ben yoğurt mayalayacağım keçi sütüyle. süt olarak devam sütü en iyisibirden aklıma geldi benim oğlana keçi sütü içirsem olurmu acaba pastorize keçi sütü
ilk başlarda kabız yapması normalmiş...evet şekeri meyveden alması iyi ama ısıl işlem görünce furuktoz oluyormuş diye duydum...çiğ rendeleyip versen...maşşalah bebeğine...canım ben internette buldum bu bilgiyi. ben muhllebi vermiyorum bebelacın pirinç mamasından verdim 1 kez kabız yaptı bıraktım. daha çok meyve veriyorum. akşamda yoğurt mayalayacağım. 3-4 gün yoğurdu denedikten sonra kabak püresi vereceğim. 3-4 günde onu deneip sonra ikisini karıştıracağım. öyle öyle geçeceğiz. meyveleri kendi sütümle veriyorum. muhallebi içinde buğday nişastası kullanacağım. şeker ihtiyacını meyvelerden karşılıyor ekstra şeker vermeyeceğim. ek gıdaya geçmezsem aç kalack bizimki sütüm çok maşallah ama anne sütüyle doymuyor artık
ne kadar ilgili bir doktormuş üzülmekte haklısın...benim doktor cep numarasını mırın kırınla verdi...hırsızı
evet haklısın keçi burcu çocukları....
doktorumun cep numarası var bende o medaj atmış zaten ordan öğrendim
ih ih,ih hi diye sesler cikariyormaviş
benim oglum da aaaaaa ıııııı diye birde yazamadıgım aayip sesler cıkarıyor şimdide yeni huyumuz dudakları öne cıkarıyor sanki öpecek gibi ama damaklarımı kaşınıyor bilemedim seninki neler yapıyor?
bebekle tek heceli kelimelerle iletişim kurulabilirmiş...ben kızıma gel gel işareti yapıp söylüyorum şimdi oda arad bir gel gel diyor...bilinçli değil tabi...ih ih,ih hi diye sesler cikariyor
da de ba gibi sesler cikarabilirmis bu ayda bizde yok ondan sordum
tam mikrop kapma zamanları...bazı ebeveynler telefon ,tv kumandası gibi üzeri mikrop dolu şeyleri eline veriyorlar...yalamasına izin vermemek lazım...ne yaparsak yapalım mikroplarla iç içeler ama bile bilede göz yummamak lazım..annesinin koca bebeği uyandı. bilgisayarı yemeye çalışıyor kızlar. çok meraklı minik :)
:) valla şuan eline vermiyoru kendi uzanmaya çalışıyor ama az ayaklandı mı engel olmak mümkün olmayacak canım. telefona baktırmazsam bağırıyor. çocuk şarkıları eğitici videolar izletiyorum geriden. izledikçe elleriyle bilgisayara gitmeye çalışıyor.tam mikrop kapma zamanları...bazı ebeveynler telefon ,tv kumandası gibi üzeri mikrop dolu şeyleri eline veriyorlar...yalamasına izin vermemek lazım...ne yaparsak yapalım mikroplarla iç içeler ama bile bilede göz yummamak lazım..
ogleyın cevız kadar bı patates haşladım sütümle yumsattım azcıkta zeytın yagı damlattım allahım ohlum nasıl öğürdü kustu meyvelerde hıc böyle olmamıştı
günaydın arkadaşlar Arasın tırnaklarının kenarındaki etlerinin derisi kalkıyor acaba vitaminsizlikten mi oysa trio-acde3 kullanıyoruz niye oluyor acaba
snowyy ogluşun diş çıkarmış hayırlı olsun darısı bize sancısız inşallah...
Gunaydın hanımlar, keyıfler iyidir inşallah
Kış geldi buraya nihayet. Nasıl keyifli bir duygu bu üşümek:) Oglan da rahata erdı. Soguk ortamı bulunca güzel güzel uyudu, hiç sevmiyor sıcagı
Hırsızı kontrolden guzel haberlerle gelirsin inşallah canım:)
Hayırlı olsun aldıklarınız gülüm. Eşine de maşallah. Demek dogruları bilmek de işe yaramıyor her zaman, insan bile bile de yanlış yapabiliyor
Benim askım da gidip gelip "oglana ne zaman corba yapacaksın??? Kemikli et alayım mı???" Corba falan yapmayacagım diyorum. "Ne yiyecek bu çocuk o zaman" diyor
Tesekkürler canım. Sadece sık uyandı onun dışında birşey olmadı, hiç fark etmedim. Birkaç gündür oradaydı o diş
Sız nasılsınız?
6 aylık kınası yapmayı düşünen var mı ?
Neler alabilir neler yapabiliriz acaba..
Ayyy çok duygulandım yaa,kızımın bugün dişleri çıkmaya başladı snowy,şimdi gördüm,alttan 2 tane,aynı seninki gibi biliyosun 2 saatte bir uyanır oldu diyodum geceleri,diştenmiş demek ki.büyüyo diye gözlerim doldu dişlerine bakarken.çok şükür
yerim ben onun uzanan ellerini... kucaktada durmuyorlar artık... düşerim diye korkmuyorda atılıyor kucaktayken benim sıpa...:) valla şuan eline vermiyoru kendi uzanmaya çalışıyor ama az ayaklandı mı engel olmak mümkün olmayacak canım. telefona baktırmazsam bağırıyor. çocuk şarkıları eğitici videolar izletiyorum geriden. izledikçe elleriyle bilgisayara gitmeye çalışıyor.
dişler geliyor bebişlerin yavaş yavaş... yeni incileriniz hayırlı olsun...Ayyy çok duygulandım yaa,kızımın bugün dişleri çıkmaya başladı snowy,şimdi gördüm,alttan 2 tane,aynı seninki gibi biliyosun 2 saatte bir uyanır oldu diyodum geceleri,diştenmiş demek ki.büyüyo diye gözlerim doldu dişlerine bakarken.çok şükür
Ayyy çok duygulandım yaa,kızımın bugün dişleri çıkmaya başladı snowy,şimdi gördüm,alttan 2 tane,aynı seninki gibi biliyosun 2 saatte bir uyanır oldu diyodum geceleri,diştenmiş demek ki.büyüyo diye gözlerim doldu dişlerine bakarken.çok şükür
Benim oglum 21nisanda dogdu boga erkegi kendisi:))bebeklere göre burçları okuyordumda..bizim yaramazların özellikleri böyle olabilirmiş...
Koç çocuğu (21 Mart-20 Nisan):
Dikkatleri üzerine çekmek için çığlıklar atan bir bebek tabii ki koç bebeği…Diğer bebeklere göre aceleci, çabuk konuşup, çabuk yürüyecek. İdare etmektezorlanacaksınız, zor günler sizi bekliyor, bu ufaklık inatçı kişiliğini daha küçücükken ispatlamaya çalışacaktır. Dolayısıyla her an kazalar olabilir. Tabii müdahaleler onuyıldırmayacaktır. Sevgisini gösterdikçe siz de kızgınlıklarınızı unutacaksınız çünkü sevgi gösterilerini çok sever. Bir işiniz olduğunda onu kimseye bırakmamayı tercihedin, insanları pes ettirebilir. Cömert olduğundan paylaşmakta zorluk çekmeyecektir. Ama istedikleri olmayınca cömertlikten vazgeçebilirler. Küçükken derslerdenkaçabilirler ama dikkat ederlerse herşeyi iyi öğrenirler. Büyük ihtimalle de kitaplara düşkün iyi bir okuyucu olacaktır. Övüldüklerinde başarılı olurlar, saldırgandavranırsanız çalışma güçlerini kaybederler. Düş gücü kuvvetlidir, sert, pratik, idealist vehayalci… Sabırsızdır, doğum günü hediyelerini açmak için acele edecektir.Onlardan beklediklerinizi genellikle alırsınız. Sürekli ilgisini çekecek işlerle meşgul ederseniz, başınızı daha az derde sokarlar. Hayal gücü dolayısıyla büyüdüğündebatıl inançları olabilir. Küçükken de perilere, cadılara inanır, masallarda yaşar. Ona bütün şefkatinizi ve sevginizi verin, asi karakteriyle baş etmenin tek yolu onusevgiye boğmaktır.
Boğa burcu çocuğu (21 Nisan-21 Mayıs)B
Benim oglum 21nisanda dogdu boga erkegi kendisi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?