2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

portakal ve limonun direk kendisini yiyorum bol bol canım ama okyanus suyunu hiç denemedim bide onu deneyeyim inşallah faydası olur . resmen kemiklerim titriyor banyo yapmaktan korkuyorum daha fazla üşütür müyüm diye

yok canım Allahtan ateşim yok çok şükür, boğazım çok ağrıyor yanıyor resmen sıcak birşeyler içince azalıyor 10dk ya yeniden başlıyor sürekli yatıyorum kafamı kaldıramıyorum, keşke annem yanımda olsaydı daha hamileliğimi bile görmedi doğum yaptıktan sonra gelebilecek, dünden beri düşünüp düşünüp üzülüyorum, hamileliğim boyunca kanamalarım oldu rahim ağzı yetmezliğim oldu erken doğum riskim hala devam ediyor grip oldum hiçbirini söyleyemedim zaten uzakta üzülmesin elinden birşey gelmez diye hep harika geçiyor hamileliğim dedim

çıkmaz inşalalh canım çünkü hazır bir yazı sadece ... ksıımları dr.doldurdu o kadar.
bu arada rapor bende duruyor.bunu ne zamn ve nereye vereceğiz :44:

cnm iş yerinde personel izin işleriyle fln ilgilenen birime vereceksin, ben müdüre imzalatıp personel birimine havale ettirdim hemen aldığımın ertesi günü ama ben devlet daireisnde çalışıyorum seni bilmiyorum nerdeydin?

Benim dikişlerim olmasa sırf normal olsun diye elimden gelen herşeyi yapacağım ama off doktorum diyor ki, "bebek dönmezse, sezeryan için sancı riskine giremeyiz, önceden almamız lazım bebeği, yoksa rahmi yırtabilir. Geri dönüşü olmayan bir zarar verir."

Yani Allah korusun ama eğer bebeğim dönmezse, en istemediğim seçenek olan tarihi alınmış sezeryan yolu görünecek bana. 38'de sezeryan ve dikişler o sırada alınacak.

Allah inşallah gönlüme göre verir de bebeğim doğum pozisyonunu alır, 37. haftada da dikişlerim alınır ve normal doğumu beklerim inşallah.

hmm..biizm muhasebeci gördü tamam dedi.yanımda duruyor.hani SGK ya falan verir miyiz diye düşündüm de...

canım hastane çantana koy çünkü doğumda doğumsonrası iznin hesaplanırken o da lazım olacak diye hatırlıyorum

aa ben de hemen öyle yapıyorum.

dilerim her şey dilediğimiz gibi olur

lütfen sende kendini strese sokma olur mu

hamileliğimizin son zamanları ve en güzel şekilde geçirelim

kendimize zehir etmeyelim pozitif düşünelim her şey dilediğimiz gibi olsun

Zaten hepsini hastaneye götürmeden yıkayacağın için kutuyu boşuna taşımanın anlamı yok.
Yıkayıp ütüleyip minik minik katlarsın :)
Sorma ben yıkadım ütüledim bi de kutuya aynı şekli vericm diye uğraştık kaç saat neyse iYi oldu sorduğum tek benmişim kutuya götüren
Cnm hiç bilgim yok bu konuda da birşeyi merak ettim Dr miyomu ilk nasıl farketti ultrasonda mı gördü???
Canım zaten yıkanacak sonrasında da ben tülden bir torbam var onun içine koyup hemşirelere vermeyi düşünüyorum. Kutular yer kaplar hurç ta olabilir tabi

Saol cnm bende ilk dışarı çıktığımda hurç ya da buzdolabı poşeti gibi birşey alıcam...

bende tek asıl var ve fotokopi çektim.hastane çantasına da fotokobisini koyayım değil mi?

Konunun başını kaçırdım ben, 32. haftada alınan çalışamaz raporundan mı bahsediyorsunuz?

Sanki haftalar öncesinden biri 3 tane kopyası bulunsun elinizde gibi bir şey yazmıştı.

Cnm inşallah sağlıkla gelsin bebeğin, aklımız sende güzel haberlerini bekliyoruz...

Amin canım benim inşallah herşey gönlümüze göre olur..

Kıslar geçen iptal olan misafir bugün geliyormuş ev toplamacalar devam yani, 2 günde de nasıl dağılıyor anlamadım

Çok zor canım anlayabiliyorum, benim annem de çok uzak olmasa da 1,5 saatlik uzaklıkta acilde kaldığım o gece annemi çok aradım açıkçası, o gece kızım da ateşliydi babasıyla eve gönderdim ve tek başıma kaldım sabaha kadar tuvalete zor gittim tek başıma inleye inleye, neyseki annem ertesi gün dayanamayıp geldi 2-3 gün bi de kızımın hasta olması da zorladı beni saat başı ateşini ölçüyodum bir hafta sürdü ateşi, bide aynı anda eşim de hadtalandı mı tam olduk. İyiki annem vardı

Sorma ben yıkadım ütüledim bi de kutuya aynı şekli vericm diye uğraştık kaç saat neyse iYi oldu sorduğum tek benmişim kutuya götüren

Hahahah çok tatlısın :))
Doğduktan hemen sonra giymesini planladığın kıyafeti ayrı bir poşete koy.
Onu doğuma girerken sanırım zaten hemşireler istiyor.
Yani çanta içinden tek tek bu zıbını, bu body'si gibi ayıklama zaman kaybı olmasın boşuna.

Kıslar geçen iptal olan misafir bugün geliyormuş ev toplamacalar devam yani, 2 günde de nasıl dağılıyor anlamadım

hiççç kendini kasma ve sakın yorma kendini

geldiklerinde de uygun bir dille söylersin tatlım

Bu arada artık benim leğen kemiklerim açılıyor sanırım
Hani boy uzarken olan bir kemik ağrısı vardı ya, aynen öyle ağrıyor leğen kemiklerim özellikle geceleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…