2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Saol canim icini ferahlattin:)Insan biraz ehvam yapiyor maglum ilk gebelik.... Maalesef fazla ultrasona da giremiyorum onun icin haraketlerinden anlamaya calisiyorum

suyunuz geldiği zaman farklı oluyor sarı-yeşilimsi bi su ve şakır şakır boşalıyor öle bi damla falan değil benimdeakıntım geliyor kendiliğinden ama beni sinir ediyooooo

maşallah oğluşuna 32.haftada çalışabilir yazarsa istenildiği tarihte değil en erken 37.haftada çalışamaz yazılır biliyorum ben :44:

32. haftada çalışır aldıktan sonra hiç fark etmiyor diyelim 33 te rahatsızlandın hemen çalışmaz raporunu yazdırabiliyorsun kızlar bişey sorcam noldu doğum izni süresi düşürmüşler öylemi

ben bişey sormak istiyorum raporu 32+0 damı alıyoruz birde diyelim 35. haftaaya kadar çalışıcaz yani 34+6 mı yok 35+0 mı

çok riskli bir durum olmadıktan sonra düşük tehdidi veya doğum geldiyse ayrılabiliyosun sanırım yoksa 37.ye kadar bekliceksin. doğum iznini? nasıl yani düşürmüşlermi? halen 8 hafta - 8 hafta daha değişme olmadı biliyorum.arttacaktı bide düşürdülermi?

Son düzenleme:

Doğum izninin süresinde düşme olmadı, artışta olmadı, olmayacakmışta, iş verenler istemiyormuş, beklemeyin diye açıklama yaptılar...
O kadar heveslendirdiler beklettiler ama neseki yapmayacaklarına dair bir açıklama yaptılar..

Kızlar öksürüğüm ve boğaz ağrım var demiştim ya dün doktor sitesinde okudum hamilelikte vicks kullanılmıyor siye biliyordum kullanılıyormuş dün gece yatarken eşim ayaklarımın altına sürdü çorap giydim biraz da boğazıma ve göğsüme sürdüm yine öksürüyorum ama dünkü gibi değil biraz daha rahatım yarın da şeker yüklemem var ilaç kullanmak istemiyorum ama bakalım doktorum ne diyecek?

canım günaydın

mesela benim 32.hafta Şubat 21'de başlıyo.Ben uzatmak istesem mesela Şubat'ı bitirip çıkabilir miyim izne? 37'yi beklemek zorunluluk mu ?

beklemene gerek yok canım ben okul idaremle görüştüm 35.haftada ayrılacağım tama dediler...

32.hafta dolduğunda doktordan çalışabilir raporu alcaz..

35 olduğunda da çalışamaz raporu sonrada doğum izni başlayacak

günaydın hamişler geçmiş olsun sana canım...neyse ki az kaldı..bana da gece uykudayken giriyor kramp

Benim kızım bugün çok uslu teyzeleri daha hiç hissettirmedi kendini...
Bir sağlam tekme yesem de ohh be desem diye bekliyorum
pozisyon değiştirmiştir...benim kide dün arkaya döndü galiba..popoma vajinama tekmeler atıp durdu...

Şubat annelerinden biri 29+3 yanlış hatırlamıyorsam bu haftalarda doğum yapmış...
Oğluşu şükürler olsun ki küvezde ama sağlıklıymış....
Heyecanım gittikçe artıyor yahu
çok heyecanlanıyorum yaaa.tırsıyorum...çok korkuyorum..düşününce bile kalbim hızlı hızlı atıyor...

selam kızlar...

ay ben çok heyecanlıyım yaaa...
yarın şeker yüklemem var.
inşallah normal çıkar!

acayip tırsıyorum :18: :18:
iyi haberlerle gel inşallah.benimde yarın var şeker yüklemesi 50 lik yaptıklarında usg ye girmiştim yine girsekte kızımı görsem...

kaç tane kopyalamış bu bilgisayar...internetten midir nedir...post atmak işkenceye döndü bende

Son düzenleme:
.............................................................

Son düzenleme:
ben 32. haftamda rapor alıcam ama özelde çalıştığım için iş yerimle görüştüm doğuma kadar gelebildiğim kadar gelicem....inşallah her şey yolunda gider...
kızlar göbüşleriniz çok güzel görünüyor maşşallah sizin göbekleri görünce benimki yanınızda kocaman kaldı sankiii...görende içinde 2-3 kilo bebek var sanır...daha 900 gram minik tosbaaam

Son düzenleme:

İdrar kaçırıyor musun?
Vay halimizee
Similik yok oyle ama az kaldi gibime geliyor. Bu gidisin sonu iyi degil :)
Masallah canim bebisine de sana da :)

:)) kim bilir daha da buyurse nasil olcak o hareketler. Ben de esime hep diyorum su korku filmlerinde insanlarin icinde yaratiklar gezerken derileri bi kabariyo bi iceri cokuyo, degisik hallere giriyo ya, bence o goruntu de hamile kadinlarin bebekleri oyle donup takla atarken hissettigi duyguyu tanimlayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…