İkinci çocuğu ben de çok istiyorum, hazır alıştık bu düzene 2. de aradan çıksın isterdim bir de zaten ücretsiz izin aldım 2 sene, ama eşim sark bitmeden istemiyor, isteyen tüm annelere Allah bir daha tattırsın]
Canim çok mantikli düşü iyorsun aslında.evdeyken ikinci evladinda olur bakarsin ikisine de .doğuda hastane bakimindan mi sikinti olur diye düşünüyor ki esin.
simca12 canım biz bekleyecektik aşıyı aylarca gelmeyebilir dedi...devlet karşılamıyormuş a rtık...beklememek için parayla aldık aşıyı ondan öyle oldu
aşılarıda koldan yaptılar...
2 2ocak canım çok çok geçmiş olsun...Allah bir daha nasip etsin inşallah...daha kan pıhtısı bile olsa bir anne için acı bir durum ... vakti zamanı gelince sağlıkla kucağına nur topu gibi bir bebiş daha alırsın inşallah...
D3S1R3 canım bir türlü uğrayamadım... ama aklımda sen vardın kaç zamandır... sizin o tarafların durumu nasıl siz nasılsınız...siyasi olaylardan bahsediyorum...
iyiyiz canım şükürler olsun...dünya meşgalesinde....her yaşayan gibi... anlatılacak çok şey var elbet ama herkes gibi bende özet geçeyim...yuvarlanıp gidiyoruz :)))Iyiyiz canim hamdolsun. Haber bakamiyorum hala o yuzden dunyadan bihaberim. Sen nasilsin, prensesin nasil?
iyiyiz canım şükürler olsun...dünya meşgalesinde....her yaşayan gibi... anlatılacak çok şey var elbet ama herkes gibi bende özet geçeyim...yuvarlanıp gidiyoruz :)))
paşa nı öp benim için...
Çocuklarımızın konuşmasını beklemek fazla mı olur, konuşan var mı, benim oğlum attı tuttu geldi gitti anne baba dede böyle basit şeyler söylüyo, geçen babası ütü demeyi ögretmis ödü diyo ona da, ekmeğe emme, kaju seviyo ona da kagu diyo böyle bizimki :)
Benim ki de ancak o kadar konusuyor canim. Endise edecek birsey yok bence. Bulbul gibi sakirlar yakinda. Babasi abla demeyi ogretmis. Sabahtan beri abla diyor bana:)
Merhaba nisan anneleri morelim cok bozuk. Oglum iki haftadir 2 kilodan fazla verdi ve agzinada lokma koymuyo. Hep disten dedim ama baktim gecmiyo iyice halsiz ve enerjisiz kalinca acile gittik bademcikleri kocaman olmus ve 10 gunluk antibiotik tedavisine basladik(penisilin). Ne yapagimi sasirdim yurtdisindayim ve hoc kimsem yok esimlede aramiz limonu beni hic anlamiyo yardimci olmuyo ne yapcagimi bilemedim boguluyorum artik dua edin lutfen benim icin
Merhaba nisan anneleri morelim cok bozuk. Oglum iki haftadir 2 kilodan fazla verdi ve agzinada lokma koymuyo. Hep disten dedim ama baktim gecmiyo iyice halsiz ve enerjisiz kalinca acile gittik bademcikleri kocaman olmus ve 10 gunluk antibiotik tedavisine basladik(penisilin). Ne yapagimi sasirdim yurtdisindayim ve hoc kimsem yok esimlede aramiz limonu beni hic anlamiyo yardimci olmuyo ne yapcagimi bilemedim boguluyorum artik dua edin lutfen benim icin
Kızlar geçen hafta sağlık ocağından aradılar aşı gelmiş vurdular şükür tabi 2.yaş aşımızda bir ay kaydı. Ateş yapmadı ama bir gün boyunca ishal ve ara ara da kusma yaptı. Şuanda da gribe yakalandı ara ara öksürüyor tıkanıncada nefes almak için kusuyor paşam
Biz herseyi hep beraber yapiyoruz annfmde bakarken o swkolde yemektwn camasirdan alisverisd konusup yardinlasarak kizimla soylemedigi kelime yok neredeyse ilkbdefa duyuyorsa hemen tekrarliyor ve bune bune soruyor oglen yemek aramda gelip dwnoz kenaeinda tas kum oynuyor biraz parka ugruyoruz ordada agac cocek yapraklarlada oynuyoruz allahtan havalr iyi halaArkadaşlar bebeklerinizin dil gelişimi için neler yapiyorsunuz.fikir alisverisinde bulunalim .insanin akluna gelmiyor bazen.biz cçoğunlukla evde ikimiz oluyoruz .pek insan görmüyor .o yüzden kitaplara baktiriyorum .adlarini söylüyorum nesnelerin .daha başka nasil aktiviteler yapabilirim acaba .
gecmis olsuj tam hastalik ustune geis asisi kuznun acil sifalarCanım geçmiş olsun,nasıl şimdi? İshal ve kusma aynı anda iyi değil,doktora götürdün mü? Nefes almak için kusmuyordur
Kızlar geçen hafta sağlık ocağından aradılar aşı gelmiş vurdular şükür tabi 2.yaş aşımızda bir ay kaydı. Ateş yapmadı ama bir gün boyunca ishal ve ara ara da kusma yaptı. Şuanda da gribe yakalandı ara ara öksürüyor tıkanıncada nefes almak için kusuyor paşam
belki,baksalardı keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?