- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.148
- 498
valla arkadsalar ben devlet okulunda görevli fen öğretmenıyım kolejdekıler benden farklı bırsey anlatmıyorlar ya da yaptırmıorlar ama imkanlar çokkkkk farklıı maalesef parası olan cocuk koleje dersaneye gıdıyo butun derslerden özdel ders alıo o basarılı olmuycak da kım olacak hersey tamamen fırsat eşitsizliği hem artık merkezdekı devlet okulları da teknolojık anlamda baya donanımlı ımkanınız varsa kolej iyi fıkır ama yoksa da devlet okulları da iyidir yaniiiValla cok iyi anlatmissin bi agliyorum napcak cocuk yolunu kaybederr sinifini bulamaz diyorum.bi amaan biz naptik bizde ayni yollardan gectik diyorum..bakalim ikna calismalarimi sıkıya aldim.hayirlisi insallah.
Teyzelerimmm dualariniz icin tesekkur ederim.
Doktor iyi oldugumu 10 gun sonra 2li testim icin tekrar gelmemiz gerektiginizi soylemis anneme.
Boyum 3.6 cmmis uyumlu buyuyormusum.
Sizin bebeklerinizde mutlu ve sagliklidir insallah.
29 hafta sonra gorusuruz :))))
Merhaba, aslında kıyafet için erken değil. Çünkü öbür kıyafetler karnını kesiyor gibi hissediyor insan. O yüzden gebe kıyafetlerinde. Çok rahat ediorum ben. Ama istersen gebeliğin ileleyen zamanlarında hamile sütyeni al. Çünkü kimilerinde iki beden büyürken kimilerinde bir beden büyüyebilior. Ben işin kolayını buldum. Spor sütyeni kullanıyorum. Hem bebekten sonra da kullanılacak birşey. Onunla çok rahat ettim. 40 bedensen 42 al. Süper bişey. Hamile sütyenini şööööleolunca alırsın...
herkeste bir cinsiyet merakı almış başını gidiyorbulantısı olanlar ne durumda kimse birşey yazmıyor artık,herkesin geçtimi yoksa,benim bulantım yok denecek kadar azaldı ama hala yemek yemekte zorlanıyorum,tiksintim hala devam ediyor,sizler nasılsınız.
bu arada ilk hamileliğimde çatlaklar için bebek yağı kullanmıştım ara sıra hiç çatlak olmadı.tabi çok az kilo almıştım 9 kg sadece.
Canini sikma.uzme kendini.bende de olmustu.progestan vermisti.gecti.yarin dr git hemen...arkadaşlar 9+4 günlük hamileyim. bugün öğlene doğru tuvalette kurulanırken peçeteye sıklıkla gelen sarı jöle gibi akıntım koyu kahverengiye çalan kırmızıydı, o sarı jölenin kahverengileştiği oluyordu kendimi yorduğum zamanlar, ama bu sefer ilk kez böyle kanlıydı, çok korktum, sonraki tuvaletlerimde yoktu birşey, sadece birkaç saat önce de az kahveydi. çok korkuyorum, dcaoktoru aradım cevap vermedi, yarına randevu aldım. ama korkuyorum, bunun gibisini yaşayan oldumu aranızda???
bugün bebeğimi gördüm herşey yolunda dedi drum ikili tesst için haftaya gel dedi 4.6 cm haftaya daha uygun olur dedii kalbini dinletti sakindi öyleuzanmıştı sorun yok dimi dedim yok herşey yolunda dedi güveniyorum da druma ama ne biliyim sanki daha çok şey bekliyordum ben umarım bebeğim iyidir.
bu sabah ialç almadım düzeldim mi acaba diye ama aynı herşeyi çıkardım çok yordu beni bulantı kusmalar çok yıprandım çok halsiz hissediyorum kendimi sürekli yatııyorum raporum bittiğinde ne yapcam bilmiyorum:18:herkeste bir cinsiyet merakı almış başını gidiyorbulantısı olanlar ne durumda kimse birşey yazmıyor artık,herkesin geçtimi yoksa,benim bulantım yok denecek kadar azaldı ama hala yemek yemekte zorlanıyorum,tiksintim hala devam ediyor,sizler nasılsınız.
bu arada ilk hamileliğimde çatlaklar için bebek yağı kullanmıştım ara sıra hiç çatlak olmadı.tabi çok az kilo almıştım 9 kg sadece.
aminnnnnnnn canım kılo verırlır yhaaa kaç defa 15 20 kılo verdım ben zaten kıloluyum benım hiç almama lazım 3 kılosimdiden var her ay bı kılo alsam 9 kılo ıle bıtırırm heralde çok alan arkadslarım var 25 kılo almıs bırı 7 8 ayda eskısınden daha zayıfladı cocuk zayıflatıo zaten emzırme surecın de gunluk 700 kalorı sırf süt için harcıomusuz bilinçli beslensek gider hepsı
isteyınce verıyorum da ah bıde gerı almasam çok iyi olacak bende pazartesı alacam onlardann nnEvet canım emzirme dönemi çok önemli fakat yiyerek dengesizleştirmemek gerek...bol bol su ...valla gittim bugün kendime beli lastikli pantalonlardan aldım sanırım gardrobu erken değiştireceğim(((((ne güzel demek sen isteyince kilo veriyorsun bense su içse yarayan türlerdenim
klasık bayan savunması
naptın sen bebegın buyumusmu hep soruyordun sankı boyları dımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?