- 3 Haziran 2014
- 424
- 801
- 128
Maşallah bebeğine...bence doktoru dinle,inek sütü verme.12aya kadar inek sütü tavsiye etmiyorlar.benimde sütüm yok canım,sadece 3ay emzirebildim ne yazıkki:-(aptamil veriyorum.akşamları yatmadan önce veriyorum,yetiyor.bebeğin icin en iyisini en doğrusunu sen bilirsin.her bebek farklı oluyor.kızlar bugun göturdük kızımı hastaneye.çocuk doktoru hiç ilgilenmedi.sadece kilosunu ölçtü o kadar .bir kac bisey sordu .ben inek sütü veriyorum sulandırıp.benim ki emmeyı bıraktı .verme dedi ama ben netten arastırmıstım ,cok sorun olmaz umarım .
ortopediciye de gıttık röntgen cektirdik .ıyı ciktı sonuclr .cok mutlu oldum .çok şükür ..ne kadar sükretsek az..hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin rabbim.
Bende inek sutunu annem komsudan aldi inekler yan tarlada gozumyn onunde yayilinca boyle taze saf sut bulamam diye verdim..on besgundur bise olmadi..insakızlar bugun göturdük kızımı hastaneye.çocuk doktoru hiç ilgilenmedi.sadece kilosunu ölçtü o .bir kac bisey sordu .ben inek sütü veriyorum sulandırıp.benim ki emmeyı bıraktı .verme dedi ama ben netten arastırmıstım ,cok sorun olmaz umarım .
ortopediciye de gıttık röntgen cektirdik .ıyı ciktı sonuclr .cok mutlu oldum .çok şükür ..ne kadar sükretsek az..hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin rabbim.
Mavis popoda yok sırtından başlayıp yanlardan önlere doğru yayılıyor .. Ufak sivilce gibi bisürüsabah similac ve pirinç unu maması yedi ki bunları hiç vermiyordum zaten smilac 2 aydır hiç almıyordu anca karıştırınca alıyor.. İlk 1 saat gözlemledim çoğalmadı 11 de sarı elma verdim ilk 10 dakikada çoğaldı dün köfte verdim çoğaldı 2 gün önce akşam pirinçunlu irmikli ve rende armut yaptım gene çoğaldı (( herşeyemi alerjisi var oğluşumun (( 2 yaşından önce alerji testleri negatif çıkar dedi doktoru , dedektiflik yapacaksın dedi ( ooffff bulsam bide ((
Harbi ne çektşm ben bu internetsizlikten(( neyse bozmayayım ağzımı ((
Patee merhaba, smilac nasıl bir mama? Inek sütü içermiyor değil mi? Ayrıca dr.un çok doğru söylemiş. Her şey dokunabiliyor, alerji çok kişisel bir şeymiş.
cnm elma,armut yeni yemiyor sonucta eskiden alerji yapmiyor da yeni nasil yapiyormus?Mavis popoda yok sırtından başlayıp yanlardan önlere doğru yayılıyor .. Ufak sivilce gibi bisürüsabah similac ve pirinç unu maması yedi ki bunları hiç vermiyordum zaten smilac 2 aydır hiç almıyordu anca karıştırınca alıyor.. İlk 1 saat gözlemledim çoğalmadı 11 de sarı elma verdim ilk 10 dakikada çoğaldı dün köfte verdim çoğaldı 2 gün önce akşam pirinçunlu irmikli ve rende armut yaptım gene çoğaldı (( herşeyemi alerjisi var oğluşumun (( 2 yaşından önce alerji testleri negatif çıkar dedi doktoru , dedektiflik yapacaksın dedi ( ooffff bulsam bide ((
Harbi ne çektşm ben bu internetsizlikten(( neyse bozmayayım ağzımı ((
Yarem
Yumurta beyazı süt alerjik zaten ,1 yaşına kadar vermemelisin ....
masallah senin kiz acilmis :)snowy nin dediği gibi sindirim problemi çekiyorlar galiba.. az da olsa tuzlu salçalı karıştımdım ben ufak ufak tattırsamda...mesela dün tavuğun budunun yarısını yedi bulgur pilavı yarım kase yoğurt şehriye çorbası derken... olacağı bu galiba...
inşallah bir şey çıkmaz canım... dışardan sende kontrol edebilirsin... gerçi daha önce bir şey çıkmadıysa bir daha çıkmaz inşallah...kalbini refah tut...
hepsi süt üste geldi canım..havalarda soğuk düzelemedi çocuklar...eve giren çıkanada dikkat etmek lazım... en kısa zamanda düzelir inşallah geçmiş olsun ...
Canım oluyormuş malesefcnm elma,armut yeni yemiyor sonucta eskiden alerji yapmiyor da yeni nasil yapiyormus?
maşşallah maşşallahAyyy maşallah idile yaa daha dün göbeklerimizi çekiyoduke vay be büyümüş park bahçe geziyor yarın koşacak oralarda
Eki Görüntüle 1402656
bu da benim sipsi
paşaların kocaman olmuşlar... Allah esirgesin hepsiniKizlar bugun iskendrrunda oyle guzeldiki hava..tatilin son demlerinde keyf yaptik..hic donesim yok..yarin gidecektim ama erteleeim pazara..Eki Görüntüle 1402795
çok sevindim canım ..gözün aydın...kızlar bugun göturdük kızımı hastaneye.çocuk doktoru hiç ilgilenmedi.sadece kilosunu ölçtü o kadar .bir kac bisey sordu .ben inek sütü veriyorum sulandırıp.benim ki emmeyı bıraktı .verme dedi ama ben netten arastırmıstım ,cok sorun olmaz umarım .
Canım bizim kızında dişi yok,enişte diş hekimi,nekadar gec çıkarsa okadar iyi dedi...26derece ck sıcak değilmi?bize hastanede maximum 17derece olsun eviniz dediler,17az geldi bize,üşüdük şimdi 21dereceyi geçmiyor...10 aylık olacak ama hala diş yok bizde bide ne zaman banyo yaptırsak o gece sabaha kadar huzursuz oluyo dikiyo bizi ayağa anlamadım neden üşüyo desem ev 26 derece pfff
Canım bizim kızında dişi yok,enişte diş hekimi,nekadar gec çıkarsa okadar iyi dedi...26derece ck sıcak değilmi?bize hastanede maximum 17derece olsun eviniz dediler,17az geldi bize,üşüdük şimdi 21dereceyi geçmiyor...
Ya bize 17derece dediler,saten soğuk memlekete yaşıyoruz,biz ama hic 17yapmadık.sen 21-22derece dene istersen.daha rahat nefes alır bebeğin bence.bizim kız 23derece olunca ağlıyor,sıkıldığını beli ediyor.valla canım sıcak mi soğuk mu diye düşünmekten yıldım artık ne diyim banada 24 25 olsun dediler pfff
Canım , benim oğlum biraz anası kılıklı :) ne meme ne biberon almıyor .. Su için de çok zorluyorum biberonla .. O özel mamaların tadı çok kötüymüş araştırdım onu kesin yediremem :) herşeyi kestimya et ve sebzede vermiyordum az önce köfte verdim kızarmadı şükür kahvaltıdan sonra muz verdim çoğaldı ... Şimdilik muz elma kesin alerji listemizde...yavaş yavaş sebzelere başlayacağım bakalım ... Hatta dün gulutensiz un alıp ondan ekmek yaptım onu yedi bugün .. Zaten 4 gündür ekmeğide kendim yapıyorum oğlum için ... Ekmeklerden bile şüphelendim o derece sapıttımGunaydin hayirli cumalar
Pate cok uzuluyorum...ozel mamalari var sanirim onu denedin mi? Kiz arkadasin oglunda vardi. 1 yasina kadar cekti. Hem ozel mama kullandi hem annesini emdi. Kiz da ayni senin gibi yiyecek birsey bulamiyorum diyordu. Bizimkine yumurta ve aci yaramiyormus. Kestigimden beri cikmadi sukur. Insallah senin pasa da atlatir. Sebze ve etle durum nasil? En azindan bir ogun normal yese. Bir de nemlemdirici ne kullaniyorsun canim?
Aksam yemeginden sonra yikayip pijamalarini giydiriyorum. Sonra dogru yataga mavis. Saat 20.3-21 gibi.
Esmer&adamolacakkiz masallah kuzulariniza.
Samyeli gozun aydin canim
21-22 normal bencede , 24 derecenin üzeri bebekler için tehlikeli bakteri üremesi vs ... 17 de çok soğuk be canım :)) ben üşürüm kesiinn:)))))Ya bize 17derece dediler,saten soğuk memlekete yaşıyoruz,biz ama hic 17yapmadık.sen 21-22derece dene istersen.daha rahat nefes alır bebeğin bence.bizim kız 23derece olunca ağlıyor,sıkıldığını beli ediyor.
yok aramıyor canım...çocukların okulu için ikametinin alınması gerekiyordu annemlerin oturduğu yere sadece onun için muhtarlığa gelmiş...babamda çocukları gör demiş... görürsem dayanamam demiş gitmiş...o çocuklar nasıl dayanıyorlar acaba annelerini görmeden yaşamaya... küçük yeğen büyüyünce annemi babamı öldürcem diyor sürekli... ki biz bu konuda anne ve babalarıyla ilgili hiç kötü bir şey konuşmadığımız halde nefret ediyorlar....HIRSIZI yengen çocuklarını aramıyo mu hiç özel olmazsa merak ettim
yok aramıyor canım...çocukların okulu için ikametinin alınması gerekiyordu annemlerin oturduğu yere sadece onun için muhtarlığa gelmiş...babamda çocukları gör demiş... görürsem dayanamam demiş gitmiş...o çocuklar nasıl dayanıyorlar acaba annelerini görmeden yaşamaya... küçük yeğen büyüyünce annemi babamı öldürcem diyor sürekli... ki biz bu konuda anne ve babalarıyla ilgili hiç kötü bir şey konuşmadığımız halde nefret ediyorlar....
boşanma davası açmış... çocukların velayetini üzerine alacakmış ama ben ben bakmam yine siz bakacaksınız demiş... devletten çocuk paraı almak için sadece...çocukları üzerine alacakmış....
size güveniyorum iyi bakıldığından eminim... ben vicdansız biri değilim diyor sürekli.... ama çocukları annelerini yoda görse tanımazlar... 3 sene oldu ...
büyük çocuğu 1 sınıfa gidiyor..müsamerelere katılıyor etkinlikleri falan oluyor...hiç birini görmüyor...ne kadar büyük bir şey kaçırdığının farkında değil... büyünce onlar beni bulur diyormuş...inşallah yüzüne tükürmek için bulmazlar seni dedim....ama hiç belli olmaz kötüde olsa anneleri sonuçta...
komşuların söylediğine göre kendinden yaşça büyük biriyle görüşüyormuş ve hala kardeşimle evli...3 yıl sonra boşanmak aklına nerden geldi diye düşünüyorduk bizde...benim ablam araştırdı da yeğenleri kendi üzerine alabiliyormuş..yapabilirse yeğenlerin veleyetini ablam kendi üzerine aldıracak...anne müsfettesine bırakmayacak...
herkesin yolu açık olsun... aslıda yeğenlerim çok şanslı böyle annenin elinde büyümedikleri için...şimdi ne kadar üzülselerde bu duruma inşallah ilerde bunun için sevinirler...
bizde 21-22 de yatırıyoruz canım öteki türlü bende nefes alamıyorum.Ya bize 17derece dediler,saten soğuk memlekete yaşıyoruz,biz ama hic 17yapmadık.sen 21-22derece dene istersen.daha rahat nefes alır bebeğin bence.bizim kız 23derece olunca ağlıyor,sıkıldığını beli ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?