2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Kizzzzz benim ismimde de z var, bisey olur muyum beeenn

Erken doğum olur diye de korkuyorum.24 haftada yaşam sınırında oluyor ama 24 ve sonraki ay doğarsa yaşasa da çok kötü oluyor bebek için.Neler yaşayacağız acaba diye düşünüp dürüyorum.İnşallah zamanında gelir.

Son düzenleme:
canım ya,insanlar bunu düşünüp konuşmak için harbi zaman harcıyolar mı yoksa gelişine mi sölüyolar,ne ilginç insanlar var beee :44:

canım seçtiğiniz isim güzel,melis ismine gelince kocayı kandıramadım ben melis konusunda ısrar etti,e anlamı da bal gibi olunca anlamından dolayı peki dedim maşallah kocana hemen 2.yi planlamış bile

aslında melis ismide çok güzel sadece benim beğendiğim bi tars isim değil kibar nazik bi isim meliste
Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. sonrada 2, 3, ler olur inş Allah ın izniyle kardeşlerin isimleri uyumlu olsun diyoruz o yüzden şimdiden hem oğluşun ismini hemde kardeşlerinin isimlerini düşünüyoruz :)))
bu arada bende babamda tek çocuk o yüzden sanırım Rabbim izin verirse en az 3 çocuk var gönlümde

muhtemelen eltin babasının adını koyacağı için kp de ismini koymak zorunda kalıyo. eh bu durumda kocişlere çok iş düşüyo onlar hayır dediğinde anneleri kv kp isimi konsun diyemiyor... kv nin batıl inancı çok yüksekmiş

Nedense bende hep 3 istiyorum:)) bunlari biraz buyutelim insallah, 3-4 yil sonra ikinci nasip olsunn. Sonra bi 8-10 sene dinlenip ustalik doneminde de 3.yü yaparizz, dukkani kapatiriz

Günaydın anneler
2 gündür adet sancısı gibi şiddetli karın ağrısı çekiyorum
Doktora da gittim,erken doğum riskin hep olacak kanama var dedi,bildiğim şeyler işte
Moralim bozuk,yatıyorum
Tatlım geçmiş olsun,elbet hepimizin ayrı ayrı dikkatli olması gerekir,lütfen bozma moralini,Rabbim taz zamanda sağlıcakla doğmalarını nasip etsin

uffff çok üzülüyorum burada kötü haberler duyunca Allah herkese yarım etsin

Kizzzzz benim ismimde de z var, bisey olur muyum beeenn

dur ben bunu bi kv sorayım
kız benim kv saçmalaması bu ya kendi isminde de z harfi var

Dondurma ye) benim canim istedi
yahu ben hamilelikte dondurmayla bozdum kafayı hergün yesem doymuyorum hasta olcam diye korkuyorum artık

canım ya,insanlar bunu düşünüp konuşmak için harbi zaman harcıyolar mı yoksa gelişine mi sölüyolar,ne ilginç insanlar var beee :44:
benim kv düşünüyodur dicem ama pek düşünüpte konuşulcak laf ta etmez kendisi bende bilmiyorum

valla isteyen istediğinin adını koysun benim kv kp adını koymucağım büyük bir gerçek eltimde ne istiyosa onu koysun eşimde zaten gerekli cevabı vermiş kv daha da yapcak bişeyimiz yok ki inan ben kp adını koyalım desemde eşim kabul etmez

hayırlısıyla 28i bir devirseniz o zaman daha iyi olur güzel düşün cnm doktorun ne diyosa yap kalkma boşver

Dondurma ye) benim canim istedi

kız nerden bulayım şimdi aaa burası mahrumiyet bölgesi gerçi sezonu açtım ben kornet aşerdim eşim bulamadı mahalle bakkalına gittim aaaaa ne göreyim ucuz oluyo diye dolabı şimdiden doldurmuş çeşit çeşit yaza kadar ben bitirirm sanırım

allllaaammmmm bendeeeeeeeee

son 20 dk bugün biraz erken gideyim bari bu açlığa ancak olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…