ya kızlar kafam allak pullak. akşam yemekte 1 tabak makarna yanında koca bir tabak salata 1 kase yoğurt ve bolca ekmek yedim. 1 saat sonra şekerimi ölçtüm tokluk şekerim 72 çıktı. tokluk 72 ise açlık kaçtı bilemiyorum. kendimi çok kötü hissediyorum zaten kaç gündür. oruç tutarken bile daha iyi oluyordum. cihazı yeni aldım. uyduruk bir cihazda değil. kanın ayarını bile kendi ayarlıyor. zaten önceden de 50 gr yüklemenin biri normal çıkmıştı. doktor şeker sorunun yok demişti. başka bir yerdeki de aksine yüksek çıkmıştı.bende şeker var mı yokmu bilemedim ama denemek için 2 eti puf bir muz yedim 1 bardakta şekerli su içtim. bekliyorum 1 saat dolunca tekrar yapacağım. ruh gibi dolaşıyorum kaç gündür ortada. yemek yediğimde bile kan şekerim düşük hissediyordum. kafayı yiyeceğim neye inanmam lazım
kızlar dünki şeker yüklememdede sonuç değişmedi gebelik şekeri tanısı kondu diyet verdi doktor şeker cihazıda aldım 1 hafta kendim ölçücem günde 6 kez, değerleri not edicem ona göre duruma bakıcaklar şimdilik güzel gidiyo sonuçlar ailemde şeker hastalığını endokrin doktoruna söyledim başka bi tahlil istedi 3 aylık ortalama şeker değerini veriyomuş sanırım sabahta onun için kan verdim bende durumlar böyle
Günaydınlar olsun güzel anneler....
Hayırlı cumalar ....
bende sana msj attım sımdı kac cıktı açlık tokluk ben bıhaftadır dıyetteyım açlık 99 cıktı gun ıcerısınde olctuklerımde hep 90-110 arası çıkıyor gece 10dadam olcuyorum drun verdıgı kâğıtta öyle yazıyor
Gecmis olsun canim, insallah gebelige baglidir da bebisin dunyaya gelmesiyle gecer. Son aylar, biraz daha dikkat etcez. Napalim, yeter ki saglikla gelsinler:)kızlar dünki şeker yüklememdede sonuç değişmedi gebelik şekeri tanısı kondu diyet verdi doktor şeker cihazıda aldım 1 hafta kendim ölçücem günde 6 kez, değerleri not edicem ona göre duruma bakıcaklar şimdilik güzel gidiyo sonuçlar ailemde şeker hastalığını endokrin doktoruna söyledim başka bi tahlil istedi 3 aylık ortalama şeker değerini veriyomuş sanırım sabahta onun için kan verdim bende durumlar böyle
Gunaydin :)günaydın güzel anneler
amin inşallah...fark edilmeseydi eğer daha kötü sonuçlar olabilirdi...Allah tanki sancılarını farkettiler ve şimdi iyisin...zamanında gelir inşallah bebeğinkizlar biz hala hastanedeyiz. .bugun sekizinci gün. ama daha iyi yiz.cok şükür. dr böyle olursan yarin taburcu ederim dedi..bugun doppler a girdik baktilar kuzuma hastaneye geleli hic kilo alamamis. hic buyumemis sabim..bu seker diyetinden mi oldu anlamadim...cok üzüldüm. buyusunde dogarsa yasasin de ugrasiorm hic bakamamisim...
bu arada sker düştü insilun leri kestiler ilaclara devam sanci kesici...mevlam hepimizinkini korusun saglikla zamaninda gelmeyi kucagmiza almayi nasip etsin ins
bunları yiyip fenalaşman için şekerinin çıkmasına gerek yok ki...bu kadar çok şekerli şeyler yiyip hep mideni hem karaciğerini hemde bütün vucudunu yorarasan tabiki fena olursun...sen normal yeme düzeninde devam et...boşu boşuna kalori almışsın... hem snowy nin dediği gibi protein fazla tüket açlık hissetmezsin bu yediklerin kalitesiz karbonhidrat...şeker ölçüm cihazın doğru söylüyordur...kolestrolünü çıkarmışsındır belki ....dikkat et kendineya kızlar kafam allak pullak. akşam yemekte 1 tabak makarna yanında koca bir tabak salata 1 kase yoğurt ve bolca ekmek yedim. 1 saat sonra şekerimi ölçtüm tokluk şekerim 72 çıktı. tokluk 72 ise açlık kaçtı bilemiyorum. kendimi çok kötü hissediyorum zaten kaç gündür. oruç tutarken bile daha iyi oluyordum. cihazı yeni aldım. uyduruk bir cihazda değil. kanın ayarını bile kendi ayarlıyor. zaten önceden de 50 gr yüklemenin biri normal çıkmıştı. doktor şeker sorunun yok demişti. başka bir yerdeki de aksine yüksek çıkmıştı.bende şeker var mı yokmu bilemedim ama denemek için 2 eti puf bir muz yedim 1 bardakta şekerli su içtim. bekliyorum 1 saat dolunca tekrar yapacağım. ruh gibi dolaşıyorum kaç gündür ortada. yemek yediğimde bile kan şekerim düşük hissediyordum. kafayı yiyeceğim neye inanmam lazım
günaydınnn kızlarrHayırlı cumalar olsun
Günaydın Günaydın Günaydın Güzel Annelerrrrrr....
Nasılsınız bugün?
Hayırlı cumalar....
Haftanın son günübir hafta iş gününü de bitirdik,,,, bir hafta daha ilerledik sayılır
Bebişlerimiz büyüyor
kızlar dünki şeker yüklememdede sonuç değişmedi gebelik şekeri tanısı kondu diyet verdi doktor şeker cihazıda aldım 1 hafta kendim ölçücem günde 6 kez, değerleri not edicem ona göre duruma bakıcaklar şimdilik güzel gidiyo sonuçlar ailemde şeker hastalığını endokrin doktoruna söyledim başka bi tahlil istedi 3 aylık ortalama şeker değerini veriyomuş sanırım sabahta onun için kan verdim bende durumlar böyle
günaydın gebelik şekeri olan arkadaşlara geçmiş olsun dün bende 100 lük yaptırdım şükür iyi çıktı bu arada kalbim hızlı hızlı atmaya başladı sizlerdede oluyor mu bunun için ekg çektirdim oda normal çıktı.bebişim tersdi düzelmiş poposu sol göğüs kafesimin hemen altında yumruk gibi hissediyorum 1.150gr olmuş haftasıyla uyumlu çok şükür bu ikinci bebeğim ama ilk gibi heycan var
Beğendim x100:107:
Geçmiş olsun gülüm, diyet ile dengelersin diye umuyorum. Tahlil sonucun da güzel çıkar inşallah; sonuca göre diyabetinin sadece gebelik diyabeti olup olmadığına hükmedecektir doktorun. Hayırlısı olsun...
Gözün aydın canım, maşallah bebeğineNe güzel deneyimlisin, ileride başını ağrıtırız:107:
4 yaşında kızım var bu yüzden sürekli yazamıyorum ama ara ara takip ediyorum hiç hep birlikte sağlıklı bir şekilde bebişlerimiz büyür
İlk doğumun vajinal miydi? Kaç kg doğdu prensesin? (Bak şimdiden başladım sorulara)
ilk doğumum epiduralli normal doğum kızım 3.500 kilo doğdu boyuda 52 cm uzundu kızım yaşıtlarına göre halen uzun sorulara başla canım ben burda olursam cvp veririm
Öncelikle doğum hikayen varsa linkini paylaşır mısın lütfen:107: Ben de normal doğum çok istiyorum. Teorik olarak 4kg üzeri bebekler için vaginal doğum uygulanmadığını okuyorum, bu da çok canımı sıkıyor zira bebeğimin gidişatının 4.5-5kg olduğu söylendi. Hiç yeni doğan görmedim, 3.5 kg bir bebek ile 4.5 çok mu farklı; senin görüşün nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?