fenayım kızlar ya .. cumartesi ölüyorum sandım.. öğleden sonra başlayan baş ağrım gece 1.30a akadar aralıklsız devam etti. ama ne ağrı.. burnumun sol tarafı..ve başım.. kabus gibi.. enson kalkıp bi parol içtim.. hala ağrı var ama okadar değil şükürler olsun..
bide burnum tıkalı ya sızlıyor resmen napayım ya napsam rahatlarım.. iştahım yok.. dudaklarım uçuk içinde.. of ki of yani..
ağırlaşıyoruz zaten git gide.. RABBİM yardım etsin..
ESMER CANIM.. rabbim evladın ve eşinle daha nice güzel seneler nasip etsin..
bende aksine kendimi pek beğenir oldum aynalardan geri gelemiyorum yaa yüzüm ışıldıyo sanki göbeğim falanda çok hoşuma gidiyo dahada büyüse sıkıntı olacak ama kendimi kadınsı hissediyorum göğüsler olmuş 90 daha ne istiyim
senin adına ne güzel böyle hissetmen...saç diplerim 1 karış beyaz...bu beyazlarla saçımı taramak bile gelmiyor içimden ,sürekli topluyorum...cildimin her yeri kılcal damar çatlaması oldu...senin gibi minyon tipli çıtı pıtı da değilim hem kilo aldım hemde zaten kilolu hamile kaldım...sen hala eski kotlarını bile giyebiliyorsun (geçen foto yayınlamıştın)ben hamile pantolonuna bile sığamıyorum artık...geçen eşim victoria secret in defilesini izliyordu....incecik kızlar sexi çamaşırlar... hiç huyum değil dir görünce zoruma gitti,nasıl kızdım...dedim doğurunca eskisi gibi güzel olcam merak etme
ama kafaya takınca da düzelmiyor ki... sabrediyorum az kaldı inşallah
senin adına ne güzel böyle hissetmen...saç diplerim 1 karış beyaz...bu beyazlarla saçımı taramak bile gelmiyor içimden ,sürekli topluyorum...cildimin her yeri kılcal damar çatlaması oldu...senin gibi minyon tipli çıtı pıtı da değilim hem kilo aldım hemde zaten kilolu hamile kaldım...sen hala eski kotlarını bile giyebiliyorsun (geçen foto yayınlamıştın)ben hamile pantolonuna bile sığamıyorum artık...geçen eşim victoria secret in defilesini izliyordu....incecik kızlar sexi çamaşırlar... hiç huyum değil dir görünce zoruma gitti,nasıl kızdım...dedim doğurunca eskisi gibi güzel olcam merak etme
valla hastanede bebişkoma öyle üzüldükten sonra hiç bir şeyi takmıyorum...kilolu sexiBalım takılma böyle şeylere....
Desemdee olmuyor kendimden biliyorum
Lakin hep böyle olacak değiliz ya, az kaldı yaza bomba gibi gireceğiz.
Veririz de kiloları.
Mutluluğu kendinden esirgeme...
Kilolu ve sexi gözüken çoğu insan var bunu başarmak lazım
yok canım benim...bunlar benim hayıflanmam...erkek çocuk için öyle derler evet...ne güzel bebeğinin seni böyle hissettirmesi...penguen gibi yürüyen,yuvarlanarak oturup kalkan biri oluncaay canım kıyamam sana inan bende hasetlikten yazmadım onu hatta normalde kendimi pek beğenmem anneme anlattım annemde dedi ki kardeşinde ben de öyle hissediyodum kardeşim erkek bu arada, o yüzden erkek çocuk anneyi güzelleştirir diyolar heralde dedi, bide üstümdeki kotta hamilelik kotu canım bende 60 kiloyum ilerde ne olur bilemeyiz tabi, sende canını sıkma eşinin davranışı hiç hoş değil ağzının payınıda vermişsin zaten
Merhaba kızlar,
Bugün tetenoz aşısınız 2.dozunu vuruldu.Umarım geçen seferki gibi gece ateşlenme falan yapmaz çok kötüydü.Bu arada bu sağlık ocağındaki ebeleride anlamak güç bir gidiyosun ıncığına cıncığına kadar ölçüp tartıp ilgileniyolar.Sonra bir bakıyosun sadece aşı yapıp gönderiyolar.Bugün bende tartacak tansiyonumu ölçecek bebeğimin kalbini dinletecek diye bekliyorum aşıyı vurdu yallaaahh..Bugün sadece aşı varmış bi dahaki ay gebelik kontrolüymüş..Bunlqarın ruhani durumunu anlamakta güç:)
Valla bende genelde yemeklerden sonra sıkıntı çekiyorum.Çok şişkinlik hissediyorum çatlayacakmışım gibi geliyor.Bu 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...
valla hastanede bebişkoma öyle üzüldükten sonra hiç bir şeyi takmıyorum...kilolu sexi:))))
yok canım benim...bunlar benim hayıflanmam...erkek çocuk için öyle derler evet...ne güzel bebeğinin seni böyle hissettirmesi...penguen gibi yürüyen,yuvarlanarak oturup kalkan biri olunca
insan ister istemez böyle hissediyor... ama sağlık olsun diyorum ya bunlar geçici
Merhaba canim sendemi anteplisin bende antepte oturuyorum hemseriymisiz deseneeGünaydın, yaz geldi antepe; kar yağmaz daha böyle giderse çok kısa bir kış olduBenim yaramaz kendiliğinden döndü şükür, ağrım sızım kalmadı; darısı sizin başınıza
Çok geçmiş olsun canım. Ne yaptın çok mu yoruldun yoksa uzun süre aç mı kaldın? Aman kendine dikkat et güzelim.
Üzülme lütfen, konuşarak halledilmeyecek sorunlar değil bunlar. Sadece dağ dağa küsmüs dağın haberi yok durumu oluşmasın evinizde. Ben bir sıkıntım olduğunda eşimi araya koymuyorum, doğrudan annesi ile konuşuyorum. Hem eşim arada kalmıyor, hem de sorun hemen çözülüyor. Neticede kendi annemle olan sıkıntılarımı da eşime anlatmıyorum, annemle aramızda hallediyoruz. Kayınvalide ile de aynı iletişimi kurmak inan bana ilişkilerini çok kolaylaştırır.
Ben hamileliğin ilk aylarına geri dönmüş gibi hissediyorum bazı günler. Başımı kaldıramıyorum, sürekli bir esneme hali; öğleden sonra uykularım iyice uzadı zaten. Yata yata bitireceğim bu son ayları galiba
Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum. Aldıklarınız hayırlı olsun, bebeğin güle güle kullansın inşallah:107:
kızlar günaydınlar ve ıyı haftalar dılerım annişlerin şikayetlerı başlamış cok şükür ben ıyıyım sadece ayakta cok durunca belım ağrıyor bırde sürekli uyumak ıstıyorum dün misafirim vardı cok yoruldum ya bugünde işe gelmek benı öldürdü inşallah zaman cabuk geçer
canım benım ben sana dedim değilmi arkasını dönüktür dıye artık bır daha kuzumuzu strese sokma :) tekrar geçmiş olsun
ben uzun süredir bunalımdayım her şeyi kafayı takar oldum hayat anlmasızlaştı şeytanın vesvesesi işte rabbim bizi korusun her türlü sıkıntıdan
Günaydın kızlar
Bugün benim doğum günüm:119:
25 yaşında anne olmanın heyecanını doya doya yaşayacağım yıllarım olacak önümde.
Kelebeğimi sağ salim kucağıma aldığım gün yeniden doğacağım :118:
Tek duam sağlıkla gelsin kızım ve huzurum mutluluğum hiç eksik olmasın(Amin)
Balım takılma böyle şeylere....
Desemdee olmuyor kendimden biliyorum
Lakin hep böyle olacak değiliz ya, az kaldı yaza bomba gibi gireceğiz.
Veririz de kiloları.
Mutluluğu kendinden esirgeme...
Kilolu ve sexi gözüken çoğu insan var bunu başarmak lazım
nice mutlu yaşlara canım.Eşin ve kızınla tabi.
Kızlar sizinde şikayetler başlamış.Aynıları bende de var ve an itibariyle 15. kilomu da almış bulunmaktayım.70 kilo olmuşum.Daha doğuma 3 ay var.Bu gidişle sonumu düşünemiyorum.Ama engel de olamıyorum.Tek tesellim doğumdan sonra veririm düşüncesi.Dün gece yatakta sağıma döndüm eşime sarıldım.Kasıklarıma bi ağrı girdi doğuruyorum sandım.SOnra sırtüstü yattım.Meğersem benim sıpa tekmeliyomuş.Pozisyon değiştirince rahatladı.Artık yer değiştirmesini bile hisediyorum kızlar.Böyle tuhaf tuhaf yılan sürünür ya öle ele geliyo.
Günaydın kızlar
Bugün benim doğum günüm:119:
25 yaşında anne olmanın heyecanını doya doya yaşayacağım yıllarım olacak önümde.
Kelebeğimi sağ salim kucağıma aldığım gün yeniden doğacağım :118:
Tek duam sağlıkla gelsin kızım ve huzurum mutluluğum hiç eksik olmasın(Amin)
valla hastanede bebişkoma öyle üzüldükten sonra hiç bir şeyi takmıyorum...kilolu sexi:))))
yok canım benim...bunlar benim hayıflanmam...erkek çocuk için öyle derler evet...ne güzel bebeğinin seni böyle hissettirmesi...penguen gibi yürüyen,yuvarlanarak oturup kalkan biri olunca
insan ister istemez böyle hissediyor... ama sağlık olsun diyorum ya bunlar geçici
canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun..
daha nice seneler eşinle,kızınla,sevdiklerin ve seni sevenlerle nice nice sağlıklı mutlu huzurlu doğum günleri kutlaman dileğiyle..
kocamaaaaan öpüyoruz siziiiii
Ayyy benim eşim dua ediyor inşallah aldığın kiloları veremezsin diye
Dün dedim ki ben çok bunaldım bu küçük yerden, sıkıldım, üstüne hamilelik psikolojisi felan bayağı kötüyüm,
Yazın egeye tatile gidelim dedim, o kadar yolu 3 aylık cocukla nasıl yapacağız, Kıbrısa gidelim uçakla 5 gün kalır geliriz dedi,
sonrasında olur dedim, ayy ne güzel dimi ohh yaz gelmiş sıcacık, insan yüzü göreceğiz, rahat rahat giyineceğiz, gezeceğiz dedim,
İnşallah kiloları veremezsinde görrüm seni o zaman dedi,
ve hep bu şekilde dua ediyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?