slm arkadaşım bu beşiği nerden almayı düşünüyosun bildiğin bi mağaza varsa bildirirmisin?Yine kararsızlığım tavan yapıyor =))
Şu beşiği inanılmaz derece de beğendim kızlar.
Baby Tech marka...
Katlaya biliyorsun, sallanıyor, sabit duruyor....
Izgaraları falan da çok hoş...
Park yatak mı bu mu, karar veremiyorum...
Beğendiğim park yatak 350 tl ama sadece beşiği...
Yatağı, uyku seti derken...
Toplam da 570-600 e falan geliyor park yatak...
Bu da cibinlikli, uyku setli, yataklı 670 falan...
Bilemedim ne yapayım :26:
İçinizde kullanan ve ya çevresinde kullanmış olan var mı?
Eki Görüntüle 932246 Eki Görüntüle 932247
günaydın güzel annişler nasılsınız bakalım özledim sizi bugün acaip uykum var çizim yaparken uyuyuvereceğim
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-30 = 7. Ay
31-34 = 8. Ay
35-38 = 9. Ay
39-40=10 gün tabi tutuluyor canım canı sen suan 6,5 aylık hamişsin 30 bittiğinde 7 bittip 8 aydan gün alıyorsun
teşekkür edrim tattlım valla sende ıstersen benım gıbı yap ben www.armut.com sitesinden teklif verip buldum konuştuk haftaya buluşup detayları konuşacağız
ben senın verdiğin siteden sticker yaptım onlardan sekerler küçük su şişelerine plastik kadehlere yapıştırcam kuzenle kakaolu toplar yapacağız ama bebek doğduktan sonra bız kuzenler teyzelerım ailecek bır arada olacağız öyle hoşgeldın kutlması düşünüyorum
kız ne güldüm ama hakkaten bılmesem bende öyle zannederım
canım benım bıtanem yenı gördüm kusura bakma cok ama cok geçmiş olsun korkma allahın ızınıyle bırsey olmaz rabbıme sıgın o onu korur melekler hep başucunuzda olsun ıyı düşü ıyı olsun oldumu
canım benım ya ınan hem sana hem burcuya kafayı taktım aklımdasınız korkma su değildir ınsallah ciğer geliştirici iğneyı vurdularmı
MaşallahhhKeşke bunun renklisini alsaydın ne güzel belirginleşiyor artık bebişlerimiz, kime benzediği üzerine yorumlar yapıyoruz eşlerimizle sevdiklerimizle Ne mutlu bize
kizlar hala hastanedeyiz. Bugün e kadar cok daha iyi idik ama bugun bir tuhafiz.az onceden beri akintim var.bakacaklar suyumu die..off korkuyorum. .bacagima dogru vuran agrim da var...sekerim insilun ile duzelttiler.ama bebegim daha cok kücük. mevlam korusun onu
Yine kararsızlığım tavan yapıyor =))
Şu beşiği inanılmaz derece de beğendim kızlar.
Baby Tech marka...
Katlaya biliyorsun, sallanıyor, sabit duruyor....
Izgaraları falan da çok hoş...
Park yatak mı bu mu, karar veremiyorum...
Beğendiğim park yatak 350 tl ama sadece beşiği...
Yatağı, uyku seti derken...
Toplam da 570-600 e falan geliyor park yatak...
Bu da cibinlikli, uyku setli, yataklı 670 falan...
Bilemedim ne yapayım :26:
İçinizde kullanan ve ya çevresinde kullanmış olan var mı?
Eki Görüntüle 932246 Eki Görüntüle 932247
bir süre sonra antibiyotiğin işe yaramadığını her doktor söylüyor ama başkada çaresi yok sanırım...geçmiş olsundün acildeydim tansiyonum biraz yüksek çıktı evde ulturasyon kan idrar nst derken çok şükür bişey çıkmadı ama gene idrar yolu enfeksiyonum çıktı duocid 20 tablet kullanmıştım tekrar antibiyotik verdi griptede kullandım antibiyotik ne olucak bilmiyorumşuan tansiyonum normal değerde ama kan şurubu + vitamin + antibiyotik her yerim hap oldu ya
dahası da var o duş jelimi diyince bende hayır hayatım bu parti gibi bişeymiş dedim, hmmm anneler toplaşıp bebeklerini mi yıkıyolarmış dedi ay çatlıyodum gülmekten
eşleri almıyolar ama doğum koçlarını alıyolar yani benim doğum koçum eşim desem
dün acildeydim tansiyonum biraz yüksek çıktı evde ulturasyon kan idrar nst derken çok şükür bişey çıkmadı ama gene idrar yolu enfeksiyonum çıktı duocid 20 tablet kullanmıştım tekrar antibiyotik verdi griptede kullandım antibiyotik ne olucak bilmiyorumşuan tansiyonum normal değerde ama kan şurubu + vitamin + antibiyotik her yerim hap oldu ya
arkadaşların kasılmaları arttıkça benide telaş sardı ...1 hastane çıkışı birde tulumdan başka hiç bir şey almadım...gecede uyurkende kasılıyor sanırım benim karnım...bu garip rüyaların sebebi budur belki...sürekli ikiz doğuruyorum evde...ben gelenler olur diye yemek hazırlarken bakıyorum 2 side aşağı oynamaya inmişler...yeni doğdunuz yukarı çıkın diyorum...doğumumuda bizim işyerinin muhasebecisi yaptırmış...bazen biri doğuyor diğeri çıkmıyor dışarı ...onun vakti gelmedi galiba diyorum...hayr olsun inşallah...
valla annem kardeşimi götürmeme kızdı, tehlikeliymiş güya. ama çok ilginçtir ki ben 4. aydan beri en az haftada bir rüyalarımda annemden dayak yiyorum, hiç de haketmemişim güya, nasıl içlenip ağlıyorum rüyamda hıçkıra hıçkıra. başlarda anneme anlatıyodum ama her hafta her hafta olunca annem üzülmeye başladı, "bilinçaltında senin böyle şeyler mi var, ben seni çok seviyorum. her zaman size sevgi dolu davrandım" filan dedi. baktım üzülüyo, anlatmıyorum ben de ama hep görüyorumhalbu ki annem çocukken dövmezdi de bizi, çok şefkatli yumuşak bi annedir kendisi. sokaklarda filan el ele dolaşırız. tanımadığımız insanlar bzi sokakta durdurup sorarlar "ya siz bu dengeyi nasıl tutturdunuz, biz kızımla böyle olamıyoruz" filan diye. anlamadım niye böyle rüyalar görüyorum:44::44:
Kıyamam sana neden kusura bakalım ki bizler burda birbirimizi görmeden arkadaş birer kardeş olmadık mı gerektiğinde ailelerimize eşlerimize söyleyemediklerimizi burada söylemedik mi birbirimize. Haydi şimdi göz yaşlarını sil ve annen Allahın izniyle iyi şimdi sen bebeğini düşün nasipse doğurduğunda alırsın bebişini de nasıl olsa izinde olacaksın kalırsın anneciğinin yanında o da torununu görünce daha da iyi olur ama sen gidersen şimdi Allah korusun bir durum olursa sen üzülünce o senden daha çok üzülür ve daha da kötü olur. Bu benim fikrim canım ama sana da karışamam yinede sen bilirsin. Öptüm çok. Allaha emanet ol.
simcacımmmm, ay çok teşekkür ederimMerak ettim rüya tabirlerine baktım,anlamı çok güzel dayak yemenin,annene de anlat da sevinsin,bak en çok annen sana destek olucakmış,ne kadar anlamlı aynı rüyayı sürekli görmen,bence şahane bir mesaj;
Kişi, rüyasında kimden dayak yediğini görürse o kişiden büyük destek görecektir. Rüya sahibinin rüyasında dayak yediğini gördüğü kişi, kendisi için gerçek ve kötü gün dostudur. Rüya sahibine en zor zamanlarında sırt verir, destekler, onu korur ve kollar. Rüyada dayak yemek, mutluluk yaşamaya, güce ve kudrete sahip olmaya da tabir edilir. Rüya sahibi ne kadar dayak yerse o oranda mal varlığına sahip olur, gücü de yine aynı oranda çoğalır.
kız çok yaşayın siz e midahası da var o duş jelimi diyince bende hayır hayatım bu parti gibi bişeymiş dedim, hmmm anneler toplaşıp bebeklerini mi yıkıyolarmış dedi ay çatlıyodum gülmekten
kuzum ben 4 yıl havayollarında çalıştım,iyi biliyorum.Geçen hafta da rapor alıp uçağa bindim.
28.haftaya kadar raporsuz uçabilirsin.Sana uçağa geçerken kaç haftalıksın derler,28'den az söylersen rapor sormazlar.Senin sözün doğru kabul edilir.
28-32.hafta arası da doktorunun vericeği raporla uçarsın.Raporda doktorun belirtir"şu kadar haftalık gebedir,uçağa binmesinde sakınca yoktur,X-ray cihazlardan geçmesi sakıncalıdır"gibi.32.haftadan sonra da raporlu dahi uçamazsın.
Sana demişler ya havayolundan onaylatılır vs diye.Öyle bişey yok.Senin doktorunun verdiği kağıt yeterli,mümkünse fotokopisini de al,dönüşün de hemense,yine kullanırsın.1 haftalık geçerli o rapor.Yine sorarsın doktoruna geçerlilik süresini.
Ben 26 haftalıkken aldım raporu,o da nolur nolmaz diye aldım ama 26 haftalığım diyince kimse istemedi rapor,göstermedim bile.Hatta göbeğimi görmedi bile hostesler.
ben de abimlerden sepet beşik alıcam,onların bebiş büyüdü,onunla ilk 3 ay odalarında yatırmışlar,salona taşıması da kolay.
Karyolası da hediye geldi,sonra onda yatırırım diyorum.Hatta boşta park yatak da var arkadaşımda,ama onu almıyım artık di mi? Sen ne dersin ?
Alt değiştirmeyi de arkadaşım almıştı ikea'dan kendine,aldığım en güzel ürün bu bebek için dedi.Hem derli toplu bütün banyo vs malzemeleri onda duruyo.Bana da yenisini hediye etti sağolsun.Bizim kız bereketli maşallah.
Çok geçmiş olsun gülüm. Tansiyonun normale döndüyse, enfeksiyon da geçer inşallah. Sıkma canını biz de kullanıyoruz ilaç; sen de bebeğin de sağlıklı olsun da...
"Yeni doğdunuz yukarı çıkın":118: Beğendim x10:107:
Beğendim... Beğendim... Beğendim (site izin vermedi ne yapayım, artık böyle yapacağım)
dün acildeydim tansiyonum biraz yüksek çıktı evde ulturasyon kan idrar nst derken çok şükür bişey çıkmadı ama gene idrar yolu enfeksiyonum çıktı duocid 20 tablet kullanmıştım tekrar antibiyotik verdi griptede kullandım antibiyotik ne olucak bilmiyorumşuan tansiyonum normal değerde ama kan şurubu + vitamin + antibiyotik her yerim hap oldu ya
günde en az 2 litre su içiyorum zaten 3 litreyide buluyo ama bir türlü geçiremedimbenm de enfeksiyon var ama doktorum hap kullanmaya karşı çok su iç dedi 2.5 lt içiyorsan zaten kendiliğinden düzelecek dedi gribi de bol ballı portakal suyu ve ayva elma ıhlamur çayı+ bal ile atlattım evet ilaçla daha çabuk geçiyor ama ne bileyim bunlar doğal en azından çok su içmek gribe de iyi geliyor aklında bulunsun canım Allah şifa versin
bende kızıma bunun beyazını alıp kurdum bile :) odalara girip çıkıyo mu diye evin içinde gezdirdik,sallanma aparatını kullandık. şimdilik gayet güzel duruyo. 1 ay önce doğum yapan bi arkadaşım da aynısını almış ve iyiki almışım diyor.
Günaydın...:107: Sabaha kadar başrolünde oynamadığım aksiyon-macera filmi kalmadı, sizlerin de geceleri böyle renkli mi?
İyiyiz çok şükür canım. Ağrım yok çok şükür, ama kasılmalarım var bayadır. Özellikle akşamları artıyor ama benimki ağrı-sızı yapmıyor. Sadece bir huzursuzluk hissi yaratıyor, derin nefes alarak atlatmaya çalışıyorum. Bol su içiyorum ve Mg alıyorum, idare ediyoruz:107:
Geçmiş olsun canım. Bedenlerimiz doğuma hazırlanıyor artık hepimizde yavaş yavaş başladı belirtiler. Endişe etme, sağlıkla gelsin kuzular:107:
Kış diye midir nedir çok hızlı geçiyor zaman. Göz açıp kapayıncaya kadar kontrol zamanı geliyor, 4 hafta geçmiş oluyor
slm arkadaşım bu beşiği nerden almayı düşünüyosun bildiğin bi mağaza varsa bildirirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?