çıkmaz inşalalh canım çünkü hazır bir yazı sadece ... Ksıımları dr.doldurdu o kadar.
Bu arada rapor bende duruyor.bunu ne zamn ve nereye vereceğiz :44:
ben alınca verdim işyerime bir sorun çıkmasın diye
sabahları taze sıkılmış meyve suyu bi de bebeklere kullanılan okyanus suyu var tamamaen zararsız onu al canım burnuna çek bi de sıcak banyo ama evden çıkma sakın banyodan sonra ben oğluma hep böyle yapıyorum bi de barış mançonun nane limonkabuğu şarkısındaki tarif var onu yap iç canım
2 hafta önce ben de çok fenaydım canım seni çok iyi anlıyorum. Ateşin falan var mı ölç arada benim ateşim de çıkmıştı 38.5 a gece 12 de acile gitmiştim serum takıldı ve Dr um antibiyotik verdi çok üzülmüştüm ama ateş daha kötü antibiyotikten. Tam olarak iyileşmem 10 günü buldu. Bol sıvı,meyve suyu, bitki çayı iç ve bol bol dinlen başka yapacak bişey yok Allah şifalar versin
çıkmaz inşalalh canım çünkü hazır bir yazı sadece ... ksıımları dr.doldurdu o kadar.
bu arada rapor bende duruyor.bunu ne zamn ve nereye vereceğiz :44:
sakın moralini bozma lütfen dönmedi diye. tabii kendini hazırla o ayrı bir konu çünkü herşeye
hazırlıklı olmamız gerekiyor malesef
dip not: hem seni hem de senin nezdinde kendimi telkin ediyorum bilmem farkında mısınız :18::18::18:
canlarım benim. eğer normal doğum sizi daha fazla rahatlatacaksa ve mutlu edecekse ters olan bebeği doğum anında da baş aşağı dönderen yollar var. ama müthiş tecrübeli bir ebe veya doktor olması gerekiyor.
Benim arkadaşımın başına geldi tersti ve suni sancı verdiler bebeği el yordamıyla çevirmeye çalıştılar doğumda. Ama arkadaşım daha fazla dayanamadığı için sezeryan istedi.
Dediğim gibi sizler eğer kendinizi normal doğuma adapte ettiyseniz bence bu yol için de araştırma yapın derim.
hmm..biizm muhasebeci gördü tamam dedi.yanımda duruyor.hani SGK ya falan verir miyiz diye düşündüm de...
cnm iş yerinde personel izin işleriyle fln ilgilenen birime vereceksin, ben müdüre imzalatıp personel birimine havale ettirdim hemen aldığımın ertesi günü ama ben devlet daireisnde çalışıyorum seni bilmiyorum nerdeydin?
Benim dikişlerim olmasa sırf normal olsun diye elimden gelen herşeyi yapacağım ama off doktorum diyor ki, "bebek dönmezse, sezeryan için sancı riskine giremeyiz, önceden almamız lazım bebeği, yoksa rahmi yırtabilir. Geri dönüşü olmayan bir zarar verir."
Yani Allah korusun ama eğer bebeğim dönmezse, en istemediğim seçenek olan tarihi alınmış sezeryan yolu görünecek bana. 38'de sezeryan ve dikişler o sırada alınacak.
Allah inşallah gönlüme göre verir de bebeğim doğum pozisyonunu alır, 37. haftada da dikişlerim alınır ve normal doğumu beklerim inşallah.
canım hastane çantana koy çünkü doğumda doğumsonrası iznin hesaplanırken o da lazım olacak diye hatırlıyorum
Sorma ben yıkadım ütüledim bi de kutuya aynı şekli vericm diye uğraştık kaç saatZaten hepsini hastaneye götürmeden yıkayacağın için kutuyu boşuna taşımanın anlamı yok.
Yıkayıp ütüleyip minik minik katlarsın :)
Cnm hiç bilgim yok bu konuda da birşeyi merak ettim Dr miyomu ilk nasıl farketti ultrasonda mı gördü???Miyom nedeniyle risk tasıyan erken doğum olsbileceği söylenen var mı arkadaslar
Benim miyom epey büyümüş ve dejenere olmaya kanamaya baslamış dr sorun yok dışa doğru büyüyor dedi sadecr ağrın olabilir dedi ama aklıma takılmıyo değil.
Bebeğim de bazen bi itiyo miyom karnımda sert bi çıkıntı olarak belli oluyo(
Canım zaten yıkanacak sonrasında da ben tülden bir torbam var onun içine koyup hemşirelere vermeyi düşünüyorum. Kutular yer kaplar hurç ta olabilir tabi
bende tek asıl var ve fotokopi çektim.hastane çantasına da fotokobisini koyayım değil mi?
dilerim her şey dilediğimiz gibi olur
lütfen sende kendini strese sokma olur mu
hamileliğimizin son zamanları ve en güzel şekilde geçirelim
kendimize zehir etmeyelim pozitif düşünelim her şey dilediğimiz gibi olsun
portakal ve limonun direk kendisini yiyorum bol bol canım ama okyanus suyunu hiç denemedim bide onu deneyeyim inşallah faydası olur . resmen kemiklerim titriyor banyo yapmaktan korkuyorum daha fazla üşütür müyüm diye
yok canım Allahtan ateşim yok çok şükür, boğazım çok ağrıyor yanıyor resmen sıcak birşeyler içince azalıyor 10dk ya yeniden başlıyor sürekli yatıyorum kafamı kaldıramıyorum, keşke annem yanımda olsaydı daha hamileliğimi bile görmedi doğum yaptıktan sonra gelebilecek, dünden beri düşünüp düşünüp üzülüyorum, hamileliğim boyunca kanamalarım oldu rahim ağzı yetmezliğim oldu erken doğum riskim hala devam ediyor grip oldum hiçbirini söyleyemedim zaten uzakta üzülmesin elinden birşey gelmez diyehep harika geçiyor hamileliğim dedim
Sorma ben yıkadım ütüledim bi de kutuya aynı şekli vericm diye uğraştık kaç saatneyse iYi oldu sorduğum tek benmişim kutuya götüren
bende tek asıl var ve fotokopi çektim.hastane çantasına da fotokobisini koyayım değil mi?
Kıslar geçen iptal olan misafir bugün geliyormuş ev toplamacalar devam yani, 2 günde de nasıl dağılıyor anlamadım
Şimdi doktorun yanından geliyorum suyum azalmış bugün saat 15.00 te doğuruyorum kızlar çok çok dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?