bebeğim bana küs heralde :26: eskiden güçlü güçlü tekmelerdi şimdi azıcık kıpırdıyor gün içinde tamam .. suyu falan azalınca hareketleri az olurmuş sizin nasıl kızlar? hareketleri düzene girdi mi?[/
bende senin gibi sürekli hissetmeye çalışırdım hareketlerini canım ama yaklaşık 21. haftadan sonra öyle bir güçleniyor ki çok şaşırıyorsun. bebeğin hareketlerinin daha belirgin olması için bikaç haftaya daha ihtiyacın var. merak etme bence herşey yolundadır. bol bol sıvı tüket yeter.
AH CANIM HEPİMİZDE AYNI ŞEY OLMUŞ DEMEK Kİkadın olmanın dayanılmaz fedakarlığı,Biz de eşime mağazadan gömlek kravat alıyoz da kendime gelince ucuz yerleri geziyom,eşim aaa yeni mi aldın diyo evet 5 tl ye yok 10 tlye deyince kızıyo kendine niye almıyon bişey diye,aman canım bu geçici bir süre o yüzden pahalıya kaçmak istemiyom,pantolon bulsam yeter şimdilikk
aynı benim laflarım valla bende herşeyde hemen atlıyorum ooo ben oğluşuma neler alırdım o paraya diye
bizde de eşim acayip alışveriş delisidir bende tutucu yanımdır alışverişi herkez gibi bende çok severim ama çokta marka takımtım yoktur o yüzden araştırırım hep uygun yollu alışverişleri dünki bluzleri alma sebebimde eşim gömlek almış lcw dan bana hediye oda büyük geldi onu değiştirelim diye gittik iki tane beğenince eşimin ısrarıyla ikisinide aldım yoksa onuda almazdım ben
bide arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen ben kendi bütceme göre hareket etmeye çalıştığım için bu bebiş içinde bakım setleri olsun kıyafetler olsun çok pahalı geliyo bana burda da anlatılıyo bazen de o konuda da çok kararsız kalıyorum herkez gibi bebişe herşeyin en iyisi olsun istiyorum ama özellikle bakım ürünleri ve biberonlar konusunda halan ne marka alıcama karar veremedim o tars alışveirşlere başlarsan benide bilgilendir olurmu sende ben gibi tutucu ve araştırmacısın anladığım kadarıyla
nagişim bu konuda fikrini biliyorum evet zaten senden güç alıyorum bende bu konuda inan deneyimli bir annesin sonuçta ve oğluşunu çok seven bi annesin onun için en yisini yapmak isticeğine eminim ve sen böle yaptıysan vardır bi bildiği diyorum açıkcası.ben bu konudaki fikrimi paylaşmıştım bilgecim marka konusuna çok takılıpta dünya para vermek istemiyorum oğlumda niveanın bakım çantasını aldım hiçbir sorunda yaşamadım zira tek tek alınca daha pahalı oluyo tamam çok ucuz olsunda demiyorum ama keseme göre çokta pahalı şeyler almak istemiyorum birazda bebek doğduktan sonraki durumuna göre şekillenecek artık heryerde herşey var çok şükür gidip alınır
ayy bende aynı kendime alırken 40 kere düşünürüm paşama yada eşime alırken hiç 3müş 5miş bakmam kendimede 20 tllik bluz alırken kaç kez düşünürüm
ayy ama pantolon süper oldu ya hamilelik bitene kadar giyerim inşilkimde çalışmıyorum eşofmanla geçiştirdim ama bunda insan içine çıkıyorum almadan olmucak,eğer ilkimde almış olsaydım şimdi onlardan idare ederdim,havalar ısınınca uzun elbiseler giyeriz dicem ama ben oğlumda giyememiştim sanki pantolon bebeği tutar elbiseden düşüverir gibi saçma saçma şeyler geliyodu aklıma
yarın denicem kızlar bu dediklerinizi. teşekkür ederim cesaret verdiğiniz için. ateşçimmmm senin dediklerini de yapıcam yarınnnnn
Ah kizlar ya ben ucuz bulamiyorum zaten kucuk biyer yasadigim yer gidiyorm bi dunya para veriyorum bide tesetturluyum hersey olmuyor buyukler kiyafetlerime sagolsunlar karisirlar yok karnim belli olmasin yok dar yok pantalon giyme cok sikintiliyim bi bilseniz pantolon rahat oluyor kaynanam giydirmek istemiyo esim giy diyo ama ben aldim yine hamis pantolonu karnimda buyuyor ilk gebeligimde cok yaptilar hamile kiyafeti giydim ama yinede karnim cok cikiyomus bi dunya sorun fazla biside almamistm ilkte ama simdi valla hersey alcam bol bol giyerim napim olan kocisime oluyo onun cuzdanina oluyor
nagişim bu konuda fikrini biliyorum evet zaten senden güç alıyorum bende bu konuda inan deneyimli bir annesin sonuçta ve oğluşunu çok seven bi annesin onun için en yisini yapmak isticeğine eminim ve sen böle yaptıysan vardır bi bildiği diyorum açıkcası.
ya ne dicem h.sonu bi çanta gördüm yan gözü sıcak soğuk tutma olayı falan var ya öyleydi baya büyüktü çok beğebdim ben 65 tl dedi 50 ye veririm dedi sence fiyatı nasıl hiç araştırmadım çanta fiyatlarınıda bilmiyorum maaşları alınca park yatağı almaya gidicez uygun derseniz fiyatı çantayıda alayım gitmişken
aynı benim laflarım valla bende herşeyde hemen atlıyorum ooo ben oğluşuma neler alırdım o paraya diye
bizde de eşim acayip alışveriş delisidir bende tutucu yanımdır alışverişi herkez gibi bende çok severim ama çokta marka takımtım yoktur o yüzden araştırırım hep uygun yollu alışverişleri dünki bluzleri alma sebebimde eşim gömlek almış lcw dan bana hediye oda büyük geldi onu değiştirelim diye gittik iki tane beğenince eşimin ısrarıyla ikisinide aldım yoksa onuda almazdım ben
bide arkadaşlar yanlış anlamasın lütfen ben kendi bütceme göre hareket etmeye çalıştığım için bu bebiş içinde bakım setleri olsun kıyafetler olsun çok pahalı geliyo bana burda da anlatılıyo bazen de o konuda da çok kararsız kalıyorum herkez gibi bebişe herşeyin en iyisi olsun istiyorum ama özellikle bakım ürünleri ve biberonlar konusunda halan ne marka alıcama karar veremedim o tars alışveirşlere başlarsan benide bilgilendir olurmu sende ben gibi tutucu ve araştırmacısın anladığım kadarıyla
valla bilmiyorum ama ben bu tars şeyleri inanarak gönülden yaptığım için karşılığını görüyorum diye düşünüyorum her gün herkez gibi Allah kabul ederse duamı ediyorum ayrıca kk daki arkadaşlarım için diyorum :))) dua ederken oda bana komik gelliyo kk daki arkadaşlar demek ama herkezin adını tek tek bilemiceğim ve sayamıcağım için sizlerde bizi dualarınızdan esirgemeyin
kuzum normalde spor mu giyinirsin bilemiyorum ama bebekli anneye tek tavsiyem sırt çantası olur,hem arabaitip hemde bir omuzda çanta insanın anatomisi bozuluyo resmenben bir çanta beğendim eşime doğum hediyesi onu al dedim sırt çantası,içinde alt açması,biberon sıcak tutma kılıfı falan var ve bebek arabısın kollarına tutturma klipsleri,oda oğlumda çektiğim sıkıntıyı gördüğü için sorun değil alırım dedi ve hatta oda beğendi markası lassıg 139 tl ama inan bana kucağında bebişle avmlerde alt değiştirirken emzirirken eşin yanında olamıyo ve kol çantası çok zor oluyo bir bak istersen
hadi hayırlıs bakalım girmeden önce bizede haber et bizde burdan okuyalım size bebişin şansına ben konuşmanın olumlu geçiceğini düşünüyorum
hadi ya benim tarzım valla ne çok spor nede klasik %90 giyimim tayt üstü tuniktir özel günler hariç genelde böyleyim sırt çantası uzun zamandır hiç kullanmadığımdan garip geldi şimdi ama hemen nette bakıcam
bide eşim yokken ben pek gezmeye çıkmıyorum nedense evlendikten sonra böle bi huy edindim kendime alışverişe falanda pek gitmem yanlız eşim burdayken bol bol gezeriz ama o zamanda arabayla gidiyoruz her yere zaten eşim bebişi taşısa bende çantayı taşırım yada bebek arabasına koyarım çantayıda diye düşündüm ama dediğim igbi fikirlerini önemsediğim birisin araştırıcam bu dediğini
valla deidğin gibi ordan 100 burdan 50 topladığın zaman baya bi fark yapıyo arada ctesi park yatağo beğendik biz aynı gün 3 4 yere daha gittim benim beğendiğim park yatak herşeyi dahil 270 tl dıaşrda sadece park yatak hiç bişey yok içinde en ucuz bulduğumuz 260 tl civarı oldu oda aynı işi görüyo sadece marka yapmış bir ürün diye o kadar yüksek paralar ödeyemem bizimkinde nevresimde var ayrı almak istersen nevresim 90 tl kayrola için 150 tl ucuk rakamlar ama mecbur alıcaz bazı şeyleri ufak tefek gördükçe alıyoruz bizde bilinçsizce kıyafetlerini bende toplu olarak ihtiyac listesi çıkartmak istiyorum o listeye göre alışveriş yapalım saçma sapan şeyler almayalım diyorum bizde bi takım penye polar örtülük kumaşlar vs. almıştık kiloyla marka bi firmanın ürünleriydi baya da bi uyguna geldi bedava gibi oldu bize onları değerlendirmek istiyorum şimdi polar battaniyeler yaptırdık mesela onlarla çok hoş çok şirin oldu hepside dışarda en azından 30-40 tl tanesi bize belkide 5 tl ye bile gelmedi valla ben tutumluyum ve bazı şeylerin sahibi olabilmek için bi süre daha tutumlu olmam lazımCanım gönül ister ki herşeyin en güzelini alalım parasına bakmadan. Ama hayat şartları. Günlük şeylere para vermektense kalıcı şeyler için borçlanmak bana daha mantıklı geliyor. Tabiki herkes bütçeye gore. Rabbim bebişlerimizin rızkını bol versin.
Hergun ınternette fiyat geziyorum. Son zamanlarda park yataklara uyku setleri bile gözümde buyuyor. 70-80den asagı yok. (onlarda aman aman değil) Uzun zaman kullanacağı seyler değil onlar kucuk beşiklere ve p.yataklara gore.
bekarlığımda aldığım Dalmaçyalı uyku setım vardı tek kısılık çok kullanmak nasip olmadı, yeni gibi. dün onu düşündüm yorganı boluyum ıkıye ıkı cıft takım yapıyım dıye. 1 yıl ıcın 150-200tl verecegımıze borçlara sarılıp oda yapacağımız zaman daha güzellerini alırız mantığındayım. böyle 150-200 az gıbı geliyor belkı ama ona 100 buna 100 bır topluyorum 1000lere çıkıyor.
O bakım urunlerinde bende kararsızım hala. satıcılar zaafımızı kullanıp en pahalısını satma derdinde. Küçük küçük bayag parça olduğundan ben simdiden fiyat toplamaya başlıyım dıye düşünüyorum. yarın çarşıya gıttıgımızde 2 yer var aklımda onlardan marka ve fıyatlarıyla lıste ıstıcem. bir kaç ay iyice araştırmak lazım diye düşünüyorum. Aldığım bilgileri mutlaka paylaşırım canım.
Canım Allah razı olsun. Rabbim dualarını kabul etsin. Bende hep kkdaki arkaslarım için diyorum. o anda isim hatırlamak mumkun değil.
herkese kuzucuklarımızada ağrısız sızısız mutlu bir akşam diliyorum yarın görüşmek üzere
herkese kuzucuklarımızada ağrısız sızısız mutlu bir akşam diliyorum yarın görüşmek üzere
hahhaha yok gömdü kafayı plesantaya yarısını gördük göremedik. utandı dedi doktor. elini emiyordu ama onu falan gördük paşam sağlıklı olsun da
valla deidğin gibi ordan 100 burdan 50 topladığın zaman baya bi fark yapıyo arada ctesi park yatağo beğendik biz aynı gün 3 4 yere daha gittim benim beğendiğim park yatak herşeyi dahil 270 tl dıaşrda sadece park yatak hiç bişey yok içinde en ucuz bulduğumuz 260 tl civarı oldu oda aynı işi görüyo sadece marka yapmış bir ürün diye o kadar yüksek paralar ödeyemem bizimkinde nevresimde var ayrı almak istersen nevresim 90 tl kayrola için 150 tl ucuk rakamlar ama mecbur alıcaz bazı şeyleri ufak tefek gördükçe alıyoruz bizde bilinçsizce kıyafetlerini bende toplu olarak ihtiyac listesi çıkartmak istiyorum o listeye göre alışveriş yapalım saçma sapan şeyler almayalım diyorum bizde bi takım penye polar örtülük kumaşlar vs. almıştık kiloyla marka bi firmanın ürünleriydi baya da bi uyguna geldi bedava gibi oldu bize onları değerlendirmek istiyorum şimdi polar battaniyeler yaptırdık mesela onlarla çok hoş çok şirin oldu hepside dışarda en azından 30-40 tl tanesi bize belkide 5 tl ye bile gelmedi valla ben tutumluyum ve bazı şeylerin sahibi olabilmek için bi süre daha tutumlu olmam lazım
peki bu ayrıntılı ultrasyonun cocuga bir zararı varmı. birde eşimizde yanımıza girebiliyormu
bizimde mesaimiz bitti artık gidiyoruz evimize tabi akşam mesaisi evde başlıcak asıl bir dünya ütü beni bekliyor akşama
herkeze en güzel akşamlar olsun öptük siziiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?