2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
daha güzelleri sizin olsun tatloşum.
sorma yaaa, beni fazla korumacı buluyor. bi de bazen çok yoruluyorum, hiç bişeye vakit bulamıyorum diye sikayetlendiğimde pattt önüme bu titizlenmemi (onun durum özeti) getiriyor. kendime iş çıkarıyomuşum :)

hırsızım güzel şeyler okudum postundan. inşallah eşin ve kv birazcık akıllanır, seni dinlerler. sonuçta kızının sağlığı için en doğru adımları sen belirleyebilirsin. anne olan sensin.
ayrıca benim kzım da daha tam tur dönemiyor. sırt üstü yatırıyorum, hoop yüzüstü dönüyor. fakat tekrar sırt üstü dönemiyor ve basıyor çığlığı zamanla olcak hepsi

yoğunluk da var :) ama yine de arada girip takip edeyim diyorum. pc den bağlanabiliyoruz da tel den bağlanamıyoruz çok saçma. her dk da pc başında olamıyorum. neyse, inşallah düzelir.
teşekkürler, sizin de dişiniz hayırlı olsun

sağol canımcımmm
mama sandalyeleri bayaa uzun ömürlü oluyo zaten. yaklaşık 4 yaşına kdar kullanılabiliyor. boşver, sen al kendine bi tane.

günaydın brujav hayırlı olsun dişiniz darısı başaımıza oğluşa armut ve elma rendeleyip içine labne karıştırıp yedirdim sevdi benim minik kurabiyem keyfimiz yerinde sizin keyfler nasıl

O

O zaman bu aylarda beklicez çıkarmasını :) çıksa ayrı dert çıkmasa ayrı dert aman aman Allah huzur versin bize ve bebişlerimize:)

kız
canım hayırlısı olsun. benim kızım 2,5-3 aylıktı, sürekli eli ağzında, salyalar oluk oluk... ama 5.5 aylık oldu da çıktı. yani belirtiler bayaa önceden başlıyo. ama olabilir. 8-9. aylarda çıkaranlar da var. bekleyelim bakalım oğluşun dişelrini

günaydın brujav hayırlı olsun dişiniz darısı başaımıza oğluşa armut ve elma rendeleyip içine labne karıştırıp yedirdim sevdi benim minik kurabiyem keyfimiz yerinde sizin keyfler nasıl
teşekkür ederim canım. darısı oğluşa:) maşallah zaten sevecekmiş gibi bi tip var onda, yerimmmmm <3 afiyet olsun, şifa olsun

Ne zaman geleceği de belli olmuo ki beyaz beyaz damağı sadece alt tarafı sabah kadar 10 defa kalkıyor emio ama tok mama yaptım biberona belki açsa yer uyur diye ıı ııı alakası yok yani sabahın 5 i oyun oynadık en sonunda ehehehe

başka bir alternatif ne olabilirki bilmiyorum dr gitsem bekle diyecek ama o zaman yaşayan bir canlıya nasıl kıyacağım of çok zor bir durum
ya işte bebeğini aldıracak pozisyona gelmeden keşke içseydim hapıda 1 ay emzirmeseydim dersin... pişman olmadan kullan bence... 6 saatmi 1 hafta mı artık hangisi denk gelirse...

hoşgeldin...eğer sizin topic face yöneldiyse yakında kapanır... bizim topicte kapanmıştı ..küllerinden yeniden doğdu :))
benim kızda ağzı elinde herşeyi geveliyor ama bazı bebekelrin diş çıkarma süreci uzun sürüyor... diş damağın içinde ama çıkana kadar bazen uzun sürüyor...

valla her gün konuşuyorum.. söylediğimin 10 laftan birini anlayıyorsa ne mutlu bana...mecbur almamız gerekiyor yavrumun bizimle yemek masasında oturması lazım...birde benimki ufak tefek ağırda değil... atamıyor kendini sağa sola... başaracak bakalım..

Canım su eve kamera yerleştirsen, akşam belli olur tüm gün ne olup bitiyor

Hırsızı ben aldım mama sandalyesi geçen hafta bence alınması lazım ama bi de şu var her çocuk alışamayabiliyor ebebekten aldım ben ama burda çok seçenek yoktu eğer istanbulda flnsan çok daha çeşit bulursun sahibinden.com da da var ikinci el düşünürsen sıfır gibi olanları var fiyatları da uygun bnm eşim azıcık titiz olduğundan istemedi

Canım su eve kamera yerleştirsen, akşam belli olur tüm gün ne olup bitiyor
aklıma gelmedi değil...ama zaten kameraya kalmadan o küçük kız bana söylüyordu herşeyi... görümcemi işten çıkardıkalrından beri kendi bakıyor kızına arada bir geliyor... dün o varkende konuştum yemekte..o kızına market yoğurdu yediriyormuş... mayaladığımızı yemedi sevmedi falan dedi kendi kızı için... bende doktorun söylediklerini tekrar anlattım...yemine derek vermiyorum hiç birşey dedi annem yani kv... ben karışmasın kendi annemle diye kv diyorum burada ama ona anneciğim diye hitap ederim herzaman...aramız hiç kötü olmadı... samimi ama mesafeliyim biraz okadar...
işte birde şu uyku problemi olmasa... tam ben kızı uyutuyorum özledim diye biri geliyor eşimin ailesinden... saat 10 olmuş... birde bekliyor uyanmasını... arada bir uyanıp meme aranıyor kızım ama uykulu oluyor memyi verince uyuyor...ağlayınca uyandı sanıyorlar...erken gelin sevin diyorum ama...onun uyuduğu yeter uyumasın ,sonra uyutursun falan...sanki ben zorla uyutuyormuşum ,sevdirmemek için gibi algılıyorlar..,gerçekten sevsen uyandırmaya kıyamazsın . uyurken git sev uzaktan diyorum gelene...
geçen ablam geldi oda saat 10 gibi bizdeydi kv de de kaldı ogün bizde...kız 11 de uyandı meme verince uyur normalde ama ablam girmiş yanına kucağına aldı sevdi... ablama kıyamıyorum kızını kaybettiği için ona laf söz yok... kv görecek diye ödüm koptu...bize uyuyacak diye sevdirmiyorsun ablana sevdiriyorsun derse diye... neyseki görmedi...

bend e tam oraya bakıyordum...internet sitesinden... arada bir fark yoksa gider sıfır alırım...sandalyeye alışması lazım... yoksa zor olur onun için de bizim içinde...
güle güle kullanın sandalyesini...sağlıkla kullansın yemeklerini yesin kuzucuğun

evet hırsızı öğlen getirecek eşim mamayla beraber mamayı ne kadar vermeliyim sen kullanıyorsun sanırım
canım normal emzirdiğin saatlerde şu an 5ölçek içmesi gerekiyor ama sen 3 ölçekle başla kaşıkla vereceğin için soğumasın... evde biberon varsa üzerinde ölçüleri yazıyor... 3 yazan yere 3 ölçek mama ilave ediyorsun... canım zor gelebilir ama zaten sürekşi mama yemiyecek ilacın etkisi geçene kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…