Aynen bende de solda var.ayaga kalkip yuruyemiyorum...kalcamin sol tarafi kopucak sanki.ozellikle aksamlariSevgılı mart annıslerım
sızınde sag kalcanızda ozellıkle aksam yataga yatınca bır agrı kramp oluyormu
Yoksa sadece bendemı var :44:
Bendeki bel agrisi da beni oldurecek1 bucuk yıldır çalışıyorum. tazminatın falan peşine düşecek biri değilim tek üzüldüğüm bu durumun suan yasanıyor olması. Hamileyim çalışmak zorundayım ve işimde mutluyum
kızlar doktor tahmin etmek istemedi ama ben zorlayınca kız gibi ama kesin değil dedi
bana da aynısını dedi
kız gibi sanki diye..
çoğumuzun kızı olacak herhalde
ama bir ay sonra netleşir artık
Aynen bende de solda var.ayaga kalkip yuruyemiyorum...kalcamin sol tarafi kopucak sanki.ozellikle aksamlari
Valla cok iyi anlatmissin bi agliyorum napcak cocuk yolunu kaybederr sinifini bulamaz diyorum.bi amaan biz naptik bizde ayni yollardan gectik diyorum..bakalim ikna calismalarimi sıkıya aldim.hayirlisi insallah.
Aynen bende de solda var.ayaga kalkip yuruyemiyorum...kalcamin sol tarafi kopucak sanki.ozellikle aksamlari
4.58 cm olmus teyzesi. Kanimizi da verdik 2li test icin. Ense ve burun kemigi normal cokk sukurkiii. Ben evet biraz boyuna takmistim ama iyi cikti. Israr ediyorum benim dr bi oncekinde yavrimi eksik olctu :))))
Canim bende az bakiyor diye eski doktoruma donuyorum :)) cok ilgi bekliyiruz sanirim :)selam kızlar
bugün ikili testimiz vardı doktora gittik on gün önce bebeğim bir gün öndeydi bu sefer iki gün geriye düşmüş. 12+0 olması gerekirken 11+5 dedi doktor.
4.89 cm olmuş ense kalınlığı 1.12 cm kalp atışlarını falan dinletti ama burası eli burası burun kemiği burası şurası falan diye bir açıklama yapmadı bi sorun yok dedi geçti toplam 5 dakika ancak baktı bakmadı ultrasonla. cinsiyet sorduğumda daha çok erken emin olmadan söylemiyoruz dedi ısrarlarıma rağmen tahmin de yurutmedi...
çok büyük hayallerle gitmiştim doktora hem bebeğim gerilemiş hem cinsiyet öğrenemedik hemde tatmin olmadım doktor ilgisinden bebeğimi net anlayamadım neresi neresi diye çok mutsuz ve üzgünüüüüüm
Canim aynen her yedigim yemegi kusuyorum .canimin istesigi yemek yok düşünüyorum ama yok siyle diyasiya yedigim.gecen balik yiyelim dedik gittik iyi gibi geldi ama aksam bulantidan oldum cikarmamak icin tuttum resmenKizlar su hayatta hersey insanlar icinmis. Buyuk konusmamak lazimmis
Asla yemem nefret ederim dedigim seyleri yiyebiliyorum sadece . Cook severek yedigim herseye hasret kaldim.
Tiksiniyorum ya herseyden. Omur boyu boylemi sururcek artik. Birdaha soyle agiz tadiyla doya doya yemek yiyemeyecekmiyim?
benim bebiş 4.6cm dr biraz daha bekleyelim dedi üzüldüm ben yaaaaa kötü mü yoksaaaa
bu arada ben elevit vermişti doktorum kullanmıyorum, zaten kilom iyi, ekstra gereksiz kilo almaya gerek yok diye düşünüyorum, sadece kan ilacı alıyorum, yalnız var ya süt içme saatimle kan ilacı alma saatim çakışıyor, deliriyorum, yatmadan sütümü içiyorum, gece uyanıp bir de kan ilacı alıyorum yaaaaaa, başka bir pratik yol da bulamadım, düzene koyamadım bir türlü
Kizlar su hayatta hersey insanlar icinmis. Buyuk konusmamak lazimmis
Asla yemem nefret ederim dedigim seyleri yiyebiliyorum sadece . Cook severek yedigim herseye hasret kaldim.
Tiksiniyorum ya herseyden. Omur boyu boylemi sururcek artik. Birdaha soyle agiz tadiyla doya doya yemek yiyemeyecekmiyim?
Kizlar su hayatta hersey insanlar icinmis. Buyuk konusmamak lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?