2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bu sabah 20ml sutum cıktı stresten bıanda azaldı sutum işe geldım anneme de soyledım meyve puresı yap ver barı dıye

Masallah kızımıza, kilo almış Genel durumu da iyiye gidiyor sanırım. İçin biraz rahatlamıştır canım.

Gece uyanmaları dişten olmasın canım. Gerci kaka sıkıntısı da var diyorsun ama. Uyku sorunu benim bu sürecte tecrübe ettigim bir durum oldu. İnşallah sizinki de uzun sürmez.

ayyy ben bile yemem ki onu çocuk haklı ... :)
patates biraz daha macun kıvamındaya.. yutarken boğazına yapışanları indiremekte zorlanıyordur midesine... boğazına yapışanlar yüzünden öğürmüştür... işte bu refleks bebeklerin boğulmasını engelliyor...
ama sebzeye patatesle baslanmıyormu canım sız nasıl yapıp verıceksınız

canım doktorun verdıgı lısteyı bızımle paylasabılırmısın ...arkadaşımın doktoru demıskı bebeğe kesınlıkle ınek ve kecı sütünden yoğurt yapıp verme mamadan yap ver demiş

hırsızı

maşallah kuzuna canım kilo alımı var sağlıklı maşallah takma artık kafana

benim kızın tırnaklarını kestikten sonra kenarındaki etler çıkıyor canım..yanlışmı kesiyoruz acaba tırnakalrını...kontrole gidince sorarsın doktora...

dişlerinede bakıyorum görünürse hiç bir belirti yok...ama birden bire çıkabilir belki...çok huysuz ...deliklerde bir sıkıntı yokmuş...önemli olan 6 aydaki gelişim durumu dedi... mamayıda değiştirdik bakalım bugün başlayacak ...6. ay gelseydi.. bir şey kalamdı gerçi.. hayırlııs olsun...

ama sebzeye patatesle baslanmıyormu canım sız nasıl yapıp verıceksınız
benim sütümde az diyordum ama kendi kendime... telkinettim.. sütüm çok yeter kuzuma diye...dün fışkırıyordu sütüm... ama benim kız içmedi o başka...canım sebzeyle başlaman ve patates vermen de bir sorun yok... bende öyle başlıycam daha doğrusu babanannesi başlatacak...vermememiz gerekenleri bilsek yeter... yasaklı şeyleri ...... alışır bebeğinde öğürmeside dediğim gibi daha yutmasını bekleyemeyiz.. birde oturmuyorlar.. yatar durumda süt vs. içmesi normal akıp gidiyor ama katı gıdalara geçince dik durması lazım...

hırsızı

maşallah kuzuna canım kilo alımı var sağlıklı maşallah takma artık kafana
doktor tartmadan bezinid eğiştirecektim öyle işemişki bezi ağırdı fakat fırsat olmadı... bezide 250 gram gelmediyse eğer kilo alımı iyi bu ay şükür... sağol canım...

canım ben meyveyle başladım püreler verdım elma armutseftalı muz dünde uzum verdım pirinç unundan muhallebı konusunda cok kararsızım cogu dr onermıyor

bebeklere göre burçları okuyordumda..bizim yaramazların özellikleri böyle olabilirmiş...
Koç çocuğu (21 Mart-20 Nisan):

Dikkatleri üzerine çekmek için çığlıklar atan bir bebek tabii ki koç bebeği…Diğer bebeklere göre aceleci, çabuk konuşup, çabuk yürüyecek. İdare etmektezorlanacaksınız, zor günler sizi bekliyor, bu ufaklık inatçı kişiliğini daha küçücükken ispatlamaya çalışacaktır. Dolayısıyla her an kazalar olabilir. Tabii müdahaleler onuyıldırmayacaktır. Sevgisini gösterdikçe siz de kızgınlıklarınızı unutacaksınız çünkü sevgi gösterilerini çok sever. Bir işiniz olduğunda onu kimseye bırakmamayı tercihedin, insanları pes ettirebilir. Cömert olduğundan paylaşmakta zorluk çekmeyecektir. Ama istedikleri olmayınca cömertlikten vazgeçebilirler. Küçükken derslerdenkaçabilirler ama dikkat ederlerse herşeyi iyi öğrenirler. Büyük ihtimalle de kitaplara düşkün iyi bir okuyucu olacaktır. Övüldüklerinde başarılı olurlar, saldırgandavranırsanız çalışma güçlerini kaybederler. Düş gücü kuvvetlidir, sert, pratik, idealist vehayalci… Sabırsızdır, doğum günü hediyelerini açmak için acele edecektir.Onlardan beklediklerinizi genellikle alırsınız. Sürekli ilgisini çekecek işlerle meşgul ederseniz, başınızı daha az derde sokarlar. Hayal gücü dolayısıyla büyüdüğündebatıl inançları olabilir. Küçükken de perilere, cadılara inanır, masallarda yaşar. Ona bütün şefkatinizi ve sevginizi verin, asi karakteriyle baş etmenin tek yolu onusevgiye boğmaktır.

canım ben meyveyle başladım püreler verdım elma armutseftalı muz dünde uzum verdım pirinç unundan muhallebı konusunda cok kararsızım cogu dr onermıyor
eskiden mama falan yoktu çoğumuz o pirinç unlu muhallebiyle büyümüzşüzdür... doyurucu özelliğinin dışında pek bir faydası yok pirinçin...çok fazla katı olmadan neredeyse ayran kıvamında yapabilirsin... sütü suyu çok pirinç unu az tam muhallebi olmadan..

canım ıyıce doluyduysa o bez 150-200 gm geliyor
dimi... bende öyle düşünmüştüm... o zaman 6 kiloyu azıcık geçmiş.

masallhh dıyın teyzelerııı
maşşallah maşşallah ... nazar değmesin...

hırsızı

aynı olacaklar canı benimki şimdiden burcunun özelliklerini taşımaya başladı bile.

kızlar doktorum hastaneden ayrılmış suan için bana gerek yok ama bir durum olursa o benim vazgeçilmezimdi ya üzüldüm

slm kızlar uzun süredir girmedim bu topiğe. oğlandan fırsat kalmıyor ki sürekli benimle ilgileneceksin diyor.5 ay 1 haftalık olduk bugün. doğdu doğacak derken bugün ek gıdaya başladık biz. çok hevesliyiz maşallah. muzu kendi sütümle ezdim muzlu süt elde ettik severek içtik. öncesinde kaşıkla tattırıyordum herşeyden. şimdi tam başladık. akşam ek gıdaya geçiş alışverişi yapacağız. kaşık rende falan alacağız. markette keçi sütleri var onlarla yoğurt mayalayacağım oğluma akşam.çok heyecanlıyım. benim bebeğim büyüdüde maşallah ek gıda istiyor. dün akşam sama sardım yanımda yattı sarmayı bitirene kadar ağzıyla yeme hareketi yaptı. doktor ek gıdaya geçmeye hazır olduğunu söylüyor sana dedi. birde anne sütüne olan ilgimiz azaldı. sürekli benim yediklerimle meşgul. dişimiz acayp kaşınıyor. ön alt diş çıkmak üzere .dün 4 defa üst üste ba ba ba ba dedi. banyo yaparken kahkahayı basıyor artık. sanırım lif gıdıklıyor. hoplamayıda çok seviyoruz. bir dorunumuz var bakıcıya alışmak. 5 saat nasıl ayrı kalacağım bilmiyorum. geçen hafta apandisitten ameliyat oldum o nednele raporluyum ekime kadar. ama aklım hep bakıcı olayında. sizinkiler nasıllar. şanslıyım maşallah beni hiç yormayan bir oğlum var. akşam 9da yatıyor. gece 1 kere emiyor sabah 9da uyanıyor.ama uyanıkken 1 dakika yanından ayrılamıyorum hemen dönüyor.

hırsızı

aynı olacaklar canı benimki şimdiden burcunun özelliklerini taşımaya başladı bile.
keçi burcu bunlar normal...
doktoruna bende üzüldüm ...iyi doktor buldunmu nüfusuna alacaksın o kadar önemli...telefonla haberleşmeniz bile san destek olur...

geçmiş olsun canım operasyon geçirmişsin...
maşşallah maşşalh de oğluna totonu kaşı kızzzz
hadi hayırlı olsun ek gıda malzemeleriniz... afiyet bal olsun yavruna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…