2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok haklısın sanırım kullanacağım mama alalım bir hafta onunla idare etsin birde evde 5 poşet sağılmış sütüm var artık ne olursa

çok haklısın sanırım kullanacağım mama alalım bir hafta onunla idare etsin birde evde 5 poşet sağılmış sütüm var artık ne olursa
tabi canım benim...bak ertesi gün hapı diye bir şey var ya olmasaydı bekleyecektin hamilemiyim değilmiyim diye...1 hafta çok çabuk geçer... 400 gramlık mama al... bak bizde mama kullanıyoruz sütünü veremiyeceğin için aç kalmaz yavrucak... ama kaşıkla ver biberonla verme.. idare eder bebeişinde annesini inşallah.... 1 hafta etkisi sürüyormuymuş o kadar.. internette 6 saat diyor ama sen garantiye alırsın...üzülme bak çaresi var...sütünü sağmayıda ihmal etme... emziriyor gibi sağarsın...

Canım daha once kullanmadıgımdan sorunu gorunce biraz arastırdım. Tek ceşit ilaç mı satılıyor türkiye de bilmiyorum. Yabancı sitelerde ella içermeyen (plan b one step) emzirirken de kullanılabilecegi yazıyor. Bu ilaçların hepsinde hormon var ve sütüne gececek ama son çare olarak kullanılabilir. Emzirmeme durumunda, kaç saat sonra emzirmek güvenli olur sorusuna cevap bulamadım. Ama 1 hafta oldugunu hiç sanmıyorum canım. Sen alternatif/daha guvenli bir ilaç olup olmadıgını sordur ıstersen. Ben kaç saat sonra emzirebilecegıne tekrar bakayım.

Kizlar gunaydin. Ya internetim sorunlu baglanamiyoruz bi turlu.
Bu arada kizimin agzinda ilk inci gorundu :) henuz igne ucu gibi sivri ama geliyo, gordum. Kasik testi de yaptim baska bisry mi diye. Ama tik tik ses geliyo. Kac gundur on dis kismi su toplamis gibiydi. Ben tahris mi oldu agzina soktuklarindan derken meger dismis :) insallah uyku sorunumuz da biter bundan sonra. Cunkuuuuu gunduz toplasan 1 saat uyumuyo. Cok uzuluyorum

Günaydınlar olsun herkeslere... Geçmişi dün okumaya başladım.. Gitti tüm alıntılarım.. Aklıma gelenleri yazayım artık.. Kuzular ve anneleri iyidir umarım..
Evdeki son kafileyi ( annem ve halamı ) p.tesi gönderdim.. Oğlunla bambaşka kaldık..

Bu arada mama sandalyemizi aldık chicco polly .. Kısa süre olmak koşuluyla oturtuyorum kuzuyu.. Sevdi çok şükür. Oyuncaklarını da tepsiye bırakıyorum biz yemeğimizi bitirene kadar oturuyor. Bu arada ben chicco polly baby world almak için gitmiştim mağazaya , ellerinde olmadığını, tamamını iade ettiklerini söylediler.. Üzerinde minik bir domuz figürü varmış.. Almak isteyenlerin bilgisine..
Disi cikmis Soktayim...ne zaman cikti ki. On altta, 1 tane:)

Hirsizi 8 gune cikar demisti

Datlım, kardeşine mutllululkar diliyorum.. Dişiniz de hayırlı olsun darısı başımıza.
Sma yı sormuşsun kuzum.. Akşam yatmadan önce muhallebi formunda hazırlayıp veriyorum.. Ve yoğurt mayalıyorum.. Keçi sütü alıyorum500 ml ama ek gıdaya tam geçmediğimiz için mayaladığım onca yoğurt çöpe gidiyor.. Tadına baktırıyorum.. Fazla geliyor..
HIRSIZI canım ela nasıl.. Kv ile yaşananlara üzüldüm.. Yaptığı açıklamalar çok da mantıklı gelmedi.. İnşallah doğru söylüyordur.. Kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim..
Sen arada yumuşak yumuşak uyar onu ikaz et tatlım... Endişelendim ela için..

Jazzquell kuzum nasılsın.. İdil nasıl ...

simca12 canım benim dişleriniz hayırlı olsun..

BrujaV kuzum nasılsın.. Baby nasıl... O babaya söyle vermesin öyle kuzuma yoğurtlar falan..

Ya yine sinir oldum gitti onca alıntı... Neler yazacaktım halbu ki..

M mavis01 kuzucum blw uygularken eğer temizlik işi zor gelecekse mama sandalyesinin altına büyükçe bir sofrabezi sermeni önerebilirim.. Bizim kuzu kaşığı ağzına götürebiliyor çok şükür önüne koyacağım tabağı altına da sofrabezi.. At makineye yıkansın..
Mutfakta halı kullanmıyorum ben kilimim var. Toplar atarım bi köşeye..çamaşır makinesine sığdığından 10 güne bir yıkıyorum onu da ..

Bu arada kizimin agzinda ilk inci gorundu :) henuz igne ucu gibi sivri ama geliyo, gordum. Kasik testi de yaptim baska bisry mi diye. Ama tik tik ses geliyo. Kac gundur on dis kismi su toplamis gibiydi. Ben tahris mi oldu agzina soktuklarindan derken meger dismis :) insallah uyku sorunumuz da biter bundan sonra. Cunkuuuuu gunduz toplasan 1 saat uyumuyo. Cok uzuluyorum

Kuzummmm hayırlı olsun inciniz...

snowycim burda ella adında bir ilaç varmış norlevo varmış 6 saat emzirmemek yeterliymiş ama o kalkmış benimde hiçbir fikrim yok bu ilaçlara dair kullanmak zorundayım sanırım

hayırlı olsun dişi Dolunay ın...

bendemi mama sandalyesi alsam ...görümcem verir diye umuyordum ama 4 yaşına girecek nerdeyse kızı hala oturuyor sandalyeye... güle güle kullanın sandalyenizi...oğlunla baş başa vakit geçirmenin tadını çıkarın...

snowycim burda ella adında bir ilaç varmış norlevo varmış 6 saat emzirmemek yeterliymiş ama o kalkmış benimde hiçbir fikrim yok bu ilaçlara dair kullanmak zorundayım sanırım
hamile kalsan daha çaresiz bir durum olur... o zamn karasız kalırsın ama şimdi kararsız kalacak bir durum yok... bu gün içmen lazım ilacı...

Levonelle için güvenli diyor kaynaklar canım, ella içermiyor. Ella nın da etkisi ile ilgili çalışma olmadıgından, yan etkisi muamma. O yüzden onermiyorlar. Levonelle de en az 24 saat emzirilmemeli, 3 gün ideal bekleme süresidir diyor. Baska alternatifin yoksa sanırım eczacının onerilerine uymak durumunda kalacaksın

evet hırsızı öğlen getirecek eşim mamayla beraber mamayı ne kadar vermeliyim sen kullanıyorsun sanırım

dişleri çıkan bebişler hayırlı olsun
benim oğlumun da altta iki tane çıktı üstleri kaşınıyor şimdi dün baktım üst damagının biri kızarmış

levonelle varsa ondan istetiyim çok saolun arkadaşlar başka çarem yok sanırım artık oğlum bir hafta sabredecek böyle bir olay daha önce hiç duymadım çok kötü oldu vardır bir hayır diyelim...

başka bir alternatif ne olabilirki bilmiyorum dr gitsem bekle diyecek ama o zaman yaşayan bir canlıya nasıl kıyacağım of çok zor bir durum

Kızlar slm ben Şubat annesiyim arada okuyordum topiğinizi sizde muhabbet ne güzel bizim orda herkes Facebook'a kaçmış e bende kullanmayınca:) ya benm oğlum 7 ayını bitirdi ama hala ne diş var ne belirtisi el ağızda sürekli ısırmaya kemirmeye çalışıyor yakınmıdır ki???

Hayırlı olsun canım, masallah Ben de yogunluktan giremiyorsun sanıyordum. Hızlı&sorunsuz bir internet diliyorum senin için

Tesekkürler canım. Neden atıyorsun yogurtları, sız tüketin

Sandalyesi hayırlı olsun güle güle kullansın kuzun:)

başka bir alternatif ne olabilirki bilmiyorum dr gitsem bekle diyecek ama o zaman yaşayan bir canlıya nasıl kıyacağım of çok zor bir durum

Alternatif yok canım. Döllenme ihtimalin cok düşük te olsa, saglık riskin oldugu için hamileligi goze alacak durumda degilsin. Mama ve depoladıgın sut ile bir süre idare edecek yavrun. İlaç gelene kadar da sagöaya calış yine.

Benim yaramazın 2 aydır eli agzındaydı canım. Dişi cıktı hala el agızda degişen birşey olmadı

Bu iş genetik. Ben 8-9 aylık cıkarmışım, eşim 4 aylıkken. Oglan da 5 te karar kıldı Senin ve eşinin diş çıkarma donemlerini biliyorsan daha rahat beklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…