2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın iki günlük uykusuzluğun ardından bu aksam ki uyku iyi geldi 3 diside çıktı 4 ve 5. Diste çıktı çıkacak kulak enfeksiyonu için sizler neler yapıyorsunuz. Bu konuyu çok araştırdım nerolin diye bir yer var ordaki bayan yüksek kimyager onun hazırladığı doğal bir karışım varmış ilaç kullanmaya gerek kalmıyormus birde soğuk algınlığı için siparis verecem biraz pahali ama olsun ilaç kullanmaktan iyidir bilginiz olsun istedim

Gunaydin canlar

Hirsizi gaz degil de sindirim sikintisi mi acaba? Demissin ya cok yiyor diye. Dis cikarma doneminde benim minik te yatakta surekli poposunu kaldirir kivranir durur. Agridan kaynakli sanirim. Belki sizde de oyledir.

Samyeli gecmis olsun canim. Guzel haberler alirsin insallah.

Yarem gecmis olsun canim. Tecrube ettigim bir durum olmadigindan yardimci olamiyorum. Tedavisi basarili olur insallah.

Günaydın arkadaşlar
ÇOĞU zaman okuyorum sizleri ama yazamıyorum

Yarem geçmiş olsun dişin çıkmasında kulak ağrısını arttırıyordum canım

Samyeli umarım bir sorun yoktur bizimle benzer bir sorunumuz var biliyorsunuz, bizi habersiz bırakma

Benim kızımda çok kaçakçı bu ara, hep benimle ilgilen diyor oyuncakları pek gözü görmüyor, birazdan meraktan sanırım mesela tezgâha gidince yapışıyor paçama görmek istiyor, masanın üstünü görmek istiyor bide yapamayınca sinirlenip ağlıyor

Yarem 21 besin alerjisini de bi araştırırmısın , tekrarlayan orta kulak sorunları nezle ( burun kaşıntısı aksırık geniz akıntısı ) olabiliyor..
Kızlar telefonum bozuldu bazen internete girebiliyorum ama 2 dakika sonra hat kopuyor telefonda gidiyor servis yok diyor arama bile yapamıyorum ( apartmanada hala internet bağ. Sı olmadı
Alerji tekrarladı oğlumda acaip diyet yapıyorum not alıyorum kafayı yemek üzereyim kızarıklık arttıkça içim acıyor kendime kızıyorum bulamıyorum diye şimdi pirinçunu ve smilac karıştırıp onu vereceğim geçene kadar , başka türlü mamayı ağzına almıyor elma armut muz da alerji yapma ihtimal dahilinde olunca sadece bu ikisini vereceğim 3 gün bende zeytin ekmek yiyorum (((((..
Bunları önce telefonda not aldım , internete bağlanırsa kopyalayıvereceğim yazdıklarımı ...

ins tatlim

Çok saol canım yumurtanın beyazı .süt.bugday ruseymi bunlardan olabilir mi acaba 3 gün kuralını uygulayacam mesela yumurtanın beyazına alerjisi varsa bırakınca burun akintisi geçer mi ne varsa geniz akintisi ndan kulağa vuruyor

Diş dün çıktı ağrı biraz hafifledi hani öyle çok aglamuyor elini kulagina atiyordu bu gun pek dokunmadi kadir tugcu nin yazılarını okuduktan sonra damlayı kullanmamaya karar vermiştim ama dün damlatmaya başladım

Hirsizi nasilsin canim, miniginde ne gelismeler var

Mavis sen hazir izindeyken ikinciyi de yapacagim diyordun
:)
ise basladiktan sonra tekrar izin dilekcesi verip izne ayrilabiliyor mu yani?
sutun yetiyor demek ki cnm masallah
yemesini istedigim seyi ben onume alip yiyorum zaten o da merak ediyor neymis o diye geliyor yanima hemen o zmn veriyorum oyle dene yani vermezsen kiymetlenir saldirir :)

ardaannesi4 ol beni de al
ne guzel besliyorsun nhangi ara yapiyorsun krep,kisir,kizartma,... masallah sana

her gun banyo yaptiriyor msn snowy?
ortalama kac saat araliklarla emziriyorsun?
gecen avmde kukla gosterisi vardi oglum once meraklandi izledi dikkatle sonra bagirdi
cocuk srkilari calan oyun grubu tarzi yerler vardi orda cok eglendik biz dans ettik oglumla,balon oynadik diger cocuklar da boyama falan yaptilar :)

ayaga kalkiyor hemen yatirinca daha cok sinirleniyor

gecmis olsun cnm
okula giden cocugun var ondan geciyordur milyon cesit mikrop,bakteri,virus var ins bagisiklik sagliyordur

ne cektin internetten patem yahu :)
cok gecmis olsn
kizariklik anus cevresinde mi sadece?vucut ve yuzde de vsr mi?

Merhaba kızlar

Uzun zamandır giremedim topiğe ama aklım hep buradaydı özledim hepiniziBen de son 10-15 gündür taşınma derdi ve kızın diş çıkarma evresiyle uğraşıyorum.Son 10 gün kız iyice cozutmuştu.Nihayetinde üstten 3 tane diş çıkardık.Şuanda 5 tane dişimiz var.Üstekiler ayrık ve kocaman çıkıyor bir tuhaf geldi gözüme nedense.Alttaki 2 diş çok sevimli gözüküyor da üstteki ayrıklar biraz bozuyor:)Yemek yeme konusunda bizde biraz sorunluyuz kaşıkla beslenmeyi çok sevmiyor yediğinden elinle ağzına vereceksin bayılıyor.Geçen mantı vardı bir güzel hüpletti:)Diş çıkarma evresinde biberon istemiyordu hiç çok şükür çıkarınca eski düzene döndük.Yemeyen çocuk gerçekten çok zor.O doyunca kendim doymuş kadar seviniyorum.Bunun haricinde taytay duruyoruz ve koltukta yan yan sıralıyoruz.Emekleme stilimşizde komanda gibi sürünerek.Babası gib itembel kolay yolu seçiyor.Şimdilik bizden bu kadar umarım herkes iyidir.

Mavis popoda yok sırtından başlayıp yanlardan önlere doğru yayılıyor .. Ufak sivilce gibi bisürü sabah similac ve pirinç unu maması yedi ki bunları hiç vermiyordum zaten smilac 2 aydır hiç almıyordu anca karıştırınca alıyor.. İlk 1 saat gözlemledim çoğalmadı 11 de sarı elma verdim ilk 10 dakikada çoğaldı dün köfte verdim çoğaldı 2 gün önce akşam pirinçunlu irmikli ve rende armut yaptım gene çoğaldı (( herşeyemi alerjisi var oğluşumun (( 2 yaşından önce alerji testleri negatif çıkar dedi doktoru , dedektiflik yapacaksın dedi ( ooffff bulsam bide ((
Harbi ne çektşm ben bu internetsizlikten (( neyse bozmayayım ağzımı ((

Yarem
Yumurta beyazı süt alerjik zaten ,1 yaşına kadar vermemelisin ....

Kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir arada bakıp okuyup çıkıyorum.
Bütün hasta olan kuzulara acil şifalar diliyorum.
Istanbul da hava çok guzel bugün.
Idil I aldım parka çıktım bende.
Bu aylarda böyle hava bulunca degerlendirmek lazım.
Herkesi kocaman öpüyoruz.

Eklentiler

• IMG-20150205-WA0025.webp
    127,9 KB · Görüntüleme: 99
snowy nin dediği gibi sindirim problemi çekiyorlar galiba.. az da olsa tuzlu salçalı karıştımdım ben ufak ufak tattırsamda...mesela dün tavuğun budunun yarısını yedi bulgur pilavı yarım kase yoğurt şehriye çorbası derken... olacağı bu galiba...
inşallah bir şey çıkmaz canım... dışardan sende kontrol edebilirsin... gerçi daha önce bir şey çıkmadıysa bir daha çıkmaz inşallah...kalbini refah tut...

hepsi süt üste geldi canım..havalarda soğuk düzelemedi çocuklar...eve giren çıkanada dikkat etmek lazım... en kısa zamanda düzelir inşallah geçmiş olsun ...

dediğin gibi canım sindirim problemi var... gazla birlikte aşırı kaka yapıyor nerdeyse ensesine kadar çıkıyor kakası...

10 aylık olacak ama hala diş yok bizde bide ne zaman banyo yaptırsak o gece sabaha kadar huzursuz oluyo dikiyo bizi ayağa anlamadım neden üşüyo desem ev 26 derece pfff
kulağına su falan mı kaçıyor acaba...diş mevzusunda da senin oğlışunun dişleri çok sağlam olacak galiba ...

oyy maşşallah ...kuzum...ne tatlı olmuş... yuvarlana yuvarlana oynayacaksın çimlerde...

10 aylık olacak ama hala diş yok bizde bide ne zaman banyo yaptırsak o gece sabaha kadar huzursuz oluyo dikiyo bizi ayağa anlamadım neden üşüyo desem ev 26 derece pfff
bize doktor gündüz yaptırmamızı söyledi kış diye ama ben 11 de yıkıyorum genelde.

canım ben normal ölçülerinde veritorum yerse yemezse zorlama yok yersede daha fazlasını teklif etmek .

iyi akşamlar kızlar bir düzen tutturamadık bilg. sayar düzeliyor net gidiyor :)telden ben gıremiyorum herkes ıyıdr ınşallah bu günlerde sürekli misafir geliyor sanki tatil bir tek o gezenlere geliyor :)ama bildiğim bir şey var çocukla misafir ağırlamak çok zor ...bunun dşnda birkaç gün ank gittik oğlum çok sevdi baya eğlendi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…