çok güzeller canım güle güle kullanın...işte cicilerimizEki Görüntüle 846958 Eki Görüntüle 846959 öpücük 5,00 tl olanı babamız çok beğendi ama biraz büyük Eki Görüntüle 846960
Eşim sözde bana evde sıkılıyorum diye köpek almış
Akşam gelince getirecekmiş..
Köpekleri çok seviyorum, lakin nasıl peşinde dolaşıcam yaa :18:
Hareket olur sana diyor
Akşam getirsin de fotosunu çeker sizlerle paylaşırım.
Baktım uğraşamıyorum eşim götürecekmiş ofise..ben olsam korkarım yanına yaklaşamam dışarda bile köpek görünce nereye kaçacağımı şaşrıyorum
ama kedileri çok seviyorum yinede evde besleyemem dışardan bakarım sadece :)
yemek veririm beslerim ama eve sokamam huylanırım ben biraz pimpirikliyim :)
çok güzeller canım güle güle kullanın...
hayırlı olsun köpeğin canımmm...bende çok ama çok seviyorum hayvanları ama bakımı zordur eminim hele de evde..
benimde minik bir kuşum var evde..aşkım benim
işte cicilerimizEki Görüntüle 846958 Eki Görüntüle 846959 öpücük 5,00 tl olanı babamız çok beğendi ama biraz büyük Eki Görüntüle 846960
Çocukluğumdan beri besliyordum zaten canım =)
Annemin evimde bıraktım kardeşim, ablam falan vermedi bana ...
Bak resmini paylaşayım..
Eki Görüntüle 846974
Bunun adı zeytin =)
Annemler de şu an.. 4 yaşında oğlumuz..
Bu gelecek olan nasıl bilmiyorum =)
Eşim 40 günlük dedi..
Köpek bakmak önem istiyor, her gün çıkartmak lazım, ayda bir veteriner v.s
Haftada 3 kez banyo, diş temizliği..
Çok iş çıktı bana =)
çok şekerler Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım bende alışveriş yapmak için çok hevesleniyorum ama malesef gidemiyorum 50 mt bile yürüyemiyorum hemen kasıklarım sancılanmaya başlıyor ne zman alışverişe gidiceğimi 4 gözle bekliyorum inşalah bende düzelip bebeğim için bişeyler almaya gidebilirim böyle sizlerin ciclerini görünce çok hevesleniyorum
çok güzeller canım güle güle kullanın...
hayırlı olsun köpeğin canımmm...bende çok ama çok seviyorum hayvanları ama bakımı zordur eminim hele de evde..
benimde minik bir kuşum var evde..aşkım benim
ayy çok güzeller onlar eskisin size bişe olmasın inş.güle güle giyin.
ben de muhammed ismini düşünüyorum canım ama yanına da biz isim koyucam inşallahmerhaba kızlar bende 2014 nisan annesi olucam inşallah bi oğlum olacak benim ikinci bebeğim bu birde 2 yaş 3 aylık birde kızım var sizler bebeklerinize isim düşündünüzmü ben hiç düşünemiyorum ya aklımda tek bi isim var arda onada eşim sıcak bakmıyor sizin aklınızda varsa erkek ismi yardımcı olurmusunuz bana
ben de muhammed ismini düşünüyorum canım ama yanına da biz isim koyucam inşallah
slm kızlar bugün bel ağrısı çekiyorumayakta durduğum zamanda bebişin aşağılarda baskısını hissediyorum umarım ters bi durum yoktur
işte cicilerimizEki Görüntüle 846958 Eki Görüntüle 846959 öpücük 5,00 tl olanı babamız çok beğendi ama biraz büyük Eki Görüntüle 846960
merhaba canım bel ağrısı için sırt üstü yatıp ayaklarını yukarı kaldır biraz hem belinin ağrısı geçer hemde bebeğin yukarı doğru çıkıp aşağıdaki baskıyı azaltmış olursun doktorum bana öle dedi benim ilk doğumum sezeryanla olduğu için çokkk bel ağrım oluyordaa
slm kızlar bugün bel ağrısı çekiyorumayakta durduğum zamanda bebişin aşağılarda baskısını hissediyorum umarım ters bi durum yoktur
aa sezeryanla alakası varmıki yaa :44: canım bu benim 3.bebişim 2 side sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak malumama şuan belim şiddetli ağrıyo
bende de aynı sıkıntı var oturduğum yerden ütü yaptım bir de evi süpürdüm belim ağrıyor uzanıyorum eşim yardım etmese kalkamayacağım o derece oldu :44::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?