2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

evet hakılısın canım çok güzel moral verdin gaza geldim şuanda yırtamıyorum o lanet olasıca testi ama eşim gelsin ondan alıp yırtıp parçalicam mahvedicem

Ay bende hesapladım :) eşimin maasından kredi elektirik su filan 250-300 kalıyor
ama millet asgari ücretle hem kira ödüyor hem cocuk bakıyor onlar yapıyorsa bizde yaparız Allah yardım eder Yeterki bebeklerimiz saglıklı olsun Eşimiz başımızda sağ salim olsun
Loto moto tutarsa hepinizin borclarını kapatacam 1 yıllık masrafınızıda karsılıycam

Ne kadar hesap yaparsan o kadar karisiyo hesaplar zaten :) teslim olmak lazim yaa :) oyle bi zamanda oyle bi kapi aciliyor ki hic darda koymuyor seni yaradan ben 7ay oldu evleneli ve arabamin anahtarini masanin ustune birakarak ciktim ailemin evinden.. malesef hala gorusmuyoruz ailemle.. hayatimda kirada oturmak nedir bilmedim, suan kiradayim.. bilmem hangi markanin coraplarindan baska bisi giymedim simdi fiyat etiketine bakiyorum.. ama pisman miyim! Aslaa!! Cok sukur diyorum.. yine ayni seyleri yapmam gerekse gozum kapali yapardim.. onemli olan insanin kendini huzurlu ve mutlu hissetmesi.. ve malesef para bunu saglayamiyor.. simdii bakiyorum da ne kadar gereksiz takintilarim varmis eskiden! 'bilmem hangi marka nemlendiricim olmadan hayatta olmazz benim cildim cok hassaass!' Onsuz oluyomuymuuss :) bal gibi de oluyomus :) ihtiyacimiz dedigimiz bir cok sey aslinda sadece aliskanliklarimiz hatta takintilarimiz.. vazgectiginde aslinda ne kadar da gereksiz olduklarini fark ediyorsun.. ben her iki ucu da yasadim ve suan tum kalbimle soyleyebilecegim sey su ki para saadet getirmiyo a dostlar :) oturup bazen esimle gelir gider dengesine bakiyoruz dugunden kalan borclarimiz var yine sifirdan ev kurduk onun bi dunya borcu.. matematiksel olarak hesapladigimizda hep gider geliri geciyoo :) ama dedim ya allah o uc kurusaa oyle bi bereket veriyo ki sen bile nelere yattigine sasiyorsun.. hic ummadigin yerden ummadigin sekilde para gelio :) mesela evli ogrencilere burss vercekmis devlett :) nasil ilac gibi geldi anlatamam :) hani derler ya allah evlenene yardim eder sonuna kadar dogru.. bu onermeden yola cikarak dogacak bebegin rizkiyla gelecegine dair onermenin de dogruluguna inanabiliriz hirs yapmamak teslim olmak lazim yahuuu :) bu hayata bi daha gelmicez neyin mucadelesi bu boyle.. yasamak laziimm :) ve para inanin bunun icin gerekli degil :) ben esimle cebimizde sadece 5 lirayla sehir sehir gezdigimizi hatirlarim :) en luks otelde yapilacak sıkıcı tatile bin basar benden soylemesi :)

bebeğime eymen ismini koymayı çok istiyorum yanına ikinci bi isimle birlikte. tabi eşim ikna olursaa sizler isim ne düşünüyorsunuz kızlar?

Canım benim oglum olsaydı Öztürk İstiyordum (kızlık soyadım)
Ama benim kızım olacak Ben Ece istiyorum aslında tek isim istiyordum ama eşimle orta yol bulamıyoruzoda kesin degil ama Betül istiyor Ece betül olabilir.
(Aslında ta ilk zamanlar illa melike diyordu bende istemiyordum ama dinlemiyordu Kv ayy ben o isimden hiç hosslanmam dedi sag olsun caydı)

evet hakılısın canım çok güzel moral verdin gaza geldim şuanda yırtamıyorum o lanet olasıca testi ama eşim gelsin ondan alıp yırtıp parçalicam mahvedicem

Ay ha soyle yaa :) canindan bi parca o senin yaa tum kalbinin huznunu duyuyo icerde.. bi problemi varsa bile bunu senin sorun ettigini bilmek onu uzmez mi! Ben cinsiyetini ogrenemedim daha severken agzimdan oglum yada kizim cikacak diye odum kopuyo :) kiz derim erkek cikar erkek derim kiz cikar :) alinir kirilir diyee :) uzme onu annesi.. sende uzulme.. yemisim testini! Saglikli olsa da olmasada annesinin biricik kuzusu oo!!! Balii bi tanesii!! Sen simdi bi toparlan aksama kocana da bi supriz yap adamcagiz senin moralinin duzeldigini gorsun bi rahatlasin yavru kusunuzu kutlayin yahuuu :)

Benim ev bayağı kalabalık olacak sanırım kaynanam, annem, ablam, eşimin kız kardeşleri =)
Bunlar bende kalacak olanlar..
Ee malum 2 tarafında tek evli çocukları biziz ve ilk torun gelecek...
Tek kalsam yaparım her şeyi, eşim özellikle çocuk doğduktan sonra ne kendi ailesine, ne de benim aileme bırakma taraftarı değil.
Biz büyütmeliyiz diyor...
Sana gelince canım sezaryan olacağın için zorlanırsın diye düşünüyorum ...
İnşallah ağrın sızın olmaz, yakın olsan ben gelirdim gün içinde yardıma =)
Şimdiden Allah kolaylık versin sana balım..
Ama bir bayan olsa sanırım daha da rahat ederdin..

yazdıklarına kısmen katıllmakla beraber ben onlar küçükken borç harç olaylarını kapatmaktan yanayım, şöyleki bu konuda hep ailemi örnek aldım,annem hep derdi kızım bakın bizim arkadaşlarımız ne kadar rahatlar her yıl tatile giderler çok güzel giyinirler , gezerler tozarlar, vss, biz büyümeden annemler çok sıkıntı çekmiş ev borcu vs, kendime atlet alamazdım der annem ama biz hiç hissetmedik bunu okula başladığımızda bizi en iyi dersanelere okullara vs.gönderdiler,hpimiz mesleğimizi aldık çok şükür,ablam sağlık subayı,kardeşim doktor, bende müşavirim,hesapsız şükür çok iyi yerlere geldik 3 kardeş... bana annemin baş öğütü idi bu, aman yavruların büyümeden hayatını garantile ki eğitim zamanlarında geçim derdine değil onların eğitimine odaklan diye,
yoksa sana tabiki katılıyorum anne sütü mucizesine,ama onunda çözümü var tatlım,ben 3 aylıkken bıraktım 3 saatte bir işyerinde süt sağdım,lansinoh un süt saklama poşetleri var abartısız 1 dondurucu doldurdum sütlerle onları yaşına kadar ben işteyken emdi,beni de akşam ları emdi ama şartların değişmesini çok isterdim yani senin dediğin gibi onun kokusunu alarak emzirmeyi ve şunada inanıyorum,annesinin büyüttüğü çocuklar daha kendinden emin,daha mutlu gibi geliyor eee analı kuzu kınalı kuzu..
bir mucize olamayacağına göre ben hedefime odaklanayım iyisimi rabbim sağlık versin çalışayım onlar okula gidene kadar herşeyi bitireyim aminnnnn

benide listeye eklermisiniz

canım Ama ben salamıyorum cok sükür okadar mutluyuz hersey okadar yolunda dedigin gibi mutlu olmak için paraya ihtiyacımız yok parasıl pulsuz bizde az gezmedik
ama zamanında okadar sıkıntı cektikki annemle okadar cok borc ödedikki Allahım benim cocuğuma yasatmasın onlar cekmesin

Bende kesinlikle senin gibi dusunuyorum. Annemlerde oyle yaptılar şimdi bende kardesimde mühendisiz. Ama ben iş yerimde tekim. O nedenle 4 ay boyunca bensiz yapamazlar. 4 aydan öncede ben dönemem. yerime baskasını alıp rapor sonunda cıkısımı verebilirler. Eğer cıkısımı verirlerse tazminat ve sonrasındada işsizlik alırım. İşsizliğimi hesaplattım asgari ucret kadar 6 ay boyunca alabiliyorum. Böyle b, durumda yeni bir iş aramam. Bakıcı parasınıda hesaba katarsan arada cok bi fark kalmaz zaten elime gecenden. O yuzden çalışmam 6 ay daha. Bebeğim 10 aylık oluncada paralar da bitecegınden:) Bebeğimde en azından tepki vermeyi öğreneceğinden bakıcı bulup çalışmaya baslarım. Ama dedğimi gibi eğer cfıkarılmazsam mecbur geri dönerim işe. Rapor bitiminde. Son haftalar kadarda calışacagım hem ben. Mecburrr. Yeni evendik zaten bi dunya borc varrr...Ayrıca ben yıllarımı verdim eğitimime. çalışmazsam mutsuz olurum mutsuz bir annenin evladıda mutsuz olur. Ona tasıyamayacagı bi yuk asla yuklemem.

Dediklerinin hepsine katiliyordum ta ki 99 depremine kadar.. orada gorduklerimden sonra malesef garantiye almak diye bisi olduguna inanmiyorum.. bu hayat boyle bi sıkıntı bitiyo bir digeri basliyo.. annemde annen gibi anlatir.. ama ne oldu yani genclikleri gitti.. rahat ettim dedigi yerde baska seyler cikti karsisina.. egitimle ilgili olarak dedim ya yine gitsin iyi okullara canim :) akilli caliskn cocuk olsun burs hak etsin bende disimden tirnagimdan arttirip gondereyim en iyi okula zahmetsiz nimet olmaz oyle yok armut pissin agzina dussun :) esimin kardesi benim icin bu anlamda cok iyi bi ornektir. Yok yani bes kurus para yok.. ama bu cocuk seneye muhendis olacak.. azmetti.. ve allah da nasip etti.. imkansiz diye bisi yok kii

bizimkisi kızmış :) hep içime kız doğuyordu rabbim gönlüme göre verdi ben artık kızım diyerek seviyorum bazen annesini sevindiriyor pıt diye tekmeliyor yavrum yeni yeni hissetmeye başladım ama hergün hissedemiyorum

Amiinnn :)

ve demin eklemeyi unuttum kocaman amiinn

Masallahh onaa!! Bende bekliyorum bi heves bi ogrensem cinsiyeti! Ah o tekmeler icin olurum ben! Ne guzel burdayim anne diyo sana! Benimkinden daha tik yok arkadasla konustuk gecen gun ben ne zaman hissetcem diye mizirdaniyodum hamile o da :) dedi kasin kasin idrar torbanin ustunde ziplamaya baslayinca gorcem ben seni :)

Isim gucum var benim bu kadar laklak yeter finali de soyle yapiyim:

Hayatta strese karşı ilaç olarak Osmanlı’nın düstûr edindiği 5 esas şunlardır:

1- Er-rızku al’allah: Rızkı veren Allah’tır. Başkasının önünde eğilme

2- Tevekkeltü al’allah: Allah’a dayan

3- Ya Nasip: Canını sıkma eğer nasipse olur

4- Ya Sabır: Sabretmeyi bil, vaktinden önce bahar gelmez.

5- Bu da geçer ya hû

Adamlar kokten cozmus arkdas
Herkeseee mucizeleriyle keyifli bi gun diliyoruummm :)

süper anne,,,biz kadınlar ne kadar güçlü ve akıllıyız maşallahhh,,, nasılda hesaplar yapmışsın ,helal olsun senin gibi anneye ve eşe,eşlerimiz çok şanslı vallahi, bebeğin 10 aylık olduğunda zaten kocaman olacak annesi rahat rahat bırakırsın,bende denetçilik sınavına da girdim yani oyüzden ara vermek istemiyorum belgemi aldıktan sonra şartlar çok daha güzel olacak, o yüzden inşallah kayınvalide insafa gelir ele avuca gelene kadar ben bakayım küçüğe derse ,halbuki be fikirsizler çalışan gelin kazandığı parayı gömmüyor,oğlunun ev geçindirme yükünü azaltıyor,şartlarını iyileştiriyor, memlekete gittiğinde oğluna akrabalarının övgüler yağdırmasına bayılıyor ama, her geldiğinde farklı arabayla geliyosun dediklerinde kendi almış gibi gururlanıyor,kızımı Ankara da HRS de doğurdum gerçekten mükemmeldi otel konseptinde bir hastane, akrabalarına övünüyor prenses prensesler gibi doğdu diye ahh ahh,kızıma ilk yaş doğum gününü parti evinde yaptım 100 kişi ydik,öyle eğlendikki anlatamam, ozamanda kasım kasım kasıldılar kndileri yapmış gibi hayır geçinemeyip kira versek çocukların ihtiyaçlarını karşılayamayıp onlardan para istesek dahamı değerli oluruz acaba diye düşünmüyor değilim,,amannn nekadar dertliymişimmm

inşalah sende hissetmeye başlarsın senin kaç haftalık oldu? hamilelik takvimini eklememişsin, şimdi küçük olduğu için ben çok hafif hissediyorum tabi büyünce belkide arkadaşın dediği gibi canımızı yakacak sıpalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…