ahh ahh bir yerde daha kesiştik bende kv ismini beğenirim ama koymak istemiyorum,bir insanın ismini koymam için üzerimde emeği vs olsun gibi bir düşüncem var eşim teklif eder mi diye kara kara düşünüyorum :44:
hamile kalmadan önce kız olursa annenin adını verelim belki ozaman bakar bebeğe diye geyik yapmıştım ciddiye almamıştır dimi :18:
ah canım sorma benim kv ayrı bi alem zaten eltimde hamile şimdi y.dışında onlar 3 hafta var aramızda onun kesin değil ama erkek büyük ihtimalle kv onların yanında şimdi geçen eşime telde diyomuş adı gelinin babasını ve kp adını koycaklarmış bende atıyolar dedim direk gelinin babasının adını koycaklar türkiye ye geldiklerindee kp adını sölücekler eminim bundan bizede kv zarf attı bi ara kp adını koyalım diye ama çok zorrr yaaa öyle bişey
kız bide kv adı kimlikte başka Sare adı benimde aslında çok hoşuma giden bi isim Sare ama kv adı diye asla düşünmem ayrı konu kimlik adını kullanmıyo başka isim kullanıyo isminin içinde de z harfi var yani ne alaka madem z harfi olmaz kendi asıl adını kullansana
derin bence e zarif bi isim tatlım
al benden deo kadar canım,bi de hava yağmurlu,ama evden çıkıp yürüdüğümde ohhh miss nihayet
tatlım isimler gayet güzel ama fazla kafiyeli gibi,ece güzel ama,ben de eşimin istediği ismin yerine öykü düşündüm ,öykü melis istiyoz nasipse
Burda cogumuz doktorumuzun yonlendirmesiyle asi olduk. Tedirgin olacak bisey yok ama gerekli gormuyosan yaptirma madem canim ne denir ki
Senin durumun farkliymis canim. Yaptirsan bile saglik ocaginda yaptrma zaten. Doktorun yaptirma der belki de
eşim aybike diye ısrar etmeseydi Ayşe Melike olabilirdi. Aslında çok eskilerden beri nisan isminide çok severim ama uygun olmuyor, e onunda hakkı kırmak istemiyorum eşim ben aybike koymayalım desem hemen peki der ama gönlü kırılır, öyle tartışan bi adam değil kestirip atar benimde içime sinmez
Selam canım bildiğim kadarıyla şükür olumsuz ibşi duymadım,pek takip edemiyom ama Allah korusun cümlemizinkiniKizlar facede bu iki arkadastan haber alan var mi, ne oldu son durumlari:26:
bu ekeklerin hali hiç belli olmaz ciddiye almış olabilir :/ kv lerin bu isim takıntısı da ayrı bi durum zaten hamilelikte herşeyi takıyoruz bide onların isim takıntısıyla uğraşıyoruz
aynen canım biraz hassasım eşim numuneliksin diye dalga geçiyodr kontrolünde hastanede olursam ne ala yoksa yaptırmam yaptır dese de penisilinden dolayı hastaneye zor yetişmiş biri olarak tırsıyorum
Günaydın anneler
2 gündür adet sancısı gibi şiddetli karın ağrısı çekiyorum
Doktora da gittim,erken doğum riskin hep olacak kanama var dedi,bildiğim şeyler işte
Moralim bozuk,yatıyorum
eltimin babası rahmetli olmuş sanırım o yüzden babasının adı koymak istiyor ama kp adını ikisinide koycaklarmış işte banada çok saçma geliyo anne baba adını koymak benim annemin tarafında mesela sadece anne baba adı konulur isim döngüsü hep aynı ayşe fatma emine mehmet hüseyin başka isim yoktur ama babam tarafta yok öle bişey doğal olarak bizde de oluyoEn iyisini yapmissin canim. Dengesiz insanlar bizim de dengemizi bozuyolar.uzak olsunlar o yuzdenn.
Hakkaten tuhafmis seninki
Su genclerin de anne baba ismi merakini anlamiyorum yaa noluyo yani koyunca saygi mi duymus oluyosunn.. Benim bi arkadasim kayinpederine yarancam diye ufacik bebegin ismini gitti ramazan koydune gerek varsa
aynen canım zaten kv bize zarf attı bigün işte babanın adını oğluna koymak istersen babamın adı diye değil büyüklerimiizin adı diye koyuyorum diyip koycan falan bu tars bişeyler dedi bende eşime sonra dedim valla babamın adı büyüğümün adı diye oğluma isim koymaya kalkarsak benim babamın adı yakışır dedim annen böle diyo ama senin baban hangi gün bize babalık yaptı da büyüğümün adı diye koyayım dedim eşimde ses çıkarmadı çünkü haklıyımahh ahh bir yerde daha kesiştik bende kv ismini beğenirim ama koymak istemiyorum,bir insanın ismini koymam için üzerimde emeği vs olsun gibi bir düşüncem var eşim teklif eder mi diye kara kara düşünüyorum :44:
hamile kalmadan önce kız olursa annenin adını verelim belki ozaman bakar bebeğe diye geyik yapmıştım ciddiye almamıştır dimi :18:
valla canım o kv anlattı neden z harfi olmazmış biyede saçmaladığı için ben dinlemedim o yüzden hiç fikrim yok benimde sadece benim kv saçmalaması öyle düşünz harfi olunca isimin içinde ne oluyomuş ki
arkadaşlar imza kısmına nasıl ekliyosunuz hamilelik takvimini
Nagi soyledi az once durumlarini canim. Tesrkkur ederim cevap icin:13: sen nasilsin bu aradaSelam canım bildiğim kadarıyla şükür olumsuz ibşi duymadım,pek takip edemiyom ama Allah korusun cümlemizinkini
ne yapalım ciddiye aldıysada bende yanına hiç istememe rağmen ikinci isim eklerim,eşimi kırmak istemem o benim herşeyim
benim kvnin şuan için öyle bir talebi yok ama zaten talepler direk iletilmiyo malum
suda bir gerçek büyükler gönlünden geçiriyo benim babam kardeşimin oğlu için umutlanmıştı (annemden tıyo aldım) onlara bişeycik demediler ama beklediler konulsun diye
canım seçtiğiniz isim güzel,melis ismine gelince kocayı kandıramadım ben melis konusunda ısrar etti,e anlamı da bal gibi olunca anlamından dolayı peki dedimisim konusu çok karmaşık bişey ya melis ne bileyim pek beğenmiyorum o tars isimleri eşimde melisa ve güneş ismine hayran kız ismi olarak ama asla koymayı düşünmezdim melisayı o kadar çok isim seçeneği varki herkezin kendine yakın bulduğu bir tars isim oluyo
peki bizim ismimiz nasıl sence :)))Rüzgar
Rüzgar Poyraz Ayaz isimlerinin içinden Rüzgara karar verdik bizde
2. bebiş kız olursa eşim kesinlikle Güneş istiyor bende bu ismi pek beğenmiyorum
eşim aybike diye ısrar etmeseydi Ayşe Melike olabilirdi. Aslında çok eskilerden beri nisan isminide çok severim ama uygun olmuyor, e onunda hakkı kırmak istemiyorum eşim ben aybike koymayalım desem hemen peki der ama gönlü kırılır, öyle tartışan bi adam değil kestirip atar benimde içime sinmez
Günaydın anneler
2 gündür adet sancısı gibi şiddetli karın ağrısı çekiyorum
Doktora da gittim,erken doğum riskin hep olacak kanama var dedi,bildiğim şeyler işte
Moralim bozuk,yatıyorum
Canim yanlis anlama aybike guzel bi isim ama yanina baska isim kaldirmaz bence. Koysan da ikisinin bir arada kullanimi zor olur.
senin kayınvalide ömürlükmüş valla canım :) bende yeni doğmuş bebeğe o kadar güzel isim varken anne baba isimlerinin konulmasına karşıyım. heleki kendi annem babam dururken kv kp ismini hayatta koymam zaten kimse de teklif etme cürretinde bulunmadı :)
moralini yüksek tut canım inşallah sağlıklı alacaksın kucağına sen dinlen bebişinde rahat etsin kendini üzme strestende uzak durmaya çalış geçmiş olsun canım
Canim yanlis anlama aybike guzel bi isim ama yanina baska isim kaldirmaz bence. Koysan da ikisinin bir arada kullanimi zor olur.
eltimin babası rahmetli olmuş sanırım o yüzden babasının adı koymak istiyor ama kp adını ikisinide koycaklarmış işte banada çok saçma geliyo anne baba adını koymak benim annemin tarafında mesela sadece anne baba adı konulur isim döngüsü hep aynı ayşe fatma emine mehmet hüseyin başka isim yoktur ama babam tarafta yok öle bişey doğal olarak bizde de oluyo
aynen canım zaten kv bize zarf attı bigün işte babanın adını oğluna koymak istersen babamın adı diye değil büyüklerimiizin adı diye koyuyorum diyip koycan falan bu tars bişeyler dedi bende eşime sonra dedim valla babamın adı büyüğümün adı diye oğluma isim koymaya kalkarsak benim babamın adı yakışır dedim annen böle diyo ama senin baban hangi gün bize babalık yaptı da büyüğümün adı diye koyayım dedim eşimde ses çıkarmadı çünkü haklıyım
yok canım ya ciddiye almamıştır aldıysada bi şekilde fikrini değiştirirsin sonuçta oğluşun adı eymen kp adı değil kıza niye kv adı konsun mantıksız olur bence
valla canım o kv anlattı neden z harfi olmazmış biyede saçmaladığı için ben dinlemedim o yüzden hiç fikrim yok benimde sadece benim kv saçmalaması öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?