2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Aşıyı neye göre kol yada bataktan yapıyorlar anlamadık daha öncekiler bacaktandi şimdi özellikle sordum kol dedi ama bacaktan olmuş sizin asiniz simca12 neden acaba.bu arada süper kilo vermissin darisi basima.

[QUOTE="supapatya88, post: 43311153, member: 576445"]Aşıyı neye göre kol yada bataktan yapıyorlar anlamadık daha öncekiler bacaktandi şimdi özellikle sordum kol dedi ama bacaktan olmuş sizin asiniz simca12 neden acaba.bu arada süper kilo vermissin darisi basima.[/QUOTE]

Sağolun,darısı kalan kiloların başına :)
Aşıyı bilmiyorum,niye farklı uygulanıyor acep

Kızlar dün akşam ck kanamam oldu,apar topar hastaneye gitik,bebeği kaybettik.kese boştu

Çok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı olan çocuğuna sağlık sıhhat versin. Nasipse birdaha olur inşallah. Önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olması. Kendini üzme canım

Bizim aşımızda bacaktan yapıldı ve ağızdan da iki damla şeklinde aşı verildi. Diğer aşı için de bekliyoruz haber gelince gideceğiz bu defa da 2.yaş aşısı da mecburen geç olacak.

E="2ocak, post: 43336956, member: 654550"]Kızlar dün akşam ck kanamam oldu,apar topar hastaneye gitik,bebeği kaybettik.kese boştu[/QUOTE]
Canim çok geçmiş olsun.cabuk toparlanirsin inşallah.saglikli evlatlarin olur Rabbim versin insallah.

Merhaba kızlar buraya en son baktığımda kimse yoktu çok uzulmustum bugün bir bakayım dedim herkes burda çok mutlu dum şöyle bir baktım herkes iyi sanırım 2 ocak geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Bizde iyiyiz bu hafta 18 ay asilarimiz olacak iyiyiz sukur hepinizi opuyorum

Kızlar dün akşam ck kanamam oldu,apar topar hastaneye gitik,bebeği kaybettik.kese boştu

Canımmm çok üzüldüm,iyi misin? Kardeşinin yazıldığı bir tarih vardır,inşallah kavuşucaksınız ona da sağlıkla,
Ailecek sağlığınız iyi olsun hep canım benim..

Arkadaşlar bebeklerinizin dil gelişimi için neler yapiyorsunuz.fikir alisverisinde bulunalim .insanin akluna gelmiyor bazen.biz cçoğunlukla evde ikimiz oluyoruz .pek insan görmüyor .o yüzden kitaplara baktiriyorum .adlarini söylüyorum nesnelerin .daha başka nasil aktiviteler yapabilirim acaba .

Ben de bişey getirmesini istediğimde rengini de söylüyorum.ya da akşam eşim gelince neler yaptığımızı anlatıyorum,onun hakkında konuşulduğunu anlıyor,dinliyor,çince de olsa katılıyor:) arkadaşımın oğlu yaşıtlarını göre çok uzun cümleler de kurarak konuşuyor,karı koca çok konuşuyorlar sanırım ondan,her kahvaltıda yemekte uzun uzun anlatıyolar,şunu ister misin oğlum,şunu yer misin,bu sıcak şunu şöyle yapalım vs. Sürekli konuşma halindeler.ben o kadar konuşmuyorum yapıyla da ilgili heralde.genelde de radyo açıyorum,hem dans ediyoruz,hem mırıldanıyo,hazır olduğu zaman sanki bir anda başlıycak söylemeye :)
Ama en çok yaşıtı ya da kendinden büyük birisiyle öğreniyor,parkta yürüdüklerini gördü,ilk adımlarını attı peşlerinden gitmek için, oyun grubunda herkes kendi yiyor diye kendi yemeğe çalıştı.onlar konuşunca da dikkatle dinliyor,modelliyor.

Çok geçmiş olsun canım Allah sağlıklı olan çocuğuna sağlık sıhhat versin. Nasipse birdaha olur inşallah. Önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olması. Kendini üzme canım
Teşekkür ederim canım...nasıl düşük yaptım anlamadım,hic ağrım falan olmadı.doktorum istediğin zaman tekrar hamile kalabilirsin dedi...eşimle karar veremiyoruz bekleme konusunda.

Iyi akşamlar kızlar,nasılsınız?ben iyim ck şükür,ck şükür ck çabuk toparlandım.doktorum herşey iyi dedi,korunmanıza gerek yok,hemen tekrar hamile kalabilirsin dedi.biz eşimle biraz korkuyoruz,biraz beklesekmi diyoruz.
Bu hafta sonu düğünümüz var,halamın oğlu evlenecek inşallah.yarın Fransa'ya gideceğiz,3-4saatlik yolumuz var,inşallah ada mira arabada yaramazlık yapmaz,hic sevmiyor arabayı.
Dil gelişimi icin bol bol konuşuyoruz(bağzen ağzım yoruluyor)kitaplara bakıyoruz,ben başkasıyla konuşunca hic hoşuna gitmiyor anne anne diye lafımı bölüyor.sadece kendisiyle ilgilenmemi istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…