2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Benimle aynı durumda olan biri sini bulmak ne hoş benimde 2 kızım var bu üçüncü erkek sanki erkek cocuk çok yaramaz olacakmış gibi geliyor ben kiizlarda hiç zorlanmadim çünkü

günaydın kızlar
günlerdir olduğu gibi bugün de yine 5 buçukta uyandım. Çok sinir bozucu hergün 5 buçukta uyanmak. gün içinde de uyuyamıyorum. ne yapmam lazım , çok sinir ve stres yapıyo bu durum bende. tavsiyelerinizi bekliyorum...

Aksam yatmadan bi fincan melisa cayi... Hem sakinlestirir hemde rehavet verir.. hammilelikte diger bi cok sey gibi abartmamak lazim ama :) ben aksamlari iciyorum melekler gibi uyuyorum

canım geceler çok uzun o yüzden uyuyamıyorsundur uykunu alıyorsundur yani.

doktorla alakalı internetten biraz bakındım yeri teşvikiyedeymiş ücreti öğrenebildinmi canım?

600 lira canım.. Diğer hastaneleri de soruşturdum american 600, şifada 375 lira ama sigorta indirimli fiyatı.. Yani arada çok fazla fark yok anladığım kadarıyla..

bende yarım saattir bu doktoru araştırıyorum muayenesi çok pahalıymış ama türkiyede 1 numara diye baya methetmişler ama malesef ben çok istesemde gidemem maddi durum elvermez bide randevu almak çok zormuş 3 ay sonraya veriyolarmış bende riskli bi hamilelik geçirdiğim için çok gitmek isterdim ama gidemicem

günaydın kızlar bugun dehset bi sancıyla uyandım.bebek baya baya hareket ediyo.hatta karnımda bi yerden bi yere geçisini çok rahat hissediyorum.ama bugün cok fenaydı.özellikle sırt üstü yattığımda daha çok hareket ediyor.Fena sancı oluyo bazen. Normalde doktordan hep kaçarım.Eşimi uyandırıp beni acile götür dayanamıyorum diyodum ki tam,sancı hafifledi.ilk çocugum sekiz aylık doğdu.eşim bu 7 aylık olacak herhalde diyo :)
ben dokuz aylık çocuk doğuramayacak mıyım diye endişelenmeye başladım şimdiden :)

sizler nasılsınız kaç gündür giremedim...

Ben detaylı usg ye kendi doktoruma gidecegim ayri fiyat yok ayni muayene ucreti 97 tl.

Oo maşallah baya hareketliymiş sizin Bebiş :)) benim oğlum da çok hareketliydi doğduktan sonra da değişmedi bunda ise çok nadir hissediyorum inşallah bu sefer uslu bi bebişimiz olur:))

ben ayrıntılı ultrason için henüz gün almadım özeller baya yüksek fiyat söylüyorlar 200 den asağı pek yok gibi aslında iyi bir doktorun bakmasını çok istiyorum ama doktor iyi olunca fiyatlarda yükseliyor internette araştırdığıma göre atıl yüksel 1 numaraymış türkiyede perinatoloji uzmanı ama muayenesi ve ayrıntılı ultrason 600 tl çok yüksek birde sonomed görüntüleme merkezi var kadıköyde nihat bey varmış onuda çok methetmişler ama 2004 yılında şuanda hala oradamıdır bilmiyorum onun fiyatını öğrenemedim telefonla arayıp sormak lazım...

cnm biz oğluşumuza AHMET ERVA ismini düşündük.
sende kızınıza uygun bakabilirsin isim konsunda.kızının ismi ne cnm?

ben de muhammed ismini düşünüyorum canım ama yanına da biz isim koyucam inşallah
ismiyle çağrılsın inş ..sağlıklı ve huzurlu olsun inş

yerim ben onları.mevlam onları birbirinden ayırmasın inş saglılla yaşasınlar sizinle inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…