2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
slm arkadaşım bu beşiği nerden almayı düşünüyosun bildiğin bi mağaza varsa bildirirmisin?

dahası da var o duş jelimi diyince bende hayır hayatım bu parti gibi bişeymiş dedim, hmmm anneler toplaşıp bebeklerini mi yıkıyolarmış dedi ay çatlıyodum gülmekten

Maşallahhh Keşke bunun renklisini alsaydın ne güzel belirginleşiyor artık bebişlerimiz, kime benzediği üzerine yorumlar yapıyoruz eşlerimizle sevdiklerimizle Ne mutlu bize

Canım doktorum renkli fotosunu gösterdi o sırada ağzıı açıp kapatıyodu Ama çıktı olarak veremiyo.Sadece siyah beyaz baskı çıkıylsun bunla da idare ederiz.Renklide gördüğüm kadarıyla anasına benziyo paşam

O miniği Allah korur,sen hiç sıkma canını. ne evhamlar atlattık bu zamana kadar,bundan sonrası da güzel olacak merak etme. durumunu ben takip ediyorum ayrı,eşime de bahsetmiştim. o da soruyo noldu diye,bizi habersiz bırakma

bende kızıma bunun beyazını alıp kurdum bile :) odalara girip çıkıyo mu diye evin içinde gezdirdik,sallanma aparatını kullandık. şimdilik gayet güzel duruyo. 1 ay önce doğum yapan bi arkadaşım da aynısını almış ve iyiki almışım diyor.

arkadaşların kasılmaları arttıkça benide telaş sardı ...1 hastane çıkışı birde tulumdan başka hiç bir şey almadım...gecede uyurkende kasılıyor sanırım benim karnım...bu garip rüyaların sebebi budur belki...sürekli ikiz doğuruyorum evde...ben gelenler olur diye yemek hazırlarken bakıyorum 2 side aşağı oynamaya inmişler...yeni doğdunuz yukarı çıkın diyorum...doğumumuda bizim işyerinin muhasebecisi yaptırmış...bazen biri doğuyor diğeri çıkmıyor dışarı ...onun vakti gelmedi galiba diyorum...hayr olsun inşallah...
bir süre sonra antibiyotiğin işe yaramadığını her doktor söylüyor ama başkada çaresi yok sanırım...geçmiş olsun

dahası da var o duş jelimi diyince bende hayır hayatım bu parti gibi bişeymiş dedim, hmmm anneler toplaşıp bebeklerini mi yıkıyolarmış dedi ay çatlıyodum gülmekten
bilmediği için yapabileceği en mantıklı açıklamayı yapmış...doğmamış bebeğe don biçmek gibi bir şey

bende bunlardan almayı düşünüyordum ama geçen bebeği olan bi arkadaşımda gördüm pek kullanışlı olmadığını diğerini daha çok kullandığını söyledi vazgeçtim o yüzden normal anakucağı alıcam..

canım bana da buket-asude önerdi kardeşine almış çok kullanışlıymış çok beğenmiş kendisi de alacakmış benimde hoşuma gitti alayım dedim inşallah kullanabilirim

eşleri almıyolar ama doğum koçlarını alıyolar yani benim doğum koçum eşim desem

doktordan geldim canım sordum eşler normal doğuma girebilir ancak sezeryan soru işareti dedi doktor ayrıca odaları da gezdim doğumları odada tek başlarına tutuyorlarmış 2 yatak var banyosu tuvaleti var ama suit filan değil biraz hayal kırıklığı oldu ama sorun olmadıktan sonra zaten klacağımız 1 gün bu arada hasta bezi veriyorlarmış ama çocuk bezini biz getiriyormuşuz bunlar sincan koru dan :)

Çok geçmiş olsun gülüm. Tansiyonun normale döndüyse, enfeksiyon da geçer inşallah. Sıkma canını biz de kullanıyoruz ilaç; sen de bebeğin de sağlıklı olsun da...

"Yeni doğdunuz yukarı çıkın":118: Beğendim x10:107:

Beğendim... Beğendim... Beğendim (site izin vermedi ne yapayım, artık böyle yapacağım)

Ne de güzel yazmışsın canım ...Dün biraz web cam.de gördüm .O biraz iyi geldi ...
Dua da ediyorum ...İnşallah iyileşir düzelir her ne varsa bünyesinde ...Yarın şehir dışından bir arkadaşım gelecek kalmaya o yüzden o gidene kadar zaten istesem de gidemem.Bir hafta kadar kalacak.Allahım o zamana kadar inşallah iyi olur sesi boğazı ciğerleri ...Bakalım hayırlısı canım benim sağol desteğin için...

simcacımmmm, ay çok teşekkür ederim annemi arayıp hemen anlatcam çok sevindim, ben de kafama takmaya başlamıştım çünkü. annem her zaman benim en sağlam destekçim, her zaman bizim arkamızdadır. bundan sonra annem rüyalarımda beni dövdükçe ben mutlu olrum
kız çok yaşayın siz e mi nası güldüm ama doğru demiş eşin, shower var işin içinde

ben bugün uçağa binebilir raporu aldım bilgisayar çıktısı doktor imzalı bir evrak 3 nüsha verdi o kısmı anlamadım ama olsun :)

he yaaaa. Ne kötü olmuş. karmakarışık ben de postunu beğendim site üstüne alınmasın

benm de enfeksiyon var ama doktorum hap kullanmaya karşı çok su iç dedi 2.5 lt içiyorsan zaten kendiliğinden düzelecek dedi gribi de bol ballı portakal suyu ve ayva elma ıhlamur çayı+ bal ile atlattım evet ilaçla daha çabuk geçiyor ama ne bileyim bunlar doğal en azından çok su içmek gribe de iyi geliyor aklında bulunsun canım Allah şifa versin

günde en az 2 litre su içiyorum zaten 3 litreyide buluyo ama bir türlü geçiremedim umarım yakın zamanda düzelir korkuyorumda ilaç kullanmaktan ama internette baktığımda kullanmazsanız bebeğe daha çok zararı olur diyor

kızlar ya benim bebiş geçen haftaki pozisyonu hiç bozmamış plesantayla halleşiyor yüzyüzeler yaaaa kafa aşağıda vücut tüm göbeğimde bacaklarda sağda neredeyse koltukaltımda kaburgalar olmasa nereye gidecek merak ediyorum böyle durulur mu yaaa yüzünü de göstermedi zaten daha erken değil mi şu an gayet içeride rahat fırıl fırıl olması ilazım değil mi?

Bizim topikten alan birini buldum içim daha rahatladı bak şimdi =)
Hangi ebatlarda ki boyunu aldın canım?
Bir de nereden aldın, ne kadar aldın...
Gördüğüm kadarıyla her yerde değişiyor fiyatı.

Canlarım hasta olan ve şekerle boğuşan arkadaşların Allah yardımcısı olsun...
Kasılma, ağrı v.s hemen hemen hepimizde başladı.
Biraz da birbirimizden etkileniyoruz sanırım...
Allahın izniyle gününde gelir yavrularımız.
Bundan sonra daha dikkat etmemiz lazım.

İyi olmanıza çok sevindim canım...
Allah daim etsin.
Bende çatlayacak gibi oluyorum yürüyorum sonra biraz rahatlatıyor beni..
Dün ilk kez sırtım ve kaburgalarım ağrıdı.
Bu haftalarda çok mu kilo almaya başladık acaba..

Şu sitede ki yeniliklerden mesajda takip edemiyoruz...
Eski köye yeni adet getirmeden bir dursalar keşke...

slm arkadaşım bu beşiği nerden almayı düşünüyosun bildiğin bi mağaza varsa bildirirmisin?

Merhaba canım, bende bir çok yerde bakıyorum fiyatlara değişiyor fiyatları ebatlarına göre.
Sen ne kadarlık bir ölçüde istiyorsan yazarsan yardımcı olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…