kizlar biz hala hastanedeyiz. .bugun sekizinci gün. ama daha iyi yiz.cok şükür. dr böyle olursan yarin taburcu ederim dedi..bugun doppler a girdik baktilar kuzuma hastaneye geleli hic kilo alamamis. hic buyumemis sabim..bu seker diyetinden mi oldu anlamadim...cok üzüldüm. buyusunde dogarsa yasasin de ugrasiorm hic bakamamisim...
bu arada sker düştü insilun leri kestiler ilaclara devam sanci kesici...mevlam hepimizinkini korusun saglikla zamaninda gelmeyi kucagmiza almayi nasip etsin ins
çok geçmiş olsun inşallah biran önce değerleriniz düşeröğleyin çok az yedim gene yuksek 170 doktorumu aradım değerlerimi söyledim..artık insilüne başlayalım dedi 15 dk sonra arayacak tekrar beni..
kizlar biz hala hastanedeyiz. .bugun sekizinci gün. ama daha iyi yiz.cok şükür. dr böyle olursan yarin taburcu ederim dedi..bugun doppler a girdik baktilar kuzuma hastaneye geleli hic kilo alamamis. hic buyumemis sabim..bu seker diyetinden mi oldu anlamadim...cok üzüldüm. buyusunde dogarsa yasasin de ugrasiorm hic bakamamisim...
bu arada sker düştü insilun leri kestiler ilaclara devam sanci kesici...mevlam hepimizinkini korusun saglikla zamaninda gelmeyi kucagmiza almayi nasip etsin ins
öğleyin çok az yedim gene yuksek 170 doktorumu aradım değerlerimi söyledim..artık insilüne başlayalım dedi 15 dk sonra arayacak tekrar beni..
Aynen oyle umuyorum ben de. Ben de sadece hastane cikisi aldim iki takim. Baska bisey almadimm, bekliyorum gelsin kiyafetler, eksik varsa cikar alirim ama bisey almana gerek kalmaz dedi annem. Evettt, annelerimiz iyi ki varlar, basimizdan eksik etmesin Allah. Umarim cocuklarimiz da bizim icin boyle soylerler.Allah yardimcin olsun cnm :26:
Allah razi olsun canimdayanicaz onlar icin yapacaklarimizin baslangici bu daha
bu arada gozun aydin cnmAllah annelerimizi basimizdan eksik etmesin benimde elimi cebime attirmadi sagolsun besigini perdesini halisini bebek ceyizi ne varsa yapti bebek arabasi icin para bile verdi ben yok yapma dedikce cok yap anliyo galiba
ya bana da arkadasim yolladi giydirdiklerini var ya o oyle bi isine yariyor ki zaten 2-3 ay giymis oluyor yepyeni tertemiz ben neredeyse kizima bi kac elbise bi kac zibin aldim baska hicbisi almamisimdir simdi dolabi gelse doldurur kiyafetleri cok kismetli oluyor yavrucuklar
Hosgeldinn. Ben sevmistim o sekerli suyu :) bana tatli olsun dakızlar..............
ben geldim..
şeker yüklemesi yapıldı sonuçları almadan işe geldim.. aman hastaneye bir giren bir girmeyen pişman..
açlıktan bayılacaktım az kalsın o şekerli suda berbat bişey zaten.. kollarım delik deşik oldu..
amaaaaaaaaaaaa oğlumu gördüm... gittim uzandım karnımı açtım.. ya nasıl tekmeliyor yavrum.. doktor geldi... maşallah yaramaza heyecan yapmış diyor.. karnım bi hop hopki.. sonra baktı herşey yolunda şkürler olsun.. 26+0 ve 832 kg.. boyunu sormadım heyecandan..
ne garip duygular.. kız başka erkek başka heyecan.. çıkarken titrediğimi hissettim .. hani diyorsunuzya tecrübesiziz falan alakası yok.. yok.. hiç alakası yok inanın.. kucağınıza aldığınız anda kırk yıllık anne gibi olacaksınız.. tamamen fizyolojiik.. korkmayın.. annelik babalık yeniden çocuk olmak gibi bişey.. biz arı mayayı ailecek izliyoruz.. aaa herkeste aynı telaş arı maya saati.. ve elimizde mısırlarla oturuyoruz arı maya karşısına...
Canim benim gecmis olsun, cok sevindim guzel haberler aldigimiza :) kilo almamis diye uzulme, alir daha annesi. İcerde kalmaya karar vermis delikanli, iyi etmis. Acele etmesinkizlar biz hala hastanedeyiz. .bugun sekizinci gün. ama daha iyi yiz.cok şükür. dr böyle olursan yarin taburcu ederim dedi..bugun doppler a girdik baktilar kuzuma hastaneye geleli hic kilo alamamis. hic buyumemis sabim..bu seker diyetinden mi oldu anlamadim...cok üzüldüm. buyusunde dogarsa yasasin de ugrasiorm hic bakamamisim...
Gecmis olsun canim, peki insuline baslayinca nolcak, tekrar kontrol altina alininca insulini birakip diyete donebiliyo musun, yoksa doguma kadar igne mi kullanman lazim ? Neyse ki gebelikten sonra normale doneceksin, Allah kolaylik versin canim.öğleyin çok az yedim gene yuksek 170 doktorumu aradım değerlerimi söyledim..artık insilüne başlayalım dedi 15 dk sonra arayacak tekrar beni..
kızlar..............
ben geldim..
şeker yüklemesi yapıldı sonuçları almadan işe geldim.. aman hastaneye bir giren bir girmeyen pişman..
açlıktan bayılacaktım az kalsın o şekerli suda berbat bişey zaten.. kollarım delik deşik oldu..
amaaaaaaaaaaaa oğlumu gördüm... gittim uzandım karnımı açtım.. ya nasıl tekmeliyor yavrum.. doktor geldi... maşallah yaramaza heyecan yapmış diyor.. karnım bi hop hopki.. sonra baktı herşey yolunda şkürler olsun.. 26+0 ve 832 kg.. boyunu sormadım heyecandan..
ne garip duygular.. kız başka erkek başka heyecan.. çıkarken titrediğimi hissettim .. hani diyorsunuzya tecrübesiziz falan alakası yok.. yok.. hiç alakası yok inanın.. kucağınıza aldığınız anda kırk yıllık anne gibi olacaksınız.. tamamen fizyolojiik.. korkmayın.. annelik babalık yeniden çocuk olmak gibi bişey.. biz arı mayayı ailecek izliyoruz.. aaa herkeste aynı telaş arı maya saati.. ve elimizde mısırlarla oturuyoruz arı maya karşısına...
selam annişler :)
doktorumuza gittik bugün 27+3 olmuşuz 1059 gr boyuda 37cm miş oğlumuz...
bizim ufaklık kız gibi utangaç daha net yüzünü hiç göremedik :))
oda siparişimizi babamız verdi geriye benim işler kaldı nevresim perde halı gibi
diğer eksiklerini maşallah bayaa tamamladık...en azından 40 ı çıkana kadar kılık kıyafeti tamamdır...
bir site keşfettim orda muhteşem nevresimler yatak örtüleri var ama fiyatları 300-500 gibi... o kadar bütçe ayıramam ama
acaba o tarzda nevresim diktirilebilinir mi??
www.renklizebra.com.tr
siz de belki fikir edinirsiniz...
Ben sevmistim o sekerli suyu :) bana tatli olsun dagecmis olsun canim. Bu arada tosununa d masallahhh
selam annişler :)
oda siparişimizi babamız verdi geriye benim işler kaldı nevresim perde halı gibi
diğer eksiklerini maşallah bayaa tamamladık...en azından 40 ı çıkana kadar kılık kıyafeti tamamdır...
bir site keşfettim orda muhteşem nevresimler yatak örtüleri var ama fiyatları 300-500 gibi... o kadar bütçe ayıramam ama
www.renklizebra.com.tr
geçmiş olsun cnm bende insülin kullanıyorum
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım. Maşallah paşanaBen de doğumdan sonrasını hiç stres yapmıyorum nedense, dediğin gibi iç güdüsel olarak bakarım gibi geliyor:107:
Ben de ben de; bir tane daha verse içerdim. Yoksa tatlıyı kim kaybetmiş ben bulayım
maşallah sizede canımoh oh karaman haaa bızde bartındayızbence kızlar yanlış hatırlıyor ayrıca burda muhabbet cok güzell kımse yazmıyor dıyorlar tam tersıne gayet kalabalık
maşallah bebeişine canımselam annişler :)
www.renklizebra.com.tr
İyi olmana sevindik canım inşallah hayırlısı ile yarında taburcu olur günü geldiğinde de hayırlısı ile kuzucuğunu kucağına alırsınkizlar biz hala hastanedeyiz. .bugun sekizinci gün. ama daha iyi yiz.cok şükür. dr böyle olursan yarin taburcu ederim dedi..bugun doppler a girdik baktilar kuzuma hastaneye geleli hic kilo alamamis. hic buyumemis sabim..bu seker diyetinden mi oldu anlamadim...cok üzüldüm. buyusunde dogarsa yasasin de ugrasiorm hic bakamamisim...
SELAM anneler çoğu anne kabızlık ve mide ekşimesinden bahsetmiş
bendede aynı sorrun vardı.ben harnup pekmezinde
buldum şifayı günde 2 kaşık içiyorum ne mide yanması ne bağırsak sorunu.yumuşacık oldum.
benim bebiş psikolojimden çok etkileniyor.
sinirli stresliysem kaskatı kesiliyor bi tarafa toplanıyor.
yediğim içtiğim şeyler çok etkileniyor sanırım.2 gün önce kızımın topluklarını hiissetmiştim
şimdi ise bir iki tekme anca.gerisi saat başı.
psikolojinize çok dikkat edin.öpüyorum tombik anneler.
top gibi oldum.
kızlar yaa şu ana kadar tam 11 kilo aldım 15 kiloyu geçmek istemiyorum o bile fazla aslında ama üst sınır olarak görüyorum 15 kiloyu. daha fazla almamak için ne yapmalıyım acaba. kafama göre de bişey yapmak istemiyorum doktorum da özel değil maalsef istediğimi soramıyorum kalakaldım öylece zaten doğum konusunda devlet hastanesi mi yoksa özele mi gitsem bir yandan da onu düşünüyorum. kafamda birr sürü soru işareti var. özele gidince daha iyi olacak diye bir şey de yok. devlet hastanelerinde de yüzlerce insan doğum yapıyor sonuçta. ama kafamı karıştıranlar oluyor
öğleyin çok az yedim gene yuksek 170 doktorumu aradım değerlerimi söyledim..artık insilüne başlayalım dedi 15 dk sonra arayacak tekrar beni..
kızlar bebek besıgı yaptırıcam bana güzel modeller gonderebılırmısınızz bıde buyuyenmı yaptırayım normal mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?