2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
1 bucuk yıldır çalışıyorum. tazminatın falan peşine düşecek biri değilim tek üzüldüğüm bu durumun suan yasanıyor olması. Hamileyim çalışmak zorundayım ve işimde mutluyum
Bendeki bel agrisi da beni oldurecek

bana da aynısını dedi
kız gibi sanki diye..
çoğumuzun kızı olacak herhalde
ama bir ay sonra netleşir artık

Benımde cok erken ama ıcım sankı kız dıyo Allahım saglık sıhhat versınde
Erkencıkten bana ne oluyor bılmıorum. Canım babam derkı kız olsun camurdan olsun hayırlı evlat derdı

Aynen bende de solda var.ayaga kalkip yuruyemiyorum...kalcamin sol tarafi kopucak sanki.ozellikle aksamlari

Evet canım ozellıkle yatınca
Okudum arastırdım ama erken sankı rahım buyudugu ıcın dıyen var
Vucudumuzun on tarafına dogru agırlık artmaya basladıgı ıcın dıyen var
Kımı magnezyum eksıklıgı yazmıs
Bılemedım kı ama neden gunduz degılde gece dımı
Bende zaten durus bozuklıgı var goguslerden kambur duruyorum
Bıde sısmeye baslayınca

genital nub teorisine göre farklı görüntüye farklı cinsiyet dediği oldumu doktorun ona göre kendimi kıza alıştırcam da

Valla cok iyi anlatmissin bi agliyorum napcak cocuk yolunu kaybederr sinifini bulamaz diyorum.bi amaan biz naptik bizde ayni yollardan gectik diyorum..bakalim ikna calismalarimi sıkıya aldim.hayirlisi insallah.

yok canım naptın sende, çocuk neden yolunu kaybetsin, bırak ayrıca yolunu kaybetsin, özgüven aşılar bu durumlar, okullar bir hafta önce açılıyor, bu sene bende birinci sınıf okutacağım, öğretmen öğrencileri 1 hafta boyunca okula zaten alıştırmış oluyor, ilk 2-3 gün koridorlarda sınıflarda veliler de oluyor, sonra yavaş yavaş velileri dışarıya alıp çocuklarla başbaşa kalıyoruz. korkulacak bir duurm yok emin ol. ayrıca aynı korkuyu kolejde de yaşayacak, orada da var aynı riskler. Bence sen koleje sadece maddi yönden bak, karşılayacak durumum olsaydı ben de gönderirdim, ama gerek yok, yerine birikim yapmayı tercih ederim, ayrıca bir çok meslek dalında başarılı kişiler kolej mezunu değiller, temelleri hep devlet okuluna dayalı, biz işin içinde olduğumuz için biliyoruz, çocuğa 7 yıl emek veriyoruz, 8. yıl kolej gelip herşey bedava olacak gel bize diyor, sonra biz kazandırdık öğrenciyi diye reklam yapıyor, bu işler böyle dönüyor.

herkese günaydııınn, cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış, hiç sinir olmuyorum kiiiiiiiii olsun ben de 2 hafta sonra öğrenirim inşallah:2: Şaka bir yana bebeğinin cinsiyetini öğrenen herkesi tebrik ederim, bu arada bizim topikteki kız bebişler çok aceleci çıktı maşallah, erkek bebişler uykudayken kendilerini gösteriverdiler normalde kızlar geç gösterir ama hayret yanii, devir değişti tabi

Aynen bende de solda var.ayaga kalkip yuruyemiyorum...kalcamin sol tarafi kopucak sanki.ozellikle aksamlari

kızlar bunlar magnezyum eksikliğinde olur. Muz yiyin ve kızılay maden suyu için iyi gelir. Doktorunuza söyleidğinizde size zaten yüksek ihtimal takviye ilaç verecektir.

bu arada ben elevit vermişti doktorum kullanmıyorum, zaten kilom iyi, ekstra gereksiz kilo almaya gerek yok diye düşünüyorum, sadece kan ilacı alıyorum, yalnız var ya süt içme saatimle kan ilacı alma saatim çakışıyor, deliriyorum, yatmadan sütümü içiyorum, gece uyanıp bir de kan ilacı alıyorum yaaaaaa, başka bir pratik yol da bulamadım, düzene koyamadım bir türlü

günaydın arkadaşlarrrrr
dün kontrolümüz vardı 11+6 günlüktü bebişim
kontrolümüz güzel geçti dr tüm ölçümleri yaptı herşey yolunda gelişimi çok güzel dedi
54,03 mm olmuş meleğim
ense kalınlığı 0,77 mm...
dr ben sormadan cinsiyet daha belli değil dedi hevesim kursağımda kaldı 1 ay daha bekliycez artık
bizim miniğin keyfi yerindeydi hiç kıpırdamadan rahat rahat yatıyordu
oysa çikolata da yedim hareket etsin diye ama nerde
hamileliği öğrendiğimden beri hergün kalçadan progynex iğne oluyordum onu bıraktırdı...
kontrolümüz akşam olduğu için kan testlerimi bugün yaptırıcaz ona göre ilaçlarımı düzenleyecekmiş...
şimdilik son durumlar böyle biz hemen cinsiyeti öğrenenlerden olamadık...
bebişim sağlıklı sıhatli olsunda 1 ay daha bekleriz artık napalım

Kizlar su hayatta hersey insanlar icinmis. Buyuk konusmamak lazimmis
Asla yemem nefret ederim dedigim seyleri yiyebiliyorum sadece . Cook severek yedigim herseye hasret kaldim.
Tiksiniyorum ya herseyden. Omur boyu boylemi sururcek artik. Birdaha soyle agiz tadiyla doya doya yemek yiyemeyecekmiyim?

4.58 cm olmus teyzesi. Kanimizi da verdik 2li test icin. Ense ve burun kemigi normal cokk sukurkiii. Ben evet biraz boyuna takmistim ama iyi cikti. Israr ediyorum benim dr bi oncekinde yavrimi eksik olctu :))))

benim bebiş 4.6cm dr biraz daha bekleyelim dedi üzüldüm ben yaaaaa kötü mü yoksaaaa

Canim bende az bakiyor diye eski doktoruma donuyorum :)) cok ilgi bekliyiruz sanirim :)
Canim aynen her yedigim yemegi kusuyorum .canimin istesigi yemek yok düşünüyorum ama yok siyle diyasiya yedigim.gecen balik yiyelim dedik gittik iyi gibi geldi ama aksam bulantidan oldum cikarmamak icin tuttum resmen
benim bebiş 4.6cm dr biraz daha bekleyelim dedi üzüldüm ben yaaaaa kötü mü yoksaaaa

Canim ya takma bazilari kucuk diye erken yapmaz hani ense kalinligi daha belli olur diye

Eleviti kullanmayı bırakmasan iyi olurdu canım.çok önemli gebelikte.ben hangi anneye sorduysam folic asitten kat be kat önemlidir demişti.bence içmeye devam et.kilo alımı vitaminle ilgili değil,genel beslenme şekliyle ilgili.

annem kardeşime hamileyken nefret ettiği sirkeyle yiyebiliyomuş sadece salatalarını, şuan yine sirke kullanmıyo, limon kullanıyo :) bana hamileliğinde(kardeşimle aramızda yaşgünü olarak 2 yıl 16 gün var) deli gibi limon yemiş, sirkeyi de bidaha istememiş yani sanırım düzelecek ha bu arada ben limon sapığıyım, hep öyleydim, abimin hamileliğinde de hep limon yemiş ama abim de limondan nefret eder çocuğu da etkilemeyecek demek ki

inanırmısın aynı şeyi bende düşünüyorum hep böyle hastalıklı herşye aç herşeyden midesi kalkan biri olarak mı kalacağım diye .ama sanmıyorum canım yaa şimdilik böyleyizdir inşallahh

Günaydınnnnnnn

Bugün 8+5 olduk. 2 gün önce acildeydim yine serum taktılar. O arada bebikoma da baktılar :) kıpırdanmış biliyo musunuzz doktor ve annem gördü ben anlayamadım

Bu arada işe yeniden başladım. Patronum bırakmadı Esnek çalışma şartıyla geldim. Ayrıca bugün bulantım yok. Ne kadar değişik birşeymiş hasta olmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…