2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

evet ilkindeki doktorum. ama o zamanlar ssk hastanesinin doktoruydu özel muayenehanesi vardı hem oraya gidiyordum hemde hastaneden takip altındaydım. doğum olacağı gece aradım nöbetçi doktorla konuştu ve sabah zaten kendisi vardı doğumhane de görevli. gerçi dr aktif değil doğumda özellikle ssk ve devlet hastanelerinde ebeler aktif. ben de ebe ile gerçekleştirdim kendi doktorum sadece sonra dikişleri kontrol etti o kadar...

senden ve smacher ondan haberleri bekliyorum

canlarım benim. eğer normal doğum sizi daha fazla rahatlatacaksa ve mutlu edecekse ters olan bebeği doğum anında da baş aşağı dönderen yollar var. ama müthiş tecrübeli bir ebe veya doktor olması gerekiyor.
Benim arkadaşımın başına geldi tersti ve suni sancı verdiler bebeği el yordamıyla çevirmeye çalıştılar doğumda. Ama arkadaşım daha fazla dayanamadığı için sezeryan istedi.

Dediğim gibi sizler eğer kendinizi normal doğuma adapte ettiyseniz bence bu yol için de araştırma yapın derim.

KIZLArrr gunaydınn,

yavas yavas dogumlar baslıyor sanırım allah hayırlısı ıle herkes bebesını kucagına almayı nasıp eder

BUTT nasıl oldun??

Benim de bir kızım var kayınvalide bunun da kız olduğunu duyunca hep ytakılıyodu bana Dr yanlış görmüştür, erkektir o benim içime öyle doğdu falan diye bi kaç kez üst üste söyleyince ben de sinir oldum" anne sen Dr dan daha mı iyi bilicen, hem senin iki oğlun var da ne hayrını görüyorsun " diye şakayla karışık lafımı söyledim yani aaaaaaaas. Siz Allah'ın işinekarışmayın herşeyin hayırlısını o biliyo ki böyle kısmet etmiş dedim çok dindar takılıyorlar sözde

Günaydın herkese. Ne güzel bebeklerini kucaklarına alanlar var artık yavaş yavaş sıralanacağız. Ne çabuk geçti zaman hala hayal gibi geliyor bana bebeğimin olacağı, duygusal olarak hiç o moda giremedim İnşallah kucağıma aldığımda çabuk alışırım.. Hepimize hayırlı kolay doğumlar..

bu arada lovelicim ne yaptın ferat bey'le memnun kaldın mı? bi sonraki randevu işi noldu? vuslata erebilecekmiyiz

EMELLLLL cnm ya hani sen göğüs ucuna bışi sürelim diyordun e vitamını mıydı acaba ??
bıde ne zaman surcektık onu???

canım ben hamile kaldığımdan beri göğüs ucum çatlaktı ve acıyordu. evicap diye bir e vitamini verdi ve doğuma kadar içindeki serumu göğüs ucuna sür demişti. Ben uzun süredir kullanmıyorum tembellikten. ama doğuma yakın lansinoh'a başlıcam 15 20 gün onu süreyim ki bebek doğduğunda göğüs ucum normale dönsün. İnşallah döner(

hamilelikte en korktuğum şey başıma geldi ve grip oldum kızlar çok kötüyüm çok ağır atlatıyorum dualarınıza ihtiyacım var ağrılardan bir gram uykum gelmiyor Allahım bebişimi koruu

2 hafta önce ben de çok fenaydım canım seni çok iyi anlıyorum. Ateşin falan var mı ölç arada benim ateşim de çıkmıştı 38.5 a gece 12 de acile gitmiştim serum takıldı ve Dr um antibiyotik verdi çok üzülmüştüm ama ateş daha kötü antibiyotikten. Tam olarak iyileşmem 10 günü buldu. Bol sıvı,meyve suyu, bitki çayı iç ve bol bol dinlen başka yapacak bişey yok Allah şifalar versin

malesef işte herşeyi bilince insan ve Türkiye şartlarını da göz önünde bulundurunca zor biliyorum

araştır genic diyorsun bana. incelemelere başladım ve hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

arkadaşlar bana eylülde doğum yapan bi arkadaş anlattı gögüs çatlamaması için bir akşam önce soğanı suyup kesmiş streç filme sarmış doğumdaan sonra hemen onu sürmüş bu kez çatlamadı dedi

çıkmaz inşalalh canım çünkü hazır bir yazı sadece ... ksıımları dr.doldurdu o kadar.
bu arada rapor bende duruyor.bunu ne zamn ve nereye vereceğiz :44:

ben alınca verdim işyerime bir sorun çıkmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…