Tesekkurler canim cevabin icin. Cok zor yaa( Allah yardimcilari olsun. Hepimizin yavrusunu saglikla bagislasin bize insallahh.
Ayy o ne sacma sey oyle yaa kendisine elif mi dedirtiyomussectigin isimler cok hos. Ben de bekarken kizim olursa zeynep hüma olsun diyodum, sonra zeynep ismi patladi gitti, heryer zeynep oldu
Nurbanuya gore hümanur daha guzel bence
rüzgar güzel canım. arkadaşımın oğlunun adı rüzgar ve çokkk tatlı bir çocuk :) yeni isimlerden. ben poyraz ismini çok beğeniyorum. ama oğlumuz olsa doruk yada mete koyardık galiba :) güneş ismini koymak iyi değil diyorlarmış. bende ilk defa netten araştırırken gördüm. ateş olduğu için sanırım. öyle bir şey yazıyordu.
kendisi de saçma bi insan zatenben ne yaparsam onu yapmaya meraklıydı allah ıslah etsin diyorum artık napim isimede dahazaman var diye karar vermedim şimdilik kızımı nur diye seviyorum 2. isme karar veremedim hümanın anlamı yere konmamış cennet kuşu banu da prenses hanımefendi ikisinin de anlamı hoşuma gidiyor :)
deli mi ne ne diye kendine elif dedirdiyo ki
tansiyonun falan mı çıkıyoki bir takip et bakalım neden oluyo :44:
bu arada nurbanu çok güzel hümanurdan güzel
Asilarin ilk dozlarini olduk cogumuz. Yaptirmayan var mi bilemiyorum.
Valla kiskancliktan senin begendigin ismi cocuguna koydugunu soyleseydin bi derece dicektim de kendi ismini degistirmis ayyy insanlar tuhaf valla
Hüma ayni zamanda mutluluk demek. Ve fatih sultan mehmetin annesinin adi.
sağol canım doruk ismine de bayılıyorum çok beğendiğim bi isim doruk eskilerden beri
aslında biz daha eşimle evlenmeden önceleri bile konuşurduk böle beğendiğimiz isimleri çocukluğumdan beri hayran olduğum isim Toprak tı bigün oğlum olursa kesinlikle Toprak koyarım adını diyodum hep kv sağ olsun soğuttu o isimden beni yok toprağa yakın olurmuş bilemem ne olurmuş bende fazlasıyla batıl inançlı bi insanım o isimden kesinlikle vazgeçtim sonra Ateş ismi favorimizdi bizim eşimin özellikle o isimden de kv soğuttu bir sürü şeyler söledi ondan da vazgeçtik en son rüzgar poyraz ayaz dedik kv bunların hepsine de kulp taktı yine ismin içinde z olmazmış bilmemneymiş ama artık kulak asmıyoruz Allah nasip kısmet ederde 2 3 bebişlerimizde olursa sanırım Poyraz olur. Güneş ismini araştırmadım hiç ilerde kızçemiz olursa o zaman artık kız isimlerini araştırırız
Asilarin ilk dozlarini olduk cogumuz. Yaptirmayan var mi bilemiyorum.
ben henüz yaptırmadım canım. geçen hafta gıda zehirlenmesi yaşadığım için doktor biraz bekleyelim dedi. önümüzdeki hafta olucam ilk dozunu.
çok teşekkür ederiz teyzesi Rabbim hepimziin gönlündekini versin sizlere çok daha güzelleri almayı nasip etsin inş.rüzgar ismi çok güzel :) çınar toprak ta çok hoş isimlerbu arada mobilyalar hayırlı uğurlu olsun canım güzel günlerde kullanın inşallah :)
canım ben zaten güneş ismini pek beğenmiyorum eşim çok seviyor ama pınarımda güneş ismine böle bi yorum yaptı ilerde kızçemiz olursa artık o zaman araştırırız o ismide ki koymamaktan yanayım zaten ama eşim çok istiyo diye birde rüzgar güneş anlamlı olur diye düşünebilirdim uyardığınız iyi oldu teşşk ederizamin cnm.... ilk üç ay almamışsan normal sayılır ama yürüyüşe devam kendine dikkat et sağlıkla al bebişini kucağına
ne güzel orta yolu bulmuşsunuz çokta güzel olmuş
tebrik ederim cnm hayırlısıyla kucağına al
cnm rüzgar adıyla yaşasıngüneş ismide bebeklere çok ağırmış gibi geliyor tabi bu benim düşüncem
benim oyum beren ve derin den yana
ben saf evlendim çok iyiyiz diye herşeyi söylüyodum oğlum olursa ömer koyarım diyodum geçen yıl oğlu oldu ömer koydu adınıokadar yani ben ne muhteşemmişim yaaaaaaa dedim güldüm geçtim
ben de yaptırmadım, yaptırmasam daha mı iyi diye düşünüyorum. yakınlarımdan yaptırmayanlar var .
Cok sinir bi durum yaa, kendini bilmeyen ne cok insan var
Ayy hadi diger bahaneleri bi yerde anlasilabilir de ismin icinde z olmaz ne demek yaaz yi lanetlemis galiba senin kv.
Cok komik
Neden yaptirmak istemiyosun ki anlamadim. Bi zarari olmaz sonucta.
ben de yaptırmadım, yaptırmasam daha mı iyi diye düşünüyorum. yakınlarımdan yaptırmayanlar var .
En iyisini yapmissin canim. Dengesiz insanlar bizim de dengemizi bozuyolar.uzak olsunlar o yuzdenn.ne yazıkki öyle ilk zamanlar sinirden kendi kendimi yiyordum sonradan başıma eşimin ailesi tarafından öyle şeyler geldiki onların insanlığından şüphe edip bir daha görüşmedim tabi olan süreçte psikoloji diye de bişey bırakmadılar saolsunlar şimdi hiç birisiyle görüşmüyorum
ah canım sorma benim kv ayrı bi alem zaten eltimde hamile şimdi y.dışında onlar 3 hafta var aramızda onun kesin değil ama erkek büyük ihtimalle kv onların yanında şimdi geçen eşime telde diyomuş adı gelinin babasını ve kp adını koycaklarmış bende atıyolar dedim direk gelinin babasının adını koycaklar türkiye ye geldiklerindee kp adını sölücekler eminim bundan bizede kv zarf attı bi ara kp adını koyalım diye ama çok zorrr yaaa öyle bişey
kız bide kv adı kimlikte başka Sare adı benimde aslında çok hoşuma giden bi isim Sare ama kv adı diye asla düşünmem ayrı konu kimlik adını kullanmıyo başka isim kullanıyo isminin içinde de z harfi var yani ne alaka madem z harfi olmaz kendi asıl adını kullansana
ah canım sorma benim kv ayrı bi alem zaten eltimde hamile şimdi y.dışında onlar 3 hafta var aramızda onun kesin değil ama erkek büyük ihtimalle kv onların yanında şimdi geçen eşime telde diyomuş adı gelinin babasını ve kp adını koycaklarmış bende atıyolar dedim direk gelinin babasının adını koycaklar türkiye ye geldiklerindee kp adını sölücekler eminim bundan bizede kv zarf attı bi ara kp adını koyalım diye ama çok zorrr yaaa öyle bişey
kız bide kv adı kimlikte başka Sare adı benimde aslında çok hoşuma giden bi isim Sare ama kv adı diye asla düşünmem ayrı konu kimlik adını kullanmıyo başka isim kullanıyo isminin içinde de z harfi var yani ne alaka madem z harfi olmaz kendi asıl adını kullansana
Burda cogumuz doktorumuzun yonlendirmesiyle asi olduk. Tedirgin olacak bisey yok ama gerekli gormuyosan yaptirma madem canim ne denir kizararı olur mu acaba diye tereddüt ediyorum.bebeğim için yani. bu konuda tedirginim. çok da gerekli değil diye düşünüyorum, bunun için niye yaptırayım diyorum. çok gerekli olsa hadi neyse diyorum. o yüzden.
bende yaptırmdım sağlık ocağından aradılar benim alerjilerim olduğu için uzmanına danış olman gerekli derse öyle yapalım dediler. asıl aklımı karıştıranda metale alerjim olmam kan aldırdıktan sonra bile kolum kızarıp kaşınıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?