2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kizlar biz hala hastanedeyiz. .bugun sekizinci gün. ama daha iyi yiz.cok şükür. dr böyle olursan yarin taburcu ederim dedi..bugun doppler a girdik baktilar kuzuma hastaneye geleli hic kilo alamamis. hic buyumemis sabim..bu seker diyetinden mi oldu anlamadim...cok üzüldüm. buyusunde dogarsa yasasin de ugrasiorm hic bakamamisim...
bu arada sker düştü insilun leri kestiler ilaclara devam sanci kesici...mevlam hepimizinkini korusun saglikla zamaninda gelmeyi kucagmiza almayi nasip etsin ins

çok sevindim canım iyi olmanıza..
daha da iyi olun inşallah..bebeğinde daha iyi olacak inş.

sen iğneyi kestin ben başlayacağım sanırım.şekerim yüksek seyrediyo.

öğleyin çok az yedim gene yuksek 170 doktorumu aradım değerlerimi söyledim..artık insilüne başlayalım dedi 15 dk sonra arayacak tekrar beni..
çok geçmiş olsun inşallah biran önce değerleriniz düşer

çok geçmiş olsun . aldığın ilaçlardan dolayı kilo almamışda olabilir. üzülüp bebeğini de üzme ..inşallah en yakın zamanda ikinizde sağlığınıza geri dönersiniz.. Rabbim hepimizinkini korusun.

Aynen oyle umuyorum ben de. Ben de sadece hastane cikisi aldim iki takim. Baska bisey almadimm, bekliyorum gelsin kiyafetler, eksik varsa cikar alirim ama bisey almana gerek kalmaz dedi annem. Evettt, annelerimiz iyi ki varlar, basimizdan eksik etmesin Allah. Umarim cocuklarimiz da bizim icin boyle soylerler.

Hosgeldinn. Ben sevmistim o sekerli suyu :) bana tatli olsun da gecmis olsun canim. Bu arada tosununa d masallahhh

Canim benim gecmis olsun, cok sevindim guzel haberler aldigimiza :) kilo almamis diye uzulme, alir daha annesi. İcerde kalmaya karar vermis delikanli, iyi etmis. Acele etmesin
öğleyin çok az yedim gene yuksek 170 doktorumu aradım değerlerimi söyledim..artık insilüne başlayalım dedi 15 dk sonra arayacak tekrar beni..
Gecmis olsun canim, peki insuline baslayinca nolcak, tekrar kontrol altina alininca insulini birakip diyete donebiliyo musun, yoksa doguma kadar igne mi kullanman lazim ? Neyse ki gebelikten sonra normale doneceksin, Allah kolaylik versin canim.

İnşallah sonuçların güzel çıkar canım. Maşallah paşana Ben de doğumdan sonrasını hiç stres yapmıyorum nedense, dediğin gibi iç güdüsel olarak bakarım gibi geliyor:107:

Gözün aydın canım, maşallah yakışıklına Hayırlı olsun odanız, rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah:107:

Gözün aydın canım, inşallah taburcu olursunuz. Hastane psikolojisinden kurtulursun.

Ben sevmistim o sekerli suyu :) bana tatli olsun da gecmis olsun canim. Bu arada tosununa d masallahhh

Ben de ben de; bir tane daha verse içerdim. Yoksa tatlıyı kim kaybetmiş ben bulayım

renklı zebranın urunlerıne ben bayılıyorum ama herseyy cok pahalııı canım orda

kızlar yaa şu ana kadar tam 11 kilo aldım 15 kiloyu geçmek istemiyorum o bile fazla aslında ama üst sınır olarak görüyorum 15 kiloyu . daha fazla almamak için ne yapmalıyım acaba. kafama göre de bişey yapmak istemiyorum doktorum da özel değil maalsef istediğimi soramıyorum kalakaldım öylece zaten doğum konusunda devlet hastanesi mi yoksa özele mi gitsem bir yandan da onu düşünüyorum. kafamda birr sürü soru işareti var. özele gidince daha iyi olacak diye bir şey de yok. devlet hastanelerinde de yüzlerce insan doğum yapıyor sonuçta. ama kafamı karıştıranlar oluyor

geçmiş olsun canım.iyi olmanıza sevindim.inşallah sağlıcakla alırsın bebişini kucağına.bizimkiler biraz aceleci galiba.yaramaz olacaklar.zamanında doğsunlar da yaramaz olsunlar.ben artık 40 haftayı beklerim diye düşünmüyorum.sağlıklı yaşayabileceği zamanda doğsa yeter.doğduktan sonra bakar , besler , büyütürüz bebişlerimizi inşallah.

geçmiş olsun cnm bende insülin kullanıyorum

benımde sabahları 100-110 arası çıkıyor açlık heryemekten once olcuyorum bıde oda 90-110arası çıkıyor genelde dr onlar normal açlık bıraz yüksek dedı dıyet yapıyorum bıhaftadır 1-2 kıloda vermısım dıyetle 10 gun sonra gel dedı

kızlar bebek besıgı yaptırıcam bana güzel modeller gonderebılırmısınızz bıde buyuyenmı yaptırayım normal mı

telefonda begen butonu bile yok. Begendim :)

oh oh karaman haaa bızde bartındayız bence kızlar yanlış hatırlıyor ayrıca burda muhabbet cok güzell kımse yazmıyor dıyorlar tam tersıne gayet kalabalık
maşallah sizede canım bencede yanlış hatırlıyolar ben burayı daha çok seviyorum faceyi pek çözemedim yazılar karman çorman burda istediğimi buluyom neyse ya herkes rahat ettiği yerde takılır
maşallah bebeişine canım

İyi olmana sevindik canım inşallah hayırlısı ile yarında taburcu olur günü geldiğinde de hayırlısı ile kuzucuğunu kucağına alırsın

doğru diyosun cnm bebek bizim psikolojimizden çok etkileniyor. kabızlık içinse ben günde yarım magnezyum içiyorum o kabızlığı önlüyor.ben de sanki basketbol topu yutmuş gibiyim karnım yukarıda duruyor.

inş cnm zamanında ve sağlıklı kucağımıza alırız bebişleri... inş yarın taburcu olursun... tekrar sıkıntı çekmezsin umarım:)

öğünleri az ve sık tutabilirsin cnm. ama bu haftalardan sonra bebek de hızla kilo alacağı için gene 4 5 kilo alırız.
ben doğum tercihimi özelden yapıcam. devlet hastanesi benim bulunduğum yerde hiç iyi değil. kaç kere başka sebeplerle gittim hiç memnun kalmadım ama tabi başka yerlerdeki devlet hastaneleri daha düzgün olabilir.

canim inan dua ediyorum sana Rabbim hayirlisiyla almani nasip etsin prensesini kucagina
herseyin iyiye gitmesine sevindim buyumuyor diye korkma bazen olcumlerde 200-300 gr oynama olabiliyor benim doktorum soylemisti saglikli olsunda gerisi onemli degil..

Hayırlısı olsun kuzum.. Ama ünitelerin. Çok yüksek olmaz sanırım... Belki daha rahat yemek yersin şimdi... Doktoruna doymadığını söyle..

Son düzenleme:
Filoloğumm tekrardan çok geçmiş olsun, bebişinde alır inşallah kilo merak etme sen....
Bizde oğluşumla yoğun bir iş gününü bitirdik, bütün kemiklerim ağrıyor, bacaklarım bile ağrıyor
İnşallah herkes iyidir, biri bebeğini kaybetmiş ama ben hiç bilmiyorum, topiğe ilk katılanlardan mı acaba allah sabır versin ona....
Sizlerde çok dikkat edin arkadaşlar amannnn kötü bir haber almayalım....
Ben şimdi dinleneceğimmm, iyi hissetmiyorum kendimi. Öpüyorum sizleri...

Canım iğneyi bırakmama sevindim.. Stres yapma, şeker yükseliyor.. Bebeğin daha iyi olacak Allah ın izniyle...

biz de sömestre tatilinde beşik yatak ve daha başka eksiklerimizi almayı düşünüyoruz. benim memleket denizli yaşadığım yere de yakın artık hem gezmeye hem alışverişe çıkarız. hem çok iyi alışveriş yapılacak yerler var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…