Gunaydinnnnnnnnnnn[/QUOT
Günaydın canim ve kizlar.aksam erkenden yattım sabahin korundede uyandim.giysi alanlari gordum iyi günlerde giysinler insallah.ben daha hic birsey almadim.bir ablamiz ilk Külot alınır dedi..cikarsak onu aliroz heralde bi.
Bu arada nihayet telefon aldik.s3 mimi aldik.bilgisayari acmiyorum artık rahatlattı beni
Gunaydinnnnnnnnnnn[/QUOT
Günaydın canim ve kizlar.aksam erkenden yattım sabahin korundede uyandim.giysi alanlari gordum iyi günlerde giysinler insallah.ben daha hic birsey almadim.bir ablamiz ilk Külot alınır dedi..cikarsak onu aliroz heralde bi.
Bu arada nihayet telefon aldik.s3 mimi aldik.bilgisayari acmiyorum artık rahatlattı beni
Gunaydin cnm..evet alisverisler basladi
Ben tersten basladim sanirimbak i m urunlerini aldim bir kismini..sampuan.yag.pisik kremi vs vs azar azar alicsm cunku cokk z e vkli
Telefonunu gule gule kullan canim. Bende telden giriyorum rahat oluyor.
Gunaydin cnm..evet alisverisler basladi
Ben tersten basladim sanirimbak i m urunlerini aldim bir kismini..sampuan.yag.pisik kremi vs vs azar azar alicsm cunku cokk z e vkli
Telefonunu gule gule kullan canim. Bende telden giriyorum rahat oluyor.
Ben de zor tutuyorum kendimi. Sabredip 7.8. Ayda alicam dayanabilirsem.annemlerde su asamada aldirmazlar heralde.ya da karnim buyusun ole.insan hala korkuyor.alla sag salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
evet canım iş yerinde herkes üçüncü iyi cesaret diyolar. evet çalışırken özellikle bakanında olmazsa çok zor ama biraz yaşım gençken olsun diye düşündüm 31 yaşındayım birazda biz ailecek akrabalar kalabalık değiliz ben 2 kardeşim diğerleri hep 1 ve 2 çocuklu o yüzden biraz kalabalık olsunlar istedik ilerde birbirlerine destek olurlar 2 kızdan sonra şimdi bide oğlum olacak Allahın izniyle :119: :119:
günaydın kızlar
günlerdir olduğu gibi bugün de yine 5 buçukta uyandım. Çok sinir bozucu hergün 5 buçukta uyanmak. gün içinde de uyuyamıyorum. ne yapmam lazım , çok sinir ve stres yapıyo bu durum bende. tavsiyelerinizi bekliyorum...
canım geceler çok uzun o yüzden uyuyamıyorsundur uykunu alıyorsundur yani.günaydın kızlar
günlerdir olduğu gibi bugün de yine 5 buçukta uyandım. Çok sinir bozucu hergün 5 buçukta uyanmak. gün içinde de uyuyamıyorum. ne yapmam lazım , çok sinir ve stres yapıyo bu durum bende. tavsiyelerinizi bekliyorum...
Kızlar İstanbul'da detaylı ultrason için çok iyi bir doktor buldum... Atıl Yüksel.. Kadın doğum doktoru değil, sadece bu işi yapıyor. Bir arkadaş önermiş eşime 'Biz ona gittik.' demiş. 'Gerçi herkes biliyor eşinde duymuştur adını.' demiş. Duymamıştım ama detaylı araştırdım. Forumlarda yazan yorumları paylaşayım: *çok ince detayları inceliyor. *Başka doktorların göremediğini gördü. *İstanbul'un yarısı ona gidiyor. *randevu almak zor olduğundan insanlar hamilr olduğunu öğrenir öğrenmez 20. haftasını hesaplayıp önceden randevu alıyor :) işte böyle kızlar. Randevu aldım ben. Eşimin ailesinde down sendromu olduğundan iyi bir doktora gitmek istiyorum. Biraz fazla evham yapıyorum bu konudaAllah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...
doktorla alakalı internetten biraz bakındım yeri teşvikiyedeymiş ücreti öğrenebildinmi canım?
canım geceler çok uzun o yüzden uyuyamıyorsundur uykunu alıyorsundur yani.
Aksam yatmadan bi fincan melisa cayi... Hem sakinlestirir hemde rehavet verir.. hammilelikte diger bi cok sey gibi abartmamak lazim ama :) ben aksamlari iciyorum melekler gibi uyuyorum
600 lira canım.. Diğer hastaneleri de soruşturdum american 600, şifada 375 lira ama sigorta indirimli fiyatı.. Yani arada çok fazla fark yok anladığım kadarıyla..
Ben de zor tutuyorum kendimi. Sabredip 7.8. Ayda alicam dayanabilirsem.annemlerde su asamada aldirmazlar heralde.ya da karnim buyusun ole.insan hala korkuyor.alla sag salim kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Aynen ya ben de alışveriş yapmak istiyorum ama bi taraftan da daha çok erken diyorum Eminönü ne gidip gezmek ne var ne yok diye bakmak istiyorum
günaydın kızlar bugun dehset bi sancıyla uyandım.bebek baya baya hareket ediyo.hatta karnımda bi yerden bi yere geçisini çok rahat hissediyorum.ama bugün cok fenaydı.özellikle sırt üstü yattığımda daha çok hareket ediyor.Fena sancı oluyo bazen. Normalde doktordan hep kaçarım.Eşimi uyandırıp beni acile götür dayanamıyorum diyodum ki tam,sancı hafifledi.ilk çocugum sekiz aylık doğdu.eşim bu 7 aylık olacak herhalde diyo :)
ben dokuz aylık çocuk doğuramayacak mıyım diye endişelenmeye başladım şimdiden :)
sizler nasılsınız kaç gündür giremedim...
merhaba kızlar bende 2014 nisan annesi olucam inşallah bi oğlum olacak benim ikinci bebeğim bu birde 2 yaş 3 aylık birde kızım var sizler bebeklerinize isim düşündünüzmü ben hiç düşünemiyorum ya aklımda tek bi isim var arda onada eşim sıcak bakmıyor sizin aklınızda varsa erkek ismi yardımcı olurmusunuz bana
ismiyle çağrılsın inş ..sağlıklı ve huzurlu olsun inşben de muhammed ismini düşünüyorum canım ama yanına da biz isim koyucam inşallah
evet canım iş yerinde herkes üçüncü iyi cesaret diyolar. evet çalışırken özellikle bakanında olmazsa çok zor ama biraz yaşım gençken olsun diye düşündüm 31 yaşındayım birazda biz ailecek akrabalar kalabalık değiliz ben 2 kardeşim diğerleri hep 1 ve 2 çocuklu o yüzden biraz kalabalık olsunlar istedik ilerde birbirlerine destek olurlar 2 kızdan sonra şimdi bide oğlum olacak Allahın izniyle :119: :119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?