2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

kendisi de saçma bi insan zaten ben ne yaparsam onu yapmaya meraklıydı allah ıslah etsin diyorum artık napim isimede dahazaman var diye karar vermedim şimdilik kızımı nur diye seviyorum 2. isme karar veremedim hümanın anlamı yere konmamış cennet kuşu banu da prenses hanımefendi ikisinin de anlamı hoşuma gidiyor :)

sağol canım doruk ismine de bayılıyorum çok beğendiğim bi isim doruk eskilerden beri
aslında biz daha eşimle evlenmeden önceleri bile konuşurduk böle beğendiğimiz isimleri çocukluğumdan beri hayran olduğum isim Toprak tı bigün oğlum olursa kesinlikle Toprak koyarım adını diyodum hep kv sağ olsun soğuttu o isimden beni yok toprağa yakın olurmuş bilemem ne olurmuş bende fazlasıyla batıl inançlı bi insanım o isimden kesinlikle vazgeçtim sonra Ateş ismi favorimizdi bizim eşimin özellikle o isimden de kv soğuttu bir sürü şeyler söledi ondan da vazgeçtik en son rüzgar poyraz ayaz dedik kv bunların hepsine de kulp taktı yine ismin içinde z olmazmış bilmemneymiş ama artık kulak asmıyoruz Allah nasip kısmet ederde 2 3 bebişlerimizde olursa sanırım Poyraz olur. Güneş ismini araştırmadım hiç ilerde kızçemiz olursa o zaman artık kız isimlerini araştırırız

Valla kiskancliktan senin begendigin ismi cocuguna koydugunu soyleseydin bi derece dicektim de kendi ismini degistirmis ayyy insanlar tuhaf valla

Hüma ayni zamanda mutluluk demek. Ve fatih sultan mehmetin annesinin adi.

deli mi ne ne diye kendine elif dedirdiyo ki
tansiyonun falan mı çıkıyoki bir takip et bakalım neden oluyo :44:
bu arada nurbanu çok güzel hümanurdan güzel

malesef tansiyon çıkıyor ölçüp duruyorum bugün biraz daha iyiyim dün hiç ayağa kalkamamıştım :/

Valla kiskancliktan senin begendigin ismi cocuguna koydugunu soyleseydin bi derece dicektim de kendi ismini degistirmis ayyy insanlar tuhaf valla

Hüma ayni zamanda mutluluk demek. Ve fatih sultan mehmetin annesinin adi.

ben saf evlendim çok iyiyiz diye herşeyi söylüyodum oğlum olursa ömer koyarım diyodum geçen yıl oğlu oldu ömer koydu adını okadar yani ben ne muhteşemmişim yaaaaaaa dedim güldüm geçtim

Ayy hadi diger bahaneleri bi yerde anlasilabilir de ismin icinde z olmaz ne demek yaa z yi lanetlemis galiba senin kv.
Cok komik

Asilarin ilk dozlarini olduk cogumuz. Yaptirmayan var mi bilemiyorum.

ben henüz yaptırmadım canım. geçen hafta gıda zehirlenmesi yaşadığım için doktor biraz bekleyelim dedi. önümüzdeki hafta olucam ilk dozunu.

ben de yaptırmadım, yaptırmasam daha mı iyi diye düşünüyorum. yakınlarımdan yaptırmayanlar var .

rüzgar ismi çok güzel :) çınar toprak ta çok hoş isimler bu arada mobilyalar hayırlı uğurlu olsun canım güzel günlerde kullanın inşallah :)
çok teşekkür ederiz teyzesi Rabbim hepimziin gönlündekini versin sizlere çok daha güzelleri almayı nasip etsin inş.

Cok sinir bi durum yaa, kendini bilmeyen ne cok insan var

ne yazıkki öyle ilk zamanlar sinirden kendi kendimi yiyordum sonradan başıma eşimin ailesi tarafından öyle şeyler geldiki onların insanlığından şüphe edip bir daha görüşmedim tabi olan süreçte psikoloji diye de bişey bırakmadılar saolsunlar şimdi hiç birisiyle görüşmüyorum

Ayy hadi diger bahaneleri bi yerde anlasilabilir de ismin icinde z olmaz ne demek yaa z yi lanetlemis galiba senin kv.
Cok komik

ah canım sorma benim kv ayrı bi alem zaten eltimde hamile şimdi y.dışında onlar 3 hafta var aramızda onun kesin değil ama erkek büyük ihtimalle kv onların yanında şimdi geçen eşime telde diyomuş adı gelinin babasını ve kp adını koycaklarmış bende atıyolar dedim direk gelinin babasının adını koycaklar türkiye ye geldiklerindee kp adını sölücekler eminim bundan bizede kv zarf attı bi ara kp adını koyalım diye ama çok zorrr yaaa öyle bişey
kız bide kv adı kimlikte başka Sare adı benimde aslında çok hoşuma giden bi isim Sare ama kv adı diye asla düşünmem ayrı konu kimlik adını kullanmıyo başka isim kullanıyo isminin içinde de z harfi var yani ne alaka madem z harfi olmaz kendi asıl adını kullansana

ben de yaptırmadım, yaptırmasam daha mı iyi diye düşünüyorum. yakınlarımdan yaptırmayanlar var .

bende yaptırmdım sağlık ocağından aradılar benim alerjilerim olduğu için uzmanına danış olman gerekli derse öyle yapalım dediler. asıl aklımı karıştıranda metale alerjim olmam kan aldırdıktan sonra bile kolum kızarıp kaşınıyo

En iyisini yapmissin canim. Dengesiz insanlar bizim de dengemizi bozuyolar.uzak olsunlar o yuzdenn.

Hakkaten tuhafmis seninki
Su genclerin de anne baba ismi merakini anlamiyorum yaa noluyo yani koyunca saygi mi duymus oluyosunn.. Benim bi arkadasim kayinpederine yarancam diye ufacik bebegin ismini gitti ramazan koydu ne gerek varsa

ahh ahh bir yerde daha kesiştik bende kv ismini beğenirim ama koymak istemiyorum,bir insanın ismini koymam için üzerimde emeği vs olsun gibi bir düşüncem var eşim teklif eder mi diye kara kara düşünüyorum :44:
hamile kalmadan önce kız olursa annenin adını verelim belki ozaman bakar bebeğe diye geyik yapmıştım ciddiye almamıştır dimi :18:

z harfi olunca isimin içinde ne oluyomuş ki

Burda cogumuz doktorumuzun yonlendirmesiyle asi olduk. Tedirgin olacak bisey yok ama gerekli gormuyosan yaptirma madem canim ne denir ki

Senin durumun farkliymis canim. Yaptirsan bile saglik ocaginda yaptrma zaten. Doktorun yaptirma der belki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…