- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
ikisini birden kullanmam canım ya, ben kızımada seçme hakkı vermek istiyorum seslenirken hani bi tanesi kullanılır, çocukda ben kimim acaba demez umarım :)
ömürlüktür canım ya sorma aynen sana katılıyorum anne baba adı koncaksa benim annemin babamın adı yakışır bana da eşimede annelik babalık yapan onlar çünkü kv dolaylı yoldan zarfladı zaten direk sölemedi ama anladık ne demek istediğini zaten kv kaynımın kp adını koycanı söleyince ii işte kocanın adını koycak ne güzel aynı isim iki kere konmaz çok mutlu oldum demiş
bu isimi ben bike değilde aybüke diye biliyorum ondanmıdır bilmiyorum ili hali hoş gelmedi
bozma moralini gizemcim ya yat dinlen biliyorum çok sıkıcı ve zor ama inan geçecek bak 20lere geldik sabır cnm
bencede aybüke güzel isim ve yanına ek isteyen bir isim değil
acıktımmmm gerçi zaten hep açımda şuan çok acıktım çok
Inş cnm yatıyorum,dinleniyorum,hep sorunlu oldu gebeliğim.Azıcık olumlu gitseydi herşey keşke
canım ya,insanlar bunu düşünüp konuşmak için harbi zaman harcıyolar mı yoksa gelişine mi sölüyolar,ne ilginç insanlar var beee :44:ah canım sorma benim kv ayrı bi alem zaten eltimde hamile şimdi y.dışında onlar 3 hafta var aramızda onun kesin değil ama erkek büyük ihtimalle kv onların yanında şimdi geçen eşime telde diyomuş adı gelinin babasını ve kp adını koycaklarmış bende atıyolar dedim direk gelinin babasının adını koycaklar türkiye ye geldiklerindee kp adını sölücekler eminim bundan bizede kv zarf attı bi ara kp adını koyalım diye ama çok zorrr yaaa öyle bişey
kız bide kv adı kimlikte başka Sare adı benimde aslında çok hoşuma giden bi isim Sare ama kv adı diye asla düşünmem ayrı konu kimlik adını kullanmıyo başka isim kullanıyo isminin içinde de z harfi var yani ne alaka madem z harfi olmaz kendi asıl adını kullansana
acıktımmmm gerçi zaten hep açımda şuan çok acıktım çok
canım seçtiğiniz isim güzel,melis ismine gelince kocayı kandıramadım ben melis konusunda ısrar etti,e anlamı da bal gibi olunca anlamından dolayı peki dedimmaşallah kocana hemen 2.yi planlamış bile
eltimin babası rahmetli olmuş sanırım o yüzden babasının adı koymak istiyor ama kp adını ikisinide koycaklarmış işte banada çok saçma geliyo anne baba adını koymak benim annemin tarafında mesela sadece anne baba adı konulur isim döngüsü hep aynı ayşe fatma emine mehmet hüseyin başka isim yoktur ama babam tarafta yok öle bişey doğal olarak bizde de oluyo
aynen canım zaten kv bize zarf attı bigün işte babanın adını oğluna koymak istersen babamın adı diye değil büyüklerimiizin adı diye koyuyorum diyip koycan falan bu tars bişeyler dedi bende eşime sonra dedim valla babamın adı büyüğümün adı diye oğluma isim koymaya kalkarsak benim babamın adı yakışır dedim annen böle diyo ama senin baban hangi gün bize babalık yaptı da büyüğümün adı diye koyayım dedim eşimde ses çıkarmadı çünkü haklıyım
yok canım ya ciddiye almamıştır aldıysada bi şekilde fikrini değiştirirsin sonuçta oğluşun adı eymen kp adı değil kıza niye kv adı konsun mantıksız olur bence
valla canım o kv anlattı neden z harfi olmazmış biyede saçmaladığı için ben dinlemedim o yüzden hiç fikrim yok benimde sadece benim kv saçmalaması öyle düşün
aslında melis ismide çok güzel sadece benim beğendiğim bi tars isim değil kibar nazik bi isim meliste
Rabbim evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş. sonrada 2, 3, ler olur inş Allah ın izniyle kardeşlerin isimleri uyumlu olsun diyoruz o yüzden şimdiden hem oğluşun ismini hemde kardeşlerinin isimlerini düşünüyoruz :)))
bu arada bende babamda tek çocuk o yüzden sanırım Rabbim izin verirse en az 3 çocuk var gönlümde
Kullanıcı kntrol panelinden profil düzenleye gir,orda bebeğinizin doğum tarihi kısmı var,oraya doğacağı tarihi yazınca oluyor:)
canım ya,insanlar bunu düşünüp konuşmak için harbi zaman harcıyolar mı yoksa gelişine mi sölüyolar,ne ilginç insanlar var beee :44:
Tatlım geçmiş olsun,elbet hepimizin ayrı ayrı dikkatli olması gerekir,lütfen bozma moralini,Rabbim taz zamanda sağlıcakla doğmalarını nasip etsinGünaydın anneler
2 gündür adet sancısı gibi şiddetli karın ağrısı çekiyorum
Doktora da gittim,erken doğum riskin hep olacak kanama var dedi,bildiğim şeyler işte
Moralim bozuk,yatıyorum
nektarın sıkıntıları azaldı çok şükür takipli devam ediyo inş iyi olacak paşalar sapasağlam doğacaklar
dandini için kelimeler kifayetsiz amniyo sentez sonucuda olumsuz çıktı Rabbim yar ve yardımcısı olsun inş
aynen yapıyorum ama olmuyo?
dur ben bunu bi kv sorayımKizzzzz benim ismimde de z var, bisey olur muyum beeenn
yahu ben hamilelikte dondurmayla bozdum kafayı hergün yesem doymuyorum hasta olcam diye korkuyorum artıkDondurma ye) benim canim istedi
benim kv düşünüyodur dicem ama pek düşünüpte konuşulcak laf ta etmez kendisi bende bilmiyorumcanım ya,insanlar bunu düşünüp konuşmak için harbi zaman harcıyolar mı yoksa gelişine mi sölüyolar,ne ilginç insanlar var beee :44:
muhtemelen eltin babasının adını koyacağı için kp de ismini koymak zorunda kalıyo. eh bu durumda kocişlere çok iş düşüyo onlar hayır dediğinde anneleri kv kp isimi konsun diyemiyor... kv nin batıl inancı çok yüksekmiş
çok şükür canım,ben de cadıyı hissetsem iyi hissetcem de bakalım nazlanıyo daha sen nasılsın bakalımNagi soyledi az once durumlarini canim. Tesrkkur ederim cevap icin:13: sen nasilsin bu arada
Kv ismi ne merak ettim
günaydın herkese.
aranızda tetanoz aşısı yaptırmayacak olan var mı?
Erken doğum olur diye de korkuyorum.24 haftada yaşam sınırında oluyor ama 24 ve sonraki ay doğarsa yaşasa da çok kötü oluyor bebek için.Neler yaşayacağız acaba diye düşünüp dürüyorum.İnşallah zamanında gelir.
Dondurma ye) benim canim istedi
allllaaammmmm bendeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?