- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
Geis olsun canim be hef asidan once erkeknden once sktoruna goturuyorum kontrol ediyor sonra taptiriyirm hastalikli ust uste binince cok agir geciyor .ck gecmis olsun kuzicuguna.Kızlar geçen hafta sağlık ocağından aradılar aşı gelmiş vurdular şükür tabi 2.yaş aşımızda bir ay kaydı. Ateş yapmadı ama bir gün boyunca ishal ve ara ara da kusma yaptı. Şuanda da gribe yakalandı ara ara öksürüyor tıkanıncada nefes almak için kusuyor paşam
A y canim çok geçmiş olsun.kisa surede atlatir inşaallah kuzun.Kızlar geçen hafta sağlık ocağından aradılar aşı gelmiş vurdular şükür tabi 2.yaş aşımızda bir ay kaydı. Ateş yapmadı ama bir gün boyunca ishal ve ara ara da kusma yaptı. Şuanda da gribe yakalandı ara ara öksürüyor tıkanıncada nefes almak için kusuyor paşam
Cok tesekkürler canim ertesi gün hemen toparlandi suan iyi sükürCanım geçmiş olsun,nasıl şimdi? İshal ve kusma aynı anda iyi değil,doktora götürdün mü? Nefes almak için kusmuyordur belki,baksalardı keşke
Sagol canimgecmis olsuj tam hastalik ustune geis asisi kuznun acil sifalar
Sagol canim suan iyi sükür. Bizi birbucuk yil asisini yaptiktan bir ay sinra cagirdilar saglik ocagina sor gelince mutlaka ararlarA y canim çok geçmiş olsun.kisa surede atlatir inşaallah kuzun.
Biz daha olamadik hepatitb miydi hatirlamiyorum .yokmuş ellerinde .eczanelerde de bulunuyormuş.
Sagol canimGeis olsun canim be hef asidan once erkeknden once sktoruna goturuyorum kontrol ediyor sonra taptiriyirm hastalikli ust uste binince cok agir geciyor .ck gecmis olsun kuzicuguna.
Sünnetini z hayırlı olsunSagol canim
Ben önce bire sonrada sadece şu verdim kalktikca şimdi havada sevinmedi baDem bir ler şu içiyor bazen hiç içmiyor.Kızlar iyi geceler herkese, bebişlerinizin gece uykuları nasıl, yani kesintisiz uyuyabiliyorlarmı. Ben zar zor kendi kendine uyumayı öğretebildim çok şükür ancak kızım gecede 2 kere uyanıyor be biberonla mama içmeden uyumuyor... Bu konuda her hangi bir tavsiyesi olan arkadaş varmı acaba?
Kızlar iyi geceler herkese, bebişlerinizin gece uykuları nasıl, yani kesintisiz uyuyabiliyorlarmı. Ben zar zor kendi kendine uyumayı öğretebildim çok şükür ancak kızım gecede 2 kere uyanıyor be biberonla mama içmeden uyumuyor... Bu konuda her hangi bir tavsiyesi olan arkadaş varmı acaba?
kızlar selam ; özlemişim valla çok sıkı girip çok fazla şey paylaşmayanlardandım. en son iş görüşmesine gidicem diye haber vermiştim buradan nerdeyse 1 sene geçmiş:) neyseki o iş görüşmesini takiben 3 iş görüşmesi daha yaptım farklı firmalarla ve 3. de ben iş istemeden iş bana geldi 1 aydır çalışıyorum. ilk 2 gün çok zorlandım ardayı bıraktığım için o da çok zorlandı tabi ama şuan canavar gibiyiz:) tabi bu son 1 senede çok zor günler geçirdik eşimin abisini kaybettik ondan önce de başka kayıplarımız oldu bütün yazı neredeyse hastahanelerde geçirdik. neyseki şuan psikolojikman biraz daha iyiyiz. babaannein ardaya bakması da babaannenin pikolojisini Allahtan olumlu yönde etkiledi. bu hastahane döneminde de ardanın hayatımızda olması aslında hepimizin psikolojisini olumlu olarak etkiledi iyi ki var miniklerimiz onlar olmasaydı ne yapardık gerçekten?
ardadan haber vereyim size en güzel söylediği kelime "baba" - dede ve mama, anne yerine ıhh demeyi tercih ediyor kendisi sağlık olsun elbet bir gün diyecek umuduyla çok elleşmiyorum:) bez değiştirmekten nefret ediyor kakalı olsa dahi bıraksan oturacak öyle o derece. emziği 3 hafta önce kendi isteğiyle bıraktı hala şoktayım. (korkudan emziği atamadım bi daha isteyecek diye çok şükür istemedi gerçi istese de artık vermem orası da ayrı ama hala atmaya kıyamıyorum resmen emzikle benim bağım daha da çokmuş:) ) kahvaltı dışında yemesi iyi ama kahvaltı yaptırırken ne vereceğimi şaşırıyorum. peynir ve yumurtadan nefret ediyor anasına çekmiş gerçi ben şimdi yiyorum ama arda arkadaşımız bu konuda baya bir zorluyor. hayvanları çok seviyor seslerini taklit ediyor bir karga taklidi yapıyor ki bizi yerlere yatırıyor gülmekten:) araba delisi wuww wuww direksiyona geçip deli gibi araba sürme hareketleri yapıyor. her seyahat öncesi 5 dk baba kucağında direksiyon başında takılıyorlar sonrasında kendisini koltuğuna alıp seyahat ediyoruz:)
bıraksanız daha yazarım baya dolmuşum ben:) ama size daha fazla işkence çektirmeyeyim diyip burda noktalıyorum. bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım. hepinizi öperim benim doğumdaşlarım:)
benim kı de çok iştahsız .zaten zorla yediriyordsum .artık yemiyor .sabah kendi üç çatal omletten yedi ,öğlen üc kaşık yogurt yaRIM CEVIZ BUKADAR .ne yapmalıyım ,nasıl iştahı yerine gelir .bilen annenlerden yardım istıyorum .Canım bizde bazı geceler daha doğrusu sabaha karşı saat 5 veya 6 gibi bir kere kalkıyor devam sütü yada köyden gelmiş süt varsa onu ılıştırıp veriyorum bazı geceler de uyanmıyor sabah kalkınca biraz su içp kahvaltı veriyorum. Ama iştahlıydı şuan rahatsızlığındanmı bilmiyorum iştahsızlaştı biraz.
kızlar selam ; özlemişim valla çok sıkı girip çok fazla şey paylaşmayanlardandım. en son iş görüşmesine gidicem diye haber vermiştim buradan nerdeyse 1 sene geçmiş:) neyseki o iş görüşmesini takiben 3 iş görüşmesi daha yaptım farklı firmalarla ve 3. de ben iş istemeden iş bana geldi 1 aydır çalışıyorum. ilk 2 gün çok zorlandım ardayı bıraktığım için o da çok zorlandı tabi ama şuan canavar gibiyiz:) tabi bu son 1 senede çok zor günler geçirdik eşimin abisini kaybettik ondan önce de başka kayıplarımız oldu bütün yazı neredeyse hastahanelerde geçirdik. neyseki şuan psikolojikman biraz daha iyiyiz. babaannein ardaya bakması da babaannenin pikolojisini Allahtan olumlu yönde etkiledi. bu hastahane döneminde de ardanın hayatımızda olması aslında hepimizin psikolojisini olumlu olarak etkiledi iyi ki var miniklerimiz onlar olmasaydı ne yapardık gerçekten?
ardadan haber vereyim size en güzel söylediği kelime "baba" - dede ve mama, anne yerine ıhh demeyi tercih ediyor kendisi sağlık olsun elbet bir gün diyecek umuduyla çok elleşmiyorum:) bez değiştirmekten nefret ediyor kakalı olsa dahi bıraksan oturacak öyle o derece. emziği 3 hafta önce kendi isteğiyle bıraktı hala şoktayım. (korkudan emziği atamadım bi daha isteyecek diye çok şükür istemedi gerçi istese de artık vermem orası da ayrı ama hala atmaya kıyamıyorum resmen emzikle benim bağım daha da çokmuş:) ) kahvaltı dışında yemesi iyi ama kahvaltı yaptırırken ne vereceğimi şaşırıyorum. peynir ve yumurtadan nefret ediyor anasına çekmiş gerçi ben şimdi yiyorum ama arda arkadaşımız bu konuda baya bir zorluyor. hayvanları çok seviyor seslerini taklit ediyor bir karga taklidi yapıyor ki bizi yerlere yatırıyor gülmekten:) araba delisi wuww wuww direksiyona geçip deli gibi araba sürme hareketleri yapıyor. her seyahat öncesi 5 dk baba kucağında direksiyon başında takılıyorlar sonrasında kendisini koltuğuna alıp seyahat ediyoruz:)
bıraksanız daha yazarım baya dolmuşum ben:) ama size daha fazla işkence çektirmeyeyim diyip burda noktalıyorum. bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım. hepinizi öperim benim doğumdaşlarım:)
Bende de erken menapoz belirtileri var tahlil için adetin ikinci günü gel dedi biri seçim tatiline sonra hafta sonunda geldi ni türlü gidemedim ama ablam35 yaşında onunda bir hormonu durmak üzereymiş tüp bebekle bile çocuk sahibi olamayacağını kenapozda olduğunu söylemiş .ne yapalım al ah çocuklarımıza sağlık versin gecmis olsunİyi akşamlar kızlar bugün çok kötü bir haber aldım Dr kontrole gitmiştim birtakım testler yapti amh testinin sonucu0.1 çıktı yanı benim bir daha çocuk sahibi olmam çok zormus moralim çok bozuldu bu konuda bilgisi olan var mi
İyi akşamlar kızlar bugün çok kötü bir haber aldım Dr kontrole gitmiştim birtakım testler yapti amh testinin sonucu0.1 çıktı yanı benim bir daha çocuk sahibi olmam çok zormus moralim çok bozuldu bu konuda bilgisi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?