2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

evet canım iş yerinde herkes üçüncü iyi cesaret diyolar. evet çalışırken özellikle bakanında olmazsa çok zor ama biraz yaşım gençken olsun diye düşündüm 31 yaşındayım birazda biz ailecek akrabalar kalabalık değiliz ben 2 kardeşim diğerleri hep 1 ve 2 çocuklu o yüzden biraz kalabalık olsunlar istedik ilerde birbirlerine destek olurlar 2 kızdan sonra şimdi bide oğlum olacak Allahın izniyle :119: :119:

ben geçen cumartesi görüştüm bu durumu. merak etme bebeğin çok iyi tutunmuş sana bir şey olmaz dedi bir de magnezyum verdi. ben bekarken de uzun süreli iş yapınca belimden dolayı kıvranırdım hamileyken daha da kötü oluyor

maaşallah diyelim o zaman sana bende 23 yaşındayım 2 yaşında bi kızım var bu bebeğimde erkek benim pek çevremde kimsem olmadığı için ben bu yüzden zorlanırım diye düşünüyorum eşimde işi gereği sürekli dışarıya gidiyor çarşı pazar işleride hep bana bakıyo o yüzden bu bebeğim biraz erken oldu gibi geliyor bana keşke kızım biraz daha büyüseydi ama kısmet oğluşum geldi iştee

evet sanırım bugün bende işe çok yüklendim. dikkat etmem lazım. kızımın bir tane kitabı kaybolmuş 1 saat aradık nerdeyse sonra ev süpür temizlik yap derken şimdide aynen dediğin gibi kıvranıyorum

Aynen dediğin gibi kuzum ya =)
Bugünden bile başladı maraton evde ki halıların hepsini kaldırdım..
Zaten 12'den beri temizlik yapıyorum belim ağrıdı artık..
Yarın kaynanama gidicem, yanımda götürürüm artık

kızlarımın yaşları büyüğü 9 yaşına girdi küçüğüde 3,5 yaşında

doktorum da uzun süre ayakta kalma dinlen uzam dedi. kaç haftadır eşim yapıyordu temizliği bu hafta ben yapayım dedim kötü oldum üstüne eşimden laf işittim

kızlarımın yaşları büyüğü 9 yaşına girdi küçüğüde 3,5 yaşında

seninkiler büyüm baya pek bi sıkıntın olmaz gibi benim kızımda bezini bi bıraksa kreşe yolluycam bana pek yüklüğü olmaz ama maalesef ne yaptıysam bezini bıraktıramadım teyzesii ne yapsam bilmiyorumki şimdi bebekte olursa pek ilgilenemem taa 3 yaşına kadar bezle gezer o zamanda

yanma idrar yolu enfeksiyonu göstergesi olabilir akıntı da varsa. napalım hamılelık kışa gelio illa zorlukları olacak. Şimdi süte sardım suya ek olarak off yemek zorunda olmak fikri can sıkıcı ben zaten iştahsızım çok zor geliyor

Aynısı banada oldu canım 😡hatta bende senin tepkini verdim:1
Bugün 3 lü test için başka bi doktoragittim kız dedi

bebişinin ciciileri çok güzel güle güle sağlıklı günlerde giysin inşallah prensess özellikle öpücük 5.00 tl bayıldım ona

amin canım allah razı olsun onu babamız beğendi diye aldık çok büyük normalde 9.ayında giyebilecek

Sağol aysuncum
Eee alışkınım ben =)
Hem yan gelip yatmam artık..
Bi yandan iyi oldu..
ben çok severim köpekleri,evim bahçeli olsa kesin bikaç tane alırdım..en iyi arkadaş onlar

hoşgeldin aramıza...beğenir misin bilmem ama erkek olursa düşündüğümüz isimler: doruk, kuzey, can, batu

bi şekilde halledeğiz tabi o kesin de, hepsi öyle uslu olmuyor be arkadaşım, benim oğlan çok gazlıydı, uyumamak bi tarafa bağıra bağıra ağlardı...ama Allah sabrını da kolaylığını da veriyor

Bende canım listemide yaptım Tek eksigimiz para Maaşı bekliyorum insallah haftaya bu saatlerde cicis alıyor olacagım
Aldıklarımızı birbirimizle paylaşalım
bir almaya başlayalım paylaşıcaz inşallah canım
işte cicilerimiz Eki Görüntüle 846958 Eki Görüntüle 846959 öpücük 5,00 tl olanı babamız çok beğendi ama biraz büyük Eki Görüntüle 846960

maşallah bebişinin cicişlerine güzel günlerde giysin inşallah

canım 2 yaşında çok zor.ben 2 yaşında iken çok uğraştım hatta o zamanlar ben çalışırken görümcem bakıyodu onada tembihledim sık sık wc ye tut diye çabaladık ama yinede bezi çıkarınca yaa altına kaçırıyodu söylemiyodu 3 yaşında bıraktı sık sık alışsın diye götürdüm en sonunda alıştı 10 gün öncesine kadar geceleride bezliyodum şükür onuda bıraktık

Son düzenleme:
Kızlar İstanbul'da detaylı ultrason için çok iyi bir doktor buldum... Atıl Yüksel.. Kadın doğum doktoru değil, sadece bu işi yapıyor. Bir arkadaş önermiş eşime 'Biz ona gittik.' demiş. 'Gerçi herkes biliyor eşinde duymuştur adını.' demiş. Duymamıştım ama detaylı araştırdım. Forumlarda yazan yorumları paylaşayım: *çok ince detayları inceliyor. *Başka doktorların göremediğini gördü. *İstanbul'un yarısı ona gidiyor. *randevu almak zor olduğundan insanlar hamilr olduğunu öğrenir öğrenmez 20. haftasını hesaplayıp önceden randevu alıyor :) işte böyle kızlar. Randevu aldım ben. Eşimin ailesinde down sendromu olduğundan iyi bir doktora gitmek istiyorum. Biraz fazla evham yapıyorum bu konuda Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...

Son düzenleme:

Canm bizim de 4 yaşında bi golden retriever kızımız var. O da geldiğinde tam 40 günlük ufacık bişeydi. En çok ilgi gerektiren zamanının hamileliğine gelmesi kötü olmuş ama olsun. Sağolsun Mia, yürüyüşe çıkmak için bahane oluyo. Evde yalnız olunca onunla oynuyorum. Sanki hissediyo gibi de hamile olduğumu, artık bana karşı daha sakin, daha nazik. Eşin de yardım ederse bakımına gül gibi büyür bebeğinle. Zaten önceden de varmış köpeğin biliyosundur mutlaka ama kist parazit aşısına hemen başla. Eğer toxoplasma bağışıklığın yoksa aşısız olması tehlikeli olabilir. E bi de 40 günlük diyosun, aşıları tamamlanana yani 4 aylık olana kadar banyo da yaptıramıyosun, anca kuru şampuan kullanabiliyosun. Şuanki dişleri de 6 aylıkken döküleceği için kalıcı dişleri çıkana kadar diş bakımından da yırttın. Geriye köpecikle oynamak kaldı ki o da en güzel kısmı.. Hayırlı uğurlu olsuuunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…