cikardigi sesleri ben de tekrarliyorum ama oyle cok es cikaran bir cocuk degilbebekle tek heceli kelimelerle iletişim kurulabilirmiş...ben kızıma gel gel işareti yapıp söylüyorum şimdi oda arad bir gel gel diyor...bilinçli değil tabi...
onun çıkardığı seleride taklit etmeliymişiz...
ben elma ,şeftali,armut rendede nasıl olursa veriyorum yiyiyor ama elma kabız yaptı kakasını titreyerek zor yaptı şimdi vermeye korkar oldum senin bebeğinin kakası ne durumda bizimki ek gıdadan bari artık daha koyu kıvamlı ve kan ilacından beri sarı rengi biraz koyuldu ara ara kahverengilikler var.bizim kakamız hala sıvı oluyor.iki uc gün yapmasa yine sıvı.normali böyle süt içiyor die galiba onu zor yapıyor katı gıdada yandık valla.armut yumuşak bir meyve rahat yiyor rendesini ben süzüp suyunu değil rendede ne varsa onu verdim yutuyor valla.ama elma serttı onu buharda az pişirmek gerek yutamadi
hareketi yapmıyorda bazen bana bakarak geee geeee diyor... benden duyduğu için belkide tesadüf bilemiyorum...cikardigi sesleri ben de tekrarliyorum ama oyle cok es cikaran bir cocuk degil
gel gel mi yapiyor tatli kizim :)
Kızlar moralim bozuldu biraz.
Kızıma cuma günü yoğurt tattırdım bir kaç kaşık. O zaman sorun yoktu. Bugün de biraz verdim ama ağzının kenarı kıpkırmızı oldu. Yerken oldu yani yoğurdun değdiği yerler. Hani sürekli kaşıkla akan yerleri toparlama hareketi vardır ya onu da yapmadım. Teni çok hassas doktorumuzda söylemişti benimde öyle.
Sonra araştırdım ettim alerji yazıyor ama bu zamana kadar hiç bir belirti yoktu. Moralim de bozuldu açıkçası int okuduklarıma
Bu arada yoğurt 4 günlükmüş anneme sormadan verdim sonra öğrendim. Yoğurdun asidi de yapmış olabilir yazıyor.
İnek sütü ile mayalanmış. Köyden almışlar. Şimdi geçti ama çok hafif var. Ağızına oyuncak görürse hemen kıpkırmızı oluyor.
yok canım benim memelerin yumuşak olsada sıktığın zamn fışkırır bile sütün... sütün vardır emdiği sürece merak etme ...keçi sütünüde mayala yoğurt yap..afiyet olsun bebeğine...iyi akşamlar anneler.biz 5ay 4 günlük olduk 2 haftadır bizde ek
gıdalara başladık memeleri m çok yumuşak acaba sütüm yetersiz mi diye düşünüyorum
kızım emiyor ama ellerini parçalarcasına ağzına alıyor.sıkınca süt çıkıyor.
bizde pirin unu bebe bisküvi yoğurt 2 güne taze bir yumurta sarısına başladık..
bayanlar benim elime günlük keçi sütü geçiyor kızıma nasıl vereyim sanki aranızda verelim diyenler olmuş.
yardımcı olabilir misiniz?
bugün ev yapımı toz tarhana ile çorba yaptım kızım şapır şapır yedi.
canım bekleyen yoğurtun dediğin gibi asiti yapmıştır.. bazen mama dan bile oluyor benim kızızmda...ağzının kenarlarında isilik gbi kabarcıklar çıkıyor 1-2 saate geçiyor...geçmiş olsun canım..Kızlar moralim bozuldu biraz.
Kızıma cuma günü yoğurt tattırdım bir kaç kaşık. O zaman sorun yoktu. Bugün de biraz verdim ama ağzının kenarı kıpkırmızı oldu. Yerken oldu yani yoğurdun değdiği yerler. Hani sürekli kaşıkla akan yerleri toparlama hareketi vardır ya onu da yapmadım. Teni çok hassas doktorumuzda söylemişti benimde öyle.
Sonra araştırdım ettim alerji yazıyor ama bu zamana kadar hiç bir belirti yoktu. Moralim de bozuldu açıkçası int okuduklarıma
Bu arada yoğurt 4 günlükmüş anneme sormadan verdim sonra öğrendim. Yoğurdun asidi de yapmış olabilir yazıyor.
İnek sütü ile mayalanmış. Köyden almışlar. Şimdi geçti ama çok hafif var. Ağızına oyuncak görürse hemen kıpkırmızı oluyor.
o çocuk doğacaksa hiç bir doğum kontrol yöntemi işe yaramaz... şaka bir yanagünaydın kızlar maalesef akşam hiç beklemediğimiz bir durum oldu nasıl denir bilmem ama yardıma ihtiyacım var kullandığımız prezervatif yırtıldıertesi gün hapı kullansam süte etkisi olur mu hap nasıldır daha önce hiç kullanmadım snowyycim senin bir tavsiyen var mı
canım acele hapı al ve bebeğini akşam emzir....o zamna kadar mama yada muhallebi tarzı birşeyle beslersin kuzunu..evet adet gördüm ve en tehlikeli zamandayım gerçi belli bir düzen yok ki küçük başlayıp 3 gün durdu sonra normal şekilde 10 gün felan sürdü sağlıklı bir döngü yokki henüz
canım başka çare yok gibi görünüyor... hamile kalman daha kötü olacak... ama bebeğin başka birşeyle doyabilir üzülme... bu arada sütünüde sağarsın... 1 hafta çabuk geçer merak etme üzülme lütfen sağlığın daha önemli değilmi... bebeğini 1 hafta emzirme den baslemekmi yoksa maile kalmakmı.... başka bir çare benim aklıma gelmiyor... belki hamilede kalmayacaksın hapı içmesen ama bu riski göze alamazsın...canım tam 1 hafta emzirmemem gerekiyor eczacı öyle söylemiş çok kötü oldum gerçekten ne yapsam bilemiyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?