Bizimde meleğimizin ismi DERİN olacak galiba teyzeleri. Babasının da benimde hoşuma gitti. Siz ne dersiniz.
benim bu ismi taşıyanların çok güzel ve zarif olduğunu düşündüğüm isim listesi şöyle ;
pınar,pelin,defne,aslı daha uzayıp gider
pınarima kızma bana bişey anlatıcam geçen bebek görmeye gittik adı ne diye sorduk derin nisa dediler ben adıyla yaşasın derken benim sıpa bombayı patlattı o ne demekmiş öyle bildiğin çukur dedibuvelet 4 yaşında daha Allah'tan evin hnmı bozulmadı bende seninle aynı fikirdeyim eymenciğim ama ablası koydu dedi tabi ben aynen böyle
bence derin güzel isim annenin babanın hoşuna gidiyosa sorun yok herkesin kendi fikri
evet nagicim. bizde babasıyla beğendik bakalım ne olacak :) isim çok olduğu için insanın aklı karışıyor valla
ben daha pek isim düşünmedim çünkü kesinleşmedi cinsiyetimiz ama
kız isimleri reyyan(eşimin isteği),rana,zümra,hazel,ipek var bide kardeşimin teklifi eyşan var (eşim koydurmaz sanırım doğu kokenli diye ),abimizin isteğide ışık
erkek isimleri ağırlığım ömerden yana,emirde olabilir tabi babamız ikisinide beğenmedi ,aklında başka bişey var bir kere dile getirdi hırladım valla ama sonuç ne olur bilemiyorum
günaydın herkese,
bende işi gücü bıraktım isim arıyorum netten kızıma, çok hoşuma giden bir idim bulamadım, hem kulağa hoş gelsin hemde anlamı güzel olsun istiyorum. Eşim Aybike istiyor bende onun yanına isim bulmaya çalışıyorum dün çıkardığım listede
SELEN
ALVİNA
ADEN-
ECE
GÖKÇE isimleri kaldı yinede evet işte bu diyemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Bu arada dün gece dönerken çok sert döndüm sanırım karnımda bi acıyla uyandıminşallah bişey olmamıştır..
uuu benim oğlumun adaşları çoğalıyohoş biz abiyiz artık temmuz melekleri doğana kadar abimiz tam 4,5 yaşında olacak
ben daha pek isim düşünmedim çünkü kesinleşmedi cinsiyetimiz ama
kız isimleri reyyan(eşimin isteği),rana,zümra,hazel,ipek var bide kardeşimin teklifi eyşan var (eşim koydurmaz sanırım doğu kokenli diye ),abimizin isteğide ışık
erkek isimleri ağırlığım ömerden yana,emirde olabilir tabi babamız ikisinide beğenmedi ,aklında başka bişey var bir kere dile getirdi hırladım valla ama sonuç ne olur bilemiyorum
Ne güzel Eymen ismini oldum olası çok sevmişimdir nasip olursa fikrimiz değişmesse mahmut eymen olacaksenin cinsiyet belli değil ama kız olursa reyyan çok güzelmiş eymenlede çok uyumlu olur erkek isimlerindense emir güzel onu bizde düşünmüştük...... cnm sende 20 haftalık olmuşsun göstermiyor mu bebiş cinsiyetini
bencede kendine dikkat et cnm bir ayda 3 kilo çok bencede son aylarda yeterince kilo alıyorsun zatenayrıntılında ii geçer inşallah.... prenseslerde çoğalmaya başladı sağlıkla kucağına al
inşaalah cnm güzel haberlerini bekliyoruz
çok teşekkür ederim dikkat ediyorum inşallah yürüyüşlere yeteri kadar zaman ayırdığımda dengeye girer sanırım aslında toplamda 4,5 kilo aldım ama ilk üç ay almayıp son ay alınca tabi sıkıntı oldubakalım mart oratsı kontrollerde ne çıkacak ? inşallah güzel haberler alırız hepimiz
derin bence e zarif bi isim tatlımBizimde meleğimizin ismi DERİN olacak galiba teyzeleri. Babasının da benimde hoşuma gitti. Siz ne dersiniz.
al benden deo kadar canım,bi de hava yağmurlu,ama evden çıkıp yürüdüğümde ohhh miss nihayetgünaydınnnnnnnn güzel bir gün olsun ben resmen uyuyorummmm :106:
tatlım isimler gayet güzel ama fazla kafiyeli gibi,ece güzel ama,ben de eşimin istediği ismin yerine öykü düşündüm ,öykü melis istiyoz nasipsegünaydın herkese,
bende işi gücü bıraktım isim arıyorum netten kızıma, çok hoşuma giden bir idim bulamadım, hem kulağa hoş gelsin hemde anlamı güzel olsun istiyorum. Eşim Aybike istiyor bende onun yanına isim bulmaya çalışıyorum dün çıkardığım listede
SELEN
ALVİNA
ADEN-
ECE
GÖKÇE isimleri kaldı yinede evet işte bu diyemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Bu arada dün gece dönerken çok sert döndüm sanırım karnımda bi acıyla uyandıminşallah bişey olmamıştır..
mira yı bizim babamızda istiyor ben pek sıcak bakmadım ama gönlüde kalsın istemiyorum.benim kizimin adida Eslem mira olcak eslemi ben mirayida babasi koydu tartistik kimse kararindan vazgecmeyince Eslem mira oldu :):)
melis i bizde düşündük canım. güzel isim.derin bence e zarif bi isim tatlım
al benden deo kadar canım,bi de hava yağmurlu,ama evden çıkıp yürüdüğümde ohhh miss nihayet
tatlım isimler gayet güzel ama fazla kafiyeli gibi,ece güzel ama,ben de eşimin istediği ismin yerine öykü düşündüm ,öykü melis istiyoz nasipse
derin güzel bi isim olur bence kibar nazik geliyo kulağa adıyla yaşasınlarBizimde meleğimizin ismi DERİN olacak galiba teyzeleri. Babasının da benimde hoşuma gitti. Siz ne dersiniz.
o zaman bende fikir istiyorum şartlarım isim çok modern olmayacak(moda ), eskide olmayacak az kişide olacak anlamı güzel söylenişi kolay olmalı
iki isim olmayacak
cinsiyet kesin degil daha ama ben kız diye tahmin ediyorum erkek olursa hazır [COLOR="#A52A2A"]yusuf[/COLOR] düş.
kızda kararsızzım aslı,ipek, duru
sizce hangisi eleştiriye açığım
derin bence e zarif bi isim tatlım
al benden deo kadar canım,bi de hava yağmurlu,ama evden çıkıp yürüdüğümde ohhh miss nihayet
tatlım isimler gayet güzel ama fazla kafiyeli gibi,ece güzel ama,ben de eşimin istediği ismin yerine öykü düşündüm ,öykü melis istiyoz nasipse
benim kizimin adida Eslem mira olcak eslemi ben mirayida babasi koydu tartistik kimse kararindan vazgecmeyince Eslem mira oldu :):)
12 haftalıkken ve 14 haftalıkken erkek gibi denildi,sonrada hep kız gibi denildi son iki kontrolde birde ayrıntılıda %90 kız denildi anlıcan kafam karıştı gitti bacaklar hep kapalı göremediler bir türlü hayırlısıyla sağlıcakla doğsun inş ama insanda merak ediyor işte :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?