2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
mira
derin
beren
cemre
sizce kızlar. mira ve beren babamızın isteği.

bence derin veya beren yanlış anlama lütfen ama bu mira tarzı isimler var son günlerde aklıma gelmiyo şimdi alra arla gibi gibi bana bunlar hiç isim gibi gelmiyo hiç isme benzetemiyorum bu tars isimleri herkezin zevki kulağı farklı tabi ama derin ve beren güzel bence

bende o yüzden mira ismine sıcak bakmıyorum canım. ama babamızda çok heves etti. bir yandan orta yol bulmaya çalışıyorum. derin yada beren olur galiba miniğimizin ismi. beren isminide beğeniyor çünkü :)

Son düzenleme:
bende o yüzden mira ismine sıcak bakmıyorum canım. ama babamızda çok heves etti. bir yandan orta yol bulmaya çalışıyorum. derin yada beren olur galiba miniğimizin ismi. beren isminide beğeniyor çünkü :)

adıyla yaşasınlar ortak bir karara varırsınız mutlaka daha yolun yarısındayız ama ismiyle seslenmekte güzel oluyo
son zamanlarda çok garip garip isimler türedi bazısı gerçekten de hiç isme benzemiyo komşumuzun kızı oldu geçen aylarda adamın adı ali sırf kendine uysun diye alin koydu kızının adını alin ismi bile bi garip yani gerek yok bence değişik isim olsun derken insanlar gariplemeye başlıyo artık

evet canım. bizim doktor 24. haftada sizi duymaya başlayacak. ismini belirleyin ve ona ismiyle seslenin 24 ten sonra dedi. her gittiğimizde soruyor buldunuz mu diye :) bu arada listeye sonradan melisi ekledim. o nasıl sence

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum anne baba isminden türeten mi arasın değişik olsun diye söylenmesi çok zor olan isimlermi ararsın
herkesin kendi kararı tabi oğlumda çok kolay olmuştu bunda zorlanıcaz sanırım

evet canım. bizim doktor 24. haftada sizi duymaya başlayacak. ismini belirleyin ve ona ismiyle seslenin 24 ten sonra dedi. her gittiğimizde soruyor buldunuz mu diye :) bu arada listeye sonradan melisi ekledim. o nasıl sence

isim konusu çok karmaşık bişey ya melis ne bileyim pek beğenmiyorum o tars isimleri eşimde melisa ve güneş ismine hayran kız ismi olarak ama asla koymayı düşünmezdim melisayı o kadar çok isim seçeneği varki herkezin kendine yakın bulduğu bir tars isim oluyo
peki bizim ismimiz nasıl sence :)))Rüzgar
Rüzgar Poyraz Ayaz isimlerinin içinden Rüzgara karar verdik bizde
2. bebiş kız olursa eşim kesinlikle Güneş istiyor bende bu ismi pek beğenmiyorum

Kizlar facede bu iki arkadastan haber alan var mi, ne oldu son durumlari:26:

nektarın sıkıntıları azaldı çok şükür takipli devam ediyo inş iyi olacak paşalar sapasağlam doğacaklar

dandini için kelimeler kifayetsiz amniyo sentez sonucuda olumsuz çıktı Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş

selam kızlar nasılsınız? ben pek iyi değilim kalbim kulağımda atıyo sanki yatıyorum kalkıyorum geçmiyo sinirlerim bozuldu iyice tak tak kızçeme elif nur ismini düşünmüştük ama vazgeçtim elif ismini çok seviyordum ama sevgili görümcem kızım olursa elif ismini koyacağımı duyduktan sonra kendisine elif dedirtmeye başlamış (başlamış diyorum çünkü kendileriyle görüşmüyorum uzun zamandır) banu koyucam sanırım ama kimseye söylemiyorum artık eşimde nur istiyo nurbanu olma ihtimali yüksek hümanur da olabilr bu isim konusunda bi karar veremedim

Allahım yardımcısı olsun inşallah.... bu durumda hiç birşey de söylenemiyor

rüzgar güzel canım. arkadaşımın oğlunun adı rüzgar ve çokkk tatlı bir çocuk :) yeni isimlerden. ben poyraz ismini çok beğeniyorum. ama oğlumuz olsa doruk yada mete koyardık galiba :) güneş ismini koymak iyi değil diyorlarmış. bende ilk defa netten araştırırken gördüm. ateş olduğu için sanırım. öyle bir şey yazıyordu.

Son düzenleme:

aynen bunu demek istedim bence hiç gerek yok yani öle bi arayışa saçma sapan şeyler çıkıyo ortaya
tabiki zevkler farklı biz eşimle daha çok doğa ya yatkın isimleri beğeniyorz mesela kimi eski osmanlı isimlerini sever kiminde zaten seçim hakkı bile olmadan dede babane isimleri olur
ama değişik isim arayışına girildimi işte garipleşiliyo bence yani benim fikrim bu isim konusunda

deli mi ne ne diye kendine elif dedirdiyo ki
tansiyonun falan mı çıkıyoki bir takip et bakalım neden oluyo :44:
bu arada nurbanu çok güzel hümanurdan güzel

Tesekkurler canim cevabin icin. Cok zor yaa( Allah yardimcilari olsun. Hepimizin yavrusunu saglikla bagislasin bize insallahh.

Ayy o ne sacma sey oyle yaa kendisine elif mi dedirtiyomus sectigin isimler cok hos. Ben de bekarken kizim olursa zeynep hüma olsun diyodum, sonra zeynep ismi patladi gitti, heryer zeynep oldu

Nurbanuya gore hümanur daha guzel bence

rüzgar ismi çok güzel :) çınar toprak ta çok hoş isimler bu arada mobilyalar hayırlı uğurlu olsun canım güzel günlerde kullanın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…