Kızlar cuma günü 32. Haftam bitti uzatma raporu aldım fakat roporda şu tarihe kadar çalışır tarzında bir ibare yok sizinkileri bir kontrol edermisiniz (13) teşhis diye olan bir paragraf var orda benimkinde 32 hafta gebe çalışır yazıyor (14) de ise 24.01.2014'den 0 tarihine kadar istirahatlidir yazıyor bir yanlışlık olmasından korkuyorum
canım ben daha girmedim ama muhtemelen haftaya olan kontrolum de sokar nst e.. Hafif agrı demek; senin hissedemedigin ufak ufak kasılmaların var demek.. İlk cocugumda da beni nst e bagliyordu kasılman var diyordu ama ben hicbişi hissetmiyordum... Hafif kasılmalar seni endiselendirmesin, sık aralıklarla olması riskli.
kesinlikle haklısın ben hiç açılması olmadan suni sancı yiyip sonrasında normal doğuran kimseyi görmedim ben. Hep sonu sezeryan oldu.
senin doktorun da bir garipmiş. Ama normal doğum diye diretip kendini de harap etme canım benim. belki sahiden de haklı da olabilir. bebeğin kafası büyükse yapılacak birşey yok. Benim bebeğim için de aynı şeyi söyledi 3 hafta nerdeyse önde görünüyor kafa büyüklüğü ama benim çatım müsait sanırım kafası büyük tarzı bir yorum yapılmadı hiç o yüzden.
şurda kalmış 7 hafta dediğin gibi boşuna doktor arama stresine girip bir de o doktora alışma sürecin olacak. Yani ben şöyle düşünüyorum da alışkanlıklar kolay kazanılmıyor.
Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin
Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin
kizlar yagmurlu bir antalyadan merhaba
ama bem neredeyim saklikentte karda ben cafede oturuyorum baba ogul disarda karlarda yuvarlaniyorlar onlari izlemek cok keyifli
diger taraftan da sabah dr kontrolum vardi gittim
kafa olcumleri 37 haftada gorundugu icin risk tasiyormusuz
normal dogum zor olabilir dedi bu hafta ici gittigim drla arada 50 gr fark cikti olabilir dedi kafa olcumu disinda hersey yolundaymis saglikliymis artik kilo almayin bol bol yuruyus yapin dedi hayirlisi bakalim
canım benimkinde de herhangi bir tarih yazmıyor
c.tesi dr sordum çalışmaz için ne zaman geleceğim burada birşey belirtmemişsiniz dedim
raporu aldığınız tarihe 35 gün ekleyeceksiniz o zaman geleceksiniz dedi
Güzel bir haftasonu planıymış canım
şimdi bende ssk aradım ne zaman doğum yapacağın belli olmadığı için tarh yazmazlar dedi yani doğrusu buymuş:)boşuna panik yaptım...
schaqa 33. haftaya kadar benimde tersti 33.den sonra giriyormuş
hatta 2. bebeklerde son hafta giriyormuş çoğunlukla bunu ebe ile
konuştum oradan biliyorum
Biraz içim rahatladı ya.
Haftasonu önce başka doktora gittik.
Adam direkt "bebek ters demek sezeryan olacak" dedi.
Acayip moralim bozuldu, gözlerim doldu.
Sonra hemen kendi doktoruma gittik.
O da "daha belli olmaz" dedi.
Ama benim moral bozukluğum geçmedi tam olarak...
Hani diyordum ya mecburiyse sezeryana da açığım diye, demek değilmişim. Onu fark ettim.
Kendimi gerçekten hem normale hem sezeryana alıştırmaya çalışmam lazım sanırım.
bende alışkanlıklarından kolayca vazgeçebilen biri değilimdir. hayır anlıyorum onu da belki çalıştığı hastaneden prim falan gibi ekstra bir ücret alıyorsa tabii bir tane de bir tane. diğer taraftan zaten normal doğumda aktif rol ebe de doktorda değil ki. kaldı ki biliyor ilki normal ve hiç sıkıntısız oldu günü geldiğinde günün önce elbette sıkıntı çıkacak. offf emel offfff bilmiyorum inan kafam allak bullak birde tanıdık ebe vardı sonuçta onlar daha tecrübeli bir de onunla konuşacağım bu durumu
sağlık sıkıntısında karşı değilim biliyorsunuz hepiniz bunu en başından beri onu söylüyorum ama keyfi davranması doktorun beni çok ama çok sinirlendirdi
birde yakın zamanda kontrole gidecekseniz beni de bilgilendir misiniz bu konu hakkında cidden 10.0 mm sıkıntı ise bunu bilirsem daha rahat hareket edebileceğim sanırım kabullenebilirim
Kızlar cuma günü 32. Haftam bitti uzatma raporu aldım fakat roporda şu tarihe kadar çalışır tarzında bir ibare yok sizinkileri bir kontrol edermisiniz (13) teşhis diye olan bir paragraf var orda benimkinde 32 hafta gebe çalışır yazıyor (14) de ise 24.01.2014'den 0 tarihine kadar istirahatlidir yazıyor bir yanlışlık olmasından korkuyorum
sabahları taze sıkılmış meyve suyu bi de bebeklere kullanılan okyanus suyu var tamamaen zararsız onu al canım burnuna çek bi de sıcak banyo ama evden çıkma sakın banyodan sonra ben oğluma hep böyle yapıyorum bi de barış mançonun nane limonkabuğu şarkısındaki tarif var onu yap iç canımhamilelikte en korktuğum şey başıma geldi ve grip oldum kızlar çok kötüyüm çok ağır atlatıyorum dualarınıza ihtiyacım var ağrılardan bir gram uykum gelmiyor Allahım bebişimi koruu
eşin ne diyorbu konuda hadi kv diyor eşin nerde yatıracakmış bebeği kızdım açıkcası eşinegerçi bende stresten olsa erken doğurcam gibi geliyo bana ruh halim okadar kötü ki son zamanlarda maalesef istediğim gibi olmuyo yani kv ile anlaşamıyorum artık hoş anlaşmakta istemiyorum ya bebekten önce iyiydik şimdi onun düşündüğü ile benimkiler birbirini tutmuyo bebekten sonra daha da kötü olacak biliyorum kız oldu die istemedi zaten 7ci aya kadar bi ihtimal erkek dye bekledi drun ağzından kendisi de duyunca artık sesini çıkarmıyo ilk torunu ama hiç bi heycanı hevesi yok benimde hevesimi kursağımda bırakıyo sürekli onun ne gereği var bunun ne gereği var deyip duruyo fuzuli şeyler diyo ona kalsa çocuk ilk zamanlarını çıplak geçirecek sayesinde banyo için hiçbişey alamadım hala bi yatağı yok bebeğimin doğumdan birkaç ay sonra alayım diye başka masraflar çıkrtıyo sürekli aylemden ayrı bi şehirdeyim annem gelecek akrabalarımdan gelen olacak herşey güzel yerli yerinde olsun istiyorum hiç bişeye seslemiyorum içime atıyorum olaylara iyi tarafından bakıyorum ama öyle darlandımki başıma ağrılar giriyo bikaçgün gece gündüz hiç kesmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?