2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ay bana beni anlattın galiba. Seninle aynı sureclerden gecmişiz canım yaa. tek fark ben sadece yuksek lisans yapıyordum ve calısıyoprdum. Luks yasantım nedenıyle hiçbir turlu para yetiştiremzdim. 2 farklı şehirde dugun yaptık. Tum eşyalarımızı kendimiz aldık. eşimin evlenmeden önce yaklaşık 15 bin kadar kredi borcu vardı ustelik. giderlerimiz geliri astıgı gibi giderek artıyorda faizler nedeniyle. Ama mutluyum ben annem op kadar guzel dugun yaptıgımızı gorunce affettiler benı. Umarım sende barısırsın birazn once. Ama b,tecek biliyorum. Bebeğimde rızkıyla gelecek. Benim brutum yuksek oldugu için şimdiki maasımdan daha yuksek parqa alcam. Eşimde yuklu bi zamn aldı ve mudur oldu. Kısmet yanıı. Basaracagız biliyorum:) bugun olsa yıne aynı seyleri yaparım bende.

Son düzenleme:

Ay gitcem dedim gidemedim bende calisiodum bende :) evlenince ayrildim isten :) cok sukur benim meslek free olarak yapilabilecek bisi evden proje gelistiriyorum falan.. dedigin gibi benim de esimin onceden borcu vardi beyimiz bedelli yapti daa :) kiz hakkikaten ayniyiz bu ne! :)

canım sende haklısın ama ben deli gibi çalışmaktan yana değilim, hani bir söz var ya hiç ölmeyecek gibi çalış,yarın ölecek gibi de ibadetini yap diye ona sonuna kadar katılıyorum ben,yoksa deli hırsları olan insanlara bende şaşkınlıkla bakıyorum,benim akrabalarımdan var emekliler herşeyleri var ama hala birikim derdinleler nereye ne götüreceksin be kardeşimmm, başımı sokacak bir evim,yavrularmı taşıyacak bir arabam kenarda da biraz param olsun bundan iyisi can sağlığı

15+6 dayim teyzesii :) oyleymiis valla uykundan uyandiracak bi dur cocuuum diye soylencen diyoo

Ay aynen bana halısızda oturursun nolacak dediği zamanları bilirim. Şimdi herkese beni ve evimi ovup geziyo. Bide benim annem kayseride ama kayınvalidem burnumun dibinde. Bakmaz ama şimdiden yerini yapıyo. Allah var bende baksın istemiyorum artık. Onun afrası tafrasıyla ugrasamam valal. Eşimde istemiyo zaten. Ayrıca guzel dusuncelerin için cok tesekkur ederim. Valla sayende gaza geldim

Rabbim herkese azdirmayacak kadar para, saglik aratmayacak kadar devaa ve en onemlisi aglatmayacak kadar huzur versin insallaahh :)

kızlar sizinde dişelrinizi fırçaladığınızda çok fena diş etleriniz kanıyormu? ben dişelrimi ara sıra fırçalıyorum bu yüzden bugun fırçaladım yine acayip kanadı ve azı dişimin birisi ağrımaya başladı ondan önce ağrı yoktu şuanda acayip ağrı yapıyor bir baktım dişimin etrafındaki diş etimin kenarları belirgin kıpkırmızı olmuş sanırım dişçiye gitmek zorunda kalıcam ama bi arkadaşımız diş çektirdiği gün ilk bebeğinin kalbinin durduğunu söylemişti o yüzden napsam bilemedim diş ve diş eti problemi yaşayan doktora giden var mı?

Son düzenleme:

Ay senin iş iyiymiş bari. Ben illa basında bulunacağım.Adımız bile var devlette sorumlu yönetici. Sorumlusun yaniiii Daha karıstırdıkça ne benzerlikler cıkcak senınle eminim:))

Hamilelikte dis eti problemlerinin cok sık yasandigini okumustum bi yerde.. bence vakit kaybetmeden doktora git dis kayiplari bu yuzden oluyormus.. en saglikli cevabi doktorundan alirsin..

2 hafta sonra hissetmeye başlarsın inşalah senin gibiyken bende hissetmiyordum canım, eyvah yandık desene içimizde fır dönecekler

amiinn insallah... Hos cocuklar da hakli ufacik yer ay cani darlanir insanin bee

Ben gittim.Canım onun için hiçbisey yapamıyorlar. Tuzlu su ile gargar yapmayı dene. Baslarda yakıyo falan ama rahatlatıyo. ;Onun dısında bu durum hamilelikden kaynaklanıyor zaten doğal surec merak etme.

Ay senin iş iyiymiş bari. Ben illa basında bulunacağım.Adımız bile var devlette sorumlu yönetici. Sorumlusun yaniiii Daha karıstırdıkça ne benzerlikler cıkcak senınle eminim:))

Cok sukur meslegim iyi yaa.. benim proje gelistirme asamasi evde geciyo uygulama surecinde basinda bulunmam gerekiyor sadece.. o surecte de cocugumun yanimda olmasinda bir sakinca yok.. uygun ortam saglayabilirim yani isin basinda ben olacagimdan.. babamiz da ayni meslekte dogumdan sonra ailecek calisicaz yani biz :)

Ben gittim.Canım onun için hiçbisey yapamıyorlar. Tuzlu su ile gargar yapmayı dene. Baslarda yakıyo falan ama rahatlatıyo. ;Onun dısında bu durum hamilelikden kaynaklanıyor zaten doğal surec merak etme.

hepinizi öpüyorum güzel anneler,eve gideyim kızımı bakıcıdan almadan sil süpür bide yemek yapıcam,motor taktım yine Allah kuvvet versin, iyi hastasonlarııııı

2 hafta sonra hissetmeye başlarsın inşalah senin gibiyken bende hissetmiyordum canım, eyvah yandık desene içimizde fır dönecekler

Size birsey sormak istiyorum
Benimki daha ufak 16+3 ama sabah sol kasığımın üs tarafında seyrime gibi cok ilginc bisey oldu ay demişim baya belirgin birseydi ve ilk defa oldu acaba bebek olabilirmi sizin ilk haraketler nasıl basladı acaba

hadi kanama neyse de bu diş ağrısı içindemi bişey yapmazlar seninde dişinde ağrı olmuşmuydu?

evet aynı seyirme gibi oluyor pıt diye atıyor :) muhtemelen bebeğinizdir tekrar tekrar olduğunda onun bebeğinizin hareketi olduğunu anlayacaksınz

ben de endişelenmeye başlamıştım neden hissetmiyorum diye...ama okulda benden 3 hafta önde olan arkadaşıma sordum oda hiç hissetmediğini soyledi rahatladım...

ama hissetmek istiyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…