mira
derin
beren
cemre
sizce kızlar. mira ve beren babamızın isteği.
bence derin veya beren yanlış anlama lütfen ama bu mira tarzı isimler var son günlerde aklıma gelmiyo şimdi alra arla gibi gibi bana bunlar hiç isim gibi gelmiyo hiç isme benzetemiyorum bu tars isimleri herkezin zevki kulağı farklı tabi ama derin ve beren güzel bence
bende o yüzden mira ismine sıcak bakmıyorum canım. ama babamızda çok heves etti. bir yandan orta yol bulmaya çalışıyorum. derin yada beren olur galiba miniğimizin ismi. beren isminide beğeniyor çünkü :)
adıyla yaşasınlar ortak bir karara varırsınız mutlaka daha yolun yarısındayız ama ismiyle seslenmekte güzel oluyo
son zamanlarda çok garip garip isimler türedi bazısı gerçekten de hiç isme benzemiyo komşumuzun kızı oldu geçen aylarda adamın adı ali sırf kendine uysun diye alin koydu kızının adını alin ismi bile bi garip yani gerek yok bence değişik isim olsun derken insanlar gariplemeye başlıyo artık
günaydın herkese.
aranızda tetanoz aşısı yaptırmayacak olan var mı?
adıyla yaşasınlar ortak bir karara varırsınız mutlaka daha yolun yarısındayız ama ismiyle seslenmekte güzel oluyo
son zamanlarda çok garip garip isimler türedi bazısı gerçekten de hiç isme benzemiyo komşumuzun kızı oldu geçen aylarda adamın adı ali sırf kendine uysun diye alin koydu kızının adını alin ismi bile bi garip yani gerek yok bence değişik isim olsun derken insanlar gariplemeye başlıyo artık
günaydın herkese.
aranızda tetanoz aşısı yaptırmayacak olan var mı?
evet canım. bizim doktor 24. haftada sizi duymaya başlayacak. ismini belirleyin ve ona ismiyle seslenin 24 ten sonra dedi. her gittiğimizde soruyor buldunuz mu diye :) bu arada listeye sonradan melisi ekledim. o nasıl sence
Kizlar facede bu iki arkadastan haber alan var mi, ne oldu son durumlari:26:
nektarın sıkıntıları azaldı çok şükür takipli devam ediyo inş iyi olacak paşalar sapasağlam doğacaklar
dandini için kelimeler kifayetsiz amniyo sentez sonucuda olumsuz çıktı Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş
isim konusu çok karmaşık bişey ya melis ne bileyim pek beğenmiyorum o tars isimleri eşimde melisa ve güneş ismine hayran kız ismi olarak ama asla koymayı düşünmezdim melisayı o kadar çok isim seçeneği varki herkezin kendine yakın bulduğu bir tars isim oluyo
peki bizim ismimiz nasıl sence :)))Rüzgar
Rüzgar Poyraz Ayaz isimlerinin içinden Rüzgara karar verdik bizde
2. bebiş kız olursa eşim kesinlikle Güneş istiyor bende bu ismi pek beğenmiyorum
kesinlikle katılıyorum anne baba isminden türeten mi arasın değişik olsun diye söylenmesi çok zor olan isimlermi ararsın
herkesin kendi kararı tabioğlumda çok kolay olmuştu bunda zorlanıcaz sanırım
selam kızlar nasılsınız? ben pek iyi değilimkalbim kulağımda atıyo sanki yatıyorum kalkıyorum geçmiyo sinirlerim bozuldu iyice tak tak kızçeme elif nur ismini düşünmüştük ama vazgeçtim elif ismini çok seviyordum ama sevgili görümcem kızım olursa elif ismini koyacağımı duyduktan sonra kendisine elif dedirtmeye başlamış (başlamış diyorum çünkü kendileriyle görüşmüyorum uzun zamandır) banu koyucam sanırım ama kimseye söylemiyorum artık eşimde nur istiyo nurbanu olma ihtimali yüksek hümanur da olabilr bu isim konusunda bi karar veremedim
Tesekkurler canim cevabin icin. Cok zor yaanektarın sıkıntıları azaldı çok şükür takipli devam ediyo inş iyi olacak paşalar sapasağlam doğacaklar
dandini için kelimeler kifayetsiz amniyo sentez sonucuda olumsuz çıktı Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş
selam kızlar nasılsınız? ben pek iyi değilimkalbim kulağımda atıyo sanki yatıyorum kalkıyorum geçmiyo sinirlerim bozuldu iyice tak tak kızçeme elif nur ismini düşünmüştük ama vazgeçtim elif ismini çok seviyordum ama sevgili görümcem kızım olursa elif ismini koyacağımı duyduktan sonra kendisine elif dedirtmeye başlamış (başlamış diyorum çünkü kendileriyle görüşmüyorum uzun zamandır) banu koyucam sanırım ama kimseye söylemiyorum artık eşimde nur istiyo nurbanu olma ihtimali yüksek hümanur da olabilr bu isim konusunda bi karar veremedim
isim konusu çok karmaşık bişey ya melis ne bileyim pek beğenmiyorum o tars isimleri eşimde melisa ve güneş ismine hayran kız ismi olarak ama asla koymayı düşünmezdim melisayı o kadar çok isim seçeneği varki herkezin kendine yakın bulduğu bir tars isim oluyo
peki bizim ismimiz nasıl sence :)))Rüzgar
Rüzgar Poyraz Ayaz isimlerinin içinden Rüzgara karar verdik bizde
2. bebiş kız olursa eşim kesinlikle Güneş istiyor bende bu ismi pek beğenmiyorum
amin cnm.... ilk üç ay almamışsan normal sayılır ama yürüyüşe devam kendine dikkat et sağlıkla al bebişini kucağınabencede kendine dikkat et cnm bir ayda 3 kilo çok bencede son aylarda yeterince kilo alıyorsun zatenayrıntılında ii geçer inşallah.... prenseslerde çoğalmaya başladı sağlıkla kucağına al
inşaalah cnm güzel haberlerini bekliyoruz
çok teşekkür ederim dikkat ediyorum inşallah yürüyüşlere yeteri kadar zaman ayırdığımda dengeye girer sanırım aslında toplamda 4,5 kilo aldım ama ilk üç ay almayıp son ay alınca tabi sıkıntı oldubakalım mart oratsı kontrollerde ne çıkacak ? inşallah güzel haberler alırız hepimiz
ne güzel orta yolu bulmuşsunuz çokta güzel olmuşbenim kizimin adida Eslem mira olcak eslemi ben mirayida babasi koydu tartistik kimse kararindan vazgecmeyince Eslem mira oldu :):)
Günaydın kızlar benim de oğluş geliyo dün söyledi dr, ne yalan söyleyim kız hissediyodum:) ama sevinçliyim tabiki dünden beri erkek annesi diye arkamdan seslendiler heptebrik ederim cnm hayırlısıyla kucağına al
cnm rüzgar adıyla yaşasınvalla çok şükür ki eşimle isim konusunda hiç fikir ayrılığına düşmedik zaten öncesinde beğendiğimiz birkaç isim vardı onların içinden direk seçim yaptık oğluşumuz adı Allah nasip ederse Rüzgar olucak ortak kararımız
ama kız olsaydı eminim fikir ayrılığına düşerdik eşim Güneş istiyordu benimde pek hıoşuma giden bi isim değil güneşgüneş ismide bebeklere çok ağırmış gibi geliyor tabi bu benim düşüncem
mira
derin
beren
cemre
melis
sizce kızlar. mira ve beren babamızın isteği.
benim oyum beren ve derin den yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?