2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ablacım çok geçmiş olsun.
Aman dikkat et salgın var, yatak döşek yatıyor insanlar.
Allah acil şifalar versin.
Annemde 2 gündür hastanede yatıyordu, bugün çıkarmışlar izin vermiyorlar gitmeme.
Kronik astım hastası bu aylar zaten tıkanıyor hep, üstüne ağır bir grip geçiriyor.
Çok zor hastalığı atlatmak.
Rabbim büyüklerimizle sınamasın bizi.
Çok geçmiş olsun tekrardan, inşallah çabuk geçer.
İyi dileklerin içinde teşekkür ederim

Çılgın seni
Bende ara ara öyle hissediyorum hele ki, güzel bir temizlik ve sıcak bir duştan sonra
Ama gögüslerimin büyümesi hoşuma gitmiyor =)
Afrodit gibi bir kadınsılık yartıyor benim bünyeme ters
Hep böyle iyi hisset, zaman çabuk günler güzel geçer ne mutlu sana =)

Balım takılma böyle şeylere....
Desemdee olmuyor kendimden biliyorum
Lakin hep böyle olacak değiliz ya, az kaldı yaza bomba gibi gireceğiz.
Veririz de kiloları.
Mutluluğu kendinden esirgeme...
Kilolu ve sexi gözüken çoğu insan var bunu başarmak lazım

ay canım kıyamam sana inan bende hasetlikten yazmadım onu hatta normalde kendimi pek beğenmem anneme anlattım annemde dedi ki kardeşinde ben de öyle hissediyodum kardeşim erkek bu arada, o yüzden erkek çocuk anneyi güzelleştirir diyolar heralde dedi, bide üstümdeki kotta hamilelik kotu canım bende 60 kiloyum ilerde ne olur bilemeyiz tabi, sende canını sıkma eşinin davranışı hiç hoş değil ağzının payınıda vermişsin zaten

Merhaba kızlar,

Bugün tetenoz aşısınız 2.dozunu vuruldu.Umarım geçen seferki gibi gece ateşlenme falan yapmaz çok kötüydü.Bu arada bu sağlık ocağındaki ebeleride anlamak güç bir gidiyosun ıncığına cıncığına kadar ölçüp tartıp ilgileniyolar.Sonra bir bakıyosun sadece aşı yapıp gönderiyolar.Bugün bende tartacak tansiyonumu ölçecek bebeğimin kalbini dinletecek diye bekliyorum aşıyı vurdu yallaaahh..Bugün sadece aşı varmış bi dahaki ay gebelik kontrolüymüş..Bunlqarın ruhani durumunu anlamakta güç:)

Valla bende genelde yemeklerden sonra sıkıntı çekiyorum.Çok şişkinlik hissediyorum çatlayacakmışım gibi geliyor.Bu 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

valla hastanede bebişkoma öyle üzüldükten sonra hiç bir şeyi takmıyorum...kilolu sexi :))))

yok canım benim...bunlar benim hayıflanmam...erkek çocuk için öyle derler evet...ne güzel bebeğinin seni böyle hissettirmesi...penguen gibi yürüyen,yuvarlanarak oturup kalkan biri olunca
insan ister istemez böyle hissediyor... ama sağlık olsun diyorum ya bunlar geçici

3-4 gündür o bendede var yemek sonrası nasıl oturacağımı hatta nasıl yayılacağımı diyim daha doğru bi ifade olur şaşırıyorum, sanki karnım ikiye ayrılıcak o kadar gerliyo, evde deli dana gibi dolanıyorum o zaman geçiyo, doktor %100 doymadan masadan kalk diyo ama bana hi %100 doymuşum gibi gelmiyo ki zaten

aynen öyle,sağlık olsun bide sen benden 2 hafta öndesin gün bile farkediyo belki ilerdede ben çok zorlanıcam bilemiyo ki insan

Merhaba canim sendemi anteplisin bende antepte oturuyorum hemseriymisiz desenee

kızlar bıkac gundur kendımı pek ıyı hıssetmıyorum ınsan herseyı takr mıı kendımı tanıyamaz oluyorum bazen arada ağlıyorum gecmezmı bu takıntılar dıye obsesıf bozukluk ıstem dışı ınsanı öyle yoruyor oyle uzuyorkı hamıllıkte mahvettı benı resmen herseyın bası sağlık gerçekten

dedin ama napayım yaaaa elde değil ki :)

ben uzun süredir bunalımdayım her şeyi kafayı takar oldum hayat anlmasızlaştı şeytanın vesvesesi işte rabbim bizi korusun her türlü sıkıntıdan

canımm 'Elif Allah Nur Muhammed Ver Selamet' de..
ben ilk evlendiğim sıralar çok sıkıntı yaşamıştım..
bunu söyledim devamlı..

canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun..
daha nice seneler eşinle,kızınla,sevdiklerin ve seni sevenlerle nice nice sağlıklı mutlu huzurlu doğum günleri kutlaman dileğiyle..
kocamaaaaan öpüyoruz siziiiii

bende iki gündür saçlarıma taktım, benim beyazım yok ama saçlarım röfleliydi şimdi maşallahh öyle uzadılarki yarısı kestana yarısı sarı, eşime diyorum boya alayım kendim evde boyayım o da kalsın doğumdan sonra kuaförde yaptırırsın, ama 3 aydan sonra zaten boya serbest çevremde o kadar çok ki boyatan sağlıklı çocuk doğuran ama inanın arkadaşlar, burda adam gibi bir kuaför yok diye gitmiyorum güvensem kuaföre bir an bile durmam hatta bırak dip boyayı röflemi bile yaptırrım 1 yıl geçti üstünden
Tatlım bende minyon tipliyim öyle selvi gibi boyum yoktur bende diyorum dünya gibi oldum, bundan sonra daha da kilo alacam, yuvarlanıp giderim artık, en azından boylu olunca bir nebze daha iyi oluyor gibime geliyor :S ayy işte hepsi ayrı bir dert

Ayyy benim eşim dua ediyor inşallah aldığın kiloları veremezsin diye
Dün dedim ki ben çok bunaldım bu küçük yerden, sıkıldım, üstüne hamilelik psikolojisi felan bayağı kötüyüm,
Yazın egeye tatile gidelim dedim, o kadar yolu 3 aylık cocukla nasıl yapacağız, Kıbrısa gidelim uçakla 5 gün kalır geliriz dedi,
sonrasında olur dedim, ayy ne güzel dimi ohh yaz gelmiş sıcacık, insan yüzü göreceğiz, rahat rahat giyineceğiz, gezeceğiz dedim,
İnşallah kiloları veremezsinde görrüm seni o zaman dedi,
ve hep bu şekilde dua ediyor,

ben 16 aldım :26:

iyi ki doğdun güzellik,nice sağlıklı,aşklı,huzurlu yıllara büyüyen ailenle

kızlar ya benim dişim çürümüş,son 3 ayda diş çektirme gibi işlem yaptırmayın yazıyo nette.Son 3 aya bu hafta giriyorum,bakalım doktora sorucam.

Bu ara giden oldu mu? lokal anestezi,diş çektirme yaptıran var mı?

hafta sonu da joker'de araba baktık.Streety plus beğendik ama 1200TL olmuş,eskiden 900'müş.12-13'ünden sonra zam geliyomuş tekrar Jokerde haberiniz olsun:26:

Takma işte yaa =))
Hem kilolu, hem sexiyiz var mı ötesi

Çok sağol sinemcim
Amin, balım Allah razı olsun.
Rabbim hepimize nice sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar nasip etsin (AMİN)
Bizde kızımla kocaman kocaman öpüyoruz sizi teyzesi..

Senin sadece göbişin var balım.
Fazla kilo almadın ki
O da zaten doğumla çoğu gidecek.
Benim eşimde bana takılıyor başından beri =))
Ağzın bir boş durmuyor tuzluk gibisin diyor gülerek =)
Ona kendi aldığı kiloları ve göbeğini hatırlatıyorum susuyor
Ben şu an göbekten ibaretim =)
Bacaklarım inceldi, şişkinliğim yok ama gel gör ki benden önde giden bir göbeğim var =)
O kadar da olsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…