2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
slm kızlar sanki üzerimde bir dinçlik var sizde de öylemi ay inşallah böylee gider sonuna kadar. yoksa öğrencilerimi nasıl başa çıkabilirim :) bide yazımm bakiim tam kaç haftalık olmuş:)

iyi akşamlar herkese,ne güzel alışveriş telaşları başlamış çok sevindim.benim henüz stresim geçmedi.amniyosentez yaptırmadım ama genede aklıma gelmiyor değil.o yüzden hiçbirşey almadım bebeğime.ayrıntılı ultrasona girdikten sonra daha rahat hareket ederim sanırım

valla benm evin orda bi kumrucu var, hamile olmadan önce haftada 2 kez falan yerdm şimdi kendim yapmak istemedm( uff biraz daha sıkıym dişimi olmassa sipariş vericem valla dayanamicam sanırım:))) iyi pişsin diye not düşerim artık:)) saol canm buarada bebiş odasını gördüm çok güzel valla güle güle kullanın:)

canm bununla ilgili valla bişe dmedi doktor, genel olarak yasak diye biliyorum

İlk tahlil sonuçlarını alınca bana dediği tek şey oydu,toksoplazma bağışıklığın yok çig et içeren şeyler,salan sucuk sosis vs onlar kokoreç yeme,yeşilliklerini meyvelerini sirkeli suda ıslatmadan yeme dedi..hatta arkadaşıma bile gidemiyorum kedisi var ne olur ne olmaz diye

selam hemşo =) nasılsın? dr işini ne yaptın? bi de papatya buralarda mı ya? ikinizi merak edip geldim... Facete var mısın sen?

malesef cnm facem yok kullanmıyorum burayada gel ya benimde aklımdaydın sen
ben doktorumu değiştirdim dünya doğumda çelebi var ona gidiyorum çok güzel ilgileniyor sağolsun
genesise senin doktora gitttim bekledim bekledim anam adam çıktı gitti şansıma doğuma mı ne girecekmiş bir saat sonra gelecekmiş bende dünya doğuma gittim geri şimdi oraya devam ediyorum sen nasılsın...

HERKESE İİ AKŞAMLAR HAMİŞLER bizim oğlan tekmeleriyle artık ben burdayım diyor zaman ne çabuk geçiyor yolu yarıladık hamiş olduğum gün daha dün gibi........ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

merhabalar arkadaşlar isim konusunu paylaşmıştım kafam çok doluydu bugün annemgile söyledim kaynanamgilin yaptığını kaynanamgil kaynımın ismini istiyorlar bizde benim babamın ismini koyacaktık sağolsun kaynanamgil yüzünden vazgeçtik kaynımın isminide babamın isminide koymuyoruz annemgil anlayışla karşıladı ve ben şimdi ne isim bulacam aklıma hiç gelmiyor desem yeridir çünkü oğlumu babamın ismiyle seviyordum bu zamana kadar şimdi başka isim bulmam lazım önerilerinizi bekliyorum...

hahaa, ben de çelebiye gidiyoruuummmm!!!!! =)
sana bahsetmiştim ya 15 tatilde deneyeceğim diye. 1 kere gittim ayrıntılı için 2 hafta sonra gideceğim. sen ne zamn gideceksin ayrıntılya?

Bunları banada söyledi ama testle alakalı bişeye bağlamadı, sirke olayıyla ilgili bişe demedi hiç:)) yaaa tamam yemiyorum vazgeçtim zaten, sonra pişman falan olacam uğraşamam kendimle:)))

Ayyy kime ne senin hangi ismi koyacağına senin eşinle vereceğin karar önemli değil mi? Ben kimseye sormadım, öyle bir ortamda yaratmadım ve kararı eşimle verdim... Çok sinir oluyorum bu durumlara kusura bakma lütfen

bende çok sinir oluyorum ama yapacak birşey yok zaten istedikleri kadar karışsınlar biz dedikleri isimi koymuyoruz düşüncesiz olurlarsa istediğimiz kadar fırsat vermeyelim onlar fırsatını buluyorlar yani...

bende çok sinir oluyorum ama yapacak birşey yok zaten istedikleri kadar karışsınlar biz dedikleri isimi koymuyoruz düşüncesiz olurlarsa istediğimiz kadar fırsat vermeyelim onlar fırsatını buluyorlar yani...

Bende ona sinir oluyorum zaten nasıl böyle bir duruma karışmaya hak görüyorlar kendilerinde, dediğin gibi düşüncesizşik işte.. Allah kolaylık versin canım, isim netten baktın mı hiç?

ben de baktım da 8 cumartesi giderim.
isim için de kime neeee yaaaaaaa!!!! offff kendi doğursun istediği ismi koysun ay yeter bu gençlerin başlarını yedikleri ya

Bende ona sinir oluyorum zaten nasıl böyle bir duruma karışmaya hak görüyorlar kendilerinde, dediğin gibi düşüncesizşik işte.. Allah kolaylık versin canım, isim netten baktın mı hiç?

artık araştırmaya koyuldum cnm...
malesef burunlarını sokuyrlar karışma hakkını buluyorlar artık takmayacam zaten. sinir olup durdum kaç gündür hayırlısı neyse o isim olsun araştırmaya başladım işte...

ben de baktım da 8 cumartesi giderim.
isim için de kime neeee yaaaaaaa!!!! offff kendi doğursun istediği ismi koysun ay yeter bu gençlerin başlarını yedikleri ya

bende cumartesi giderim ama eşim ancak öğleden sonra gelebilir belki karşılaşırız
rahat yok bizlere cnm karışıyorlar işte çok moralim bozuktu takmıyorum artık başka isim bulup koyacam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…