ilk bebeğinin doğumunu da bu doktor mu yaptırmıştı ki? yoksa farklı bir doktor muydu? Ben gelecek hafta gideceğim doktora canım.
sezeryan fark ücreti ile ilgili olarak benim doktorum için de aynı şeyleri düşünmüştüm acaba sezeryan farkından dolayı mı diye. Ama normal doğumda daha fazla para kazanıyolarmış yani benim hastanem için mi geçerli bu durum bilmiyorum ama öyle dedi bir doktor arkadaşım.
sen sinirlenme belki gerçekten de vardır böyle birşey. Sen emin olmadan da keyfini kaçırma canım boşyere.
Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin
Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin
sakın moralini bozma lütfen dönmedi diye. tabii kendini hazırla o ayrı bir konu çünkü herşeye
hazırlıklı olmamız gerekiyor malesef
dip not: hem seni hem de senin nezdinde kendimi telkin ediyorum bilmem farkında mısınız :18::18::18:
arkadaşım geçmiş olsun kendi dr la görüştün mü?
evet cnm dr.umla telefonla konuştum bu sabah,yazmıştım zaten burayda tahlil sonuçlarım, nst bebinin kalp atışlarında bi problşem çıkmadı, kahverengi akıntımda azala azala bitti dün öğlen, dr.um kahverengimsi, kahve telvesi gibi yada açık kahve akıntının normal olduğunu korkacak bişi olmadığını, günlük yaşantıma devam edebileceğimi söyledi, çok yorma kendini dedi o kadardüşündüm de baya cuma günü hani işi bırakcam az kaldı diye odamı derliym toplıym dedim dosyaları fln düzenledim,dosya sırtlarını değştirdim bi süre ayakta yaptım niye masamda oturmadıysam, belim ağrımıştı biraz belkide ondan oldu bilmiyorum artık ayakta bişilerle uğraşmak çok zor gelio zaten evde mutfak tezgahında bi bardak yıkamak bile o kadar zorluyoki, dikkat etmek lazım demekki
gerçi bende stresten olsa erken doğurcam gibi geliyo bana ruh halim okadar kötü ki son zamanlarda maalesef istediğim gibi olmuyo yani kv ile anlaşamıyorum artık hoş anlaşmakta istemiyorum ya bebekten önce iyiydik şimdi onun düşündüğü ile benimkiler birbirini tutmuyo bebekten sonra daha da kötü olacak biliyorum kız oldu die istemedi zaten 7ci aya kadar bi ihtimal erkek dye bekledi drun ağzından kendisi de duyunca artık sesini çıkarmıyo ilk torunu ama hiç bi heycanı hevesi yok benimde hevesimi kursağımda bırakıyo sürekli onun ne gereği var bunun ne gereği var deyip duruyo fuzuli şeyler diyo ona kalsa çocuk ilk zamanlarını çıplak geçirecek sayesinde banyo için hiçbişey alamadım hala bi yatağı yok bebeğimin doğumdan birkaç ay sonra alayım diye başka masraflar çıkrtıyo sürekli aylemden ayrı bi şehirdeyim annem gelecek akrabalarımdan gelen olacak herşey güzel yerli yerinde olsun istiyorum hiç bişeye seslemiyorum içime atıyorum olaylara iyi tarafından bakıyorum ama öyle darlandımki başıma ağrılar giriyo bikaçgün gece gündüz hiç kesmiyo
EMELLLLL cnm ya hani sen göğüs ucuna bışi sürelim diyordun e vitamını mıydı acaba ??
bıde ne zaman surcektık onu???
hamilelikte en korktuğum şey başıma geldi ve grip oldum kızlar çok kötüyüm çok ağır atlatıyorum dualarınıza ihtiyacım var ağrılardan bir gram uykum gelmiyor Allahım bebişimi koruu
benimkinde doğum öncesi izin başlama tarihi 14.01.2014 yazıyor.başka da tarih yok.doğuma 3 hafta kala kalıncaya kadar çalışmasına uygundur diye bir ibare var en son.
canlarım benim. eğer normal doğum sizi daha fazla rahatlatacaksa ve mutlu edecekse ters olan bebeği doğum anında da baş aşağı dönderen yollar var. ama müthiş tecrübeli bir ebe veya doktor olması gerekiyor.
Benim arkadaşımın başına geldi tersti ve suni sancı verdiler bebeği el yordamıyla çevirmeye çalıştılar doğumda. Ama arkadaşım daha fazla dayanamadığı için sezeryan istedi.
Dediğim gibi sizler eğer kendinizi normal doğuma adapte ettiyseniz bence bu yol için de araştırma yapın derim.
arkadaşım geçmiş olsun kendi dr la görüştün mü?
evet cnm dr.umla telefonla konuştum bu sabah,yazmıştım zaten burayda tahlil sonuçlarım, nst bebinin kalp atışlarında bi problşem çıkmadı, kahverengi akıntımda azala azala bitti dün öğlen, dr.um kahverengimsi, kahve telvesi gibi yada açık kahve akıntının normal olduğunu korkacak bişi olmadığını, günlük yaşantıma devam edebileceğimi söyledi, çok yorma kendini dedi o kadardüşündüm de baya cuma günü hani işi bırakcam az kaldı diye odamı derliym toplıym dedim dosyaları fln düzenledim,dosya sırtlarını değştirdim bi süre ayakta yaptım niye masamda oturmadıysam, belim ağrımıştı biraz belkide ondan oldu bilmiyorum artık ayakta bişilerle uğraşmak çok zor gelio zaten evde mutfak tezgahında bi bardak yıkamak bile o kadar zorluyoki, dikkat etmek lazım demekki
evet dikkatli olmamız lazım hepimizin bazen her ne kadar unutsak da
arkadaşlar bana eylülde doğum yapan bi arkadaş anlattı gögüs çatlamaması için bir akşam önce soğanı suyup kesmiş streç filme sarmış doğumdaan sonra hemen onu sürmüş bu kez çatlamadı dedicanım ben hamile kaldığımdan beri göğüs ucum çatlaktı ve acıyordu. evicap diye bir e vitamini verdi ve doğuma kadar içindeki serumu göğüs ucuna sür demişti. Ben uzun süredir kullanmıyorum tembellikten. ama doğuma yakın lansinoh'a başlıcam 15 20 gün onu süreyim ki bebek doğduğunda göğüs ucum normale dönsün. İnşallah döner(
inşallah benimkinde sorun çıkmaz çünkü herhangi bir ibare yok
çıkmaz inşalalh canım çünkü hazır bir yazı sadece ... ksıımları dr.doldurdu o kadar.
bu arada rapor bende duruyor.bunu ne zamn ve nereye vereceğiz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?