2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benim kaynana fosss Allaha şükür annem var şuandada o bakıyor bebek doğuncada o yardımcı olacak kaynanam bi defa görmeye gelir o da 5 dk durur gider onun daha önemli işleri var torunu olmuş umrunda olmaz bile... Allah yardım eder kızlar sıkmayın canınızı onlar sağsalim doğsunlar en önemlisi o...

Allah yardım eder canım, dağına göre kış verir, belki bebekler uslu olacak, bizi hiç yormayacak

ben de öyle dusunuyorum artik cunku annem surekli benim gibi hamilelik gecirmezsin insallah deyip dururdu ki benim herseyim anneme benzer ben de korktum onun gibi olurum diye ama o kadar rahat hamilelik geciriorum ki anlatamam insallah böyle devam eder ahh bile demedim dogru duzgun yanii allah yardimci oluyor gercekten[/QUOTE]

Dilini ısır Maşallah dee bende öyle diyorum kızıyorlar nazar degermiş

Dilini ısır Maşallah dee bende öyle diyorum kızıyorlar nazar degermiş [/QUOTE]

hahaah ahan da isirdim masallah da dedim haydee bakalim kizmasinlar

çok tatlı teyzesi yaa. hemde nasıl miss gibi kokuyor Rabbim sana da hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin :) gaz sorunumuz var malesef o da uykumuzu etkiliyor haliyle, gece ve gündüzü ayıramıyoruz :) gece ayaktayız uykusuzluk yorgun düşürüyor ama onun bi bakışı herşeyi unutturuyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. sen ne yaptın doktor işini karar verebildin mi?

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok..yine yoğun bir haftadan sonra aranıza döndüm.. geçmişi okuyamadım ama sizlere güveniyorum bizlere anlatırsınız degilmi herşeyi:)

biz ogluşumla en yakın arkadaşımı ziyaret gittik.oda benimle aynı anda hamile kalmıştı ikizdi ama maalesef bebişlerden birinde karın kapanmamış.kimi organlar dışarda oluşmuş..perşembe günü amniyosentez oldu.bir gün hastanede yatırdılar şimdide evinde dinleniyor.inş genetik bir problem çıkmaz da bebekleri doğar inş..rabbim herkesin bebeğini korusun benimkide korusun inşş

hadi kanama neyse de bu diş ağrısı içindemi bişey yapmazlar seninde dişinde ağrı olmuşmuydu?

Canım eğer katlanamyacagın kadar kotuyse lkokal aneztezi ile cekebiliyorlar. Benim dolgum kırldı. Şimdilik kaplama yaptırıp dogum sonra
sı dolgu yaptırcam. Kanal tedavisini daha once yaptırdıgım içim o dişte aneztesiye gerek yok. Ama hamilelikde kanal tedavisi yapmıyorlar.Sen bi git yinede istersen.

merhaba kızlar bugün kızıma çok güzel ciciler aldım zıbınından tutunda bandacına kadar bi ara fırsat bulduğum an paylaşıcam sizlerle çok güzeldi ya alışverişi:119::119::119::119:eşimde şimdi balık pişiriyo çok kötü kokuyo:104:

Kızlar bugün doktora gittim allaha şükür hiçbir problem yok herşeyini detaylı şekilde inceledi doktor içim çok rahatladı izmirden birsürü alisveris yaptım oglusuma

Eşim sözde bana evde sıkılıyorum diye köpek almış
Akşam gelince getirecekmiş..
Köpekleri çok seviyorum, lakin nasıl peşinde dolaşıcam yaa :18:
Hareket olur sana diyor
Akşam getirsin de fotosunu çeker sizlerle paylaşırım.

inşallah çoğalmaz galiba ben gingivit oldum diş etlerim şişti ağrıyan dişimin etrafıda şişmiş kıpkırmızı görünüyo normalde o dişim zaten dolgu çürümüş olmuş olamaz ben yinede şimdiden randevu aldım ayın 15ine o zamana geçmez şiddetlenirse gidicem

işte cicilerimiz Eki Görüntüle 846958 Eki Görüntüle 846959 öpücük 5,00 tl olanı babamız çok beğendi ama biraz büyük Eki Görüntüle 846960

çok şekerler Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım bende alışveriş yapmak için çok hevesleniyorum ama malesef gidemiyorum 50 mt bile yürüyemiyorum hemen kasıklarım sancılanmaya başlıyor ne zman alışverişe gidiceğimi 4 gözle bekliyorum inşalah bende düzelip bebeğim için bişeyler almaya gidebilirim böyle sizlerin ciclerini görünce çok hevesleniyorum

Son düzenleme:

ben olsam korkarım yanına yaklaşamam dışarda bile köpek görünce nereye kaçacağımı şaşrıyorum
ama kedileri çok seviyorum yinede evde besleyemem dışardan bakarım sadece :)
yemek veririm beslerim ama eve sokamam huylanırım ben biraz pimpirikliyim :)

Çocukluğumdan beri besliyordum zaten canım =)
Annemin evimde bıraktım kardeşim, ablam falan vermedi bana ...
Bak resmini paylaşayım..

Bunun adı zeytin =)
Annemler de şu an.. 4 yaşında oğlumuz..
Bu gelecek olan nasıl bilmiyorum =)
Eşim 40 günlük dedi..
Köpek bakmak önem istiyor, her gün çıkartmak lazım, ayda bir veteriner v.s
Haftada 3 kez banyo, diş temizliği..
Çok iş çıktı bana =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…