2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım benimkinde de herhangi bir tarih yazmıyor
c.tesi dr sordum çalışmaz için ne zaman geleceğim burada birşey belirtmemişsiniz dedim
raporu aldığınız tarihe 35 gün ekleyeceksiniz o zaman geleceksiniz dedi

canımmm cok tskur ederım.haftaya yenıden gırıcem hanı nomaldede ne belım ne kasığım nede baska yerım ağrıyor.doktor magnezyum vermıstı onuda cok sık ıcmıodum buhfta hergun haftaya yenıden sokalım nsteye dedı.hafıf ağrı gozukmus dedı gayet normal bısekılde soylede ama ıste yınede ınsanın aklı kalıo :)

bende alışkanlıklarından kolayca vazgeçebilen biri değilimdir. hayır anlıyorum onu da belki çalıştığı hastaneden prim falan gibi ekstra bir ücret alıyorsa tabii bir tane de bir tane. diğer taraftan zaten normal doğumda aktif rol ebe de doktorda değil ki. kaldı ki biliyor ilki normal ve hiç sıkıntısız oldu günü geldiğinde günün önce elbette sıkıntı çıkacak. offf emel offfff bilmiyorum inan kafam allak bullak birde tanıdık ebe vardı sonuçta onlar daha tecrübeli bir de onunla konuşacağım bu durumu
sağlık sıkıntısında karşı değilim biliyorsunuz hepiniz bunu en başından beri onu söylüyorum ama keyfi davranması doktorun beni çok ama çok sinirlendirdi

birde yakın zamanda kontrole gidecekseniz beni de bilgilendir misiniz bu konu hakkında cidden 10.0 mm sıkıntı ise bunu bilirsem daha rahat hareket edebileceğim sanırım kabullenebilirim

Son düzenleme:
Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin

barbicim rabbim sana da bebeğine de yardım etsin dualarımız seninle lütfen sen de pozitif düşün
bebeğinin sağlığı yerinde ınu riske atmamak için tüm bu yapılanlar

Güzel bir haftasonu planıymış canım

canım benimkinde de herhangi bir tarih yazmıyor
c.tesi dr sordum çalışmaz için ne zaman geleceğim burada birşey belirtmemişsiniz dedim
raporu aldığınız tarihe 35 gün ekleyeceksiniz o zaman geleceksiniz dedi

şimdi bende ssk aradım ne zaman doğum yapacağın belli olmadığı için tarh yazmazlar dedi yani doğrusu buymuş:)boşuna panik yaptım...

Güzel bir haftasonu planıymış canım

doktordan sonra çok güzel moral oldu inannnnnnn
şehiriçi felaket yağmurlu ama orada hava misss gibiydi

şimdi bende ssk aradım ne zaman doğum yapacağın belli olmadığı için tarh yazmazlar dedi yani doğrusu buymuş:)boşuna panik yaptım...

sorun değil tatlım

schaqa 33. haftaya kadar benimde tersti 33.den sonra giriyormuş

hatta 2. bebeklerde son hafta giriyormuş çoğunlukla bunu ebe ile

konuştum oradan biliyorum

Biraz içim rahatladı ya.
Haftasonu önce başka doktora gittik.
Adam direkt "bebek ters demek sezeryan olacak" dedi.
Acayip moralim bozuldu, gözlerim doldu.
Sonra hemen kendi doktoruma gittik.
O da "daha belli olmaz" dedi.
Ama benim moral bozukluğum geçmedi tam olarak...

Hani diyordum ya mecburiyse sezeryana da açığım diye, demek değilmişim. Onu fark ettim.
Kendimi gerçekten hem normale hem sezeryana alıştırmaya çalışmam lazım sanırım.

Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin

offf dualarim seninle canim.. Allah saglikla bebegini almayi nasip etsin

dogum tarihleri belirlenmis bi cok arkadasin cok heyecanlandim. ya aramizda bu kadar fark olmasida garip sanki. neden mart sonu ki beninki yaa..

barbicim hep aklimdaydon zatende bugunde calisamayacagim galiba
surekli dua etcem mid kokulu bebisine kavusacaksin sonunda

sakın moralini bozma lütfen dönmedi diye. tabii kendini hazırla o ayrı bir konu çünkü herşeye
hazırlıklı olmamız gerekiyor malesef

dip not: hem seni hem de senin nezdinde kendimi telkin ediyorum bilmem farkında mısınız :18::18::18:

Bu nasıl hormon karmaşasıdır ya Rabbim kahvaltı yaparken Müge anlı ödül aldı diye ağlamak neyin nesiiii :)

ilk bebeğinin doğumunu da bu doktor mu yaptırmıştı ki? yoksa farklı bir doktor muydu? Ben gelecek hafta gideceğim doktora canım.
sezeryan fark ücreti ile ilgili olarak benim doktorum için de aynı şeyleri düşünmüştüm acaba sezeryan farkından dolayı mı diye. Ama normal doğumda daha fazla para kazanıyolarmış yani benim hastanem için mi geçerli bu durum bilmiyorum ama öyle dedi bir doktor arkadaşım.
sen sinirlenme belki gerçekten de vardır böyle birşey. Sen emin olmadan da keyfini kaçırma canım boşyere.

benimkinde doğum öncesi izin başlama tarihi 14.01.2014 yazıyor.başka da tarih yok.doğuma 3 hafta kala kalıncaya kadar çalışmasına uygundur diye bir ibare var en son.

hamilelikte en korktuğum şey başıma geldi ve grip oldum kızlar çok kötüyüm çok ağır atlatıyorum dualarınıza ihtiyacım var ağrılardan bir gram uykum gelmiyor Allahım bebişimi koruu
sabahları taze sıkılmış meyve suyu bi de bebeklere kullanılan okyanus suyu var tamamaen zararsız onu al canım burnuna çek bi de sıcak banyo ama evden çıkma sakın banyodan sonra ben oğluma hep böyle yapıyorum bi de barış mançonun nane limonkabuğu şarkısındaki tarif var onu yap iç canım
eşin ne diyorbu konuda hadi kv diyor eşin nerde yatıracakmış bebeği kızdım açıkcası eşine

allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin
inşallah herşey yoluna girecek kalbimiz aklımız duamız senle ve bebişinle barbicim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…