2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Hamilelikte dis eti problemlerinin cok sık yasandigini okumustum bi yerde.. bence vakit kaybetmeden doktora git dis kayiplari bu yuzden oluyormus.. en saglikli cevabi doktorundan alirsin..

ay hiç gitmek istemiyorum yaa bi keresinde bi dişçide mikrop kapmıştım o aklıma geliyor dişçi konusunda çok hassasım hijyen çok önemli benim için şimdi bebeğimde var daha dikkatli olmam lazım inşalah ağrısı geçerde gitmek zorunda kalmam

Çok teşekkürederim evet böyle pıt gibi seyreme gibi ama degişik bişi ayy benimki erkenmi hissedilecek acaba cok sevindim insallah yeniden tekrarlar

16. haftadan sonra hissedilebiliyomuş kişiye göre değişiyor tabiki hassas bünyeliler ve zayıf anneler daha çabuk hissediyomuş bence o bebeğin hareketi ama en çok sırtüstü yatarken hissedersin benim öyle oluyor hatta ilk yatarken hissetmiştim gaz değildi anlamıştım gazdan farklı bişeydi ama çok güzel bir duygu ilk hissettiğimde gözlerim dolmuştu ağlamıştım rabbim her anne olmak isteyene bu güzel duyguları tattırsın...

Geçmiş olsun. Tuzlu su ile gargarayı dene. Geçmezse gidersin doktora =(

inatçı keçiyi maalesef forumdan attılar ama iyi olduğunu, bi sıkıntısının olmadığını biliyorum. fefilifa sanırım tabletten girdiği için rahat olmuyo yazmak, o yüzden çok giremiyo.

ben de endişelenmeye başlamıştım neden hissetmiyorum diye...ama okulda benden 3 hafta önde olan arkadaşıma sordum oda hiç hissetmediğini soyledi rahatladım...

ama hissetmek istiyorummmmmmmmm

Bende hıssetmek ıstıyorum bazen pıt pıt oluyor ancak pek de anlayamıyorum

Canım dedigin gibi oldu 5,30da uyandım dırtüstü yatım 6 gibi onu seviyordu konusuyordum onunla (babada gececi olunca)aynı dedigin gibi bişi oldu gaz degildi değişik bişiydi cok tuhaf oldum eminde olamadım ama cok mutlu oldum

Evt canim bende cok istiyorum. Bu endisemi dr söyledim oda 20 .haftadan once hissetmen zor dedi...
Ama bebegimin iyi oldugunu gordum rahatladım. Biraz dshs bekleyecegiz napalim

ben de endişelenmeye başlamıştım neden hissetmiyorum diye...ama okulda benden 3 hafta önde olan arkadaşıma sordum oda hiç hissetmediğini soyledi rahatladım...

ama hissetmek istiyorummmmmmmmm

Hissedelim artık ayda 1kere görünce bide hissetmeyince merak ediyor insan
Haraketlense içim daha rahat olucak sanki :44:

çok çirkinleştim yaaa.
saçımı boyayamıyorum ilk ay bir defa organik boya ile boyamıştım ondan sonra doktor asla boyama dedi
beyazlarım iyice çıktı..kestirmekte ne gibi bir sakınca var bilmiyorum ama herkes sebebini açıklayamasa da aman kestirme diyor.böyle olunca da hiç bir şekil yakışmıyor saçıma bir çözüm bulmaya çalışıyorum. aklıma birşey gelmiyor.
çalışıyorum da,biriyle konuşurken saçıma bakıyor utanıyorum.daha 5 ay var nine gibi olcam.bizim ailede ırsi saç beyazlaması ve benim saçım bembeyaz.

bana doktorum 20. haftadan önce bebek hareketlerini hissetmen imkansız gazdır o demişti ama internette 16. haftadan sonra hissetmeye baslanacağı yazıyor üzülmeyin bazı kişiler 22. haftada hissetmeye başlıyolar bu tamamen sizin vucudunuzla alakalı bişey eğer hassassanız mesela ben çok hassasımdır vucudumdaki en ufak bişeyi bile hemen hissederim ama bünyeniz hassas değilse geç hissedebiliyomuşsunuz kendimden bir örnek vericem; geçen sene kolonokoskopiye girecektim öncelikle devlet hastanesinde yaptırayım dedim gittim 1 iğne vurdular hiçbişey hissetmeyeceksin dediler yani herkeste öyle oluyomuş bana iğneyi vurudular ben aynı normalim işleme başladılar ben ağrıdan kıvranıyorum bağırıyorum durun diye ama beni dinleyen yok neyseki annem içeri girdide durdular başımdan böyle bişey geçince özelde yaptırma kararı aldım doktorada beni iğne etkilemiyor genel anestezi yapın dedim doktor kabul etmedi bizim iğnemiz farklı sen uyuyacaksın hiçbişey hissetmiceksin dedi tamam dedik işleme başladık ben uyumadım uyanığım herkesi uyutan iğne beni uyutmadı ama hiçbişey hatırlamıyorum hafızamın o bölümü silinmiş gibi artık ne iğnesi vurdularsa :) sonra ben bas bas bağırmaya başlamışım bu seferde eşim dayanamayıp içeri girmiş doktor demişki ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum hiç bir hastam böyle olmamıştı genel anestezi vericez demiş bana anestezi vermişler demekki ben çok fazla hasasım konuyu çok fazla uzattım farkındayım ama içimden anlatmak geldi kızlar kafanıza takmayın sizlerde yakında hissedeceksiniz ben hassas olduğum için daha erken hissetmeye başladım birde biliyorsunuz ben çok zayıfım onunda etkili olduğunu düşünüyorum

Canım kestirme demelerinin sebebi Allah korusun bebegin ömrü kısa olurmus bebegin aklı kısa olurmus batıl inanç
Boyamak zaralıymıs ama kestirmek banada böyle dedikleri için inan mıyorum ama kestiremiyorum dedigin gibi cok cirkin hissediyorum kendimi bende düsünüyorum ne yapsam diye :44::44:

ay ıkınıze de bayıldım..helal olsun..vlalla bnm oyle bı durumum olmadı ama para konusunda dusuncelerımız aynı çocuğum mutlu ozguvenlı olsun gerısını kendı de halleder kesinlikle hayatını garantıye almak dıye bışey yokk..

canım takma boşver bebeğinin sağlığı daha önemli 5 ay kaldı sabret 5 ay sonra istediğin gibi boyatırsın bende saç kestirme olayını duydum aslında bana batıl inanç gibi geliyor bende kestirmek isedim ama annemle eşim olmaz dediler bebeğin ömrü kısalırmış içime kurt düşürdüler artık istesemde kestiremem zaten :) ben migrenimden ötürü kestirmek istiyordum süs püs umrumda değil zaten kendimi öyle bir saldımki... ne kaşımı alır oldum ne saçımı tarar oldum hiç bakmıyorum kendime evde öyle paspal paspal dolaşıyorum hep pijamalarlayım bebek doğana kadar böyleyim doğunca çeki düzen veririm kendime

ben saçımı kestırdım canım ınamıyorum oyle seylere allahın bıçtığı ömru kıl tuy mu kısaltcak kaldı kı agda da yapmayalım ozamn..
boyatmak da kimyasal olduğu için sanırım mesela ben oje surmuyorum takıntılıyım yanı ama saç kesiminde değill

bana kalsa bende kestircemde öyle bir inanaçla söylüyorlar ki .allah korusun bebeğe bişey olsa saçını kestirdin de oldu diyecekler.

Ahlaki bozuk olduktan sonra serveti olsa bananee :) idealist zuurtler klubu kuralim kizlarr :)

Valla ben catir vatir kestirdim saclarimi ohh mis gibi de oldu :) batil inanc hep bunlarr :) simdi soyle dusundum ben kestirirken uzun kalsalar kis geldi kurumuyolar sinuzit olcam.. ee snuzit olunca mecbur antibiyotik kullaancammm.. ssimdi antibiyotik mi daha zararli scimin kesilmesi mi :) yasasin duz mantikkk!!! Hheeyyy!!!

yaa cok kiskaniyorum ama bunlari duyunca benim yanimda kimsem yok yeni evliyim ve ilk bebisim olcak ve tek basima olcam yirtinsam da =) ben yapabilceksem sen ohooo ötturursun diorum cnm benim merak etme kari koca birbirine yardimci oldukca herseyin ustesinden gelinir

benim oğlan da anaokulnua gidiyo, kıskançlık da yapmazsa idare ederiz, ilk olanların bir olsa yanında daha iyi ama, kimsesi olmayanlara da Allah yardım eder..

ne güzel yazmışsın mucize aslan gibi anne oldum diye...biz de oluruz evelallah:) ayrıca ben de 4 ümüz yatmak için (yatak odasına sığmayız) salona yer yatağı sermeyi düşünüyorum:)
geliriz geliriz:)
işe giderken mecbur bi çözüm bulunacak tabi..Allah yardımcımız olsun
Ah ah keşke yakınımda böyle içten gelirim diyen olsa...yolun ankaraya düşerse yardıma değil ama tanışmaya beklerim canım

ah mucize sen de tercümanı oldun duygularımın, ev alırken hiç oralı olmayanlar evime misafir getirip övünüyolar...insan utanır yahu..çocuklar bizim de katkımız olmadı ama siz ne güzel işler başardınız diye

boyama canım...organik bile yazsa üstünde boyama..ama kestirmek de ne sakınca olduğunu bi türlü anlamadığım için ben ilkinde kestirdim, bunda da uzarsa kestiririm

Allah yardım eder canım, dağına göre kış verir, belki bebekler uslu olacak, bizi hiç yormayacak

Allah yardım eder canım, dağına göre kış verir, belki bebekler uslu olacak, bizi hiç yormayacak[/QUOTE]

ben de öyle dusunuyorum artik cunku annem surekli benim gibi hamilelik gecirmezsin insallah deyip dururdu ki benim herseyim anneme benzer ben de korktum onun gibi olurum diye ama o kadar rahat hamilelik geciriorum ki anlatamam insallah böyle devam eder ahh bile demedim dogru duzgun yanii allah yardimci oluyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…