tabi canım benim...bak ertesi gün hapı diye bir şey var ya olmasaydı bekleyecektin hamilemiyim değilmiyim diye...1 hafta çok çabuk geçer... 400 gramlık mama al... bak bizde mama kullanıyoruz sütünü veremiyeceğin için aç kalmaz yavrucak... ama kaşıkla ver biberonla verme.. idare eder bebeişinde annesini inşallah.... 1 hafta etkisi sürüyormuymuş o kadar.. internette 6 saat diyor ama sen garantiye alırsın...üzülme bak çaresi var...sütünü sağmayıda ihmal etme... emziriyor gibi sağarsın...çok haklısın sanırım kullanacağım mama alalım bir hafta onunla idare etsin birde evde 5 poşet sağılmış sütüm var artık ne olursa
günaydın kızlar maalesef akşam hiç beklemediğimiz bir durum oldu nasıl denir bilmem ama yardıma ihtiyacım var kullandığımız prezervatif yırtıldıertesi gün hapı kullansam süte etkisi olur mu hap nasıldır daha önce hiç kullanmadım snowyycim senin bir tavsiyen var mı
çok haklısın sanırım kullanacağım mama alalım bir hafta onunla idare etsin birde evde 5 poşet sağılmış sütüm var artık ne olursa
Disi cikmisSoktayim...ne zaman cikti ki. On altta, 1 tane:)
Hirsizi 8 gune cikar demisti
Kuzummmm hayırlı olsun inciniz...Kizlar gunaydin. Ya internetim sorunlubaglanamiyoruz bi turlu.
Bu arada kizimin agzinda ilk inci gorundu :) henuz igne ucu gibi sivri ama geliyo, gordum. Kasik testi de yaptim baska bisry mi diye. Ama tik tik ses geliyo. Kac gundur on dis kismi su toplamis gibiydi. Ben tahris mi oldu agzina soktuklarindan derken meger dismis :) insallah uyku sorunumuz da biter bundan sonra. Cunkuuuuu gunduz toplasan 1 saat uyumuyo. Cok uzuluyorum
hayırlı olsun dişi Dolunay ın...Kizlar gunaydin. Ya internetim sorunlubaglanamiyoruz bi turlu.
Bu arada kizimin agzinda ilk inci gorundu :) henuz igne ucu gibi sivri ama geliyo, gordum. Kasik testi de yaptim baska bisry mi diye. Ama tik tik ses geliyo. Kac gundur on dis kismi su toplamis gibiydi. Ben tahris mi oldu agzina soktuklarindan derken meger dismis :) insallah uyku sorunumuz da biter bundan sonra. Cunkuuuuu gunduz toplasan 1 saat uyumuyo. Cok uzuluyorum
bendemi mama sandalyesi alsam ...görümcem verir diye umuyordum ama 4 yaşına girecek nerdeyse kızı hala oturuyor sandalyeye... güle güle kullanın sandalyenizi...oğlunla baş başa vakit geçirmenin tadını çıkarın...Günaydınlar olsun herkeslere... Geçmişi dün okumaya başladım.. Gitti tüm alıntılarım.. Aklıma gelenleri yazayım artık.. Kuzular ve anneleri iyidir umarım..
Evdeki son kafileyi ( annem ve halamı ) p.tesi gönderdim.. Oğlunla bambaşka kaldık..
Bu arada mama sandalyemizi aldık chicco polly .. Kısa süre olmak koşuluyla oturtuyorum kuzuyu.. Sevdi çok şükür. Oyuncaklarını da tepsiye bırakıyorum biz yemeğimizi bitirene kadar oturuyor. Bu arada ben chicco polly baby world almak için gitmiştim mağazaya , ellerinde olmadığını, tamamını iade ettiklerini söylediler.. Üzerinde minik bir domuz figürü varmış.. Almak isteyenlerin bilgisine..
Datlım, kardeşine mutllululkar diliyorum.. Dişiniz de hayırlı olsun darısı başımıza.
Sma yı sormuşsun kuzum.. Akşam yatmadan önce muhallebi formunda hazırlayıp veriyorum.. Ve yoğurt mayalıyorum.. Keçi sütü alıyorum500 ml ama ek gıdaya tam geçmediğimiz için mayaladığım onca yoğurt çöpe gidiyor.. Tadına baktırıyorum.. Fazla geliyor..
HIRSIZI canım ela nasıl.. Kv ile yaşananlara üzüldüm.. Yaptığı açıklamalar çok da mantıklı gelmedi.. İnşallah doğru söylüyordur.. Kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim..
Sen arada yumuşak yumuşak uyar onu ikaz et tatlım... Endişelendim ela için..
Jazzquell kuzum nasılsın.. İdil nasıl ...
simca12 canım benim dişleriniz hayırlı olsun..
BrujaV kuzum nasılsın.. Baby nasıl... O babaya söyle vermesin öyle kuzuma yoğurtlar falan..
Ya yine sinir oldum gitti onca alıntı... Neler yazacaktım halbu ki..
M mavis01 kuzucum blw uygularken eğer temizlik işi zor gelecekse mama sandalyesinin altına büyükçe bir sofrabezi sermeni önerebilirim.. Bizim kuzu kaşığı ağzına götürebiliyor çok şükür önüne koyacağım tabağı altına da sofrabezi.. At makineye yıkansın..
Mutfakta halı kullanmıyorum ben kilimim var. Toplar atarım bi köşeye..çamaşır makinesine sığdığından 10 güne bir yıkıyorum onu da ..
hamile kalsan daha çaresiz bir durum olur... o zamn karasız kalırsın ama şimdi kararsız kalacak bir durum yok... bu gün içmen lazım ilacı...snowycim burda ella adında bir ilaç varmış norlevo varmış 6 saat emzirmemek yeterliymiş ama o kalkmış benimde hiçbir fikrim yok bu ilaçlara dair kullanmak zorundayım sanırım
snowycim burda ella adında bir ilaç varmış norlevo varmış 6 saat emzirmemek yeterliymiş ama o kalkmış benimde hiçbir fikrim yok bu ilaçlara dair kullanmak zorundayım sanırım
Kizlar gunaydin. Ya internetim sorunlubaglanamiyoruz bi turlu.
Günaydınlar olsun herkeslere... Geçmişi dün okumaya başladım.. Gitti tüm alıntılarım.. Aklıma gelenleri yazayım artık.. Kuzular ve anneleri iyidir umarım..
Evdeki son kafileyi ( annem ve halamı ) p.tesi gönderdim.. Oğlunla bambaşka kaldık..
Bu arada mama sandalyemizi aldık chicco polly .. Kısa süre olmak koşuluyla oturtuyorum kuzuyu.. Sevdi çok şükür. Oyuncaklarını da tepsiye bırakıyorum biz yemeğimizi bitirene kadar oturuyor. Bu arada ben chicco polly baby world almak için gitmiştim mağazaya , ellerinde olmadığını, tamamını iade ettiklerini söylediler.. Üzerinde minik bir domuz figürü varmış.. Almak isteyenlerin bilgisine..
Datlım, kardeşine mutllululkar diliyorum.. Dişiniz de hayırlı olsun darısı başımıza.
Sma yı sormuşsun kuzum.. Akşam yatmadan önce muhallebi formunda hazırlayıp veriyorum.. Ve yoğurt mayalıyorum.. Keçi sütü alıyorum500 ml ama ek gıdaya tam geçmediğimiz için mayaladığım onca yoğurt çöpe gidiyor.. Tadına baktırıyorum.. Fazla geliyor..
HIRSIZI canım ela nasıl.. Kv ile yaşananlara üzüldüm.. Yaptığı açıklamalar çok da mantıklı gelmedi.. İnşallah doğru söylüyordur.. Kontrolünüzün iyi geçmesine sevindim..
Sen arada yumuşak yumuşak uyar onu ikaz et tatlım... Endişelendim ela için..
Jazzquell kuzum nasılsın.. İdil nasıl ...
simca12 canım benim dişleriniz hayırlı olsun..
BrujaV kuzum nasılsın.. Baby nasıl... O babaya söyle vermesin öyle kuzuma yoğurtlar falan..
Ya yine sinir oldum gitti onca alıntı... Neler yazacaktım halbu ki..
M mavis01 kuzucum blw uygularken eğer temizlik işi zor gelecekse mama sandalyesinin altına büyükçe bir sofrabezi sermeni önerebilirim.. Bizim kuzu kaşığı ağzına götürebiliyor çok şükür önüne koyacağım tabağı altına da sofrabezi.. At makineye yıkansın..
Mutfakta halı kullanmıyorum ben kilimim var. Toplar atarım bi köşeye..çamaşır makinesine sığdığından 10 güne bir yıkıyorum onu da ..
başka bir alternatif ne olabilirki bilmiyorum dr gitsem bekle diyecek ama o zaman yaşayan bir canlıya nasıl kıyacağımof çok zor bir durum
Kızlar slm ben Şubat annesiyim arada okuyordum topiğinizi sizde muhabbet ne güzel bizim orda herkes Facebook'a kaçmış e bende kullanmayınca:) ya benm oğlum 7 ayını bitirdi ama hala ne diş var ne belirtisi el ağızda sürekli ısırmaya kemirmeye çalışıyor yakınmıdır ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?