2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
işte cicilerimiz Eki Görüntüle 846958 Eki Görüntüle 846959 öpücük 5,00 tl olanı babamız çok beğendi ama biraz büyük Eki Görüntüle 846960
çok güzeller canım güle güle kullanın...

hayırlı olsun köpeğin canımmm...bende çok ama çok seviyorum hayvanları ama bakımı zordur eminim hele de evde..

benimde minik bir kuşum var evde..aşkım benim

Baktım uğraşamıyorum eşim götürecekmiş ofise..
Onu da düşünmüş =)
Gelsin de, duruma göre artık akıbeti belli olur..

Sağol aysuncum
Eee alışkınım ben =)
Hem yan gelip yatmam artık..
Bi yandan iyi oldu..

bebek bakmaktan zahmetli desene evde çok sıkılıyorsan sana bi arkadaş olmuş olur zaten bakamaya alışkınsın zorlanmassın 40 günlükde ufacık olur daha sevimlidir artık onla uğraşır durur bizi unutursun

dün aşı vurundum kızlar öyle acıyorki kolum gece kolumu koyacak yer bulamadım öyle agrı yaptı inşallah uzun sürmez kıyafet bile giyinemiyorum çünkü

amin canım allah razı olsun sabretmekten başka bişey gelmiyo elimizden sende sabret canım gün gelir inşallah sende cicilerini alır bizlerle paylaşırsın rabbim o günleri gösterir yeterki meleğin iyi olsun

amin canım inşallah rabbim hepimizin ki iyi günkerde sağlıklı bi şekilde giymelerini nasip eder

merhaba kızlar bende 2014 nisan annesi olucam inşallah bi oğlum olacak benim ikinci bebeğim bu birde 2 yaş 3 aylık birde kızım var sizler bebeklerinize isim düşündünüzmü ben hiç düşünemiyorum ya aklımda tek bi isim var arda onada eşim sıcak bakmıyor sizin aklınızda varsa erkek ismi yardımcı olurmusunuz bana

ben de muhammed ismini düşünüyorum canım ama yanına da biz isim koyucam inşallah

slm kızlar bugün bel ağrısı çekiyorum ayakta durduğum zamanda bebişin aşağılarda baskısını hissediyorum umarım ters bi durum yoktur

slm kızlar bugün bel ağrısı çekiyorum ayakta durduğum zamanda bebişin aşağılarda baskısını hissediyorum umarım ters bi durum yoktur

merhaba canım bel ağrısı için sırt üstü yatıp ayaklarını yukarı kaldır biraz hem belinin ağrısı geçer hemde bebeğin yukarı doğru çıkıp aşağıdaki baskıyı azaltmış olursun doktorum bana öle dedi benim ilk doğumum sezeryanla olduğu için çokkk bel ağrım oluyordaa

aa sezeryanla alakası varmıki yaa :44: canım bu benim 3.bebişim 2 side sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak malum ama şuan belim şiddetli ağrıyo

bebeklerimize nasıl bakacaz diye konusmusuz kızlar kıme ben bakamam desem o dogumda sana ögretilmiş gibi olacak mesela annenden bile daha iyi bakacaksın cunkı o unuttu diyolar bende rahatladım zate ilk basta birşey yok uyuyolar uyanıyolar arım saat emiyolar 2 saat uyuyolar ee :))

bende de aynı sıkıntı var oturduğum yerden ütü yaptım bir de evi süpürdüm belim ağrıyor uzanıyorum eşim yardım etmese kalkamayacağım o derece oldu :44::18:

aa sezeryanla alakası varmıki yaa :44: canım bu benim 3.bebişim 2 side sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak malum ama şuan belim şiddetli ağrıyo

maaşallah 3cü bebişmi allah uzun ömür versin hepsinede canım ben daha şimdiden ikinciye nasıl bakıcam diye düşünüyorum sen göze alıp üçüncüyü yapmışın bile eger sezeryanda belden uyuşturma yaptılarsa ağrı oluyormuş bende başta hep belim ağrıyo diye çok söledim doktora ilk bebeğimde yani kızımda böle olmamıştı doktorum belden uyuşma olduğu için doğumun ondan oluyor dedi

bende de aynı sıkıntı var oturduğum yerden ütü yaptım bir de evi süpürdüm belim ağrıyor uzanıyorum eşim yardım etmese kalkamayacağım o derece oldu :44::18:

geçmiş olsun canım inşallah geçicidir yaaa... birde doğuma kadar bu ağrıyı çekmek maazallah işe filanda zor giderim yani... kızlarımda genelde 8 ve 9 uncu son ayda bu tür ağrılar oluyodu bu haftalarda olmamıştı nolcak böle neyse 8 kasımda randevum var doktorumla görüşeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…