2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bizimde meleğimizin ismi DERİN olacak galiba teyzeleri. Babasının da benimde hoşuma gitti. Siz ne dersiniz.

benim bu ismi taşıyanların çok güzel ve zarif olduğunu düşündüğüm isim listesi şöyle ;
pınar,pelin,defne,aslı daha uzayıp gider

pınarima kızma bana bişey anlatıcam geçen bebek görmeye gittik adı ne diye sorduk derin nisa dediler ben adıyla yaşasın derken benim sıpa bombayı patlattı o ne demekmiş öyle bildiğin çukur dedi buvelet 4 yaşında daha Allah'tan evin hnmı bozulmadı bende seninle aynı fikirdeyim eymenciğim ama ablası koydu dedi tabi ben aynen böyle

bence derin güzel isim annenin babanın hoşuna gidiyosa sorun yok herkesin kendi fikri

evet nagicim. bizde babasıyla beğendik bakalım ne olacak :) isim çok olduğu için insanın aklı karışıyor valla

evet nagicim. bizde babasıyla beğendik bakalım ne olacak :) isim çok olduğu için insanın aklı karışıyor valla

ben daha pek isim düşünmedim çünkü kesinleşmedi cinsiyetimiz ama
kız isimleri reyyan(eşimin isteği),rana,zümra,hazel,ipek var bide kardeşimin teklifi eyşan var (eşim koydurmaz sanırım doğu kokenli diye ),abimizin isteğide ışık
erkek isimleri ağırlığım ömerden yana,emirde olabilir tabi babamız ikisinide beğenmedi ,aklında başka bişey var bir kere dile getirdi hırladım valla ama sonuç ne olur bilemiyorum

günaydın herkese,
bende işi gücü bıraktım isim arıyorum netten kızıma, çok hoşuma giden bir idim bulamadım, hem kulağa hoş gelsin hemde anlamı güzel olsun istiyorum. Eşim Aybike istiyor bende onun yanına isim bulmaya çalışıyorum dün çıkardığım listede
SELEN
ALVİNA
ADEN-
ECE
GÖKÇE isimleri kaldı yinede evet işte bu diyemiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Bu arada dün gece dönerken çok sert döndüm sanırım karnımda bi acıyla uyandım inşallah bişey olmamıştır..

hepside çok güzel anlamlı isimler isim konusunda baya sorun yaşayacağız anlaşılan

uuu benim oğlumun adaşları çoğalıyo hoş biz abiyiz artık temmuz melekleri doğana kadar abimiz tam 4,5 yaşında olacak

Ne güzel Eymen ismini oldum olası çok sevmişimdir nasip olursa fikrimiz değişmesse mahmut eymen olacak senin cinsiyet belli değil ama kız olursa reyyan çok güzelmiş eymenlede çok uyumlu olur erkek isimlerindense emir güzel onu bizde düşünmüştük...... cnm sende 20 haftalık olmuşsun göstermiyor mu bebiş cinsiyetini

12 haftalıkken ve 14 haftalıkken erkek gibi denildi,sonrada hep kız gibi denildi son iki kontrolde birde ayrıntılıda %90 kız denildi anlıcan kafam karıştı gitti bacaklar hep kapalı göremediler bir türlü hayırlısıyla sağlıcakla doğsun inş ama insanda merak ediyor işte :44:

o zaman bende fikir istiyorum şartlarım isim çok modern olmayacak(moda ), eskide olmayacak az kişide olacak anlamı güzel söylenişi kolay olmalı
iki isim olmayacak
cinsiyet kesin degil daha ama ben kız diye tahmin ediyorum erkek olursa hazır [COLOR="#A52A2A"]yusuf[/COLOR] düş.
kızda kararsızzım aslı,ipek, duru
sizce hangisi eleştiriye açığım

Bizimde meleğimizin ismi DERİN olacak galiba teyzeleri. Babasının da benimde hoşuma gitti. Siz ne dersiniz.
derin bence e zarif bi isim tatlım

günaydınnnnnnnn güzel bir gün olsun ben resmen uyuyorummmm :106:
al benden deo kadar canım,bi de hava yağmurlu,ama evden çıkıp yürüdüğümde ohhh miss nihayet
tatlım isimler gayet güzel ama fazla kafiyeli gibi,ece güzel ama,ben de eşimin istediği ismin yerine öykü düşündüm ,öykü melis istiyoz nasipse

benim kizimin adida Eslem mira olcak eslemi ben mirayida babasi koydu tartistik kimse kararindan vazgecmeyince Eslem mira oldu :):)

benim kizimin adida Eslem mira olcak eslemi ben mirayida babasi koydu tartistik kimse kararindan vazgecmeyince Eslem mira oldu :):)
mira yı bizim babamızda istiyor ben pek sıcak bakmadım ama gönlüde kalsın istemiyorum.
melis i bizde düşündük canım. güzel isim.

Günaydın kızlar benim de oğluş geliyo dün söyledi dr, ne yalan söyleyim kız hissediyodum:) ama sevinçliyim tabiki dünden beri erkek annesi diye arkamdan seslendiler hep

derin güzel bi isim olur bence kibar nazik geliyo kulağa adıyla yaşasınlar

ipek ismini çocukluğumdan beri çok beğenirim bence ipek güzel

heheh benimde kızım olsaydı isim öykü melek olacaktı :)

bu arada mira ismi çok güzel :) isimleriyle yaşasınlar inşallah

ewt insan ilk günden merak ediyor cinsiyeti ben 14. haftada öğrendim ama senin durumunda zormuş arada kalmışsın inşaallah bu kontrolde öğrenirsin önemli olan sağlıklı olması cnm ama kız olasılığı daha yüksek gibi ultrasondan yarım saat önce falan çikolata yee bebek hareketlensin bacaklarını açsın annesini meraklandırmasın artık utangaç biraz heralde annesi

valla çok şükür ki eşimle isim konusunda hiç fikir ayrılığına düşmedik zaten öncesinde beğendiğimiz birkaç isim vardı onların içinden direk seçim yaptık oğluşumuz adı Allah nasip ederse Rüzgar olucak ortak kararımız
ama kız olsaydı eminim fikir ayrılığına düşerdik eşim Güneş istiyordu benimde pek hıoşuma giden bi isim değil güneş

mira
derin
beren
cemre
melis
sizce kızlar. mira ve beren babamızın isteği.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…