2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bunları banada söyledi ama testle alakalı bişeye bağlamadı, sirke olayıyla ilgili bişe demedi hiç:)) yaaa tamam yemiyorum vazgeçtim zaten, sonra pişman falan olacam uğraşamam kendimle:)))

:) bence doktoruna sor,pozitifsen istediğini ye :) 2. Çocuk kısmet olursa mutlaka kapıcam bi şekilde şutoksoplazma zımbırtısını :)

cnm keşke gönlündeki ismi koysaydın ama bu kv ler karışmasa olmaz bizde geçen oğlumuza düşündüğümüz ismi söledik sölemz olaydık canımız sıkıldı o kadar kv dem kaayınbabamın ismini istiyo mahmut geliyor falan diyor biz zaten itiraz etmedik ama mahmut eymen dedik yok bu eymen neymiş sadece mahmut olsun güzel değil falan dedi bizim kararımız değişmedi ama canımız sıkıldı ........... benimde sana önereceğim isim eymen olabilir bu ismi çok severim anlamıda çok güzel

Merhaba annişler :) Bir sorum olacak : Haftaya ayrıntılı ultrason çektiricez. Bunun yanında 3 boyutlu ultrason, 4 boyutlu ultrason, renkli doppler de varmış. Ayrıntılı ultrasonun ne olduğunu biliyorum da diğerleri hakkında bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler

Midem cok fena yanıyor. Benim gibi mide yanmalari başlayan var mi? Ne iyi gelir sade soda dışında?

günaydın günaydın herkeslere kış geri geldi güzelde oldu

günaydın cnm kış gelsin geri yoksa hem kuraklık olacak hemde bu koca göbeklerle çok sıcak olursa ne yaparız :18: Allah yardımcımız olsun en azından normal seyrinde ilerlesin mevsimler :44:

Günaydın kızlaarrr :124:
Sabah sabah işine dinç gelmiş bulunmaktayım :126:

Randevusu olanlar, bebişlerinizle hasret giderin :94:
Hepinizi öpüyorum, iyi haberler alalım bugün inşaallah :103:

Günaydın kızlarrrrrrr

günaydınnn

Günaydın kızlaarrr :124:
Sabah sabah işine dinç gelmiş bulunmaktayım :126:

Randevusu olanlar, bebişlerinizle hasret giderin :94:
Hepinizi öpüyorum, iyi haberler alalım bugün inşaallah :103:

amin inş cnm benim randevum yarın 09:50de inş bu sefer kesinleşir cinsiyetimiz hala kızım oğlum bişey diyemiyorum ancak abimiz orta yolu buldu tombişim diye seviyo galiba en akıllımız o

Ayyy ne güzel bu yıl Eymen patlaması olacak gibi bizde oğluşumuza düşünüyoruz bu ismi :)

Bizimde meleğimizin ismi DERİN olacak galiba teyzeleri. Babasının da benimde hoşuma gitti. Siz ne dersiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…