıkan. dr böyle giderse gününü beklemeyelim 39. haftada gelin suni sancı verelim doğumu başlatalım. suratına birşey söylemedim ama acayip sinirlendim sabah gidicem suni sancıyı verecek akşama kadar sancı çekicem açılma falan olmayacak ve ben güçsüz düşeceğim alacak beni sezeryana kesin yapacağı bu. böyle kendimi de dolduruşa getirmek istemiyorum şurada kaldı 7 hafta ve yeni bir dr aramakta istemiyorum ama böyle devam ederse bilmiyorum her an karar değiştirebilirim bir dr daha gitmeyi planlıyorum bakalım biraz moral olarak toparlanabilirsem

yani durum böyle kızlar

bu arada herkese günaydın musmutlu güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle

özellikle barbie, amargi ve aybuke için beklediklerinden tahminlerinden de güzel bir doğum gerçekleşsin

annelerimizde kuzucuklarımızda sağlıklı sıhhatli olsunlar bu hafta dualarımız onlar için kızlarrrrr

canım ben daha girmedim ama muhtemelen haftaya olan kontrolum de sokar nst e.. Hafif agrı demek; senin hissedemedigin ufak ufak kasılmaların var demek.. İlk cocugumda da beni nst e bagliyordu kasılman var diyordu ama ben hicbişi hissetmiyordum... Hafif kasılmalar seni endiselendirmesin, sık aralıklarla olması riskli.

Acaba ne zamana kadar doğum pozisyonuna girer bebişler?
Benim bebişim hala ters duruyor.

Acaba ne zamana kadar doğum pozisyonuna girer bebişler?
Benim bebişim hala ters duruyor.

schaqa 33. haftaya kadar benimde tersti 33.den sonra giriyormuş

hatta 2. bebeklerde son hafta giriyormuş çoğunlukla bunu ebe ile

konuştum oradan biliyorum

merhaba canım ,ben de çok deli yatmaya başladım neden bilmiyorum.dün gece bacaklarımı bir açmışım (eşim görmüş o anı :) kasığımda bir ağrı anlatamam uyanıp ağrıdan ağladım ,ve ordaki damar kesin koptu çatladı şimdi birşeyler olcak dedim o kadar yani...bir de herşeye kızıyor,alınıyorum bu aralar içim daralıyor

Canım Allah Yardımcın olsun,Dualarımız seninle

Kızlar cuma günü 32. Haftam bitti uzatma raporu aldım fakat roporda şu tarihe kadar çalışır tarzında bir ibare yok sizinkileri bir kontrol edermisiniz (13) teşhis diye olan bir paragraf var orda benimkinde 32 hafta gebe çalışır yazıyor (14) de ise 24.01.2014'den 0 tarihine kadar istirahatlidir yazıyor bir yanlışlık olmasından korkuyorum

kesinlikle haklısın ben hiç açılması olmadan suni sancı yiyip sonrasında normal doğuran kimseyi görmedim ben. Hep sonu sezeryan oldu.
senin doktorun da bir garipmiş. Ama normal doğum diye diretip kendini de harap etme canım benim. belki sahiden de haklı da olabilir. bebeğin kafası büyükse yapılacak birşey yok. Benim bebeğim için de aynı şeyi söyledi 3 hafta nerdeyse önde görünüyor kafa büyüklüğü ama benim çatım müsait sanırım kafası büyük tarzı bir yorum yapılmadı hiç o yüzden.
şurda kalmış 7 hafta dediğin gibi boşuna doktor arama stresine girip bir de o doktora alışma sürecin olacak. Yani ben şöyle düşünüyorum da alışkanlıklar kolay kazanılmıyor.

kayınvalidenle aynı evi mi paylaşıyorsunuz ki canım? Neden her dediğini kabul ediyorsunuz onu anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…