2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim hayirlisi olsun isin idareyle konussan kucuk cocugun oldugunu gereken zamanlarda gidecegini bunun icin izin almak yerine sana birgunu bos birakabilirler mi diye sorsan olmazmi

iyi ki sende varsın canım...
canım benim kızda ağzına tuttuğumda yemek istemiyor ama daha öncede bahsetmiştim... biz yemek yerken ya kucağım aalıyorum yada mama sandalyesine... önce biz yemeye başlıyoruz...bizi izliyor sonra onada tutuyorum illaki uzanıyor bir şeylerin tadına bakmak istiyor..o zamn yemeye başlıyor...ona bir şey yedirmeye çalıştığımda önce kendim yiyorum bana neden vermiyorsun gibi bakıyor yemek yememe...sende öyle dene bir de...
ne kadar ek gıda versende ,anne sütünden aldığını hiç bir gıdadan alması mümkün değil...sütünden içmeseydi o zamn sorun olurdu ama hiç endişelenecek bir şey yok şuan bebeğinin beslenmesinde... tadına bakıyormuş en azından...

Siznle sofraya oturt bence..ver eline kirletsede yedigi kadar..herseyin tadina baksin..ben az tuzlu yaparak bizim yediklerimizi yediriyorum.bu sabah krep kasar zeytin dut pekmezinden surup yapiyorum onu anilerine yaptigim patates kizartmasindanda tirtikladi....uyudu..oglen annem dovmeli yogurtlu corba yapmisti bi kucuk kase yedi..sonra borek yapmistim ondan cekustire cekistire diside altte iki tane ama yedi..hatta azcik bir iki lokma kisir yedi..yesil sogan isirdi yuttu..portakal eline verdim akitti yedi..muz yarim kendi yedi..aksamada bulgur pilavi var yesil mercimekli..boyle cogunu kendi yiyo.

brujav ben de ilk dönemin son haftası başladım bir şey anlamadım okuldan aklım hep evdeydi okulu öğrencilerimi özlemişim diğer yandan işten soğumuşum bakalım ikinci dönem nasıl geçecek

Günaydn kızlar,
HIRSIZI benim kzıında gaz skıntısı var bu ara nedendir anlamaım değişik bir şyde yedirmedim ama çok gaz çıkarıyor çıkaramadğı yerdede bağırıp ağlıyor dişide geliyor .bi kurtulamılar şu gaz probleminden.
bu arada bn kzımı artık küvetten çıkaramıyoum ağlıyor kaldırınca basmıyor ayakalrını hep suyla oynasın çok seviyor yazın deniden aamıycaz anlaşılan.

Gunaydin guzeller

Hirsizi masallah guzeline canim. Buyumus te konusurmus Usumekten olabilir gazi dedigin gibi. Burada da hava soguk ama sikiliyoruz ikimiz de evde. Iyi oluyor hava alip geliyoruz. Iple cekiyorum sinemaya-tiyatroya goturmeyi. Kac yasinda aliyorlar acaba? Annem gitti evet. Her ay gelip 1 hafta kadar kaliyor. Biz gitmedik aylardir, artik onlar geliyorlar

Srvvr arkadaslar yazmis zaten. Senin son mesajin uygulama sorununu acikca gosteriyor canim. Yeme saatleri belli olmali. Ogle yemegini reddettigi icin yarim saat sonra bir daha hazirlamamalisin. Bir de emdikten 1 saat sonra acikmiyor olabilir. Masaya oturtacaginda gercekten ac olsun. Sana emmek icin gelmesini bekle mesela. Emzirmek yerine kahvaltisini ver. Zorlamadan koy onune istedigini yesin. Arkasina emzir yine. Aksam kacta uyuyor bebegin bilmiyorum ama 5-6 aksam yemegi icin erken gibi geldi bana. Biz aksam 7-7.3 gibi yiyoruz. Sonra banyosunu yaptirip yatiriyorum.

Yaza havuz alirsin, icinde oynar tum gun

ablam oğlu için sormuştu sinema için 4yaşına girince gitmeye balayab,ilirsiniz demişti.zaten daha önceki denemelergenelde ağlamayla sonuçlanıyor .ama tiyatroya 2 yaındaydı pepeye gitti bayıldı tbii tv tanıyor ya deli olmuştu :) şimdi sık sık anasınafı ile yada annesiyle tiyatroya gidiyorlar enson keloğlana gitti geçn hafta :)

Yaza havuz alirsin, icinde oynar tum gun
deniz 50 metre dibimizde annanesi ve dedesi kahvaltı sonrası hergün götürürüz diyor ablamın oglunda bakarken hergün sabah 2 saat denize götürüyorlardı allah razı olsun bide sonrasında havuzada alışırsa ne yaparız bilmem ablamın oğlu deniz havuzdaydı bütün gün su kuşu 4.5 yaşında şu an yüzmeyi öğrendi geçen yz sonu kolluksuz yüzüyor evde bir el yıkamaya giriyor yarım saat bi bakıyoruz su ile oynuyor :)denize girmeyi çok özledim bende .birde kerem köfteyi dişi yokkende yiyebiliyormuydu yani benim kızın 3. çıktı 4. yolda daha vermedim bazı verdiklerimi damağında ezip yiyior yani dişin olup olmaması parçaları ezmesnde etkilimi onu merak ettim?

Disler onde oldugu icin ezemiyor henuz canim. Koparmak icin kullaniyor onlari. Tadini begenirse agzinda cevirip direkt yutuyor zaten. Kerem in disleri 4.5 aylikken vardi. 7 aylikti sanirim kofteye basladiginda. Koparip yiyordu. Yedigi gidanin sertligine gore hala damagiyla ezdigi de oluyor.

neden başladı tekra bu gaz olayları ya... çok yediriyor olabilirmiyim karnı küp gibi oluyor... çok mu karışık besliyorum acaba...kıvranıyor sürekli...

havalar iyi gidiyor bakalım biraz güneş görünmeye başladı... gerçi böyle giderse yalancı bahardan dolayı ağaçlar çiçek açacak... sonrada birden soğuyacak sanırım...sinemaya 4 yada 5 yaşında olunca alıyorlar diyebiliyorum... az kaldı :)

bende anlamadımki beslenmemiz aynı bizim mercimek yediği zaman bile böyle kıvranmadı üşüttüğünüde sanmıyorum ama benim kızın bilemedim doktora kontrol zamnı yaklaştı ya ondan herhalde :)zaten gündüz gaz çıkarıyor ama gece çok huzursuz.

Son düzenleme:

ben 6 aylıkkken basladım .ilk gece 2 saat surdu ğlayınca kucagima aldım bıraktım .simdi bizim cocoklar 9 aylık oldılar tracy bu aylarda cok kucaga almayı önermıyor .tek basina uyutmaya yenı basladıysan ,bırazcık ağlıcak bebiş..bu anneme ne oluyor neden boyle yapıyor dıyormus bebek ..cok ağlarsa kucagına al bıkac sanıye tekrar bırak.ağlaması na üzülme .sen yanındasın ,o yuzden guven duygusu zedelenmez .sadece tek başına uyumayı bilemıyor henüz ...
inan bizim kız uyuyorsa butun bebekler uyur.ıkı ssaat sallıyordum ayagimda .iki üc gün dene .netten yorumları oku .
benim kı de tam tamına tek uyumuyor suan yanında duruyorum .gozlerını yumunca odADAN Cıkıyorum .ayaga kalkmak istiyor .bir iki sefer izin veriyorum sonra uyuyor bazaen inat yapıyor ama sononda uyuyor .insaallah bebişn de uyur canım .sana da bol bol dinlenmeye vaktın kalır.
canm

Benim ywgenimde alti yasinda ama sinema karanlik ses ten korkuyo..girmiyo..biz simdi kostebekgillere gittik o iceri girmedi..benim oglanlar israr etti ama nafile..

slm kızlar nasıl keyifler .insallah herkes musmutlu mesuttur

biz yarın dr kontrolüne gidecegiz.hem çoçuga hem ortopediye..
6 aylıkken kızımı kontrole goturmüstm .dr kızımın bacak boğumlarındas fark olduğunu söyledi .üzuldüm.ne düsünecegimi ne yapacağımı bilemedim .bandaj takılır bebeğim icin her seye katlanırdım .cok sükür rontgrn sonuçları iyi çıktı .9 aylıkken tekrar gelin dedi .biz de gideceğiz bakalım .sorun yoktur inşallah ..korkuyorum ,
bisey dicekler diye.ve de rontgenin zararı olur mu küçücük bebege .bu ikinci röntgen olaca k.

Benim oglanin yeni iki disi cikti.yokkrnde damgiyla ezip yiyebiliyor snownynin dedigi gibi yeterki sevsin

Uzme kendii canim yoktur sorun insallah bizi habersiz birakma

Dünde öğlen ben kısır yapmıştım verdim biraz çok yedi genelde akşam yemeğinde bizim yediklerime zde veriyorum ıspanaklı,Kıymalı borek dolmada vermesidir. Bu aralar dış çıkarıyor iştah hiç yok gibi

Slm pek giremiyorum ev işi çocuklar derken akşam oluyor. Arkadaşlar benim kız neden bu kadar sık hasta oluyor anlamadım kulağı tekrardan kızarıklık varki gündür hiç uymuyor bu gün üst on dişi çıktı diğerine yolda çıktı çıkacak kulak sonra gribe çeviriyor geçen hafta daha kurtulduk yine başladı hatta balgamdan dolayi bronsiolit oldu benim psikolojim alt üst oldu yine böyle hep sil baştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…