Allah yardım eder canım, dağına göre kış verir, belki bebekler uslu olacak, bizi hiç yormayacak
ben de öyle dusunuyorum artik cunku annem surekli benim gibi hamilelik gecirmezsin insallah deyip dururdu ki benim herseyim anneme benzer ben de korktum onun gibi olurum diye ama o kadar rahat hamilelik geciriorum ki anlatamam insallah böyle devam eder ahh bile demedim dogru duzgun yanii allah yardimci oluyor gercekten
Sağol tatlım bir gidip görüşeyim. Sultan hanımı bende sevdim tatlı bir bayan ama oradaki sıra beni öldürür. Takibimi başka bir yerde belki doğumu bilgide düşünebilirim. Hakkımızda hayırlısı. Bebeğin nasıl annesi uslumu yoruyormu seni? Mis gibi kokuyodur şimdi o kırkbirkere maşallah
huhuu güzel anneler nerelerdesiniz evde otur otur canım sıkıldı bebişime alışveriş yapmak istiyorum artık
hadi kanama neyse de bu diş ağrısı içindemi bişey yapmazlar seninde dişinde ağrı olmuşmuydu?
Canım eğer katlanamyacagın kadar kotuyse lkokal aneztezi ile cekebiliyorlar. Benim dolgum kırldı. Şimdilik kaplama yaptırıp dogum sonra
sı dolgu yaptırcam. Kanal tedavisini daha once yaptırdıgım içim o dişte aneztesiye gerek yok. Ama hamilelikde kanal tedavisi yapmıyorlar.Sen bi git yinede istersen.
işte cicilerimizEki Görüntüle 846958 Eki Görüntüle 846959 öpücük 5,00 tl olanı babamız çok beğendi ama biraz büyük Eki Görüntüle 846960
Ay bunlar çok şeker
Güle güle, sağlıkla eskitsin cimcimen canım
işte cicilerimizEki Görüntüle 846958 Eki Görüntüle 846959 öpücük 5,00 tl olanı babamız çok beğendi ama biraz büyük Eki Görüntüle 846960
Eşim sözde bana evde sıkılıyorum diye köpek almış
Akşam gelince getirecekmiş..
Köpekleri çok seviyorum, lakin nasıl peşinde dolaşıcam yaa :18:
Hareket olur sana diyor
Akşam getirsin de fotosunu çeker sizlerle paylaşırım.
amin canım inşallahseninde köpeğin hayırlı olsun
amin canım inşallahseninde köpeğin hayırlı olsun
ben olsam korkarım yanına yaklaşamam dışarda bile köpek görünce nereye kaçacağımı şaşrıyorum
ama kedileri çok seviyorum yinede evde besleyemem dışardan bakarım sadece :)
yemek veririm beslerim ama eve sokamam huylanırım ben biraz pimpirikliyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?