2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
cikardigi sesleri ben de tekrarliyorum ama oyle cok es cikaran bir cocuk degil
gel gel mi yapiyor tatli kizim :)

ben elma ,şeftali,armut rendede nasıl olursa veriyorum yiyiyor ama elma kabız yaptı kakasını titreyerek zor yaptı şimdi vermeye korkar oldum senin bebeğinin kakası ne durumda bizimki ek gıdadan bari artık daha koyu kıvamlı ve kan ilacından beri sarı rengi biraz koyuldu ara ara kahverengilikler var.

KIZLAR paylaştımmı bilmiyorum ama diş için kullanılan florürlerin doktorum toplatıldığını ve kullanmayacağımızı söyledi.önceden 5 aylıkken başlanıyormuş.

ya benim eşim de 22 mart doğumlu koç oğlum da 21 mart koç iki koç arasında kaldım benim eşim inatçı ve asi şimdi oğluş da öyle yandım valla

iyi akşamlar anneler.biz 5ay 4 günlük olduk 2 haftadır bizde ek
gıdalara başladık memeleri m çok yumuşak acaba sütüm yetersiz mi diye düşünüyorum
kızım emiyor ama ellerini parçalarcasına ağzına alıyor.sıkınca süt çıkıyor.
bizde pirin unu bebe bisküvi yoğurt 2 güne taze bir yumurta sarısına başladık..
bayanlar benim elime günlük keçi sütü geçiyor kızıma nasıl vereyim sanki aranızda verelim diyenler olmuş.
yardımcı olabilir misiniz?
bugün ev yapımı toz tarhana ile çorba yaptım kızım şapır şapır yedi.

bence yoğurt yapmayı dene sütle ama yine de sen bilirsin canım bisküvi çok sagliksiz doktorun mu önerdi

kıvamı hala katı değil canım renk kan ilacindan öyle oluyor.ben günde 1 yemek kaşığı kadar meyve veriyorum sadece gerisi anne sütü.elmayı tek verme armutla karistir armut yumuşatıyor yada başka gıda veriyorsan az zeytinyağı damlat öyle ver elma verdigin gün.ilaçtan iyidir 1çay kaşığı zeytinyagi sonrası 2 saate tuvaletini yapar rahat

Kızlar moralim bozuldu biraz.
Kızıma cuma günü yoğurt tattırdım bir kaç kaşık. O zaman sorun yoktu. Bugün de biraz verdim ama ağzının kenarı kıpkırmızı oldu. Yerken oldu yani yoğurdun değdiği yerler. Hani sürekli kaşıkla akan yerleri toparlama hareketi vardır ya onu da yapmadım. Teni çok hassas doktorumuzda söylemişti benimde öyle.

Sonra araştırdım ettim alerji yazıyor ama bu zamana kadar hiç bir belirti yoktu. Moralim de bozuldu açıkçası int okuduklarıma

Bu arada yoğurt 4 günlükmüş anneme sormadan verdim sonra öğrendim. Yoğurdun asidi de yapmış olabilir yazıyor.

İnek sütü ile mayalanmış. Köyden almışlar. Şimdi geçti ama çok hafif var. Ağızına oyuncak görürse hemen kıpkırmızı oluyor.

Gunaydın guzeller, nasılsınız Bol aksiyonlu, kaçmalı&kovalamacalı ruyalar gördüm; hayır olsun:)

Gecmiş olsun canım. Gıda alerjisi oldugu kesinleşmemiş henüz, üzülme. Taze bir yogurtla tekrar dene.

Benim yaramazın da cildi hassas. Eli hep agzında. Yanakları ıslak kalıyor. Hep kırmızı. Sabah kalktıgında gecmiş oluyor, gün içinde yine aynı. Düzelecektir zamanla:)

günaydın kızlar maalesef akşam hiç beklemediğimiz bir durum oldu nasıl denir bilmem ama yardıma ihtiyacım var kullandığımız prezervatif yırtıldı ertesi gün hapı kullansam süte etkisi olur mu hap nasıldır daha önce hiç kullanmadım snowyycim senin bir tavsiyen var mı

bu ilaç süte geçiyormuş ne yapayım arkadaşlar kullanayım mı 1 hafta emzirmemem gerekiyormuş benim rahatsızlığımdan dolayı 4 yıl çocuk yapmamam gerekli yoksa rahmimi kaybedebilirim..

günaydın kızlar...
uykusuzluktan rüyaalrla gerçekleri karıştırıyorum artık...
yok canım benim memelerin yumuşak olsada sıktığın zamn fışkırır bile sütün... sütün vardır emdiği sürece merak etme ...keçi sütünüde mayala yoğurt yap..afiyet olsun bebeğine...

canım bekleyen yoğurtun dediğin gibi asiti yapmıştır.. bazen mama dan bile oluyor benim kızızmda...ağzının kenarlarında isilik gbi kabarcıklar çıkıyor 1-2 saate geçiyor...geçmiş olsun canım..

o çocuk doğacaksa hiç bir doğum kontrol yöntemi işe yaramaz... şaka bir yana
internetten baktım şöyle yazıyor......

yapılan deneylere ve araştırmalara göre ertesi gün hapı alındıktan sonra süte geçtiği için. Eğer bebeğinizi emziriyorsanız, bebeğinizi emzirdikten sonra hapı kullanın. Ve Ertesi gün hapını kullandıktan en az 6 saat sonra bebeğinizi tekrar emzirin!

hapı aldıktan sonra o gün emzirmesen bebeğini ...canım bir doktoruna danışsan... belkide hiç bir şey olmaz... yumurtan döllenmemiştir belki....gerçi olup olmamanla ilgisi yokmuş ama adet olmaya başlamışmıydın...

evet adet gördüm ve en tehlikeli zamandayım gerçi belli bir düzen yok ki küçük başlayıp 3 gün durdu sonra normal şekilde 10 gün felan sürdü sağlıklı bir döngü yokki henüz

evet adet gördüm ve en tehlikeli zamandayım gerçi belli bir düzen yok ki küçük başlayıp 3 gün durdu sonra normal şekilde 10 gün felan sürdü sağlıklı bir döngü yokki henüz
canım acele hapı al ve bebeğini akşam emzir....o zamna kadar mama yada muhallebi tarzı birşeyle beslersin kuzunu..

canım tam 1 hafta emzirmemem gerekiyor eczacı öyle söylemiş çok kötü oldum gerçekten ne yapsam bilemiyorum ..

canım tam 1 hafta emzirmemem gerekiyor eczacı öyle söylemiş çok kötü oldum gerçekten ne yapsam bilemiyorum ..
canım başka çare yok gibi görünüyor... hamile kalman daha kötü olacak... ama bebeğin başka birşeyle doyabilir üzülme... bu arada sütünüde sağarsın... 1 hafta çabuk geçer merak etme üzülme lütfen sağlığın daha önemli değilmi... bebeğini 1 hafta emzirme den baslemekmi yoksa maile kalmakmı.... başka bir çare benim aklıma gelmiyor... belki hamilede kalmayacaksın hapı içmesen ama bu riski göze alamazsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…