2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bu ekeklerin hali hiç belli olmaz ciddiye almış olabilir :/ kv lerin bu isim takıntısı da ayrı bi durum zaten hamilelikte herşeyi takıyoruz bide onların isim takıntısıyla uğraşıyoruz

senin kayınvalide ömürlükmüş valla canım :) bende yeni doğmuş bebeğe o kadar güzel isim varken anne baba isimlerinin konulmasına karşıyım. heleki kendi annem babam dururken kv kp ismini hayatta koymam zaten kimse de teklif etme cürretinde bulunmadı :)

eşim aybike diye ısrar etmeseydi Ayşe Melike olabilirdi. Aslında çok eskilerden beri nisan isminide çok severim ama uygun olmuyor, e onunda hakkı kırmak istemiyorum eşim ben aybike koymayalım desem hemen peki der ama gönlü kırılır, öyle tartışan bi adam değil kestirip atar benimde içime sinmez

Burda cogumuz doktorumuzun yonlendirmesiyle asi olduk. Tedirgin olacak bisey yok ama gerekli gormuyosan yaptirma madem canim ne denir ki

Senin durumun farkliymis canim. Yaptirsan bile saglik ocaginda yaptrma zaten. Doktorun yaptirma der belki de

aynen canım biraz hassasım eşim numuneliksin diye dalga geçiyo dr kontrolünde hastanede olursam ne ala yoksa yaptırmam yaptır dese de penisilinden dolayı hastaneye zor yetişmiş biri olarak tırsıyorum

Günaydın anneler
2 gündür adet sancısı gibi şiddetli karın ağrısı çekiyorum
Doktora da gittim,erken doğum riskin hep olacak kanama var dedi,bildiğim şeyler işte
Moralim bozuk,yatıyorum

Canim yanlis anlama aybike guzel bi isim ama yanina baska isim kaldirmaz bence. Koysan da ikisinin bir arada kullanimi zor olur.

bu ekeklerin hali hiç belli olmaz ciddiye almış olabilir :/ kv lerin bu isim takıntısı da ayrı bi durum zaten hamilelikte herşeyi takıyoruz bide onların isim takıntısıyla uğraşıyoruz

ne yapalım ciddiye aldıysada bende yanına hiç istememe rağmen ikinci isim eklerim,eşimi kırmak istemem o benim herşeyim

benim kvnin şuan için öyle bir talebi yok ama zaten talepler direk iletilmiyo malum

suda bir gerçek büyükler gönlünden geçiriyo benim babam kardeşimin oğlu için umutlanmıştı (annemden tıyo aldım) onlara bişeycik demediler ama beklediler konulsun diye

Günaydın anneler
Doktora da gittim,erken doğum riskin hep olacak kanama var dedi,bildiğim şeyler işte
Moralim bozuk,yatıyorum

moralini yüksek tut canım inşallah sağlıklı alacaksın kucağına sen dinlen bebişinde rahat etsin kendini üzme strestende uzak durmaya çalış geçmiş olsun canım

eltimin babası rahmetli olmuş sanırım o yüzden babasının adı koymak istiyor ama kp adını ikisinide koycaklarmış işte banada çok saçma geliyo anne baba adını koymak benim annemin tarafında mesela sadece anne baba adı konulur isim döngüsü hep aynı ayşe fatma emine mehmet hüseyin başka isim yoktur ama babam tarafta yok öle bişey doğal olarak bizde de oluyo

aynen canım zaten kv bize zarf attı bigün işte babanın adını oğluna koymak istersen babamın adı diye değil büyüklerimiizin adı diye koyuyorum diyip koycan falan bu tars bişeyler dedi bende eşime sonra dedim valla babamın adı büyüğümün adı diye oğluma isim koymaya kalkarsak benim babamın adı yakışır dedim annen böle diyo ama senin baban hangi gün bize babalık yaptı da büyüğümün adı diye koyayım dedim eşimde ses çıkarmadı çünkü haklıyım
yok canım ya ciddiye almamıştır aldıysada bi şekilde fikrini değiştirirsin sonuçta oğluşun adı eymen kp adı değil kıza niye kv adı konsun mantıksız olur bence

z harfi olunca isimin içinde ne oluyomuş ki
valla canım o kv anlattı neden z harfi olmazmış biyede saçmaladığı için ben dinlemedim o yüzden hiç fikrim yok benimde sadece benim kv saçmalaması öyle düşün

Selam canım bildiğim kadarıyla şükür olumsuz ibşi duymadım,pek takip edemiyom ama Allah korusun cümlemizinkini
Nagi soyledi az once durumlarini canim. Tesrkkur ederim cevap icin:13: sen nasilsin bu arada

Kv ismi ne merak ettim

canım seçtiğiniz isim güzel,melis ismine gelince kocayı kandıramadım ben melis konusunda ısrar etti,e anlamı da bal gibi olunca anlamından dolayı peki dedim maşallah kocana hemen 2.yi planlamış bile

bu isimi ben bike değilde aybüke diye biliyorum ondanmıdır bilmiyorum ili hali hoş gelmedi

Günaydın anneler
Moralim bozuk,yatıyorum

bozma moralini gizemcim ya yat dinlen biliyorum çok sıkıcı ve zor ama inan geçecek bak 20lere geldik sabır cnm

Canim yanlis anlama aybike guzel bi isim ama yanina baska isim kaldirmaz bence. Koysan da ikisinin bir arada kullanimi zor olur.

bencede aybüke güzel isim ve yanına ek isteyen bir isim değil

ömürlüktür canım ya sorma aynen sana katılıyorum anne baba adı koncaksa benim annemin babamın adı yakışır bana da eşimede annelik babalık yapan onlar çünkü kv dolaylı yoldan zarfladı zaten direk sölemedi ama anladık ne demek istediğini zaten kv kaynımın kp adını koycanı söleyince ii işte kocanın adını koycak ne güzel aynı isim iki kere konmaz çok mutlu oldum demiş

moralini yüksek tut canım inşallah sağlıklı alacaksın kucağına sen dinlen bebişinde rahat etsin kendini üzme strestende uzak durmaya çalış geçmiş olsun canım

Inş cnm yatıyorum,dinleniyorum,hep sorunlu oldu gebeliğim.Azıcık olumlu gitseydi herşey keşke

ikisini birden kullanmam canım ya, ben kızımada seçme hakkı vermek istiyorum seslenirken hani bi tanesi kullanılır, çocukda ben kimim acaba demez umarım :)

Bizde pek yok zaten buyuklerin adini koyma durumu esim ilk erkek cocuk ama dedesinin ismini koymamislar, bende koymam bananeee cok sukur bizimkiler istemiyolar da sagolsunlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…