Gunaydın hanımlar, keyıfler iyidir inşallah
Kış geldi buraya nihayet. Nasıl keyifli bir duygu bu üşümek:) Oglan da rahata erdı. Soguk ortamı bulunca güzel güzel uyudu, hiç sevmiyor sıcagı
Hırsızı kontrolden guzel haberlerle gelirsin inşallah canım:)
Hayırlı olsun aldıklarınız gülüm. Eşine de maşallah. Demek dogruları bilmek de işe yaramıyor her zaman, insan bile bile de yanlış yapabiliyor
Benim askım da gidip gelip "oglana ne zaman corba yapacaksın??? Kemikli et alayım mı???" Corba falan yapmayacagım diyorum. "Ne yiyecek bu çocuk o zaman" diyor
Tesekkürler canım. Sadece sık uyandı onun dışında birşey olmadı, hiç fark etmedim. Birkaç gündür oradaydı o diş
Sız nasılsınız?
hırsızım güzel şeyler okudum postundan. inşallah eşin ve kv birazcık akıllanır, seni dinlerler. sonuçta kızının sağlığı için en doğru adımları sen belirleyebilirsin. anne olan sensin.günaydın kızlar
sabahı zor ettik kızımla valla...hiç böyle huysuz olmamıştı...sallamakta kar etmedi... gazı mı vardı neyi vardı hiç anlamadım..sabaha akrşı 5 gibi uyumuşuz ...salona yorgan serdim üzerinde emerek uyudu bend edalmışım..15 dakika sonra çığlığıyla uyandım.. uyku semesi anlamadım bende bağırmışım...sonra kızım benim sesime daha çok ağladı... ayyy sinir oldum... korkuttum bide yavrumu...
şimdi koyduğumuz yerde duruyorlar canım... ayaklanınca peşlerinde koşturmak gerekiyor...çok meraklılar öyle sıcakmış soğukmuş yanarım düşerim demeden atılıveriyorlar herşeye... Allah korusun...
dişiniz hayırlı olsun....8. gün oldumu :)
kardeşinde mutlu mesut olsun..bir yastıkta kocasınlar...
6 kilo 250 gram olmuş.. boyuda 63 cm...
geçmiş olsun canım...dün doktorada bana ek gıdaya geç dedi...liste gibi bir şey verdi başlangıç olarak...bende takip edicem alerji yapan bir gıda varmı diye...
di mi...şanslılar..kızımla dolu dolu 2 gün geçirdim... yorucu olsada çok güzel bir duygu...çok özlemişim yavrumu...benim kız okadar dönmüyor hala...sağa sola ancak...hayırlısıyla bu günlerde geçecek...
hayırlııs bakalım...Allah karşılarına iyi insanlar çıkarsın inşallah....
memede uyurdu hep 2 gündür ne yedi ne emdi..sabahlıyoruz bizde...
güle güle kullansın bebeğin... çok amaçlı değilmi hatta arkası yatak pozisyonuda alıyor ondan mı aldın...
amaninnn...
maşşallah ikisinede nazard eğmesin...
dün tartıldı 6 kilo 250 garm geldi ..3 kilo doğmuştu... doktor sorun yok diyor bende takmıyorum kilosunu artık..sağlıksız olsa kilo milo düşünmeyiz... şükür bir sorunları yok...
o ağlamayı duyupta kendi haline bırakan varmıdır acaba...
benim kızda akşama kadar ıkındı kıpkırmızı.... zeytin yağı içtikten sonramacun gibi yaptı...bu aralar yine gazlılar anlamadım gitti...
canım özet geçmekten ziyade çoğu görsel şeyler kaçan nesneyi çıkarmak anlatılınca anlaşılabilrmi bilemiyorum... görmek daha açıklayıcı olabilir... ama diğer bildiklerimi anlatırım tabiki...Allah korusun ne zamn lazım olacağı belli olmaz...
erkek her yaşta erkek...dürtülerimi nedir çeken ...bebekken başladılar karşındakinin kız olduğunu nerden biliyorsun iç güdü hormanalr :)
ayda 2400 gram mama yiyor 3-4 saat arayla 120 cc ... çorba çok karışık olur tek gıdayla başla istersen...
canım annem 38 yaşında bir doğum yaptı... ben 18 yaşındaydım kardeşim doğduğunda... down sendromuydu ve rahatsızdı... tam doğduğu gün doğduğu saatte doğum gününde öldü...
canım emerken çoğumuuzn beeği bir hareket yapıyor... belki emerken öyle durmup ememk yerine daha rahat ediyorlardır o hareketi yaparken.. hiç eli kolu sabit emen bebek yoktur heralde...
ayyy ben bile yemem ki onu çocuk haklı ... :)
patates biraz daha macun kıvamındaya.. yutarken boğazına yapışanları indiremekte zorlanıyordur midesine... boğazına yapışanlar yüzünden öğürmüştür... işte bu refleks bebeklerin boğulmasını engelliyor...
canım benim kızda çiğniyor biberonu...zorla içiriyoruz bazen... sen çok acıkmasını bekle... sürekli ağzına birşeyler tıkmaya çalışma çocuğun...armuttan rahatsız olmuyorsa yedirdiğin miktarda sorun olma en azından bir şeyler yemiş olmuş...canını sıkma o kadar ya... kolay değil biliyorum.. bizde neler neler yaptık anne sütü alsın diye... halada yapıyoruz...morganapril bana önerdiği kaşık biberon var... ben almadım ama sen deneyebilirsin belki...
dün doktorun yanında üstüne basa basa sordum herşeyi anlamamış gibi yapıp 2 defa tekrarlattım doktora...eşim iyice anlasın diye...yutabildiğini görünce vermeye devame diyorlar... ama yuttuğu şey mide bağırsaktan geçerken ne sıkıntı çekiyor yavrucaklar...
maşşallah kuzuna nazar değmesin...
yoğunluk da var :) ama yine de arada girip takip edeyim diyorum. pc den bağlanabiliyoruz da tel den bağlanamıyoruzHayırlı olsun canım, masallahBen de yogunluktan giremiyorsun sanıyordum. Hızlı&sorunsuz bir internet diliyorum senin için
Tesekkürler canım. Neden atıyorsun yogurtları, sız tüketin
Sandalyesi hayırlı olsun güle güle kullansın kuzun:)
Alternatif yok canım. Döllenme ihtimalin cok düşük te olsa, saglık riskin oldugu için hamileligi goze alacak durumda degilsin. Mama ve depoladıgın sut ile bir süre idare edecek yavrun. İlaç gelene kadar da sagöaya calış yine.
teşekkürler priorimmmKuzummmm hayırlı olsun inciniz...
sağol canımcımmmhayırlı olsun dişi Dolunay ın...
bendemi mama sandalyesi alsam ...görümcem verir diye umuyordum ama 4 yaşına girecek nerdeyse kızı hala oturuyor sandalyeye... güle güle kullanın sandalyenizi...oğlunla baş başa vakit geçirmenin tadını çıkarın...
hamile kalsan daha çaresiz bir durum olur... o zamn karasız kalırsın ama şimdi kararsız kalacak bir durum yok... bu gün içmen lazım ilacı...
Benim yaramazın 2 aydır eli agzındaydı canım. Dişi cıktı hala el agızda degişen birşey olmadı
Bu iş genetik. Ben 8-9 aylık cıkarmışım, eşim 4 aylıkken. Oglan da 5 te karar kıldıSenin ve eşinin diş çıkarma donemlerini biliyorsan daha rahat beklersin
canım hayırlısı olsun. benim kızım 2,5-3 aylıktı, sürekli eli ağzında, salyalar oluk oluk... ama 5.5 aylık oldu da çıktı. yani belirtiler bayaa önceden başlıyo. ama olabilir. 8-9. aylarda çıkaranlar da var. bekleyelim bakalım oğluşun dişelriniKızlar slm ben Şubat annesiyim arada okuyordum topiğinizi sizde muhabbet ne güzel bizim orda herkes Facebook'a kaçmış e bende kullanmayınca:) ya benm oğlum 7 ayını bitirdi ama hala ne diş var ne belirtisi el ağızda sürekli ısırmaya kemirmeye çalışıyor yakınmıdır ki???
teşekkür ederim canım. darısı oğluşa:) maşallah zaten sevecekmiş gibi bi tip var onda, yerimmmmm <3 afiyet olsun, şifa olsungünaydın brujav hayırlı olsun dişiniz darısı başaımıza oğluşa armut ve elma rendeleyip içine labne karıştırıp yedirdim sevdi benim minik kurabiyem keyfimiz yerinde sizin keyfler nasıl
ya işte bebeğini aldıracak pozisyona gelmeden keşke içseydim hapıda 1 ay emzirmeseydim dersin... pişman olmadan kullan bence... 6 saatmi 1 hafta mı artık hangisi denk gelirse...başka bir alternatif ne olabilirki bilmiyorum dr gitsem bekle diyecek ama o zaman yaşayan bir canlıya nasıl kıyacağımof çok zor bir durum
hoşgeldin...eğer sizin topic face yöneldiyse yakında kapanır... bizim topicte kapanmıştı ..küllerinden yeniden doğdu :))Kızlar slm ben Şubat annesiyim arada okuyordum topiğinizi sizde muhabbet ne güzel bizim orda herkes Facebook'a kaçmış e bende kullanmayınca:) ya benm oğlum 7 ayını bitirdi ama hala ne diş var ne belirtisi el ağızda sürekli ısırmaya kemirmeye çalışıyor yakınmıdır ki???
valla her gün konuşuyorum.. söylediğimin 10 laftan birini anlayıyorsa ne mutlu bana...mecbur almamız gerekiyor yavrumun bizimle yemek masasında oturması lazım...birde benimki ufak tefek ağırda değil... atamıyor kendini sağa sola... başaracak bakalım..hırsızım güzel şeyler okudum postundan. inşallah eşin ve kv birazcık akıllanır, seni dinlerler. sonuçta kızının sağlığı için en doğru adımları sen belirleyebilirsin. anne olan sensin.
ayrıca benim kzım da daha tam tur dönemiyor. sırt üstü yatırıyorum, hoop yüzüstü dönüyor. fakat tekrar sırt üstü dönemiyor ve basıyor çığlığızamanla olcak hepsi
ya işte bebeğini aldıracak pozisyona gelmeden keşke içseydim hapıda 1 ay emzirmeseydim dersin... pişman olmadan kullan bence... 6 saatmi 1 hafta mı artık hangisi denk gelirse...
hoşgeldin...eğer sizin topic face yöneldiyse yakında kapanır... bizim topicte kapanmıştı ..küllerinden yeniden doğdu :))
benim kızda ağzı elinde herşeyi geveliyor ama bazı bebekelrin diş çıkarma süreci uzun sürüyor... diş damağın içinde ama çıkana kadar bazen uzun sürüyor...
valla her gün konuşuyorum.. söylediğimin 10 laftan birini anlayıyorsa ne mutlu bana...mecbur almamız gerekiyor yavrumun bizimle yemek masasında oturması lazım...birde benimki ufak tefek ağırda değil... atamıyor kendini sağa sola... başaracak bakalım..
aklıma gelmedi değil...ama zaten kameraya kalmadan o küçük kız bana söylüyordu herşeyi... görümcemi işten çıkardıkalrından beri kendi bakıyor kızına arada bir geliyor... dün o varkende konuştum yemekte..o kızına market yoğurdu yediriyormuş... mayaladığımızı yemedi sevmedi falan dedi kendi kızı için... bende doktorun söylediklerini tekrar anlattım...yemine derek vermiyorum hiç birşey dedi annem yani kv... ben karışmasın kendi annemle diye kv diyorum burada ama ona anneciğim diye hitap ederim herzaman...aramız hiç kötü olmadı... samimi ama mesafeliyim biraz okadar...Canım su eve kamera yerleştirsen, akşam belli olur tüm gün ne olup bitiyor
bend e tam oraya bakıyordum...internet sitesinden... arada bir fark yoksa gider sıfır alırım...sandalyeye alışması lazım... yoksa zor olur onun için de bizim içinde...Hırsızı ben aldım mama sandalyesi geçen hafta bence alınması lazım ama bi de şu var her çocuk alışamayabiliyor ebebekten aldım ben ama burda çok seçenek yoktu eğer istanbulda flnsan çok daha çeşit bulursun sahibinden.com da da var ikinci el düşünürsen sıfır gibi olanları var fiyatları da uygun bnm eşim azıcık titiz olduğundan istemedi
canım normal emzirdiğin saatlerde şu an 5ölçek içmesi gerekiyor ama sen 3 ölçekle başla kaşıkla vereceğin için soğumasın... evde biberon varsa üzerinde ölçüleri yazıyor... 3 yazan yere 3 ölçek mama ilave ediyorsun... canım zor gelebilir ama zaten sürekşi mama yemiyecek ilacın etkisi geçene kadar..evet hırsızı öğlen getirecek eşim mamayla beraber mamayı ne kadar vermeliyim sen kullanıyorsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?