maaşallah 3cü bebişmi allah uzun ömür versin hepsinede canım ben daha şimdiden ikinciye nasıl bakıcam diye düşünüyorum sen göze alıp üçüncüyü yapmışın bile eger sezeryanda belden uyuşturma yaptılarsa ağrı oluyormuş bende başta hep belim ağrıyo diye çok söledim doktora ilk bebeğimde yani kızımda böle olmamıştı doktorum belden uyuşma olduğu için doğumun ondan oluyor dedi
geçmiş olsun canım inşallah geçicidir yaaa... birde doğuma kadar bu ağrıyı çekmek maazallah işe filanda zor giderim yani... kızlarımda genelde 8 ve 9 uncu son ayda bu tür ağrılar oluyodu bu haftalarda olmamıştı nolcak böleneyse 8 kasımda randevum var doktorumla görüşeyim
evet canım iş yerinde herkes üçüncü iyi cesaret diyolar. evet çalışırken özellikle bakanında olmazsa çok zor ama biraz yaşım gençken olsun diye düşündüm 31 yaşındayım birazda biz ailecek akrabalar kalabalık değiliz ben 2 kardeşim diğerleri hep 1 ve 2 çocuklu o yüzden biraz kalabalık olsunlar istedik ilerde birbirlerine destek olurlar 2 kızdan sonra şimdi bide oğlum olacak Allahın izniyle :119: :119:
ben geçen cumartesi görüştüm bu durumu. merak etme bebeğin çok iyi tutunmuş sana bir şey olmaz dedi bir de magnezyum verdi. ben bekarken de uzun süreli iş yapınca belimden dolayı kıvranırdım hamileyken daha da kötü oluyor
bebek bakmaktan zahmetli deseneevde çok sıkılıyorsan sana bi arkadaş olmuş olur zaten bakamaya alışkınsın zorlanmassın 40 günlükde ufacık olur daha sevimlidir artık onla uğraşır durur bizi unutursun
maaşallah diyelim o zaman sana bende 23 yaşındayım 2 yaşında bi kızım var bu bebeğimde erkek benim pek çevremde kimsem olmadığı için ben bu yüzden zorlanırım diye düşünüyorum eşimde işi gereği sürekli dışarıya gidiyor çarşı pazar işleride hep bana bakıyo o yüzden bu bebeğim biraz erken oldu gibi geliyor bana keşke kızım biraz daha büyüseydi ama kısmet oğluşum geldi iştee
evet sanırım bugün bende işe çok yüklendim. dikkat etmem lazım. kızımın bir tane kitabı kaybolmuş 1 saat aradık nerdeyse sonra ev süpür temizlik yap derken şimdide aynen dediğin gibi kıvranıyorum
kızlarımın yaşları büyüğü 9 yaşına girdi küçüğüde 3,5 yaşında
Ayakların üşümeside etkili sanırım. Bendede 3 gündür felaket bi yanma var. Gündüz hiçbişeyim yok ama akşam yanmadan dolayı oturamıyorum bile malesef. DÜn doktor monurol verdi tek kullanımlık onu içtim şimdi rahatım ama akşam ne olur bilmiyorum. Suyu bende pek içemiyorum. Millet nasıl günde 3-4Lt. su içiyo şaşırıyorum valla.
Kızlar dün kontrolüm vardı.maşallah bebişim çok sağlıklıymış.Doktor herşeyi gayet iyi dedi.Cinsiyetine gelince kız dedi bende eminmisiniz 2.5 aylıkken erkek demiştiniz dedim.Sonra dur bakalım dedi.Uğraştı uğraştı tabi bizimkisi cinsiyetini göstermedi.
Yaaa kızlar şimdi kafam karıştı benim neyim olacak?bi cevap verin
Bir ay daha ben nasıl sabredeceğim.
bebişinin ciciileri çok güzel güle güle sağlıklı günlerde giysin inşallah prensessözellikle öpücük 5.00 tl bayıldım ona
ben çok severim köpekleri,evim bahçeli olsa kesin bikaç tane alırdım..en iyi arkadaş onlarSağol aysuncum
Eee alışkınım ben =)
Hem yan gelip yatmam artık..
Bi yandan iyi oldu..
hoşgeldin aramıza...beğenir misin bilmem ama erkek olursa düşündüğümüz isimler: doruk, kuzey, can, batumerhaba kızlar bende 2014 nisan annesi olucam inşallah bi oğlum olacak benim ikinci bebeğim bu birde 2 yaş 3 aylık birde kızım var sizler bebeklerinize isim düşündünüzmü ben hiç düşünemiyorum ya aklımda tek bi isim var arda onada eşim sıcak bakmıyor sizin aklınızda varsa erkek ismi yardımcı olurmusunuz bana
bebeklerimize nasıl bakacaz diye konusmusuz kızlar kıme ben bakamam desem o dogumda sana ögretilmiş gibi olacak mesela annenden bile daha iyi bakacaksın cunkı o unuttu diyolar bende rahatladım zate ilk basta birşey yok uyuyolar uyanıyolar arım saat emiyolar 2 saat uyuyolar ee :))
dün aşı vurundum kızlar öyle acıyorki kolum gece kolumu koyacak yer bulamadım öyle agrı yaptı inşallah uzun sürmez kıyafet bile giyinemiyorum çünkü
bir almaya başlayalım paylaşıcaz inşallah canımBende canım listemide yaptım Tek eksigimiz paraMaaşı bekliyorum insallah haftaya bu saatlerde cicis alıyor olacagım
Aldıklarımızı birbirimizle paylaşalım
işte cicilerimizEki Görüntüle 846958 Eki Görüntüle 846959 öpücük 5,00 tl olanı babamız çok beğendi ama biraz büyük Eki Görüntüle 846960
benide eklermisiniz listeyee
seninkiler büyüm baya pek bi sıkıntın olmaz gibi benim kızımda bezini bi bıraksa kreşe yolluycam bana pek yüklüğü olmaz ama maalesef ne yaptıysam bezini bıraktıramadım teyzesii ne yapsam bilmiyorumki şimdi bebekte olursa pek ilgilenemem taa 3 yaşına kadar bezle gezer o zamanda
Çocukluğumdan beri besliyordum zaten canım =)
Annemin evimde bıraktım kardeşim, ablam falan vermedi bana ...
Bak resmini paylaşayım..
Eki Görüntüle 846974
Bunun adı zeytin =)
Annemler de şu an.. 4 yaşında oğlumuz..
Bu gelecek olan nasıl bilmiyorum =)
Eşim 40 günlük dedi..
Köpek bakmak önem istiyor, her gün çıkartmak lazım, ayda bir veteriner v.s
Haftada 3 kez banyo, diş temizliği..
Çok iş çıktı bana =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?