Zaten tatile bu kadar az kalmasa nasil dayanirim bilmiyorum. Okuldaki son iki haftammmmm. Allahim bitsin artikkk :)
Canim sen sadece kendi sorularinin degil, benim sorularimin da cevabini almissjnoglusuna da masallah
Benim de idrar kesemde zipliyo sanki, elektrik veriliomus gibi hissediyorumboyle giderse iki haftaya kalmaz kizim tepindikce ben cis kaciririm
Valla mudur yanina cagirdi. Ben de veli sunu dedi bunu dedi demeden sadece konustuk hallettik dedim. Hayir mudurle aramizda olan bir mevzuyu veli soyledi bana. Demek ki mudur de demis biseyler, ama mudur kendini oyke bir akliyo ki. Eminim veli de demistir biseeyler. Her neyse, ikisinin arasinda, ben kenara cektim kendimi, mduru de gecistirdim bugun, veliyle de muhattap olmam daha :)
Ya o kasik agrrisi bende de var, iki buklum geziorum. Gaz sancisi gibi, degisik. İdrar yolu enf mi aceba die dusundum ama baska bi sikayetim yok idrarla ilgili. Bilemedim ben de sorcam doktoruma da 10 gun var
İdrar kesenin uzerinde ziplayacagi gunler de geleceeeeeeekkkkk
Canim pozisyonuyla alakali olabilir. Bebegin sirti karnina kol ve bacaklari ic organlara dogru olursa hareketleri derinden az az hissedersin. Allah in izniyle bebegin gayet iyidir, sonucta en onemli gostergesi hareketlerini hissediyor olman :) az ya da cok olmasi pozisyondandir bence
Aslında bunların hepsi normal diğer topiklerden okuduğum kadarı ile, bendede bazen bişe geldiğini hissediyorum bakıyorum akıntım gelmiş bazende hissetmiyorum geldiğini,
su gelmesi felan değildir, öyle az gelmiyormuş çünkü su bir bardak su boşalırcasına oluyormuş, sonra yapışkan birşey geliyormuş adına nişan diyorlar,,, korkulacak bişe değildir, çünkü her geçen gün akıntımızda rengide yoğunluğu da değişiyor,,,
maşallah oğluşuna 32.haftada çalışabilir yazarsa istenildiği tarihte değil en erken 37.haftada çalışamaz yazılır biliyorum ben :44:
kızlar siz 37.haftaya kadar çalışmaya niyet edersiniz lakin sağlık durumunuz el vermezse nasıl geleceksiniz işe, bebek 35.haftada da doğabilir kasılmalar başlayabilir yani 37ye kadar çalışma zorunluluğu yok izin rapor işlerine baktığımı yazmıştım sanırım, sağlık bakanlığı personeliyim il sağlık müdürlüğünde çalışıyorum önüme çok rapor geldi öyle
32. haftada çalışır aldıktan sonra hiç fark etmiyor diyelim 33 te rahatsızlandın hemen çalışmaz raporunu yazdırabiliyorsun kızlar bişey sorcam noldu doğum izni süresi düşürmüşler öylemi
25+1 ben ve bebişim
Eki Görüntüle 924927
selam kızlar...
Ay ben çok heyecanlıyım yaaa...
Yarın şeker yüklemem var.
Inşallah normal çıkar!
Acayip tırsıyorum :18: :18:
çok riskli bir durum olmadıktan sonra düşük tehdidi veya doğum geldiyse ayrılabiliyosun sanırım yoksa 37.ye kadar bekliceksin. doğum iznini? nasıl yani düşürmüşlermi? halen 8 hafta - 8 hafta daha değişme olmadı biliyorum.arttacaktı bide düşürdülermi?
canım günaydın
mesela benim 32.hafta Şubat 21'de başlıyo.Ben uzatmak istesem mesela Şubat'ı bitirip çıkabilir miyim izne? 37'yi beklemek zorunluluk mu ?
geçmiş olsun sana canım...neyse ki az kaldı..bana da gece uykudayken giriyor kramphepinize selam kızalar geçmişe biraz baktım hasta olan annelere geçmiş olsun. uzun zaman oldu yazmadım. şeker yüklemesi yapıldı tabi yüksek çıktı hiç gözümü açamıyorum her gün abartmıyorum neredeyse hastanedeyim çok ağrım oluyor magnezyum ve progesteron alıyorum rahimde kasılma ve kramp olduğu için neredeyse hep yatıyorum biraz yürüsem kramp giriyor, olduğum yerde kalıyorum. şimdi bu şekeri nasıl halledeceğim kara kara onu düşünüyorum
pozisyon değiştirmiştir...benim kide dün arkaya döndü galiba..popoma vajinama tekmeler atıp durdu...Benim kızım bugün çok uslu teyzeleri daha hiç hissettirmedi kendini...
Bir sağlam tekme yesem de ohh be desem diye bekliyorum
çok heyecanlanıyorum yaaa.tırsıyorum...çok korkuyorum..düşününce bile kalbim hızlı hızlı atıyor...Şubat annelerinden biri 29+3 yanlış hatırlamıyorsam bu haftalarda doğum yapmış...
Oğluşu şükürler olsun ki küvezde ama sağlıklıymış....
Heyecanım gittikçe artıyor yahu
iyi haberlerle gel inşallah.benimde yarın var şeker yüklemesi 50 lik yaptıklarında usg ye girmiştim yine girsekte kızımı görsem...selam kızlar...
ay ben çok heyecanlıyım yaaa...
yarın şeker yüklemem var.
inşallah normal çıkar!
acayip tırsıyorum :18: :18:
Similik yok oyle ama az kaldi gibime geliyor. Bu gidisin sonu iyi degil :)
İdrar kaçırıyor musun?
Vay halimizee
Masallah canim bebisine de sana da :)25+1 ben ve bebişim
Eki Görüntüle 924927
Günaydın:119: Son birkaç gündür bebeğin hareketleri tekme-yumruktan ziyade, karın içinde takla-yer değiştirme gibi olmaya başladı. Kendi karnımdan korkuyorum, alien filminin yeni versiyonunu çekiyoruz
Alien Baby Belly - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?